• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydınlar
Sofradayiz, pankek yaptım yumurta hasladim. Çocuklar çok sıkıntılı yemek konusunda o yüzden her gün farklı bişey yapıyorum ama çok sıkıldım gerçekten. Oğlum normal kahvaltı etmiyor kızım da başka ne var diyip duruyo restoran sanki.ama beğenerek yediklerinde de mutlu oluyorum.
Akşama kurufasulye pilav yapicam, bize etli kıza etsiz:olamaz: bı de salata cok bile:)

Virüslü hastaların yarısından fazlası istanbuldaymış. Hiç şaşırmadım tabi. Riskimiz büyük. Ekonomik olarak zor olsa da iyiki eşim çalışmıyor diye şükretttim. Eşimin arkadaşı thy da çalışıyor. Ücretsiz izin verilmiş. Yuuhh dedim büyük yerler bile ücretsiz izin veriyorsa küçük yerler ne yapsın. Yine parası olmayan çekecek sıkıntıyı.
Bugün kedi için ısrarla arayanlar oldu. Yarın sabah gelin diye konuşmuş eşim. Ama kıza anlattım kızım annesinin yanına gidecek özlemiş annesini falan annesi de onu özlemiş dedim. İnşallah bir sorun olmazz. Ben de üzüldüm bugün elbet kumu tüyü gerçekten çok bunalttı beni ama alışmıştık. Ama önümüzü göremiyorum. Aşısı maması vitamini bir de kısırlaştırması 600 tl bizi şuan bunlar çok sarsacak. Şuan ancak ihtiyacımız kadar harcıyoruz. Ve bu sürenin ne kadar süreceği belli değil. Kısırlaştırmasak evin heryeri çiş olacak. Zaten kızın çiş durumuyla uğraşıyorum bir de kedininki beni bayağı zorlayacak.
kediyi isteyen kişi kedisi ölmüş. Ona da teselli olur. Hem bizim baktığımızdan daha iyi bakılır. Bunları düşününce içim rahat oluyor. Ama inşallah kızım üzülüp ağlamaz ikna edebiliriz. Belki de en doğru karar bu olacak. 😒
Bizim de kedimiz var anlıyorum sizi, ama ayrılmak zor olacak. Ama tebrik ederim gerçekten yeni yuva aradığınız için. İnsanlar sokağa saliyor:KK1:

Günaydın hanımlar yagmurlu bir İzmir sabahından. Siparişleri akşamdan veriyor artık kızlarım. Eşim bu hafta iki gün mesaiye gidecek Sabah yolcu ettim. Market listesini de verdim. Bim, A 101 ve toptancıya ait liste. Bakalım ne kadar tutacak içimden bir ses 1000 tl olmasa bile 990 tl tutar diyor. Büyük kızım browni kurabiye istedi, küçük kızımda nohutlu, yeşil mercimekli ve bulgurlu köfte istedi. Onları hazırladım kurabiyeler pişti şimdi şerbete yatırıp çıkarıcam köfteyi de dolaba koydum az sonra kızartırım kahvaltı yaparız.
beren_naz
Başınız sağolsun berencim. Allah başka kayıplar göstermesin. Kilodan bahsedilmiş, eskiden kilolu birisi olaraktan söylemek istediklerim var benimde, çocuklarımla-eşimle-anne,babam ve arkadaşlarımla çok fotografım yok çünkü kilomdan dolayı tam 93 kiloyken insan çok da güzel görünmüyor, lütfen kimse alınmasın ben kendi duygularımı ifade ediyorum. Aynaya sadece yüzüm için bakardım, vücudumu asla görmek istemezdim. Alış verişe gittiğimiz zaman maalesef size uygun birşeyimiz yok denmesi de cabası. Ama yıllar geçtikçe çok üzülüyordum. Bir gün başladım sonuna kadar gidecek diyet tariflerine bakmaya, ama hala ikna olamamıştım. Hepsi birbirine benziyordu, yorumlara gözüm ilişti ne kadar zaman okudum bilmiyorum. Bir yorumcu da benim gibi tavuk tövbeleri ile hep diyet yapmış sonuç aynı vazgeçiş. Sonra kendine bir mektup yazmış, açlığa dayanamadığında yemek isteginin üstesinden gelmesi ile ilgili ve ben tamamdım ikna olmuştum. Hemen mektubumu yazdım cüzdanıma yerleştirdim. Diyetimin ilk günlerinde on metre ilerisini göremiyordum, gözlerim kararıyordu açlıktan. Toplam da 27 kilo (8 ayda ) vermiştim. Ama inanın hayatım değişmişti. Şimdi 5 kilo aldım 72 kiloyum ama yine de dikkat ediyorum.

babyloading87 babyloading87
Baby Allah kabul etsin hayrını. İnanın tüm içimden gelen duygularımla yazıyorum. Allah hep böyle yardım etmek isteyen insanların evlerine, ceplerine ve iş yerlerine gani gani versin diye dua ediyorum. İyiler kazansın diliyorum. Paylaştıkça çogalacagımıza inanıyorum. Herkesin yaptıgı hayırları rabbim kabul etsin, hiç bir canlıyı açlıkla terbiyelemesin.

Günaydınlar
Sofradayiz, pankek yaptım yumurta hasladim. Çocuklar çok sıkıntılı yemek konusunda o yüzden her gün farklı bişey yapıyorum ama çok sıkıldım gerçekten. Oğlum normal kahvaltı etmiyor kızım da başka ne var diyip duruyo restoran sanki.ama beğenerek yediklerinde de mutlu oluyorum.
Akşama kurufasulye pilav yapicam, bize etli kıza etsiz:olamaz: bı de salata cok bile:)
Aman bu cocuklar.
Benim oglanda pogaca, borek istiyor hep.
Oomaz diyorum vermiyorum surekli.
Her sabah pogaca borek olsa yer.
Dün vermedim vardi börek kahvaltilik yiceksin dedim bayada cesitli koydum yesil zeytini siyah zeytini domatesi kasari krem peyniri findik kremasi falan hepsinide yemis.
Tamam diyorum arada ye ama her sabah olmaz borek pogca.
Tost yapiyorum bazen.
Bazen patates kizartiyorum.

Beni zaten en cok o yoruyor onun yemek olayi.

Bu ay kuru yufka aldirmam lazim esime.
30 tane aldiririm.
Sahurluk liste yapicam gecen sene yapmistim (o an aklima gelmiyo naapsam diye)
misal 1 sahur börek
2.sahur pideden tost
3.sahur yumurta
4.sahur kahvalti
5.sahur menemen
6.sahur kuymak falan falan.
Böyle neler yapabilirim diye not aliyorum.
Bazen gece kalkiyorum ben napcam simdi diye oturup dusunuyorum.
Yemek yemiyor benimkiler.
Cayda her gece illa olcak.
Hosaf bol bol yapiyorum 1 bardakda olsa gece iciriyorum susatmiyor insani.

Ayin 20si gibi (kart kesilince) kahvaltiliga takviye yaparim.
Gece malum kahvaltilik yediklerinden genelde cesit olsun.

Ramazan da geliyor, iftarlar kalabalık güzel oluyor ama kısmet. Yarın oğlumun doğum günü 3 yaşına giriyor. Bu haftasonu kutlayacaktik normalde sağlık olsun. Yapicam ben pastasını ama yine de bı uflesin sevinsin. Allahım biran önce geçsin su illet
Amin.
Dogum gunu kutlu olsun pasanin simdiden.

GÜNAydınlarrr
6.30 dan beri ayaktayz
sU söyledim 11.5 tl
BEn bu kvdemi ccidden hafife alöısım💆🏻‍♀️
Dün kociyle konusmuslar
Erzak geldi demis koci
Zeynep vercek birine demis
Aa iyi düsünmüssünüz demis
Sabah beni aramıs
Erzagu vercek birini bulamadıysan.
Halanın kiracısı cok gariban
Ona verelim diyo
Bak beni ortada bırakıyo dedim ona zekatı veririz
Ben söz verdim kardesimin kadına ayıp olur simdi dedim.
Aradım hemen kociyi sinsi gelin tabi🤣
Dedim böyle dedim ama sonucta senin erzagın sen bilirsin dedim
Sacmalama senin benim mi var
Annemin isi yokmus onu mu düsünmüs dedi😂
Verck ablama o yine bosver sen dedi🤣
Günahı boynuna kızına verir
Öyle yapııyo cünkü bi tatlı götür bisey götür daha yanımızdayken kızına koyuyo
Deli mi ne sabah sabah geriyo beni.

GÜNAydınlarrr
6.30 dan beri ayaktayz
sU söyledim 11.5 tl
Dün kociyle konusmuslar
Erzak geldi demis koci
Sabah beni aramıs
Ona verelim diyo
O kiraciyada o yapsin hayrı bi zahmet
Söyle millet karisiyor hayirda yapsan herkes muhalefet.
Yok sunum var ona versen yok buna versen.
Icimden kime geliyosa ona veririm yani.
Herkes kendi hayrini yapsa keske gonlunden gecene

çok üzüldüm😢 başka bir hastalığı varmıymış.Sen önlemini al canım gerisi Allahın taktiri.Çok düşünme insan düşündükçe dahs çok psikoloji çöküyor hastalığa yol açıyor. Sonuçta bununla yaşamayı öğreneceğiz sanırım. Allah Daha kötü günler yaşatmasın
Arkadaş hastalığından felan bahsetmedi.Çocuğundan kapmış çocuk taburcu olmuş

GÜNAydınlarrr
6.30 dan beri ayaktayz
sU söyledim 11.5 tl
Dün kociyle konusmuslar
Erzak geldi demis koci
Sabah beni aramıs
Ona verelim diyo
Kayinvalideler gerçekten bı tuhaf, ya salak sanıyorlar insanı ya da hiç umursamadıkarından boyleler. Benimki de kaynima düğünden sonra altınlarını 2 ay diye verdim, 11 yıl sonra 3 te birini verdi zorla. Bana diyo ki sen saklayamazsan ver kayninin banka kasasında dursun. Aptal mıyım ben elimdekine sahip cikamicam ben de bı yolunu bulurum heralde dedim. Dalga geçiyorlar heralde, ay belki de çok seviyorlardir bizi de biz düşünüp yorulmayalim diye onlar dusunuyodur herşeyi hehe

Back
X