• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar bana ve çocuklarıma eşim tam bir karantina uyguluyor evde. Dışarıya haftada birgün oda Cumartesi çıkılıyor. Ben ve küçük kızım asla çıkmıyoruz benim kronik rahatsızlığımdan dolayı eşim ve büyük kızımda önce market ihtiyaçlarını görüyorlar sonra pazara gidiyorlar. Eşim hastane personeli olduğundan bu hafta Perşembe-Cuma gidecekmiş işe, annemle-babamın ihtiyaçlarını da görüyorlar çıktıklarında birde kaynanamın alıyorlar sonra da dağıtım yaparlarkende karıştırıyorlar birisi pırasa istemiş birisi karnıbahar karıştırıyorlar. Allahım 3-4 saatleri böyle geçiyor dışarda şu günleri bir atlatsak sağlıkla sıhhatle. Hanımlar ben çok korkuyorum bu virüsten.

Hepimiz evdeyiz evi temizlemem çok uzuyor. Çünkü mutfagı toplamam çok zamanımı alıyor gün içinde. Kızlar sürekli birşeyler istiyorlar. Bu gün onlara foccaia ekmegi ve un kurabiyesi yaptım. İstekleri bitmedi şimdi mutfakta sucuklu-kaşarlı tost ve patates kızartması yiyorlar. Mutfak aldı başını gidiyor. Topla topla bir kaç saat sonra yine aynı.

babyloading87 babyloading87
Herkesin sohbeti güzeldir. Ama senin sohbetin beni evde tek başıma olduğumda bile gülmeme sebep oluyor. İyi ki varsın iyi ki geldin. Kaynananı bile özlemişim baby. O havuzlu villalarını niye sebep gösterirler, kendi zenginliklerini birilerinin gözüne sokmak da neyin nesi kınıyoruım böyle afedersiniz görgüsüzleri.
Yaaa canımsın💕🤗
Ay ben hic özlemiyırm sevimsizi😂
Evet ya kardesim salonda yapıyoruz yayını orası bos diye dedi
Kızın oda da piyano var,görmemis gibi onu göstermeyelim,duvardan duvara oyuncak var ayıp olur dedi.
Millet havuz basında cekiyo abla diyo
Biz hatta kıza kızdık,yayında benim cicebello bebeğim var ögretmenim demis cocjk iste.
Dedik cok ayıp arkadaslarının olmayabilir,üzülüler sen böyle söyleyince dedik.

GÜnlerdir virüsle yatıp virüsle kalkıyoruz😔
Arkadasımın oglan hastanede yatıyor.
Cok enterasan annede babada yok cock da test pozitif😕
6 yasında daha
Anne kalıyor yanında onda da baslamıs belirtiler
Baba karantinada.
Eger annede cıkarsa,ayrı bölüme alcklarmıs😔
Kücücğk cocık tek basına napck cok üzülüyorm ya😔
İns temiz cıkar testi.
Özeller almıyormus galiba
Diğer hastaları tehlikeye atamayız diyolarmıs😕

İnsanlarımız okadr vurdumduymazki
2 teyzem Canakkalede.Can da3-4 hane kaldı .
Testi pozitif cıkan kactı Bursaya cevre illere cocuklarına diyorlar.
Böyle yayılıyor iste.Sehirlerarası yasak bundan cıktı.
Otur iste oturdugun yerde.
Akrabana da gidip bulastırıyosun🤦🏻‍♀️

Kızlar bana ve çocuklarıma eşim tam bir karantina uyguluyor evde. Dışarıya haftada birgün oda Cumartesi çıkılıyor. Ben ve küçük kızım asla çıkmıyoruz benim kronik rahatsızlığımdan dolayı eşim ve büyük kızımda önce market ihtiyaçlarını görüyorlar sonra pazara gidiyorlar. Eşim hastane personeli olduğundan bu hafta Perşembe-Cuma gidecekmiş işe, annemle-babamın ihtiyaçlarını da görüyorlar çıktıklarında birde kaynanamın alıyorlar sonra da dağıtım yaparlarkende karıştırıyorlar birisi pırasa istemiş birisi karnıbahar karıştırıyorlar. Allahım 3-4 saatleri böyle geçiyor dışarda şu günleri bir atlatsak sağlıkla sıhhatle. Hanımlar ben çok korkuyorum bu virüsten.
Bizde kendimizce karantina uyguluyoruz
Kociye fazla yaklasmıyoruz
Zaten cocuktan ötürü salonda uyuyakalıyordu adam cogu zaman
Kız benimle yatıyor.Gece süte kalk flan uyanıyordu.
1 haftadır özellikle ayırdık odaları.
Bugun tvde de odaları ayırmanızı tavsiye ediyoruz dedi bi uzman.
Dedik iyi yapmısız.

6 yasında daha
Baba karantinada.
İns temiz cıkar testi.
ahhhhhhhhh canım benim yaaaaaaaa çocuklara kadar ilerlemiş demek ki herhangi kronik rahatsızlığı var mıydı canım

ahhhhhhhhh canım benim yaaaaaaaa çocuklara kadar ilerlemiş demek ki herhangi kronik rahatsızlığı var mıydı canım
Astım varmıs😕
Evet bizim dr cocuklara bebeklere bulasmıyor demisti,icimiz rahattı.
Ama öyle olmuyormus.
Biz anne ve babanın ayakta atlattıgını düsünüyoruz😔
Yoksa nerden bulascak.
Cocuklar 20 gündür evde zaten.

Astım varmıs😕
Evet bizim dr cocuklara bebeklere bulasmıyor demisti,icimiz rahattı.
Ama öyle olmuyormus.
Biz anne ve babanın ayakta atlattıgını düsünüyoruz😔
Yoksa nerden bulascak.
Cocuklar 20 gündür evde zaten.
Çok üzüldüm canım yaaaaaaaaa😥😥😥😥😥

Artık daha da çok korkmaya başladım rabbim sonumuzu hayır eylesin🙏🙏🙏🙏🙏

Para yok ya Vicdansız Emsan, Merhametsiz Emsan indirim yapmıs😒
Catal kasiklar, termos falan baya dusmus %50 indirimler söz konusu.
Satamada elinde kalsin emi körolmayasica.
Gundelik icin tkm istiyordum
Bi de termos.
Ikiside guzel indirime girmis.

Bende baktik baktik durdum.

Maasa yatmisti esimin primi yatmamisti.
Biraz var primi istemis esim 2000tl at benim hesaba demis patrona.
Atmis.
Termoslar ne kadar canım?

Su dönemi bi atlatın,dogumdan sonra rahatlarsınız bacım
İns emer bide mama da masraf olmaz
Bizim en büyük kalem oydu,cok sükür bırakıyorz yavas yavas.
Kuzum hoşgeldin nasıl sevindim anlatamam. 😍
Bizde de masraf azalacak inşallah tuvalet eğitimine devam. Birazcık da olsa ilerleme var. Her anlamda tam zamanı oldu. Hem evdeyim dışarı çıkmıyoruz o anlamda daha rahat oluyor. Hem de maddi olarak iyi olacak. He alışamazsa da bir kaç ay sonra denerim. Arkadaş 1 ay dene olmazsa ertelersin dedi. Bakalım bugün 5. Günümüzü bitirdik birkaç defa az kaçırarak birkaç defa da hiç kaçırmadan söyledi gittik tuvalete.

Kuzum hoşgeldin nasıl sevindim anlatamam. 😍
Bizde de masraf azalacak inşallah tuvalet eğitimine devam. Birazcık da olsa ilerleme var. Her anlamda tam zamanı oldu. Hem evdeyim dışarı çıkmıyoruz o anlamda daha rahat oluyor. Hem de maddi olarak iyi olacak. He alışamazsa da bir kaç ay sonra denerim. Arkadaş 1 ay dene olmazsa ertelersin dedi. Bakalım bugün 5. Günümüzü bitirdik birkaç defa az kaçırarak birkaç defa da hiç kaçırmadan söyledi gittik tuvalete.
Hosbulduk cnm
Saolasın tekrardan cok ugrastın💕
Alısır alısır ya
Yaza rahat edersiniz.
Olcak bikc ay o kacırmalar napalım🤗

6 yasında daha
Baba karantinada.
İns temiz cıkar testi.
Bu virüs olayından ben de çok tedirginim yaşayışımız değişti resmen. Tek kaygım da bize birşey olursa çocuğumuz ne olacak. Elbet ailelerimiz hep biz varız dese de işte malesef devlet onlara vermez çünkü mahkeme bitmedi. Çocuğumun psikolojisini düşünmek bile istemiyorum öyle bir durumda. Tabiki trafik kazasında ölsek durum yine aynı ama işte insan bile bile olması daha farklı.
canım özel hastanelerde de var. Ablamların ve arkadaşın eşinin çalıştığı hastanede var.sayıları gittikçe artıyor. Hatta ablamın çalıştığı hastanede İki hemşirede de olmuş hastalık. Çünkü devlet hastaneleri dolmuş.
bilgi paylaşmak hastane ismi vsrmek yasakmış. İşlem paşlarıyorlarmış bilgi verenin hakkında

Back
X