- 21 Ağustos 2015
- 32.249
- 97.928
- 798
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hersene büyük dogumgunu yapıyorlar valla
Bende anlamadım
Bide 15 günlük flandı bebegi biz de toparlansın öyle gideriz dedik
Ay bi carladı bize wpdan gelmediniz diye
Valla apar topar gittik![]()
Valla düsünmüyor değilimkendisi neden aynı şeyi yapmıyor?Ben olsam ikinci çocuğa gitmezdim.Insanları anlamıyorum cidden.Benimde her gününde yanına koştuğum arkadaşlarım vardı.Düğünlerinde hastalıklarında koşup gittiğim.2 kez ameliyat oldum telefonla geçmiş olsun dediler.Birinin annesi hastanede yattı ameliyat olcak koştur koştur yanına gittim,cenazesinde öyle,düğününde öyle.Annem ameliyat oldu geçmiş olsun demedi, ben ağır ameliyatlar oldum telefonla nasılsın geçmiş olsun dedi o kadar.Insan üzülüyor cidden.Ondan sonra insanlar eskisi gibi davranılmasını bekliyor.Herkesin kendine göre derdi sıkıntısı oluyor.Bende dertsiz değildim onlara koşarken,çokta kötü şeyler yaşıyordum ama yanlarında olmam gerek diye gittim.Ama bir daha bende yapmam çünkü çok kırıldım
Senin kız yaşına değecek nerdeyse hiçmi iyileşememiş bu arada.Laf işte.Durumu yoksa bir çorap alıp gelseymiş, sen ondan altınmı bekleycektin sanki,durumunu biliyorsun zaten.Bu arada 2. Çocuğu düşünen, büyük doğumgünlerini yapabiliyorsa 1 gr altınıda takabilir diye düşünüyorum.Tamamen düşüncesizlikten yapmış benceVa
Valla düsünmüyor değilim
O bana gribim cocuga bulasmasın demisti,aynısını dicem sallıcam dogurursa.
İnsanlar cidden cok rahat.
Kendilerine yapılınca sitem edebiliyorlar![]()
Yazdıklarınızı sıradan okuyordum ancak fırsat bulabildim kızı uyuturken :) ama bu yazına yazmadan edemeyeceğim. Çok kızıyorum böylelerine bir bak durumuna öyle ikinciyi yap. Sen ılımlı düşünüyorsunn ooo atı alan üsküdarı geçmiş rahatlığa bak ya.neyle bakacaklarmış ikinci çocuğa Allah akıl versin.Günaydın kızlarr
Hayırlı cumalar
8 den beri ayaktayız
Dus aldım biara kociye bırakıp kızı
Kahvaltı hazırladım
Wpdan arkadas yazmıs hamileymis istiyordu
Benim kıza gelmeyen bi ark.var grupta.
Ben ona dogumda hastaneye cicek yolladım
Eve de gidip gram taktım.
Gelmedi daha
Kızlar geldiğinde hastayım kusura bakma dedi
Esi calısmıyor
Anladım durumu yok.
Napsn kız.
Sabah yazmıs 2.yi istiyomus
Allah her isteyene versin de
Esi hala calısmıyor masallah
Valla dogurursa ben de gitmicem
Hic gidip bide takı takamam
Takısını gectim insan bi süt alır hayırlı olsna gelir ya
Valla insanlar garip![]()
Benim de çokBöyle konularda bazen biz mi ince düşünüyoruz acaba diyorum benimde çevremde çok öyle insanlar
Böyle insanlarla mesafeli olmakta fayda var selam selam daha fazlası olunca fazla muhabbet tez ayrılık getiriyorBenim de çok(
Bursadan bir haber daha vardı duydunmu inegölden bursaya sevk edilmiş diye. Virüs şüphesinden dolayıBizde bugun 0 harcama
Dısarı cıkamıyorz
Sehir hastanesinde bi vaka varmıs
Bide bi teyze bin yasında umreye gitmis,ordan getirmis yakınları flan karantinadaymıs
Allahım sen koru
Ben de çok yaşadım böyle olaylar. Çok kırıldığım insanlar oldu. Ama olsun ben de ona göre davranıyorum artık.kendisi neden aynı şeyi yapmıyor?Ben olsam ikinci çocuğa gitmezdim.Insanları anlamıyorum cidden.Benimde her gününde yanına koştuğum arkadaşlarım vardı.Düğünlerinde hastalıklarında koşup gittiğim.2 kez ameliyat oldum telefonla geçmiş olsun dediler.Birinin annesi hastanede yattı ameliyat olcak koştur koştur yanına gittim,cenazesinde öyle,düğününde öyle.Annem ameliyat oldu geçmiş olsun demedi, ben ağır ameliyatlar oldum telefonla nasılsın geçmiş olsun dedi o kadar.Insan üzülüyor cidden.Ondan sonra insanlar eskisi gibi davranılmasını bekliyor.Herkesin kendine göre derdi sıkıntısı oluyor.Bende dertsiz değildim onlara koşarken,çokta kötü şeyler yaşıyordum ama yanlarında olmam gerek diye gittim.Ama bir daha bende yapmam çünkü çok kırıldım
Aynen yasım 33Yazdıklarınızı sıradan okuyordum ancak fırsat bulabildim kızı uyuturken :) ama bu yazına yazmadan edemeyeceğim. Çok kızıyorum böylelerine bir bak durumuna öyle ikinciyi yap. Sen ılımlı düşünüyorsunn ooo atı alan üsküdarı geçmiş rahatlığa bak ya.neyle bakacaklarmış ikinci çocuğa Allah akıl versin.
Aa ablan fazlaca sıkıydı senin dimiSlm kizlar
Dün yazamadım.misafir vardı atlattım
Baby sen götürünce onunda getirmesi lazım bazı insanlar umursamıyor nasılsa geliyo
Doğum günü filan bedavaya olmuyor İnanki parası var demekki
Geçen ablam yine bana aynısını yaptı bakkala gittik çocuklara bişey aldık ben cüzdanı evde unutmuşum çantasında para var çıkarıp vermedi hatta onun çocuğumda ben aldım bakkal tanıdık abi unutmuşum geçerken vereyim yarın dedim adam olsun sen tandiksin dedi neyse dedim
Ertesi gun hasta olmuş de sende antibiyotik sanki doktorum yada grip ilacı vardır okul getir ula dedi ben eczanemiyim git doktora muayene ol yazar doktor dedim.o kadar pintiki
Bankada parası var evi var arabası var altını da var o halde sikiyo görseniz ev kredi borcumda çok kışın İnanki kredi kartından alışveriş yaptım eczaneye kredi kartiyla harcadım
Anneme diyomus kızın bı alışveriş yapmış bı gör annemde kız kredi kartıyla aliyo almasinmi mecbur aliyo lazım olanı demiş
Yazın düğüne gitti kapımın onunde geciyobsizide alalyim demiyo havalar serindi çocuk otobüs beklerken hasta oldu sonrada gelmiş diyoki dönüşte gelin binin bende binmem geldik biz dedim o kadar nankör
Bazı insanlara gerçekten yapacak sin kardeşin bile olsa artık bunu öğrendim al
Altın düşüyor ins biraz daha düşerse borcumjzu oderiz
Yaslı bi amcaymıs yüksek atesle girmis ama zatureymis.Bursadan bir haber daha vardı duydunmu inegölden bursaya sevk edilmiş diye. Virüs şüphesinden dolayı
Canım kusura bakma merak ettim ama cevaplamak zorunda değilsin, kimlikte sizin adınız yazmıyormu henüz?Böyle durumlarda nasıl oluyor süreç?Benimde çocuğum yok ilerde düşünebilirim ama çevremde kimse yok bilgi alabileceğim.Ayrıca kendini üzme lütfen sen çok güzel bir annesinNeyse kızlar şu korona virüsü iyice baydı. Dünyada kaç ülkede ölü artıyor. Ne felaketler yaşıyoruz son yıllarda. Gerçekten yaşamak bile zor artık. Çocuklarımız inşallah güzel yaşar.
bugün eşim geldiğinde elindeki verdiğine elini yıka dedi. Direk duş aldı. Tuzlu suyla gargara yaptı. Evde eldiven vardı onu istedi yarın takacakmış.ne hallere düştük. Allah daha beterinden korusun.
bugün kızı doktora götürdüm.Mecbur olmasam gitmezdim hastaneye, d vitamini bitti yazdıracaktım ve kaç ölçü vereyim soracaktım. Diğer kullandığım vitaminlere devam edeyimmi diye soracaktım. Gittim. Doktor bu defa iyice karıştırdı çorba etti. Kıza eylül dedi. Bizim gibi bir aile var hastası onunla karıştırdıbana kayıttaki anne ismi ile hitap etti. İçimden inşallah bu son olur diye diledim. Zaten randevu alırken de illa baba ismi soruluyor neredeyse hatırlayamıyordum. Neyse işte insan biraz üzülüyor. Paylaşmak istedim. İnşallahbirdahaki kontrolde herşey düzgün olur.
Dönüşte fileye uğradım yeşil zeytin aldım. Cips istedi aldım. 13 tl. Bime uğradım mısır ve kısa minik top aldım.8 tl bugünlük harcamam buydu. Vitamine para vermedik. Eczaneye kızla Bana kullandığım duş jelini sordum 100 tl.internette daha ucuz.
Sonra park istedi yorulmuştum ama götürdüm olsun yeterki mutlu olsun kuzum.
sonra eve geldik yemek bile yemeden gümm yattı uyudu. Bem de o ara yemek yaptım yedim. O da uyanınca yedi. Öyle yoğun tempolu gündü.
Canım siz kaç kardeşsiniz?Ablan baya pinti galiba,bahsettiklerinde hep aynı konular.Allah herşetin hayırlısını versin.İnsan boş giden arabaya kardeşini almazmı ya.Acaba sana karşı bir kıskançlığı filanmı var,anlamadım.Allah herkesin evinde yuvasında rızkını versin,kardeşinde olsa kimseye muhtaç etmesinSlm kizlar
Baby sen götürünce onunda getirmesi lazım bazı insanlar umursamıyor nasılsa geliyo
Geçen ablam yine bana aynısını yaptı bakkala gittik çocuklara bişey aldık ben cüzdanı evde unutmuşum çantasında para var çıkarıp vermedi hatta onun çocuğumda ben aldım bakkal tanıdık abi unutmuşum geçerken vereyim yarın dedim adam olsun sen tandiksin dedi neyse dedim
Ertesi gun hasta olmuş de sende antibiyotik sanki doktorum yada grip ilacı vardır okul getir ula dedi ben eczanemiyim git doktora muayene ol yazar doktor dedim.o kadar pintiki
Bankada parası var evi var arabası var altını da var o halde sikiyo görseniz ev kredi borcumda çok kışın İnanki kredi kartından alışveriş yaptım eczaneye kredi kartiyla harcadım
Anneme diyomus kızın bı alışveriş yapmış bı gör annemde kız kredi kartıyla aliyo almasinmi mecbur aliyo lazım olanı demiş
Yazın düğüne gitti kapımın onunde geciyobsizide alalyim demiyo havalar serindi çocuk otobüs beklerken hasta oldu sonrada gelmiş diyoki dönüşte gelin binin bende binmem geldik biz dedim o kadar nankör
Ay ne biçim ablan var senin canım.Kusura bakma ama sen anlattıkça tanımadan kadına sinir oluyorumSlm kizlar
Valla benim de ablam var saolsun annelik yaptı kucuklugumde çalışırdı annem almasa ablam kendine almaz bana alırdı simdi durumları pek iyi değil ama elinden geldiğince yapar yaptığı şeylerden getirir yardımını esirgemez gelince bunlar benim için maddiyattan çok daha önemli Allah varlık arsizi ve pinti yapmasın insanı tutumluyumdur ama hiç harcamiycaksam keyfi biseyim hiç olmayacaksa ne anladım paradanAa ablan fazlaca sıkıydı senin dimi
Valla ayıp ya
Bak anneme geldik sabah
Kardesim kasla göz arasında markete diye cıktı
Cocuklara oyuncak,bez,mama,annmlere erzak doldurmus geldi.
İnsn en azından teklif eder ben vereyim diye,marketciye karsı ayıp![]()