Küçük Düşün Büyük Olsun!

Nadir degil hiç para verme poşete 🤭
Şokta yine poşet yoktu yazmışsın bu da nadir olmadığını gösteriyor 🧐
Poşeti çantanın içine at, uçarak bile çıksan çantanı alacağın için poşet hep yanında olur 🤣
ben yinede ne olur ne olmaz bi terlik birakayim buraya 😂

İyi geceler kizlar
Yeni oturdum oğlum gündüz uyumadi az önce uyudu, şimdi de kızım gelmiş başıma köpek alalım diye🙈🙈🙈 içimden sessiz çığlıklar atıyorum şu an😂
Az önce salon perdemi astim, koltuk minderlerinin kiliflarini yıkadım, kalan yerleri silsem yapabilir miyim bilemedim. Yikatmistim daha once, sildirdim ama kendim hiç yapmadim yarın denicem fırsatım olursa
Yemeyen çocuk çok zor gerçekten, kızım hiç yemezdi şimdi büyüdü hala seçer, oğlum hamurisi makarna pilav hiç yemez, yumurta peynir zeytin domates yemez. Her gün bir sürü çeşit yapıyorum kahvaltıda seveceği bişey olsun diye

Kızlar iyi geceleeeeer
Bugün böyle pek durgun geçti benim için. Pek birşey yapmadık. Bahçeye de inmedik.yarın indiririm artık. Çünkü sıkılıyor evde.
Akşama yemek de yapmadım. Yine tavuk çıkarmıştım. Eşim yemeyeceğim dedi. Bu tavukları bir yapamadım :KK48:Ben de zaten kızla çorba yemiştim. O yetti.akşam da çayla abur cuburla geçti. Yemek yesem abur cubur yiyemezdim. Sarma da vardı.
yani bugün ne düzgün iş yapabildiğim ne de kızla birşeyler yapabildiğim gündü. Akşama doğru oyun oynadık.arkadaşlarıyla oyuncak kavgasını tiyatroluyordu 😅
Saat 22:00 a yakın uykum var dedi yattık. 1 saatte ancak uyudu bir saat boyunca yatakta bıdı bıdı bıdı yok hadi sohbet edelim biraz falan sonra ikimizde dalmışız eşimde içerde dalmış🤣 bana diyor anne artık sen hep benim yanımda yat babamın yanında yatma😅

Okuduğum kitapta birkaç parça yaşa göre davranışlar ve yapılması gerekenler yazıyor. Tabi yine de o an insan şaşırıyor ne yapacağını.
bunu çok yaşadık biz

822C535B-6A27-454C-BA2C-D8E474A3B877.webp

benimkide bir yaşında kelle paçaya bayılıyordu 😂
Ben de çok yedirdim onu. Şimdi ağzına koymuyor. Karnabahar bezelye kapuska yemiş bir çocuk. Şimdi lahanayı çiğ ya da turşu halini yiyor. Karnabaharında turşu halini yiyor. Aslında her yaşında yeme şekli değişti.

Bazen oldukça anlamsız geliyor bazı davranışları. İnsan deliye dönüyor. Ne yapacağını bilmiyor 2 yaş sendromunda. 🥺
Kardesimin kızda 18 ayda baslamıstı😣
Oglanda cok skür sakin gecti 3 e gircek ama onunda 2 yas sıkıntısı gece uyumamak😣
Cocık asla uyumuyor😣

Ya kızlar size sormak istiyorum
Kardeş şart mı bu ara çok düşünüyorum bunu
Normalde başka cocuk istemiyorum kızım 4 yaşında ama ilerde pişman olurmuyum
Herkes yalnızmı bırakcaksın kardeşsiz olurmu hiç diyo
Kafam allak bullak oldu
Gerçi şuan mümkün değil hamilelik eşimde istemiyor şuan
Kızımı yalnız mı bırakırım düşüncesi beynimi kemiriyo hep 😞
Önemli olan senin her anlamda yetebilecek olman. Bazen kardeş öyle çoğu insanın düşündüğü gibi her anında destek yanında olmuyor. İnsan kardeşi olmadan da yaşar yalnız olmasın konusuna ben pek katılmıyorum.Bekarken de hep kafamda bir çocuğum olsun fikri vardı ideallerimden biri bir çocuğu büyütüp hayata hazırlamaktı. O zaman da hiç iki çocuk düşüncem olmadı.Sonuçta olması gerekene göre hareket etmek yerine gönlünden geçen şeyin ne olduğu önemli bence.

💜Ay ins ilerde Alyada takdir eder😃
En korktugum sey,beni bu dunyaya niye getirdin demesi bana ilerde😟
Sen cok ilgili bir annesin. Cocugun senden beklentiside zaten o. Ilgi ve sevgi. Onlarida fazlasiyla yerine getiriyorsun. Bence kizin cok sansli senin gibi bir annesinin olmasina. 🧿🧿🧿

Poşete para vermeye çok karşıyım, seni kinamaya geldim. Başlıyorum 🤭
Olay poşete 0.25 kuruş vermekten ziyade poşeti çevre için sakıncalı vs.diyip kaldırıp sonra vatandaşa satmak mantigima ters.
Şimdiye kadar da bir kere dışında poşet almadım. O da hediye aldım onu vermek için mecburen aldım.
İki tane bez poşeti katla cantana köy, bir tane işyerinde olsun, bir tane arabaya bırak.
Poşete para vermek yok
Yıkanabilen çantalardan al🤑
İşte masrafını karşılıyoruz adamların lütfen yani🙄 benim de almaya mecbur kaldığım oluyor. Çöp poşeti yapıyorum. Derdim para veriyorum bir işe yarasın derdi.

Sen cok ilgili bir annesin. Cocugun senden beklentiside zaten o. Ilgi ve sevgi. Onlarida fazlasiyla yerine getiriyorsun. Bence kizin cok sansli senin gibi bir annesinin olmasina. 🧿🧿🧿
Yaa canımsın
Tesekkürler💜
Elimden geleni yapmaya calısıyorum.
Hala bitarafım yarım bırakıp gidiyorum diye😟
Ama eminim calısmasam ,suanki sartların yarısını bile saglayamayız cocuga😐

Yaa canımsın
Tesekkürler💜
Elimden geleni yapmaya calısıyorum.
Hala bitarafım yarım bırakıp gidiyorum diye😟
Ama eminim calısmasam ,suanki sartların yarısını bile saglayamayız cocuga😐
Bak senden kac yas bügüyüm ve inanki seni cok örnek aliyorum bu konuda 🧿

Sen cocugun icin calisiyorsun, ilerde cok taktir edecek inan. Sen sartlarina göre davraniyorsun. Üzme kendini 😘

Back
X