• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yine uykusuz gece😖
Bu ara huy edindi bunu bedenim isyanim var!.
Cok fena bu saatde uyanmak hemde durup dururken
Yani nicun diye sormak istiyorum kendime.
Uyu iste beğ ne derdin var kaciyo uykum.
Karnimda grulduyo oysa aksam da yedim bu sefer.
Muz yiyim geri yatim belki uyurum.
Bir ihtimal yani.
Yani surda zaten 1 ay sonra bolca uykusuzluk cekicem az uyuyaydim eyiydi.
Son ay uyutmuyo kuzu
Senin kız saclı olcak bak kesin💕

Dün ilçenin Çarşamba pazarı vardı. Çok küçük bir pazar 30 tezgah yoktur. Eşim iş çıkışı gitti dediklerimin hepsini almış pazarda hiç aramadı çünkü seçme yok herşey paketli almış ordan markete geçti haftada bir gün artık ikisini de halledecek öyle karar aldık kalabalıkta fazla bulunmamak içine. Biran önce bitse şu karantina eşim market işini hiç beceremez telefonu açıyor bana listede ayrıntılı yazıyorum 3 kilo yoğurt gibi Allahım marketten çıkıncaya kadar telefon elimden düşmüyor canımı sıkıyor o mu bumu diye ben ne güzel yapıyordum Bu günlerde geçecek diyorum, inşallah en az hasarla atlatırız. Ne kadar harcadı bilmiyorum pazarda en ucuz salatalıkmış, soğan-patates çok pahalıydı dedi 2.5 kilosu 10 tlmiş. Patateslerde haşlamalık küçüktü olsun varya evde dedim poşetleri açınca biraz şok oluyoruz.
Yalnız pazarcılar hakkına giriyor insanların
Posetli diye dolduruyolar cürüğü carıgı🤷🏻‍♀️😏
Bi dolmalık biber almıs koci
Biber yok yassı kücücük kücücük seyler🤦🏻‍♀️
Dedim baksaydın ya posete,bunun neresini doldurahım ben.
Dograyıp menemen yaptk💆🏻‍♀️

Gööyaaa kpder kociye bugun 1000 tl promosyonu vercekmis
Artk dogru yalan bilmiyorm
Hani kardesimin aldıkları görünce uydurmusta olabilir.
Diyoki hesaba atalım onu,daha kızın akiki kesmedik.
Cocuk yasına geldi keseriz ekleyip üzerine diyo.
İyi sen bilirsin dedim.
Salak ben senin bin lirana mı kaldım
Hani verse bile kpder,harcamıcam demeye getiriyor.
Ahanda yazıyorm verdiği an,gider o para borclarına.
Güya hesapta duruyo dicek bana.
Kredi gününde onu ellemeyelim dicek
Allahım nelere calısıyo kafası.
İyiki gizliden alıp atıyorm kenara.
Valla icime daha cok sindi,böyle söyleyince .

Yalnız pazarcılar hakkına giriyor insanların
Posetli diye dolduruyolar cürüğü carıgı🤷🏻‍♀️😏
Bi dolmalık biber almıs koci
Biber yok yassı kücücük kücücük seyler🤦🏻‍♀️
Dedim baksaydın ya posete,bunun neresini doldurahım ben.
Dograyıp menemen yaptk💆🏻‍♀️
Valla marketçinin de pazarcının da işine geldi. Ben marketten sayılı alırdım. Dün gittim poşetteki tarttıkları kadar aldım. Bozulırsa artık yapacak birşey yok. Sistem hep zenginden yana zaten.

babyloading87 babyloading87
Baby bereketli olsun alınanlar. Pazarcılar hakkında ne söylüyorsan katılırım. Soğanlar cücüklenmiş, patatesler küçük küçük buda geçer dedim. Artık üstünde durmamaya çalışıyorum. Kardeşinin de kesesine bereket. Canım o numaraları herhalde her eş karısına çekiyor. Benim ki de bayramlarda hepimizden önce annesinin evine girer biz daha arabadan iniyoruzdur, o annesinin eline iki tane 50 tl verir kızlarımıza el öpme parası diye. Önceleri anlamamıştım sonra çözdüm tabii.
yedirenk79 yedirenk79
Simitlerin çok güzel görünüyor afiyet şifa olsun. Bende simiti çok severim. Kahvaltıda yerim öglen yemeginde bile yerim. Yemek deyince hemen aklıma kendim geliyorum. Benim de kilom biraz fazla Tr-lelli 73 kilo ve 9 aylık hamile ben de bebekte yok ama o kilodayım. Boyum da 1.66 biraz vermem lazım ama yemegide çok seviyorum.
Evin tozunu attım. Süpürge yapıldı, paspas çekildi, toz alındı banyo tuvalet silindi. Ispanak yemegi pişti. Şimdi kahvemi yaptım size geldim.

İyi sen bilirsin dedim.
Bizim teyze de bana geçen diyor eğer telefonun yapılmasa promosyon paramı sana verecektim. Sen de beni telefonsuz bırakmadın diyor. 😊

Baby bereketli olsun alınanlar. Pazarcılar hakkında ne söylüyorsan katılırım. Soğanlar cücüklenmiş, patatesler küçük küçük buda geçer dedim. Artık üstünde durmamaya çalışıyorum. Kardeşinin de kesesine bereket. Canım o numaraları herhalde her eş karısına çekiyor. Benim ki de bayramlarda hepimizden önce annesinin evine girer biz daha arabadan iniyoruzdur, o annesinin eline iki tane 50 tl verir kızlarımıza el öpme parası diye. Önceleri anlamamıştım sonra çözdüm tabii.
yedirenk79 yedirenk79
Simitlerin çok güzel görünüyor afiyet şifa olsun. Bende simiti çok severim. Kahvaltıda yerim öglen yemeginde bile yerim. Yemek deyince hemen aklıma kendim geliyorum. Benim de kilom biraz fazla Tr-lelli 73 kilo ve 9 aylık hamile ben de bebekte yok ama o kilodayım. Boyum da 1.66 biraz vermem lazım ama yemegide çok seviyorum.
Evin tozunu attım. Süpürge yapıldı, paspas çekildi, toz alındı banyo tuvalet silindi. Ispanak yemegi pişti. Şimdi kahvemi yaptım size geldim.
Sağol canım. Hepsi aynı ya erkeklerin. Bizim de çoguğu ona bırakınca hemen teyzeyi görüntülü arar. Çocuğu oyalama şekli bu😂 zaten sabah da kızdım, mutfağı toparlıyorum. Kız yaptım diye yanında bitti. İki gündür çiş konusunda bayağı iyi gidiyorduk. Kakasını kaçırmış. Ama niye tabi benim koci telefonla konuşuyordu. Çocuk çiş yapmış haberi yok. Ne oldu dedi. Ben de bir dakik ol gözün çocukta olsun kimbilir kaç defa söyledi duymadın çocuğu dedim😅 ne ara nerde yaptığından da haberi yok. Hayy Allahım dedim. Geçen akşam da ona bıraktım yine aynı olmuştu. arada sorar kızım çişin varmı ama zamansız😂 çocuk yemek yemiş tam işte çiş vakti dikkat gerek.

Şimdi kızı uyuttum. Bir iş yapamadım. Neyse bugün de boşverdim. Biraz evi süpürdüm. O kadar. Kızı banyo yaptıracaktık. Baştan hevesliydi sonra tutturdu girmek istemedi. Ağlıyor anlam veremedim hiç de yapmazdı. 2 yaş sendromumu anlamadım. Bugünler de çok mızmız ağlıyor çok şeye. Tabi çocuklar da bunaldı. Sonra dedim niye aplıyorsun istemiyorsan istemiyırum uyumak istşyorsan uyumak istşyorum anne de dedim. Ağlama olunca benim keçiler çıkıyor🤣🤣🤣 söyle ne olacak. Sonra yatırdım.bir süre sonra banyo dedi. Baba çıktı yok artık dedim. Sonra da uyudu.
bugün dünden kalan lahmacun var bir de iç kalmıştı onu pide yapalım dedik. 🙈

yedirenk79 yedirenk79
Ben 60la hamile kaldim.
Genelde son 5-6 yildir kilom hep 57-58di.
Bakalim dogumdan sonra nekadar vercem.
kafadan 60 a dussem 3-5 ayda yeterdi.
Kisinda 55leri gormeyi umut ediyorum.
Hareketliyim evde durmuyorum ona guveniyorum.
Bir de ben hamur isi cok yaparim ama pek yemem.
Tadimlikdir yediklerim.
Buzluga kaldiririm genelde az yapiyorum zaten

Tart kaliplarim geldi nihayet.
Yarin yaparim 6 tane minnak pasta.
Hafta sonu yerler.
Kendimi yine cok yordum🤦🏻‍♀️ basima gelcek var.
Kizartma cok ugrastirdi ben hepsini ayri ayri kizartip peceteyle yagini aliyorum.
kabak,patlican,biber,patates kizarttim.
Kucuk borcamla 1 borcam oldu.
mucverlerde oldu yedim bile.
Kuru ve pilav var.
kofte kizartcam bir kac tane sadece onu esim gelince kizartirim.
Hadi ocagi davlumbazi sil cikanlari yika.
Battaniye yorgani as
Evi supur vileda yap derken baktim yuruyemicem daha baski oluyo biraktim uzandim.
Banyoyuda temizleseydim isim kalmiyo.
Ama yok 1 saat uzancam sıkıstiriyor sanki basima is alcam.
Kapilarida yarin silerim artik.
Yapmaya hevesim var ama gucum yok😑

İyi sen bilirsin dedim.
ya keske sana verse ya da direk yarim alalim falan dese.
Sende heveslenirdin.

yedirenk79 yedirenk79
Ay valla cok gıcık oluyorm böyle seylere
Ben bin tl nin lafını yapcak olsam ,mevlüdde gelmeyen 5 bileziğimi sorardm😏

Günaydın. Biz şöyle bir karar almıştık. Markete ve pazara haftada birkez gidilecek, meyve, salatalık malzeme,soğan-patates alınacak diye. Aynen yapmaya devam ediyoruz çünkü dondurucuya çok hazırlamıştım yazdan, ayrıca konsevelerimde var market alışverişinide yüklü yaptık geçtiğimiz hafta ihtiyaç olursa un-yağ-şeker gibileri bittkiçe alırız diye düşündük. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Yogurt-süt-yumurtayı da haftalık alıyoruz.
Tamam canım ozaman bu ay biraz yiyecek eriteyim çünkü benimde dondurucu da baya bişeyler var. Meyve sebze haftalık kahvaltılık 15 güne 1 olur

Ben deterjan, siviyag,makarna,tozseker,un gibi seylere zula yapiyorum.
digerleri icin bittikce aliyoruz.
Genelde 2 haftada 1 kahvaltilik, sebze ,meyve aliyoruz.
yogurt,peynir,meyve cunku uzun dayanmiyor
Onlari cesitli aliyorum bir de ben
Mesela bir sefer eski kasar diger sefer krem peynir surekli ayni seyi alinca bikilabiliyor.
Tamam canım ozaman biraz eritmek lazım kuru bakliyattır buzluktandır falan. Aynen meyve ax alıp sık alıyoruz ben pek yemem eşimde öyle oğlanda Bi çilek cok cok sever 2 3 güne 1 çilek alırız 0😁

A
Tünaydın kızlarr
Sabah kardesimin migros paketleri geldi
Mecbur fisi de icinde gönderiyorlar,abla yanlıs anlama fisi göndermeleri zorunlu diyo😊
Dedim sacmalaama
450 tl su posetler😨
Ama icinde 2 aylık rahat mama var
Prima bez,prima ıslak mendil 3lü 3 paket
Bana ped bile almıs😭
Keselerine bereket
Kocamda gördü
Balkona attım hemen
Kızım teyzen cosmus yine diyo.
Allah berekeket versin kardesine kuzu kaynana görsün at resmi valla sizden bekliyorlar😖😖

İyi sen bilirsin dedim.
Canım sen böyle anlatıyorsunya,topikçe adama ve ailesine kin beslemeye başladık,bi yerde sıkıştırıp dövcez 🤣 cidden bu nedir böyle ya.O kadar bihaberki çocuğun masraflarından,dayamış sırtını sana ve ailene ohh.Öyle olunca herkes ister 2. 3. Çocuğu.

Back
X