- 21 Ağustos 2015
- 32.267
- 97.993
- 798
- 38
Gecmis olsınn kuzuuSelam kızlar
Bugün arkadaşa kahvaltıya gittik. Kuzular çok mutlu oldu. Hatta çıkarken ağladı arkadsşın kızı.
oradan teyzeye uğrayalım yol üstüdedik. Kıza alerji şurubu aldık. Eşim kardeşini aradı o da gelecekti. Gittik teyze alerji ilacını sen vereceği ölçünün iki katını ver. Ayy herşeyi biliyorum edasında birşey bilmiyor.Neyse ablama sordum şükür birşey olmaz dedi. Sonra Teyze su çiçeğine benziyor dedi.Kociş telaşlandı kalk gidiyoruz hastaneye benim yanımda kızın kimlik kartı yok.kendi evde bıraktırıyor kaybolursa zor çıkartırız diye. Bir de onun çenesini yaptık. Sonra gittikdaha önce kaydımız olan hastaneye doktor alerji kurdeşen dedi. Krem şurup verdi. Teyzeye döndük. Eşimin kardeşiyle gittik ilaç almaya. Eşim de çiğ köfte yapacaktı.Bir de lavaş alın dedi. Ona para verdirme dedi para verdi bana. Sonra eczacı da kayıtta çıkmıyor reçete dedi.Hastaneyi aradım dönüş yapacaklardı eve gittik aldınızmı lavaş dedi yok daha dedim. Ay nasıl beni uyuz etti. Ben ilaçla uğraşıyorum.Niye almadınız da,başka zaman olsa alırsın da. Aaa bu kadarmı sorun anlamadım. Daha dün kardeşim beni düşünmedi diyordu. Eee yani ben niye aileci olmayayım bunun saçma davranışlarına. Bir de giderken bana diyordu annende çiğ köfte yapsak tüm malzeme olur herkes birşey çıkatır Amaaan ne dediği belli değil işte. O sebeple onun ipiyle kuyuya inmem
Neyse işte hastaneyle konuştum eczaneye gittim. Meğer sistemde normal sgk lı sanmış. Ondan reçete çıkmamış. Eczacıyla da biraz atıştık. Ulan 2.5 yıldır o kadar eczaneye gittim hiç böyle sorun çıkmadı karşıma dedim. Neyse aldım ilaçları şükür.
bu ara işte ilaç yüklemesindendir belki de bilmiyorum. Hastalıklar ardarda ama Allah daha beterinden korusun.
neyse kızlar uzun da yazdım kusura bakmayın. Hakkınızı helal edin.
Yolda gelirken uyudu. Ben de gönüldüm sizinle konuşmaya![]()
E ilk alerji ilacını kim verdi tekrar hastaneye gittiniz
Dra wpdan atıyorm ben öyle durumda fotosnu.
Teyze de bilmiyorsun sor dimi