ben yinede ne olur ne olmaz bi terlik birakayim burayaNadir degil hiç para verme poşete
Şokta yine poşet yoktu yazmışsın bu da nadir olmadığını gösteriyor
Poşeti çantanın içine at, uçarak bile çıksan çantanı alacağın için poşet hep yanında olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yinede ne olur ne olmaz bi terlik birakayim burayaNadir degil hiç para verme poşete
Şokta yine poşet yoktu yazmışsın bu da nadir olmadığını gösteriyor
Poşeti çantanın içine at, uçarak bile çıksan çantanı alacağın için poşet hep yanında olur![]()
Bazen oldukça anlamsız geliyor bazı davranışları. İnsan deliye dönüyor. Ne yapacağını bilmiyor 2 yaş sendromunda.2 yas sendromu iste adı batasıca:S
Ben de çok yedirdim onu. Şimdi ağzına koymuyor. Karnabahar bezelye kapuska yemiş bir çocuk. Şimdi lahanayı çiğ ya da turşu halini yiyor. Karnabaharında turşu halini yiyor. Aslında her yaşında yeme şekli değişti.benimkide bir yaşında kelle paçaya bayılıyordu![]()
Bizim de eşimin babası yapıp getiriyordu. Yiyor diye bayağı da çok getirmişti.annem arada bir yapıyorda eskisi gibi yemiyor kızım
lahana tursusuna benimkide bayiliyorBen de çok yedirdim onu. Şimdi ağzına koymuyor. Karnabahar bezelye kapuska yemiş bir çocuk. Şimdi lahanayı çiğ ya da turşu halini yiyor. Karnabaharında turşu halini yiyor. Aslında her yaşında yeme şekli değişti.
Aşk olsun. Bu kısıtlı imkanlarda ona ne güzel yetisiyorsun. Takdir ediyorum seni.
İlla attırcak o terlikleri bak yaben yinede ne olur ne olmaz bi terlik birakayim buraya![]()
Kardesimin kızda 18 ayda baslamıstıBazen oldukça anlamsız geliyor bazı davranışları. İnsan deliye dönüyor. Ne yapacağını bilmiyor 2 yaş sendromunda.![]()
Oh cok sükürKızlar son durum kayınpeder internet bağlatıyor
Aşırı iyi oldu
En sağlıklı çözüm buydu
Önemli olan senin her anlamda yetebilecek olman. Bazen kardeş öyle çoğu insanın düşündüğü gibi her anında destek yanında olmuyor. İnsan kardeşi olmadan da yaşar yalnız olmasın konusuna ben pek katılmıyorum.Bekarken de hep kafamda bir çocuğum olsun fikri vardı ideallerimden biri bir çocuğu büyütüp hayata hazırlamaktı. O zaman da hiç iki çocuk düşüncem olmadı.Sonuçta olması gerekene göre hareket etmek yerine gönlünden geçen şeyin ne olduğu önemli bence.Ya kızlar size sormak istiyorum
Kardeş şart mı bu ara çok düşünüyorum bunu
Normalde başka cocuk istemiyorum kızım 4 yaşında ama ilerde pişman olurmuyum
Herkes yalnızmı bırakcaksın kardeşsiz olurmu hiç diyo
Kafam allak bullak oldu
Gerçi şuan mümkün değil hamilelik eşimde istemiyor şuan
Kızımı yalnız mı bırakırım düşüncesi beynimi kemiriyo hep![]()
Sen cok ilgili bir annesin. Cocugun senden beklentiside zaten o. Ilgi ve sevgi. Onlarida fazlasiyla yerine getiriyorsun. Bence kizin cok sansli senin gibi bir annesinin olmasina.Ay ins ilerde Alyada takdir eder
En korktugum sey,beni bu dunyaya niye getirdin demesi bana ilerde![]()
İşte masrafını karşılıyoruz adamların lütfen yaniPoşete para vermeye çok karşıyım, seni kinamaya geldim. Başlıyorum
Olay poşete 0.25 kuruş vermekten ziyade poşeti çevre için sakıncalı vs.diyip kaldırıp sonra vatandaşa satmak mantigima ters.
Şimdiye kadar da bir kere dışında poşet almadım. O da hediye aldım onu vermek için mecburen aldım.
İki tane bez poşeti katla cantana köy, bir tane işyerinde olsun, bir tane arabaya bırak.
Poşete para vermek yok
Yıkanabilen çantalardan al![]()
Hangi topik kız ben bayağı pasifim tek takıldığım burasıBurada misafiriz ayıp olur,
Bizim topikte hallederim ben onu![]()
Altin biriktirmege basliyoruz - ismiHangi topik kız ben bayağı pasifim tek takıldığım burası![]()
Yaa canımsınSen cok ilgili bir annesin. Cocugun senden beklentiside zaten o. Ilgi ve sevgi. Onlarida fazlasiyla yerine getiriyorsun. Bence kizin cok sansli senin gibi bir annesinin olmasina.![]()
Bak senden kac yas bügüyüm ve inanki seni cok örnek aliyorum bu konudaYaa canımsın
Tesekkürler
Elimden geleni yapmaya calısıyorum.
Hala bitarafım yarım bırakıp gidiyorum diye
Ama eminim calısmasam ,suanki sartların yarısını bile saglayamayız cocuga![]()