• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bugun cok yurudum😒
suan pertim.
Tedi,ordan,lcw,ordan firina ordan anneme.
hamur aldim cayda vardi annemde demli hamur kizarttim yedik.
Donuste hapycentere ugradim domates,limon, yumurta, peynir, yogurt, sirke, karbonat, patlican, ekmek aldim 54tl baydim.

Slm kızlar
Markete cıktık mecbur kızla
Krema ,mantar,labne peynir 26 tl.
20 tl baton pasta aldık ufak
314 tl gram aldım tutumlu anneden param yattı.
Buay 2 gram oldu cok sükür daha da alamam zaten para yok🤣
Kremalı mantar yapcam kendime
Bide markette üzüldüm ya
Kasada bekliyorz
Travesti 2 kız alyayı seviyorlar karsıdan
Ben hic korkmam onlardan,insan insandır.
Bitanesi yanagını sevmeye kalktı😕
Ellemeyelim lütfen dedim
Kız ay cok özür dilerim dedi
Ben kusura bakmayın virüsten korkuyırz dedim
Ozel durumuyla alakası yok cidden
Kim olsa aynı tepkiyi veriyorm.
O kendini anlatmaya calıstı ben kendimi
Karsılıklı özürler😕
Üzüldüm ins yanlıs anlamamıstır.
Bende uyaririm sanirim disarida elleyen olsa.
Cunku gormemisin kizi olmus saka saka (kesin öyle derler)
Esime hatta antibakteriyel jelliceniz ellirinizi sabunlicaniz koklicam elletmem diyorum
Cocugumuda mi sevemicem diyo.
Olomm onun iyiligi icin bagisikligi ne ki el kadar sebi nem kapar herseyden dikkat edicez diyorum.

Iyi akşamlar kızlar oruçtum okudum ana yazamadim bugun bi makine camasir yikadim bide yatmadan bulasigi açarım disari ciktik oglusla parka gittik küçük bir park var ordan yeni bi milyoncu açmış deterjan tarzı şeyler de var oğlan raket topu fln aldı 10 tl verdik kadınlar kolonya soruyordu sabahta gelmisler adam depodan gelcek diyodu bende iki yltaraf market ddim icinden şoka gittik kolonya hiç kalmamis yarin gelcek ddiler bimdede yoktu gucum kalmadı çıkamadım merkeze yarin bakcam çıkınca aliyim iki şişe şoktan süt sogan salatalik tereyag makarna cep boyu islak mendil fln aldim 25 oraya bimden zeytin kasar makarna bulaşık sabunu ekmek cay yanina biseler bardak cay fln orayada 45 tl verdik esim gec gelcem ddi iftara menemen patates kizartma peynir salata fln ayranla yedik cay yaptim iccem bide baldo pirinc 8.5 tlydi geçen hafta bugun baktim 9 buçuk olmuş 🙄🙄resmen fırsat çıkar bimde tevil kolonya var dururdu.oyle bi baktım kolisi boş sirke yoktu kadınlar.el sabunu yok diyodu ben yeni almistim iki hafta önce 2.5 litrelik var suanlik

Bende uyaririm sanirim disarida elleyen olsa.
Cunku gormemisin kizi olmus saka saka (kesin öyle derler)
Esime hatta antibakteriyel jelliceniz ellirinizi sabunlicaniz koklicam elletmem diyorum
Cocugumuda mi sevemicem diyo.
Olomm onun iyiligi icin bagisikligi ne ki el kadar sebi nem kapar herseyden dikkat edicez diyorum.
Gelenler dikkat etmiyor ben de ona kiziyorum.yoldan geldin bir elini yika degilmi. Ben sadece virusten degil, hep ayniydiM. Başak burcu da değilim ama hijyen takıntım var biraz :) çalışırken de elimi paraya değdirince hemen kolonya dökerdim. Masamda hep kolonya olurdu. İşyerindekiler benden alışmıştı kolonyaya 😂 wc nin kapısını bile peçeteyle tutardım. 😝

Iyi akşamlar kızlar oruçtum okudum ana yazamadim bugun bi makine camasir yikadim bide yatmadan bulasigi açarım disari ciktik oglusla parka gittik küçük bir park var ordan yeni bi milyoncu açmış deterjan tarzı şeyler de var oğlan raket topu fln aldı 10 tl verdik kadınlar kolonya soruyordu sabahta gelmisler adam depodan gelcek diyodu bende iki yltaraf market ddim icinden şoka gittik kolonya hiç kalmamis yarin gelcek ddiler bimdede yoktu gucum kalmadı çıkamadım merkeze yarin bakcam çıkınca aliyim iki şişe şoktan süt sogan salatalik tereyag makarna cep boyu islak mendil fln aldim 25 oraya bimden zeytin kasar makarna bulaşık sabunu ekmek cay yanina biseler bardak cay fln orayada 45 tl verdik esim gec gelcem ddi iftara menemen patates kizartma peynir salata fln ayranla yedik cay yaptim iccem bide baldo pirinc 8.5 tlydi geçen hafta bugun baktim 9 buçuk olmuş 🙄🙄resmen fırsat çıkar bimde tevil kolonya var dururdu.oyle bi baktım kolisi boş sirke yoktu kadınlar.el sabunu yok diyodu ben yeni almistim iki hafta önce 2.5 litrelik var suanlik
Temizlik ürünü üreten şirketler bayram etti. Allahtan evde 2 şişe kolonyam vardı :)

Kolonya bende dün bulamadim.
Sirkeyi hapycanter 11tl cikarmis ben sok.
Hakmardan aldim 2.5tl.
Ben temizlik suyuna katmak icin daha cok kullaniyorum.

Aksam yemedim cok sukur midem rahat uyudum.
Ben yemezsem daha rahatim yemeden nasil olcak onu bilmiyorum ama.
Dünde marketde eski mah biri gordu o da hamile oldugumu anlamadi😁
Ki montum falan kapanmiyor artik
Ama sadece karnım var top gibi.

Bugun evdeyim.
Yemek yapip biraz kiyi kose toplicam.
Cikinca para harcaniyor aksam sütü falanda esimden istedim tasiyamadiklarimi.
Ayrica 50tl zulama attim.
Zula oldu 85tl
gr. adim adim gidiyorum.
Allah bereketini versin.
Öyle öyle birikecek acelem yok.

Okullar tatilmis haftaya oglan evde yanisi.
Kendimi toparlayip biraz acma kek yapmam lazim.
Evdeyken yesin kuzu.

tr_lelli tr_lelli
Geçmiş olsun lelli, bende kayınvalideden çekenler grubundanım, elti kızlarının sana yaptığını burdan km öteden ben hazmedemedim nasıl bir çelişki bu anlamlandıramadım. Canın misafrcilik oynamak istiyorsa yaparsın evinden tatlını-tuzlunu-salatanı gelirsin yinede çok tercih ettim bir yöntem değildir. Ama bu ne bir fincan kahve içmeye diye yola çıkıyorlar, çayı, yemeği devam ediyorlar. Babalarının evleri zannettiler zaar senin evi.
Birde güya iyi niyetle seni annelerinin tertiplediği mevlüte çagırıyorlar, kaynananda bekliyormuş, elini öptürecek herhal canım benim koronoyu bahane bile etme, sen onları gayet iyi tanıyorsun bence bir adım daha atmalarına müsaade etme güzel bir ayar çekmenin zamanı gibi geldi. Kusura bakma cümlelerim elti kızlarına biraz sert oldu ama yazmadan da duramadım.
Yoo hak ediyorlar.
Ben onlarin "kahve" olayina alistim cunku her seferinde öyle yapiyorlar.
Ordan geciyoruz ugrayalim, ya da kahve hep sonrasinda cay faslina yemek faslina donup gitmeleri 11-12 oluyor.
Hani gelseler bi kahveye 2-3 saat yine gercekden bisi demicem.
Dicem tamam bi ugradilar.
Ama saatlerce oturup yayiliyorlar.
Tabi acikiliyor.
Yemek faslina donuyor olay.

Niye böyle yapiyorlar anlamiyorum.

Sehir disindaki gidiyomus haftaya neyseki.
Agustosa kadar gelmez daha.
Yazin kocasiyla gelir.
Digeriyle napicam bilmiyorum.
🙄

Kolonya bende dün bulamadim.
Sirkeyi hapycanter 11tl cikarmis ben sok.
Hakmardan aldim 2.5tl.
Ben temizlik suyuna katmak icin daha cok kullaniyorum.

Aksam yemedim cok sukur midem rahat uyudum.
Ben yemezsem daha rahatim yemeden nasil olcak onu bilmiyorum ama.
Dünde marketde eski mah biri gordu o da hamile oldugumu anlamadi😁
Ki montum falan kapanmiyor artik
Ama sadece karnım var top gibi.
Sikayet etmek lazım onu 11 tl nedir ya sirke🤦🏻‍♀️

Günaydın kızlarr
Hayırlı cumalar
8 den beri ayaktayız🤦🏻‍♀️
Dus aldım biara kociye bırakıp kızı
Kahvaltı hazırladım
Wpdan arkadas yazmıs hamileymis istiyordu🙏🏻
Benim kıza gelmeyen bi ark.var grupta.
Ben ona dogumda hastaneye cicek yolladım
Eve de gidip gram taktım.
Gelmedi daha
Kızlar geldiğinde hastayım kusura bakma dedi
Esi calısmıyor
Anladım durumu yok.
Napsn kız.
Sabah yazmıs 2.yi istiyomus😂
Allah her isteyene versin de
Esi hala calısmıyor masallah🤷🏻‍♀️
Valla dogurursa ben de gitmicem
Hic gidip bide takı takamam
Takısını gectim insan bi süt alır hayırlı olsna gelir ya
Valla insanlar garip🙈

Günaydın kızlarr
Hayırlı cumalar
Kahvaltı hazırladım
Gelmedi daha
Esi calısmıyor
Anladım durumu yok.
Napsn kız.
Valla insanlar garip🙈
Böyle konularda bazen biz mi ince düşünüyoruz acaba diyorum benimde çevremde çok öyle insanlar

Günaydın kızlarr
Hayırlı cumalar
Kahvaltı hazırladım
Gelmedi daha
Esi calısmıyor
Anladım durumu yok.
Napsn kız.
Valla insanlar garip🙈
Haklisin ya insan bekliyor aynisini yapamasa bile insan bir parca bisi alabilir neticede.
Cok durmasinada gerek yok bi 15-20dk ugranabilir.
Benimde hediye alacagim biri var baska semtde oturuyor eski bir komsumuzun kizi.
Annesi bu semtde alayimda diyorum gidemesemde annesine veririm.
Cocuk 2 aylik oldu.

Bi ablamiz vardi dernekden tanidik.
Gelin aldilar gelinle oturuyor dul kendisi.
Cok anlasamasada mecbur bir sekilde.
Gelini sadece nikahina gittigimizde gorduk..
Dogum yapti ablaya dedim ki bebek gormeye gelmek istiyoruz annemle siz nezaman musait olursaniz haber verirsiniz dedim.
Gelinle de anlasamiyor ya bizde neticede o ablanin hatrina onu tanidigimizdan ayip olmasin diye gitmek istiyorduk gelin sanirim kimseyi istemiyormus. Öyle anladim.
Bu ablanin ablasi ve kizi gelmis onlarin arkasindan eve agirlik geldi demis.

Aman geri kalsin ben hani gelmedi demesin abla diye gitmek istiyordum ne cins tipler var.
Gormeye gelmeseler niye gelmedi derler gitsen arkandan konusurlar..
Bazilarini anlamak cok güç.

Hepimizin cuması mübarek olsun. Güne çok hızlı başladık. Kargolarımız eve gelecek sabah 9.30 da gittim eve yakın olunca gidiyorum iki kargomda gelmemiş 12 gibi gelir dediler market yapıp geri döndüm. Bugün günüm var kızlarım gitme anne diyor kızım gitmem lazım dedim insanlara mikrop muamelesi yapamam diyorum ama virüs kol geziyor diyorlar. Ne yapayım dedim mazaret iletemem çünkü yalan söylemek istemiyorum. Neyse kargodan siparişlerimi alır öyle geçerim güne arkadaşımın evi de biraz yokuşta nasıl çıkarıp bilmiyorum dönüşte eşim alacak o sorun değil ama gitmesi fena. Akşam için dondurucudan köfte çıkardım, mercimek çorbası yaptım köftenin yanına artık akşama ne yaparım bilmiyorum.
Kızlar sebepsiz yere canım çok sıkkın neden böyle oldum anlamadım. Bahardan mı yeni virüsümüz korondanmı anlam veremedim neyse erken çıkıp biraz yürüyeyim iyi geliyor bana, açık hava ruhum temizlensin.

Hepimizin cuması mübarek olsun. Güne çok hızlı başladık. Kargolarımız eve gelecek sabah 9.30 da gittim eve yakın olunca gidiyorum iki kargomda gelmemiş 12 gibi gelir dediler market yapıp geri döndüm. Bugün günüm var kızlarım gitme anne diyor kızım gitmem lazım dedim insanlara mikrop muamelesi yapamam diyorum ama virüs kol geziyor diyorlar. Ne yapayım dedim mazaret iletemem çünkü yalan söylemek istemiyorum. Neyse kargodan siparişlerimi alır öyle geçerim güne arkadaşımın evi de biraz yokuşta nasıl çıkarıp bilmiyorum dönüşte eşim alacak o sorun değil ama gitmesi fena. Akşam için dondurucudan köfte çıkardım, mercimek çorbası yaptım köftenin yanına artık akşama ne yaparım bilmiyorum.
Kızlar sebepsiz yere canım çok sıkkın neden böyle oldum anlamadım. Bahardan mı yeni virüsümüz korondanmı anlam veremedim neyse erken çıkıp biraz yürüyeyim iyi geliyor bana, açık hava ruhum temizlensin.
Bahar yorgunlugudur
Yurumek gercekden iyi geliyor
Dün hic durmadan belki 1.5saat yurudum.
kulagimada kulakligimi taktim.
Siteye girerken guvenlik abi diyor ki bana yavas yuru biraz😂 kapiyi falan aciyolar hemen aiy bir ilgi alaka goruyorum son 1 ay daha gorim
Tempoluyum demek yinede fark etmeden

Enerjim bir geliyor bir gidiyor
Bir yerde temassizlik var 😋
Bi is yapasim geliyor sonra yatasim.
Bugun boyle gecer kesin.
Neyseki evi supurdum topladim.
Camasirimi astim
Odalar toplu
Sadece mutfak biraz dagildi cupcake yaptim.
Yemek yapicam diye orayi sona biraktim.
En son yemegi yapar siler cikarim.
Keyif yapicam biraz tv karsisi

Back
X