- 27 Şubat 2008
- 9.942
- 12.715
- 823
Canım kamu hastanesi.. Ama isim veremem maalesef.. Ama her hastanede var bunu bilin.. Az yada çok..hangi hastane canım varmıçok virüs taşıyan hasta.ben çapada çok duydum doğrumu bilmiyorum.
...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kamu hastanesi.. Ama isim veremem maalesef.. Ama her hastanede var bunu bilin.. Az yada çok..hangi hastane canım varmıçok virüs taşıyan hasta.ben çapada çok duydum doğrumu bilmiyorum.
Canım kamu hastanesi.. Ama isim veremem maalesef.. Ama her hastanede var bunu bilin.. Az yada çok..
...
YAparsın sen bacımBizde de durum boyle.
Onlara gore esimin tuzu kuru.
Kucuk kaynim babama senin gibi k.p olsaydi keske demis onceden.
Hazir para seviyo hepsi.
Kucuk kaynimda buyukde girip bir yerde calismiyor asgari ucreti begenmiyorlar ilkokul mezunu ikiside meslekleri yok ama asgari ucreti begenmiyorlar.
Biri kahvede calisiyo bi takside.
Tabi surekli isten cikiyorlar.
O gunluk aldiklari para aylik asgariden cok geliyo onlara ondan sigortasiz iste calisiyorlar öyle hep saglikli kalcaklar ya.!
Gorucem hepsini gerci goruyorumda.
Buyuk kaynim cocuklarindan harclik istiyo.
Kucugununde karisinin annesi falan koyde yasiyorlar bisiler yolluyodur.
Findigi gidip topluyorlar onun parasini aliyorlar kisin yiyorlar.
Yani aile sulale olarakda kopuklar tuhaflar sorumsuzlar.
Esimde bekarken öyleymis iste.
Orda burda calismis parasinida onlara yedirmis.
Biz evlenincede öyle olcak sandilar
Ortak dukkan kapaninca kaldilar öyle.
Su ev bitsin arabayi degistirtcem adamin zaten zaafı var arabaya.
Tasinma isi olmasaydi bu sene sonu degiscektik zaten.
Rötarli olcak borca girsin borcsuz birakmicam onu.
Sonra boyle bisiler istiyorlar.
Altina yuklenicem 100bin yapicam o birikimi kafama koydum.
Su bilezigi yaparsam guzel bir meblayla 30bin falan kaliyor birikimi 100 bine tamamlamaya.
Yuklenicem.
Benimki ben kapiyi acinca git git git diyo bana.ya güldüm insan keselenecek nerdeyse :)) benim eşim de eve geldiğinde maske eldiven.hiçbirşeye değmeden banyoya. kıza bile sarılamıyor ya.çok üzücü.öpemiyor bile varsa kıza geçmesin diye bir de illetki kaptığın gün ortaya çıkmıyormuş.Allahın taktiri dua edeceğiz.sürekli Allahın isimlerinden çekiyorum.
O insana bulasmıyomjs hayvandan geciyomusayyy kızlar kafayı yicem bir virüs daha çıkmış.yeni haber.yien çinden hanta virüsü doğru habermi bilmiyroum ama bu çin ne illet yahu. yaptıkları işkencelerin karşılığı belki de.
Kasiniyorlar minik minik kabardilar.evde o kadar silme canım sonuçta eve giren kişiler belli.ellerin deterjandan kabarmıştır.
o yarasalar kovalasin insallah o cekikleri.O insana bulasmıyomjs hayvandan geciyomus
Temasla bulasmıyomjs
Akıllanmadılar ya hala bilimum hayvanı yiyo pisler![]()
Bakalim kuzum hic yokken biriktirdikce devami geldi.YAparsın sen bacım
Hadi hayırlısı![]()
Sasırmıs milletBir de böyle herkes ahh vah diyo.
Bugun kuzenim telf. da tühh seninde dogum falan tam zamanina geldi diyo.
Baska biri ahh ya tam kötu zaman diyo.
Annem bile keske gecen sene dogursaydin bu sene buyumustu diyo.
Vela havle sanki benim elimde olan bisi
Benimki ben kapiyi acinca git git git diyo bana.
uzaklas diyo banyoya kosuyor.
Len dedim iyice tuhaf olduk.
Git arabada yat o ki.
Evet canim hep kizini dusunuyorahahahaa :))) sen hamilesin diye diyordur ama bizde de bayağı mesafe var.karı koca uzak durur oldu insanlar yahu
O insana bulasmıyomjs hayvandan geciyomus
Temasla bulasmıyomjs
Akıllanmadılar ya hala bilimum hayvanı yiyo pisler![]()
Amin canim insAllahSasırmıs millet
Sen dogurana kadr gececek hepsi insallah
Ayrıca dogum katında olacaksın.
Orası sadece doguranlar sonucta
İyi düsünelim iyi olsunn kuzu![]()
Ac kalsınlar birbirleini de yerler bunlarben fareden hep iğrenirdim. böcek bile görsem gördüğüm yeri çamaşır suyu ile silerdim onlaar yiyor Allah bildiği gibi yapsın ya iğrençler bir yemedikleri kendi etleri..