• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Agzima ne atarsam kiz partiliyo😂
Bu ara obur galiba piyensesim doymuyo.
Canimda abur cubur istiyor neyseki evde yok.
mandalina yedim.
Almiyorum daha abur cubur zaten cikamiyorum.
Oglan yiyo bu sefer yemek yesin meyve yesin.
Bakiyo yok kuruyemis yiyo, meyve yiyo.
Havuc salatalik yiyo bulamayinca.
cips vardi onuda sakladim.
Bi zaman gecsin cikaririm.

tulumu biz hıc kullanamadık tr_lelli tr_lelli oylece duruyor bizim oglan zaten uyumuyor tulumu gıyınce rahat dönemedi iyice afakanlar bastı cocugu
onun yuzunden habıre ust örtme telası oluyor kullansaydı cok guzel bıse
82C1D079-43C6-43D1-91A8-DE8B5A15CC05.webp 82C1D079-43C6-43D1-91A8-DE8B5A15CC05.webp

ayaklisiyla uyumaz mi

1 saat kızı uyutmaya uğraştım sabah 10 da uyandık. İki gündür gündüz uyumuyor. Alıştı tabi. Ama bana zor. Evde bir iş yapamıyorum. Ev pislikten bir hal oldu. Eşim diyor uyutma boşvdr. Ohh ne rahat ona. Bir de demezmi o uyuyunca sende uyu evi kim toparlayacak evin işini kim yapacak. Neyseki uyudu. Uyumayınca da saat 6 da uyuyacağı tutuyor mızırdanıyır. Evi toparlayayım mutfak toparlama yarım kaldı. Çamaşırlar çıktı makinada bekliyor. Evi süpürmem lazım. Nerde uyuyacağım kafam gitti uykusuzluktan . Vakit kalırsa da uyurum. Bu akşam köfte patates piyaz niyetim var yemek işini eşime kitleyeceğim🤣 markete gitti şimdi.

Selam kizlar
Dışarısı kıyamet gibi kalabalik, bu nasıl bir zihniyet gerçekten anlamak mümkün değil ya.
Ben de oğlumu uyuyun şimdi oturdum, portakallı kereviz koydum bı de spagetti yaparım, bişey daha belki eklerim sonra. Uzun zamandır kitap okuyamadım bikac kitap alıp baslicam

Bu arada dün salonun şeklini değiştirdik, bana kalsa hiç bozmam eşim illa istedi. Ben aliskanliklarimi değiştirmeyi pek sevmem hala gözüm alismadi bu dekorasyona sanki dağınık gibi geliyor, her şey yerli yerinde değil gibi

1 saat kızı uyutmaya uğraştım sabah 10 da uyandık. İki gündür gündüz uyumuyor. Alıştı tabi. Ama bana zor. Evde bir iş yapamıyorum. Ev pislikten bir hal oldu. Eşim diyor uyutma boşvdr. Ohh ne rahat ona. Bir de demezmi o uyuyunca sende uyu evi kim toparlayacak evin işini kim yapacak. Neyseki uyudu. Uyumayınca da saat 6 da uyuyacağı tutuyor mızırdanıyır. Evi toparlayayım mutfak toparlama yarım kaldı. Çamaşırlar çıktı makinada bekliyor. Evi süpürmem lazım. Nerde uyuyacağım kafam gitti uykusuzluktan . Vakit kalırsa da uyurum. Bu akşam köfte patates piyaz niyetim var yemek işini eşime kitleyeceğim🤣 markete gitti şimdi.
Ay o uyuyunca sen de uyucular beni benden alıyor
Uyku kacıyo zaten nerden baslasam toplamaya derken💆🏻‍♀️

Deli bir gün üzerimden gecti
Asla durmuyor mızmız herseye aglıyor🤦🏻‍♀️
Dra sordm disleri bas verdi
Calpol verim yarım olcek dedi
Verdim rahatladı biraz ,aslında biliyorm böyle diyeceğini de kafama göre vermek istemiyorm cocuga😔
Balık dis kasıyıcı almıstım bugun geldi müzikli
Yüzüne bakmadı attı
Ay dedim Allya dahada oyuncak almıcam sana🤣
Gecen ay kumanda aldım müzikli fisher prince 2.gün bozdu🤷🏻‍♀️
Attı mama sandalyesinden🤦🏻‍♀️
Hep geliyorm su müzikli oyuncak oltasına
Bugun halıları yalıyordı🤦🏻‍♀️
Bin tane dis kasıyıcı aldım,plastik spatula kadar deger görmedi valla😂

Hanımlar iyi akşamlar. Evdeyiz cümbür cemaat hemde Allahım ne kadar büyük rahatım varmış da haberim yokmuş. temizlik yapıyorum biri odada ders dinliyor öbürü salonda oda aynı açmış laptopu elektrik süpürgesini çalıştıramıyorum. Çamaşır makinesi dolu çalıştırmıyorlar. Eşim zeytinliğe gitti. Gübre atmaya ağaçlara birtek evde o yok ama ben temizlik yapamıyorum. Çünkü müsaade eden yok, neyse 11 den sonra yapmaya başladım. Çok yoruldum bugün mehter takımı gibi iki ileri bir geri Allahım bir bitse eski rahatıma kavuşayım artık. Biraz param var zulada ama altına o kadar para da vermek istemiyorum.

Verdim rahatladı biraz ,aslında biliyorm böyle diyeceğini de kafama göre vermek istemiyorm cocuga😔
Yüzüne bakmadı attı
Benimkinin aylarca en sevdigi oyuncak, pet sisesindeki kuru makarna di 😂

Gün gecmiyorki kvdem engin bilgileriyle bizi aydınlatmasın💆🏻‍♀️
Koci kıza kıyma cektirmis,corbasına az kattım zeytinyagında cevirip
Kuzu kemiği almıs kaynatıyorm,kvde aradı napıonuz diye
Kemik kaynatıyorz kıza dedi koci
Onun diyo suyunu 4-5 kasık direk verin cok faydalıymıs diyo💆🏻‍♀️
Anne bize bile agır gelir cocuk nasıl icsin onu dedi
Daha ben karsıdan yuh cekerken🤣
Aa icer icer diyo
Catlatcak cocugu
Kapatınca diyo kıza
Kzıım babannen böyle böyle tıkıyo demek damarları diyo💆🏻‍♀️

Yüzüne bakmadı attı
Anam hep öyle oluyo bizimkinin kaşığı vardı silikon mama verdiğim kaşığı yamulttu dus cikarirken😂😂 çok pahalı şeyler almadık bizde o zmnlar ama bu ara yazar kasa istiyo açıkken e bebeğe gittik kıytırık bise vardı benimki tuşlu istedi yoktu tabi oyuncakci olunca habire bise istedi kiz yardım Et cem diye bi kaç bise gösterdi anam bi lavabolu bise gösterdi 280 tl biseydi ne gösterse 200 250 en son kıza ddim uygun biseler göster bacım ddim😂😂 95 mıydı ne bitane fisher ın direksiyonun aldik

Gün gecmiyorki kvdem engin bilgileriyle bizi aydınlatmasın💆🏻‍♀️
Koci kıza kıyma cektirmis,corbasına az kattım zeytinyagında cevirip
Kuzu kemiği almıs kaynatıyorm,kvde aradı napıonuz diye
Kemik kaynatıyorz kıza dedi koci
Onun diyo suyunu 4-5 kasık direk verin cok faydalıymıs diyo💆🏻‍♀️
Anne bize bile agır gelir cocuk nasıl icsin onu dedi
Daha ben karsıdan yuh cekerken🤣
Aa icer icer diyo
Catlatcak cocugu
Kapatınca diyo kıza
Kzıım babannen böyle böyle tıkıyo demek damarları diyo💆🏻‍♀️
Bizim kayinvalide de şeker at suyunu daha coksever diyodu eşim ddi en son bize iyi degil o nasıl icsin diye

Selam kızlar benim adam gidemedi bugunde şaka gibi ofisin anahtarı kayıp:işsiz: ortagi olsn abi her zmn gitmiyi bu sira bir musteri varmis oda carsambaya kaldi adamin isleri varmis ins.olur isi çarşamba gidicem vesaik olduğu için kalırım o gece olmadı ddi başka bir iş yaptı al. Sat gibi faturalar kira cikcak başka alacağı vardı yatıracak adam yarin gün den verdikleri mi alirim dedim eve harcadıklarım neysede ona verdim keyfi şeyleri için 🙄 alirim acımam😂😂

Altın uçmuş ya almak istiyordum belki bir çeyrek alırım bugun nevresim değiştim banyoyu temizledim camasir suyu yaptim o klozetleri iki makine minderleri söküp yikadim beyazlari actim bi makine renkli actim yarin cam silmeyi yada kapı petek silerim

Back
X