- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
Bak iyi akıl mış kız bende yapan bariAbla günaydın, ben dondurucuya bir şeyler koyarken telefonuma not alıyorum, 3 poşet barbunya, 5 poşet köz patlıcan gibi. Kullandıkça da güncelliyorum, hem neyden ne kadar kalmış görebiliyorum hem de yemek yapacağım zaman bakıp şunu yapabilirim diye fikir oluyor. Belki sen de yapmak istersin, sevgiler
İyi fikir

Kesinlikle yaz insanıyım. Çiçeklerim açtı güneşi görünce :)
 Kesinlikle yaz insanıyım. Çiçeklerim açtı güneşi görünce :)  yolda konuştum eve geldik konuştum..anlattım doğru olanı. Kimseye ısrar etmemesi gerektiğini ve yalnızken onunla oynayıp arkadaşı olunca oynamayana ısrarcı olmak yerine başka arkadaşlar bulup oynaması gerektiğini
 yolda konuştum eve geldik konuştum..anlattım doğru olanı. Kimseye ısrar etmemesi gerektiğini ve yalnızken onunla oynayıp arkadaşı olunca oynamayana ısrarcı olmak yerine başka arkadaşlar bulup oynaması gerektiğini  sıralamayayım şimdi
 sıralamayayım şimdi 

ama geçen biri bı oyuncak getirmiş söyledi bizimki ister gibi oluyordu benzer biseyi var almadım anlattım niye almadığımı
ama geçen biri bı oyuncak getirmiş söyledi bizimki ister gibi oluyordu benzer biseyi var almadım anlattım niye almadığımı