• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Öyle cnm tatlı .kola vs bırakmak lazım bana gaz lazım siz beni gaza getirin 😊
Ooo gaz bizim isimiz dimi babyloading87 babyloading87
Ben bu yaz bak nasil eski kiloma gelip gecen sene doyamadigim pant. giriyorum hele gör sen.
Korsede kullan bak sıkiyor ya hem terletir yazin hem de inceltiyo
Ben 60kiloyken bile s bedene giriyordum kilomla vucut orantima bakinca daha inceydi belim bacaklarim falan

Evde hem hazır yoğurt hem annemin mayaladığı yoğurt var.Hazır yoğurdun günü bugün sonmuş.Yayla çorbası yapayım diyorum ziyan olmasın.Kardeşim zor çocuk herşey yemez ona tavuk,köfte, kızartma yok dışarıdan hamburger pide vs yedirmek lazım.Öyle seviyor.
Evde ne varsa yiyelim oturalım yok.
Çorba yanına köfte patates yaparım
köfteler de az kaldı bitsin 3 gündür yiyoruz 😂bugün de böyle olsun.
Aaa her gün her gün boğaz düşünmek ne zor 🤣🤣
Yarına da Allah Kerim

Ben bu yaz bak nasil eski kiloma gelip gecen sene doyamadigim pant. giriyorum hele gör sen.
Ben 60kiloyken bile s bedene giriyordum kilomla vucut orantima bakinca daha inceydi belim bacaklarim falan
Tamam o zaman o iş sizde 😂

Hicc 😂
Ama valla gaz değil senki hayatını yeniden yapmıssın
Üstüne bu genc yasta tek basına evini almıssın
Ne sıkıntılardan gecmissin,3-5 kiloyu mu veremicen yahu🤦🏻‍♀️
İnanıyor musun sen buna🤷🏻‍♀️

Kuzenimde bugunde rutin cocunun 98363538 tane resmini atti cok sukur.
Kız tam takip etmelik tip ha kuzenin🤣
Ben böyle tipleri seviyorm buara takip etmeyi
Bi kız var zayıflama hesabıydı,hamile kaldı dogum yaptı
Yeminle 9 ay tek satır okumamıs ama cocık dogurmus
Mama yapcak takipcilere soruyor🤦🏻‍♀️
Üzerini okusa yazıyo
Bide demez mi bunu sabahtan yapsm aksma kadr durur mu?
💆🏻‍♀️
Yap at buzluga cözdürürsün dicektim🤦🏻‍♀️

Kız tam takip etmelik tip ha kuzenin🤣
Ben böyle tipleri seviyorm buara takip etmeyi
Bi kız var zayıflama hesabıydı,hamile kaldı dogum yaptı
Yeminle 9 ay tek satır okumamıs ama cocık dogurmus
Mama yapcak takipcilere soruyor🤦🏻‍♀️
Üzerini okusa yazıyo
Bide demez mi bunu sabahtan yapsm aksma kadr durur mu?
💆🏻‍♀️
Yap at buzluga cözdürürsün dicektim🤦🏻‍♀️
Kız vallahi cocugu yakindan görmeden her yerini inceledim.
Cibir atiyo, uykuda atiyo, beziyle atiyo, videosunu atiyo.
Gunluk her uyku arasi goruyoruz cok sukur😂

Evde hem hazır yoğurt hem annemin mayaladığı yoğurt var.Hazır yoğurdun günü bugün sonmuş.Yayla çorbası yapayım diyorum ziyan olmasın.Kardeşim zor çocuk herşey yemez ona tavuk,köfte, kızartma yok dışarıdan hamburger pide vs yedirmek lazım.Öyle seviyor.
Evde ne varsa yiyelim oturalım yok.
Çorba yanına köfte patates yaparım
köfteler de az kaldı bitsin 3 gündür yiyoruz 😂bugün de böyle olsun.
Aaa her gün her gün boğaz düşünmek ne zor 🤣🤣
Yarına da Allah Kerim
yap bacim yap
havuc tarator yap
cacik yap
kirmizi lahanan varsa salatasini yap ohhh ne guzel yersin salata niyetine mis mezeler

Kız vallahi cocugu yakindan görmeden her yerini inceledim.
Cibir atiyo, uykuda atiyo, beziyle atiyo, videosunu atiyo.
Gunluk her uyku arasi goruyoruz cok sukur😂
Ay günah ya
Benimki 7 aylık ben daha koyamıyorm
Koci zaten hayatta izin vermez öyle sık paylasmama.
Ki haklı.
Bu cocuklar yarın büyüyüp ben istemiyordum her durumumun paylasılmasını dese ne diyecegiz?
Her cocuk bir birey.
Ben sahibi değilim ki bu cocugun.
İstediğim gibi at kosturayım
Öyle bir dava vardı emsal,anne instamom cocukların heranını paylasıyordu.
1 yıl kadar yasak koyuldu mahkemeden.
Paylasırsanız alırız babaya veririz cocukları dedi mahkeme.

Ay günah ya
Benimki 7 aylık ben daha koyamıyorm
Koci zaten hayatta izin vermez öyle sık paylasmama.
Ki haklı.
Bu cocuklar yarın büyüyüp ben istemiyordum her durumumun paylasılmasını dese ne diyecegiz?
Her cocuk bir birey.
Ben sahibi değilim ki bu cocugun.
İstediğim gibi at kosturayım
Öyle bir dava vardı emsal,anne instamom cocukların heranını paylasıyordu.
1 yıl kadar yasak koyuldu mahkemeden.
Paylasırsanız alırız babaya veririz cocukları dedi mahkeme.
Nihan Kayaliogluydu galiba gayt hakliydi adam.
Ama yine paylasiyor

Emzirince yazmak gerekiyorsa yazarim ben 1 ay sonra falan muhtemel.
Aksam uyutuncada yazarim.
sabah uyaninca
kaka yapinca da yazmami isterseniz onuda yazarim bak😂
hatta kivami kac defa yaptigi falan aiyy Allahim sana geliyorum sonu kotu bitecek bu sohbetin suraya sineyim ben.
Bebeli hayat bekle beni geliyoooreee (muratövüç e saygilar efenim )
O cok gzl kız sinsi diyo hastasiyiz dede
Simdi neksfiliks diyo😂 öluyorum.
Her emzirmede yaz
Ama her emzirmede
Ögün atladı deriz sonra😂
Ay onun neşfiliks diyisi🤦🏻‍♀️

Aslında herşey aynı tek farklı olan destek olayı.
kesinlikle farklılaşır hayat. O birikim konusunu eşim de diyor. Çok hata yapmışım çok çok birdaha herşey düzelince kesinlikle birikim yapacağın diyor tabi bugünleri unutmazsa yapar. Ben yıllardır birikim yaptım hep. Gençken annem akıl vermişti.Güzel maaş alıyordum biriktirdim bana üniversite zamanı öyşe destek olduki o para sonra bir süre yine biriktşrdim işte çıkmıştım faydası olsu sonra biz nişanlıyken biriktşrdim eşim araba alırken kullanmıştı. En son da evliyken biriktirdim Eşim araba alırken bir miktar nakit verebildi. En son da evi değiştirirken kullandık. Eşya aldım eve iki defa ara ödeme yaptık. Tabi bir kısmı eşimin işyeri ortaklık bitince olan tazminat parasıydı. Yani anlayacağın hep bitiktirdim ama tüm parayı yatırdık eve. Şimdi de aksine yok sayılır. Ben gizlice altın slmıştım 3-5 o var tabi çalışmıyorum ne kadar yapabilirimki. Bes param vardı onun üzerinden bile kaç defa plan yaptı nereye harcasak diye. Umarım bu olay ders olur da biriktirir.
ben kendimi sokaklara atacağım neresi olduğu önemli değil gezmek istiyorum oh be geziyorum demek istiyorum. Markete bile gidemiyorum onu da yapmak istiyorum. Mesela kızımı parka götüreceğim o sevincini görmek istiyorum.
Valla insan kıymetini anlıyor özgurlugun çocuğu parka çıkarmak bile büyük lüks şuan

Canım zaten ben hiç acıkmıyorum tok tok oturup yiyorum.
Yemesem yemem ama beni motive edecek birşeyler lazım belki bu çay vesile olur bir kaç kilo verirsem kendim de çabalarım.Kıyafetlerimin hiçbiri gelmiyor olanları giyiyorum ne sıkıcı.Bu kiloyla da yeni kıyafet almak istemiyorum.Benim mutsuzluğum bu kilolar kilo versem kendime geleceğim inş
Aslında ben deniz egeceyi dinledim. Bir hafta onun dediği şekilde hiç hareket yapmadan verdim. Ama şimdi eşim evde boşverdim.bir toparlasam iyi olur. Eşimde diyor iş sıkıntısı olmayan yapar diyet ne alakası var dedim. İstesen sen de yaoarsın az yersin az masraf az kilo dedim.😂 abur cuburu bitmiyor. Tatlı şeyler canı hep istiyor.
deniz egecenin dediği şu acıkmadan yemeyeceksin doyduğunda bırakacaksın herşeyi yiyebilirsin ama psikolojik olarak bu bana kilo aldırır dersen aldırur. Aldırmaz diye düşünğrsen aldırmaz. Herşey beyinde bitiyor diyor. Biraz da hareket diyor. Çok konuda pozitif düşündüren birisi. Dediği gibi yaptığında daha az yediğimi farkettim. Ve ekmek de yedim yine de verdim. Çok kısa bir hafta bile değildi. Tabi sonra bıraktım. Yeniden başlayacağım inş.

Bende simdiye kadar almadigim tüm kilolari telafi ediyorum.
Bu ara costum.
Midem duzeldi istahim acildi.
Ama midemin kotu olmasindansa bunu tercih ederim
Cok cektim yaw.
Geceleri aglaya aglaya.
Lansor diye dövme yaptiricam koluma😁 cağnımm Lansor.

Sabah beri muz, kek, mandalina, sutlac, yogurt, simdi bulgur pilavimdan yedim.
Aksam yemegi hala yemiyorum ama korkudan.
Meyve falan gecistiriyorum.

Ekmekde tuketmemeye calisiyorum.

Kuruyemisden de biktim yemiyorum daha.

Aslında ben deniz egeceyi dinledim. Bir hafta onun dediği şekilde hiç hareket yapmadan verdim. Ama şimdi eşim evde boşverdim.bir toparlasam iyi olur. Eşimde diyor iş sıkıntısı olmayan yapar diyet ne alakası var dedim. İstesen sen de yaoarsın az yersin az masraf az kilo dedim.😂 abur cuburu bitmiyor. Tatlı şeyler canı hep istiyor.
deniz egecenin dediği şu acıkmadan yemeyeceksin doyduğunda bırakacaksın herşeyi yiyebilirsin ama psikolojik olarak bu bana kilo aldırır dersen aldırur. Aldırmaz diye düşünğrsen aldırmaz. Herşey beyinde bitiyor diyor. Biraz da hareket diyor. Çok konuda pozitif düşündüren birisi. Dediği gibi yaptığında daha az yediğimi farkettim. Ve ekmek de yedim yine de verdim. Çok kısa bir hafta bile değildi. Tabi sonra bıraktım. Yeniden başlayacağım inş.
Ben onun kitabını almıştım yarım kaldı.Elimdeki kitap bitsin onu da okuyayım.Facede sayfalar var kitap okuyup okuyup paylaşıyorlar millet ne kitaplar okuyor.Ben de ocaktan itibaren her okuduğum kitabı sayfasına kadar not alıyorum bakalım yıl sonunda ne kadar kitap okumuş olacağım.
Vereceğim ama inş kararlıyım bu kilo kafada bitiyor

Ben onun kitabını almıştım yarım kaldı.Elimdeki kitap bitsin onu da okuyayım.Facede sayfalar var kitap okuyup okuyup paylaşıyorlar millet ne kitaplar okuyor.Ben de ocaktan itibaren her okuduğum kitabı sayfasına kadar not alıyorum bakalım yıl sonunda ne kadar kitap okumuş olacağım.
Vereceğim ama inş kararlıyım bu kilo kafada bitiyor
Kesinlikle kafada bitiyor. Hep kafamızda ne yesek alacağız fikri var

Back
X