- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
canım ilk zmaanlar daha zor zten bunalıyosun cocuk emmeyi bılmıyor sen tecrubesızsün bide ben oturamadım alttan dıkıslerım vardı bı on gün tam bi kabustu
Sevgiyeyolculuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben eltimlerin fln yanindada ya pek emzirmiyordum örtü bendede vardı ama 6 aydan sonra sıkılıyor içinde açıyor habireDemek kısasa kısas yapmış.
Maksat karisina bulasmakmis sen arada kaynamissin kuzucum.
Bileydin ben onun arkadasiyim senin ailenmiyim der bombanin pimini ceker olay mahalinden uzaklasirdin tühh
Eltimin kizida bizim yanimizda emzirmedi hastanede dediki ben cocugu emzirim ama yalniz dedi.
Yan bolmeye gectik biz hic meme gormediydik zaten.
Biz dedigimde ben gorumcesi kaynanasi vardik.
Simdi buyuk konusmimde ben yanimdakilere cocugu emziricem bi gidin diyemem ben kalkarim.
Hastaneydi o sebeple bisi diyemicem ama ben onun yaninda emzirmekden utanmazdim sanirim nolcak yanisi.
Emzirme örtusu de ayarlamis arkadasim sagolsun bak meme, süt falan diyince aklima geldi.
Yazin lazim olur.
Sahile falan ineriz ben yine umuma acik yerde emzirmem ortuyle dahi olsa ama arabada falan isimi gorur.
yok artık ya cok ayıp utanmaz bi adammıs valla gıcıkkızlar toplu acıklamaarkadasım özür dilerken sey demıstı esının tarafı lap dıye odaya gırıyomus emzırırken esıne kızmıs gırıyolar ızınsız diye adam da bızımkılere kızıyon arkadasına nıye bıse demıyon dıye oyle yapmısmıs ayy hıc emzıren ınsan görmedim sanki uyuz adam. adam varken daha görüsmedm arkadasımla da
Aklima sey geldi.Günaydınnn
Gece sütüne kalktık uykum kactı.
Dün okuyamadıgım dualarımı okudum cok sükür
Gereksiz kvdm aksm yine cıldırttı bizi.
Annemden cıktık arabada babası aradı,hopörlerden konusuyor tabi koci.
Kpderim naptınız buzdolabı isini dedi?
Kocide bu hafta alcaz galiba olmuyo tamir dedi
Alırız Arcelikden diyo adam hakkını yemiyim simdi.
Annesi arkadan,oglum bizim eski dolap var asagıda(eski dediği bizim düğünden sonra değistirdi30 senelik dolap)onu kullanın dedi
Ben sok
Kpder hemen ya sacmalama napsınlar o dolabı alırız bi dolap dedi
Hasta ya valla hasta.
Koci de anne eskiyle mi ugrasalım
Bizimki daha yeni ondan dedi.
Suraya yazıyorm yarın arar,teyzesi kzııyla yasıyo ,teyzsnin evdeki dolabı alın der
Ev ararken bodrum kattaki eve ,teyzsnin evi tutun diyordu bize
Kadın kendi oturmuyo o yasta,ben niye oturcaksam.
Sorunlu ya![]()
gercekten yuh dıyorum ya ıyıkı akıllı bi kadınsın lellim bunlara herseylerine he dıyecek birilerini aramıslar resmen.niye vereyim canım ceyızlık sıfır makınamı deli mi neAklima sey geldi.
Ben evlenirken c.mak, bulasik mak. babam almisti ceyizime.
Kurdelali böyle ceyiz gidecek ya güya
Neyse esimlerinde bosch marka c.mak. vardi.
Benden rica etti esim dedi ki bir kac ay bizimkini kuralim(mak. eski diildi yani 4 senelik falan) bunlar durunca sikinti cikariyormis köye goturcez goturunce kuralim seninkini olurmu dedi.
Iyi dedim bende (gercekden bozuluyomu durunca , esimemi oyle dediler cakallik dizboyu sulalesinde malum) Ama esim iyi niyetle soyledi eminim ona oyle demisler annesi falan.
Neyse iste aradan 2 ay gecti gecmedi (bence duzmeceydi o koye goturcez mak kaynanamin duzmecesi) Esim aradi beni isten dediki X'in(buyuk eltim) c.mak. bozulmus bizim mak. gelip sokup alacaklar seninkinide servisi arim ben gelip kursunlar haberin olsun dedi.
Tamam dedim.
Kucuk kaynim ve arkadasi geldi almaya
Odaya dogru yonelmez mi
pardon pardon sizin mak. banyoda dedim.
Ee o kurulu zaten biz bunu alip kurduralim nolcakki dedi kurdelali ceyizim mak. icin.
Ne munasebet esim bunu analacaginizi soyledi buyrun sökun dedim.
Soylendi bi de salak.
Babamin aldigi sifir mak. vericem.
Kesin konusuldu git sifiri al onu o kullansin diye.
Gerizekalilar bak yine aklima geldi sinirlendim.
Bos mezar bulsalar icine ben gircem sen gircen kavgasi eder belesciler.
Benim kaynanam zaten yuzume senin babanin parasi var demisti.
Varsa yiyecek cocugu var merak etme sen demistim.
Onlara yedircez sanki salak.
Kuzu bence amac oydu onlar plan yapmisti boyle yaparsak (kesin eltimin mak. tekliyodu biliniyordu yani) yenisini kapariz.gercekten yuh dıyorum ya ıyıkı akıllı bi kadınsın lellim bunlara herseylerine he dıyecek birilerini aramıslar resmen.niye vereyim canım ceyızlık sıfır makınamı deli mi ne
Günaydınnn
Gece sütüne kalktık uykum kactı.
Dün okuyamadıgım dualarımı okudum cok sükür
Gereksiz kvdm aksm yine cıldırttı bizi.
Annemden cıktık arabada babası aradı,hopörlerden konusuyor tabi koci.
Kpderim naptınız buzdolabı isini dedi?
Kocide bu hafta alcaz galiba olmuyo tamir dedi
Alırız Arcelikden diyo adam hakkını yemiyim simdi.
Annesi arkadan,oglum bizim eski dolap var asagıda(eski dediği bizim düğünden sonra değistirdi30 senelik dolap)onu kullanın dedi
Ben sok
Kpder hemen ya sacmalama napsınlar o dolabı alırız bi dolap dedi
Hasta ya valla hasta.
Koci de anne eskiyle mi ugrasalım
Bizimki daha yeni ondan dedi.
Suraya yazıyorm yarın arar,teyzesi kzııyla yasıyo ,teyzsnin evdeki dolabı alın der
Ev ararken bodrum kattaki eve ,teyzsnin evi tutun diyordu bize
Kadın kendi oturmuyo o yasta,ben niye oturcaksam.
Sorunlu ya![]()
bence de canım sana bulasmasın da naparsa yapsınKuzu bence amac oydu onlar plan yapmisti boyle yaparsak (kesin eltimin mak. tekliyodu biliniyordu yani) yenisini kapariz.
Kız benden 1 sene sonra kucuk eltimi aldilar kaynanam bana diyoki koyde biri varmis elti alacaklari zaman ona bileziklerini vermis dugun yapin diye kaynanasina falan
Yani yazar demek istiyor ki sen bileziklerini ver de biz eltini alalim.
Bende benim bileziklerime mi guvenip dugun yapiyorsunuz demistim.
Bukadar çıkar guden, ne koparsak kâr sayan tipler gormedim.
Umreye gidecekmis ya esime siparia veriyomus güya kizindan eltimden de istemis herkese biseyini aldiriyomus.
O umre parasinida esim vermediyse ne olim.
Kızımın basi gozu sadakasi olsun hepsi.
Uzak olsun benden.
Kızdigim su evlat annesini umreye gondersin tabiki sevabina nail olsun.
Allah bana daha cok verir.
Ama 6 cocugi var hepsi versin ozaman.
Niye hep esim.
Bulmuslar bi enayi iste.
O da yok diyemiyor.
Diyorum ki artik evime gelmesinde basimizin gozumun sadakasi gitsin ırak olsun
Aklima sey geldi.
Benden rica etti esim dedi ki bir kac ay bizimkini kuralim(mak. eski diildi yani 4 senelik falan) bunlar durunca sikinti cikariyormis köye goturcez goturunce kuralim seninkini olurmu dedi.
Iyi dedim bende (gercekden bozuluyomu durunca , esimemi oyle dediler cakallik dizboyu sulalesinde malum) Ama esim iyi niyetle soyledi eminim ona oyle demisler annesi falan.
Neyse iste aradan 2 ay gecti gecmedi (bence duzmeceydi o koye goturcez mak kaynanamin duzmecesi) Esim aradi beni isten dediki X'in(buyuk eltim) c.mak. bozulmus bizim mak. gelip sokup alacaklar seninkinide servisi arim ben gelip kursunlar haberin olsun dedi.
Tamam dedim.
Odaya dogru yonelmez mi
Ee o kurulu zaten biz bunu alip kurduralim nolcakki dedi kurdelali ceyizim mak. icin.
Soylendi bi de salak.
Tabiki Allah gostermesin.bence de canım sana bulasmasın da naparsa yapsın
her sey niyette bitiyor ya bızım de evlatlarımız var asla böyle bi kv olmak ıstemeyız
Ben gercekden durdukca calismayinca bozuluyo demek diye dusundum.Canım ya sen bayağı çekmişsin bunlardan bugün görüşmemekte haklısın.
İyi vallahi baban alsın sen onun eskisini kullan eltin senin babanın aldığını kullansın. Allah akıl versin.
Durdukça bozulur bahanesine de ayrı bir güldüm. Fesatlıktan ne yapacağını şaşırıyor
O konuda rahat nasılsa kalacak babandan diye bencedeAiyy neyse ki mutfagi pek dagitmamislar.
Meyve copleri vardi bisiler yemisler hemen toparladim.
Evi havalandirdim.
Yataklari kapattim.
Ortaligi topladim.
camasir yikancak hazir ettim 10dan sonra calistiriyorum.
Camasir katladim 1 camasirlikda onlari yerlestirdim.
Bugun iyi gunum
Full enerji
Iyi sarj olmusum gece.
Annem gelcek 10 da asagida bulusup Şok'a gidiciz.
Bi yemek ve kalan supurge isim kaldi gelince artik.
Esim surekli bu evi ovuyo yani diyor ki adamlar guzel yapmis, ferah, yeni evin camlarinin hepsi fransiz olsa keske falan falan.
Bende dedim ki kirada oturmuyorum diye sukretmiyorsun( yani evimiz var kira aliyoruz diye) gözun hala ev begenmemede.
Az ye al burdan bi daire dedim.
O ki okadar ayildin bayildin al yani tutan mi var.
Paran yoksada olana razi gelceksin.
Yeni yapilacak daireyi satalim burayi alalim desem bayilir ama babam saatirmaz zaten.
Çaba edimde ozaman borca girim alayim diye dusuneceksin yani
Dillendirmiyor yani hazir evler kalacak diye ama güveniyor sanki oyle seziyorum.
Yani ne sıkcam kendimi ne de olsa 2-3 daire kalir ordan rahatligi var sanki bilmiyorum.
Allah Allah yaa insanlar üstüne binecek enayi arıyor cidden.Ne münasebet çeyizini verecekmişsin.Saf biri olsan kimbilir neler yapacaklardıAklima sey geldi.
Tamam dedim.
Odaya dogru yonelmez mi
Soylendi bi de salak.
Bi de kutusunda kurdelaliAllah Allah yaa insanlar üstüne binecek enayi arıyor cidden.Ne münasebet çeyizini verecekmişsin.Saf biri olsan kimbilir neler yapacaklardı