Bende senin gibiyim indirim kovaliyorum toz şeker yok markette 5 kilo var napim okadar alıp un az marketlerde nedense alcam ramazan öncesi hepİyi geceler herkese,
Kızı bugün serbest bıraktım. Uyku saati falan demedimen son saat 23:20 de sızdı.
Gündüz fırında sütlaç yaptım. Mantı için hamur yoğurdum. Trendyoldan sipariş geçtim. Teslim ücreti 60 tl üzeri yokmuş. Un havuç marul kremşanti çikolata sos kıza tek tük birşeyler aldım. Sonra kapı çalındı. Kapıya bırakmış poşeti baktım yanlış seslendim yanlış getirmişsiniz duymadı bindi asansöre. Neyse kaldımmı unsuz. Mantı açacağım un yokun zulo yapın diyen ben değilmiydim evde un yok yavv
Canlı desteğe yazdım. Paramı iade etmişler. Sanıyorum gelecek. Tekrar yazdım. İndirimim vardı yeniden tanımlanmadı bu nasıl iştir. Ve madur kaldım acil lazımdı diye. Birşey yapamıyoruz sistemin tanımladığı birşey dediler. Neyse aradım müşteri hizmetlerini. 10 tl tanımlarım dedi. Gelip iade alsınlar bıraktıklarını dedim. Onlar sizde kalacak özür amaçlı dedi. Hiçbirini de kullanmıyorum neyse dedim. İki tane hacışakir şampuan bir tane cif bir de tursil çamaşır deterjanı. 80 tl lik bir fişi vardı.
Tabi marketle de görüştüm. Bu konu trendyolun kuryesiyle alakalı bizimle alakalı değil dedi. Artık fişi kime kesiliyor bilmiyırum. Gelip almadılar ürünleri.
Yeniden sipariş geçeyim dedim.aynı ürünler aynı gün sipariş geçilemiyormuş. Unun fiyatı indirimli gayet iyiydi. Öyle olunca ben de başka marketten ihtiyaçlarımı aldım. Tuzsuz şampuan, çikolata sos, ıvır zıvır. 50 tl civarı tuttu. Eşimin indirimi vardı günü geçmiş. Hay Allahım dedim. Biz indirim kovalayalım adamlar olanı da kullanmasınUnu da belki yarın getirden alırım. 30 tl indirimim vardı. Hala geçerli olursa..
İstegelsinin psikolog filmi reklamındaki gibiyim
Ela da öğrenmiş getir bi mutluluk şarkısını söylüyorsipariş gelince getirmi anne diyor :)
Neyse öyle bir şekilde geçti gün. Elayla da ilgilenemedim sonra konuştum onunla vakit geçirdik biraz. Mantı da kaldı.
Eşim yemek yapma demişti yemeğe götürdü bizi. Zaten kapuska yapacaktımevde yemezdi kesin.
Kıza kalem alacağım sözü vermişti. Yemekten sonra onu aldık. Geldik eve.
Ay bende izliyorum o konuyu canım adamın cesedi arıyorlar şimdi halanla sunumlu sofraları gördükGunaysss
Halam gitti bugün tam alisiyoruz gidiyo buruluyorum.
Kıza bisiler yedirdim
Şimdide patates yiyor fritozde biraz kizarttim.
Yataklari topladim.
Mutfak toplancak
Mügeye takıldım kac gündür
Adamı torunu öldürdü sanırım
Çok yazık ya emek et, büyüt, gelsin seni öldürsün
Allahim evladin da torununda hayırlısını ver.

benim halalar pek sıcak değil teyzelerim iyidir şükür
benim halalar pek sıcak değil teyzelerim iyidir şükür 

sabah kalktı teyzmi arayalım diyo
sabah kalktı teyzmi arayalım diyo