- 1 Mart 2010
- 45.254
- 115.505
- 1.123
Tabi sıfır istiyoEvdeki esya değil bide yeni acılmamıs esya oldu fşlfdlfldşdlş
Hayir nereye gidiyor bu para?
Kime gidiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi sıfır istiyoEvdeki esya değil bide yeni acılmamıs esya oldu fşlfdlfldşdlş
Kız senin kilon mu var?Gayet iyisinbabyloading87 zayıfsın tabe hemencik buluyorsun elbise ben çok istiyorum ama bulamiyorum
Kilolar malum hep bedende tereddutde kaliyorum
Paça yiyorum da bamya çok pahalı yahuBen bir süre kullandım ama bana dr. Dediki karşılamaz onlar vücudun eksiklerini dedi
Azmış içindeki bileşenler
Bamya ye paça çorbası iç falan demişti.
Misal saç için cilt için falan yeterli değilmiş.
Kimyon atiyormusun canım p rahat ettiriyor yinede fazla kaçırınca benide rahatsız ederİyiaksamlar bacımlar
Kızı aldık kociyle
Market yaptık 57 tl;buzdolabı poseti4lü 9.90 tl,yogurt kücük,2 tane pide,kutu süt,2 tame avok.
Tatlı aldık 60 tl 1 magnolia,azıcık baklava.
Pideli köfte yaptm kız da köftelerinden yedi
Cok yapmısım sahura da kaldı.
Bulgur pilavı yaptım sebzeli yanına.
Alya biraz fazla kacırdı bulguru galiba
Kabız gibi rahatsız etti cocugu![]()
Yok kimyon koymadım bacımKimyon atiyormusun canım p rahat ettiriyor yinede fazla kaçırınca benide rahatsız eder
Bende seviyorum burayı okumayı sizleriYa sorma bu arada özlettin seviyorum senin yazılarını okumayı ben hep yaz.
Bende saskinimama bu durumdanda muzdarip kimseye deme diye tembihledi hatta msjlari sil dedi bana
Bi de guvenmiyo bana ama para istiyo
Gerçekten tuhaf ya devir değişti herkese kolayına koşuyor fitre ne kadar idare edebilir ki calismadiktan sonraOfise Ramazan basladıgından beri hergün 3-5 kisi gelip,numarasını bırakıyor:S
Fitrelerinizi bana verin diye.
Müsteri listesi gibi oldu simdiden:S
Bereketli olsun canım bende salı yada Çarşamba alcam ailemiGünaydınlar
Yaz alısverisine basladım ufaktan.
Hazirana kadar ufak ufak alırım
Kızın eksiği yok fazlası var sükür.
Birkenstock muadili satan butik buldum dolapta 120 tl civarı,ordan 1 terlik alcam
Spor ayakkabı istiyorm ama ona magaza kovalıycam güzel bisey istiyorm.
Elbise 2-3 tane vardı gecen yazdan,1-2 tane daha alsm yeter.
İlk hedefim ama grmı tamamlamak 0,5 +10 eur var elimde.90 tl satıstan gelcek var.
En kötü 20snde üzerini tamamlar 1 gr yaparım.
Park yataga teklif var gardolapsda 2 gündür.
500 ordan gelse cok iyi olur.
İns satılır
Aksama nohut+pilav yapcam.
Yarına da sultan kebabı var aklımda yufka almam lazım.
Hafta icii kardesim cagırdı iftara.
Pazar koci annemleri alalım dedi
Onlr zaten 2 kisi rahat rahat yaparım yarın herseyi alırsak.
Çok teşekkür ederimHoşgeldin. Anneciğine çok geçmiş olsun Allah geçer dertler kalıcı şifalar versin. Kocan hep şehir dışında yazdıklarından öyle anladım zor hele çocuklu olunca daha zor. Bir süre bende senin gibi yaşadım ama ben annemde kalıyordum kardeşlerim de bekardı ozaman sen gel demişlerdi bana ama güzel günlerdi. İnşallah çekirdek ailenle musmutlu günlerin olsun.
Aldıkların bereketli olsun lellim sakın ayrım yaptığını düşünme çocukların damak tadları zamanla değişiyor. Benim küçük kızım yaklaşık 5-6 yıl hiç tatlı yemedi doğum günlerinde bile zorla pasta alırdım ama şimdi çikolata, pasta,baklava,pişmaniye hepsinden istiyor. O nutellalara verdiğimiz para ile aylık bir taksit öderdik diyorum. Aklına bile getirme bak buradan biliyorum onlar ne seviyorsa yapıyorsun hemde küçük hanımın da var.
En iyisini yapıyorsun valla, son işim azıcık dayanılabilir olsa çıkmayacaktım ben de. Koca cenesi cekene kadar başkasının yanında çalışırım söverken içim yanmaz en kötü bırakır başka iş bakarım rahatlığı olur.Ki bana kendi anam babam calısma,otur cocuguna bak,biz sana her ay vercez maas dediler.
Kardesim ben ne gerekiyorsa alırım calısma dedi.
Ona ragmen hayır calıscam ben dedim.
Babasına güvenmemisim millete hic güvenmem.
Bak simdi cık isten bu kıs,ben sana vereyim 2 bin diyo koci.
Hayır istemem.
Bir kac ay vercek sonra yan cizcek.
Ben kimsenin pesinde kosamam bana para ver diye.
Köz biber biberi köxle at direk buzluğa hiç bişey olmuyo lelliDomates sos aldım yine 6 kavanoz ben kavanozunu 10tl almıştım 12.5tl geldi bu sefer zam gelmiş hemen rağbet oldu ya kendilerini duyurdular ya.
Ama beğendim.
Yemeklere çorbaya falan hep katıyorum eşim özellikle soteler için çok güzel olmuş bu falan diyo
3 kavanoz kalmıştı iyi oldu.
Yazın valla domates ucuzlamazsa hiç uğraşmam.
Yapicam diyorum sonra kilosuna 10-15tl vereceksem domatesin hiç uğraşmam alırım diyorum 200tl lik.
Soy doğra kaynat kavanoza para ver kapağına para ver
Köz biber koyasım var ama hiç kavanoza koymadım tutmaz diye cesaretim yok.
Vişne özellikle koymam lazım bam telim.
Geçen senekiler hiç yetmediki hemencik bitti
Eve enerjim kalmadi akşamda zaten yokum diye saldım valla.
Yarında yokum hak getire artık ☺