- 21 Ağustos 2015
- 32.255
- 97.944
- 798
- 38
Benimki ortak hesabı para girisi oldugu an patlatırNiye be sen alcan ya işte adamdan![]()
Ben elimde bos hesapla öylece bakarım giden bakiyeye
Ay adamı ne cekistirdim bu aksammm
Allah affetsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki ortak hesabı para girisi oldugu an patlatırNiye be sen alcan ya işte adamdan![]()
Benn izleyemiyordm ozmanlarÇok duygusal bı dizi ya çok uzucu
Ne ortak hesabi, tek hesap o da bende. Adama harçlığını veriyorum sadeceBenimki ortak hesabı para girisi oldugu an patlatır
Allah affetsin![]()
Benim de baştan kadın dizisini izleyip aglayasim varBenn izleyemiyordm ozmanlar
Simdi oturdum izliyorm
Kesin uykum kaccak![]()
Bak ben yeni evliydimNe ortak hesabi, tek hesap o da bende. Adama harçlığını veriyorum sadece
Mazosist oldık biz bu karantina daBenim de baştan kadın dizisini izleyip aglayasim var
Ya saglamliktan değil herkeste aynı yöntem olmaz tabiki, ama ben de senin gibiydim o para kime gidiyordu bizde kim bilir yani. Baştan benim eşim de razı olmadı ama baktı ki ben ay sonunu getiriyorum ses etmediBak ben yeni evliydim
Kardesim nisanlıydı
Hesap ortaktı
Ütü aldım kardesime o hesaptan ceyizine
Adam aksm eve geldi kıyamet koptu nasıl alırmısım
Ben de saf hatalıymısım gibi ses etmedim.
Halbuki ben de kazanıp atıyorm oraya para ama genclik iste.
Bide yeni evliyim hic biseyden haberim yok.
Aradan bi zaman gecti,ben adamın cebinde onun adına kasaya koydugumuz düğünde takılan ceyrekleri buldım.
O oldu benim aydınlanmam
Daha da ortak biseye kalkısmam
Ama saglam evliliklerde isliyor demek bu uygulama.![]()
Ama güzel diziydi hele ilk sezonuMazosist oldık biz bu karantina da![]()
Benn son sezonu izledim onunAma güzel diziydi hele ilk sezonu
Kesin izle çok guzelBenn son sezonu izledim onun
Ona da baslarım yakında bu karantina bitmezse![]()
Bizimki hala düğünün enkazınından cıkamıyorYa saglamliktan değil herkeste aynı yöntem olmaz tabiki, ama ben de senin gibiydim o para kime gidiyordu bizde kim bilir yani. Baştan benim eşim de razı olmadı ama baktı ki ben ay sonunu getiriyorum ses etmedi
Hahaa doğru dedin valla aslında evlenirken bir nevi aile ile evleniliyor ailede önemliBen de isterdim kvdemle arkadas olayım
Var öyle arkadaslarım bulusup alısverisler,yemekler yapıyorlar.
Benimkini yolda görsem yön degistiriyorm
Allah askına bidaha dünyaya gelirsem beni bulma dıyorm kociye
Hic evlenemem valla![]()
Kulaklarını iyi çınlattık valla benimkide aynı vur birini ötekine anam çalışsam güveniyor oda çalıştım da çocuk yokken 2.bucuk sene noldu unutuldu hem ev hem iş yıprandımBenimki ortak hesabı para girisi oldugu an patlatır
Allah affetsin![]()
Anasına carlasın kuzu kadın tutturmuş düğün diye el elde baş başta düğün olmuş sizinkiBizimki hala düğünün enkazınından cıkamıyor
Sanırsın Esma sultan yalısında evlendik
Bizde adamın maas kalmıyorki eline ne koycak ortaya hep ekside.
Allahım bdvye cevirdim burayı bu aksm
Kızlar altın flaan atın üstüme normale döneyim![]()

durup durup diyo sende kesin su kadar vardır bu kadar vardır biriktir sende deyince yok kocadan para saklanirmi diyo senin gibiyse saklanır ddim geçen karabatak mubarek valla altınlarimi folyayla sarasim var dedektor tutar bulur diye
potansiyeli varBirden ben mi yazdım diye düşündümKizlar ya ben bu evle basedemiyorum gerçekten, her gün süpürüp siliyorum yine de akşamına batıyor resmen. Hele ki oyuncaklardan bezdim. Koltukların altı yüksek her gün birsuru oyuncak çıkıyor altından. Bı de kedi var, tuvaletidir vs temizleniyor. Bizimkiler çok dağınık nasıl alistiricam artık gerçekten üzülüyorum, yapıyorum ediyorum 1 saat öyle kalmiyo ya. Ne yapsam bilemiyorum
SelamYa bunların genleri böyle
Göcmenler asırı calıskanlar tmm cok güzel
Ama söyle bi sıkıntı var
Geneli tabi istisnalar vardır
Benim patronlar da göcmen isyeri göcmenlerin icinde 4 bir yanımdalar yani
Bunlar maile calısıyorlar
Kadınlar götürüyo parayı kocaya veriyor
Evde baba karar veriyor harcamalara
Ve kadın calıstıgını verdiği adam ona istediğini aldıgı icin mutlu oluyor
Ben isyerimdeyken bazen dayanamayıp diyodm müsterilere
Abla sen calısıp kazanıyosn
Adam almıs olmuyo sana o arabayı diyodum
Dogru diyosn biz alısmamısız diyolardı
Kocam da bunu istiyor bence
Götüreyim eline vereyim
O bana bisey alınca mutlu olayım
Ben kadın yada erkek calısıp kazanan kisinin götürüp maasını esine vermesine karsıym
Kocam da bana getiirip verse,sscmalama derim
1 ay calısıp maas almaya aklın var,harcamaya mı yok derim
Kız amma uzun anlattım
Okuyanlar helal edin hakkınızı![]()
no iş yes fellik fellikAnneme msj attim anne sancim var ishalim falan dolaplari duzenleyelim evi temizleyelim kuru kahve ye ishalin gecer sanci diildir o sanci olsa duramazsin yazmis
zalim kadin bu hafta toparlariz evi gelirim diyordu.
ilk cagirmamda kaytardi.
Ya is yapma deme ona gezme de keyif de yeter ki is yaptirma nasil bu anadan olmusum azcik mi benzemez insan anama sorcam niye beni beleğğ ettin dicem.
Kardesime diyomus ki disardan ne istiyosun soyle hemen gidim alim gelim.
Anneme yasakda helse islemez kadin her gun gezmeye bahaneye ariyo resmen evde durmuyo diyo.
is yapmak yok No iş YES yoy goy YES fellik fellik deseydim keske.
Ama kocam yollamiyo yine yemezdi.
Baby eşimde ben de göçmeniz ama, biz öyle yapmadık yani benim çalıştığım dönemlerde herşeyi ortak öderdik. Kalanı ile de geçinmeye çalışırdık. Ama eşimin ailesi hiç rahat bırakmazdı mutlaka ödeyemedikleri bir faturası olurdu. Oda bize yansırdı benim çocuklarıma annem babam baktı. Tabi beş kuruş almadan, canım annem o zaman derdi sen zaten akşama kadar onlardan mahrum kalıyorsun. Senin kazandığın parayı ben nasıl alırım derdi. Çok şükür hepsi emekli baby dediğin gibi çok çalışıyorlar ama kafayı çalıştırmıyorlar. Ama annem çok uyanık kadındı babamın daha almadığı maaşın yerini hazırlardı. Kaynanam koluna bilezik yapardı mahallede iki hava atardı kayınpeder bir magazaya borç takardı giderdi bilezikler.
Beren şuanda hoca okuyor, inşallah canım şu ezanların hörmetine inşallah karşına iyi birisi çıkar sende buradan paylaşırsın. Mutluluğu hak ediyorsun ve çok mücadeleci birisin, hiç pes etmiyorsun Allah kalbine göre versin.
bence doğru demiş insan kendini harap ediyor.sutlukawe
Okuyunca kedi hariç kendimi gördüm yazınızda. Benimde uyku ile aram hiç iyi olmadı. Erken kalkar evimi başlarım temizlemeye ama şimdi ev halkı evde temizlik yapıyorum. Sadece yorgunluğu kalıyor, ev aynı halini buluyor. Evdekiler üzme kendini diyorlar ama kim yapacak tabi ki ben. Yap yap aynı, değişen hiçbir şey olmuyor. Ama ben kendimi, salamıyorum bir salsam oh ne kadar da güzelmiş derim belki ama yapamıyorum. Annem canım annem hayatında hiç bir gün benim ki kadar temizlik yapmamıştır. İnanın bayram temizliklerinde bile bu kadar ugraşmaz. Temizliğime gelmek isteyen gelmesin diyor, asla da taviz vermez. Sabah kalkarlar babamla birlikte önce abdes namaz yapılır, sonra kahvaltı annem mutfagı toplarken yemeklerini yapar salatası hariç, çorbası tatlısı hepsini yapar sonra babamla ya nescafesini içer yada salepini içer. Hop öğlen olur yemeklerini yerler bir abdes bir namaz sonrası yaz-kış değişmez güzellik uykuları mutlaka yatarlar biraz uyurlar. Günleri böyle geçiyor, bana da diyor ki sana her gün altınmı takıyorlar, bana her sabah takcaklarını bilsem yinede o kadar temizlik yapmam diyor. Annem çok severim babamı da ama bazı huylarımız hiç çekmemiş inşallah kızlarımda anneme çekmez.