• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Evde köle izaro gibi geziyorm
Dogumgünü cocuuyum ben dedim
Kot elbisem vardı bitane onı cıkardım giydim
Oda diz üstüydü,cekmis mi nolmus cıkmıs tepeye😂
Rimel sürdüm
Ama kuzu kemiği kaynatıyorm biyandan da🤣
Seke seke geziyorm evde bihter ziyagil gibi😂
Kiyamam kuzu bi doğum günü evlerde geçti ama modu düşürmemek onemli😀😀

Arefe gününüz mübarek olsun kızlar sabah kalkıp oglusu doyurdum etrafı topladim sahur bulasigi topladim beyazlari yikadim yağmur yağdı o sıra namaz kıldım markete çıkıp geldim astim çamaşırı disari yagmadi bidaha onur dan tavuk kanat eşim yarına istedi kaymak muz sut tuz 45 buraya bimden dondurma külah çubuklu meyveli soda 6 lı pulbiber oglus a puzzle vardı ondan 30 buraya verdim manav 3 gün kapatacak diye ceri domates 4.bucuktu kilosu kutulu aldim 5 tl orata verdim dünden pide var aksama salcali makarna ogluş istedi bide barbunya yaptim makarnayı 7 'den sora yaparim bide salata yeter

Günaydınlar
tr_lelli tr_lelli canım isilik gibi biseydir, alerji olsa devamlı olur kakası mukuslu olur ve çok ağlar zaten rahatsız olur yani
Y Yuppiyayye haklısın ama daha ne kadar ömrü kaldı, vadesi dolmadı mi hani 12 yaşında olurdu falan diye sorunca pek iyi niyet bulamıyorum
Tabiki canım soruş tarzından sen anlamışsındır birşeyler mutlaka, ondan demişsindir.Boşver sen takma kafana, onlar melek ömürleri kısa malesef ,alışınca yoklukları zor ama eldende bişey gelmiyor

Kızlar böreklerim pisti fırın sağlammış😂
Mutfaktaki bütün kolileri açtım bitirdim çok şükür
Şimdi ortalıktaki çanta poşet içlerini boşaltıp saat altı gibi yemeğe başlıcam
Akşama et sote pilav salata yapcam ilk defa et yemeğini kendi başıma yapcam normalde hep eşim yapar bekarken de babam yapardı et balık işlerini annem elini sürmezdi ben babamdan öyle gördüm diyip ellemezdim ama bu seferlik benden olsun dedim😂
Aynı eşimle ben gibi 😅😅 et balık yemekleri çoğunlukla ona ait. Böyle evi anlattıkça bu eve taşındığım günleri hatırlıyorum😍

Bu islim kebabu akıllı isi degil yeminle
Malzemeyi kızart ye,hele o katlama ay canım sıkıldı.
3 er tane yaptım.Kalanı sardım köfteyi patlıcana aa valla ugrasamıcam🤣
Sil süpür yaptm
Kıxa fırında sebzeli köfte yaptm
Kıymalrı porsiyonladım attm difrize
Kemik suyu kaynıyor onlar soguyınca posetlenecek.
Adam durmadan para harcıyor
Yeter dedim artk😂
Düsünün benim kocam🤣
Süt,24lü soda,eve ıslak mendil,2 tane el kremi (ben istedim)kıza/bize kıyma,fırından 2 ekmek almıs.
Tatlı alayım mı asagıdan,ne yicez 4 gün diyo🤦🏻‍♀️
Pastayı kesmedik daha o var ,sütlac flan yaparım bitince.
Yarın lahmacun yapcakmıs ben yemiyırm.
Sana pide yaparım dedi.
Bi aksam alinazik yaparız biggün tepsi kebabu yaparız diyo🤣
Dedim acıktın mı sen?
Napsınmıs 4 gün yicekmis yatıp kalkıp🤦🏻‍♀️

ya bu adamlar niye düşkün bu kadar boğazlarına bizimkini derdi tuttu. 4 gün ne abur cubur yerim diye. Yemek ve tatlıdan hiç bahsetmiyorum

Back
X