Küçük Düşün Büyük Olsun!

Cumamız mübarek olsun. Benim evimin güzel kızları beni ve eşimi parmaklarında oynatıyorlar biliyorum ama onlarıda hiç kıramam şimdi küçük kızım daha büyük bir bazalı yatak istiyor burada ki yatagını da yazlığa götürelim orada ki çok ses çıkarıyor diyor. Haklımı evet haklı küçük iken aldığımız iki katlı ranzalı yatak tabi eskidiler. Eşim bir tane taşıyacak birini ve araç bulmuş onunla götürecegiz tabi bir tane de istediği gibi bir yatak-baza-başlık siparişi verdik kredi kartları bizden bezdi. Trendyol siparişlerim de geliyor, küçük kızım kendine 3 penye 1 pantolan ve Quertz kol saati siparişi vermiş bir an tansiyonum bir çıktı ama sakin dedim kendime bak derslerinde başarılı vaad ettiği yerde öğretimini sürdürüyor başarılı dedim kendimi ikna ettim akşama da eşime ileticem durumu bayramlık harçlıkda her ikisinede 200 tl vericem. Büyük kızımda bekliyor siparişlerini güzel günlerde giymek nasip olsun evlatlarımıza.
Bu gün sabahtan beri anca oturdum. Valla önce kendi dolabımı düzenledim, bu akşam eşimle yazlığa gidiyoruz eşim zeytin fidanlarını alıcak adam bu akşam için siparişleriniz hazır deyip mesaj atmış ne kadar tutar bilmiyorum. Yarın marangoza ne ödenecek bakalım su arıtıcısının bütün değiştirilmesi gereken parçalarını aldık yarın onun içinde bir ödeme yapılacak eşim bankada ki altınlardan biraz bozmam lazım dedi birşey söyleyemem masraf çok fazla tamam dedim benim birikimleri bilmiyor öğrenmesini de istemiyorum. Sabah evde işlenmeye bir başlıyorum işleri sıraya koyuyorum bir bakmışım öğlen olmuş onu da eşim her gün düzenli bir şekilde aradığı için farkediyorum. Bu gün kuru fasulye, pirinç pilavı, çiğ köfte ve fıstıklı irmik helvası yaptım ayran salata yeter. Salça kavanozlarım boşalmıştı onları doldurdum peynir kabını yıkadım, tekrar peynir koydum ay iş bitmiyor. Kızlar kusura bakmayın ne yazmışım valla iyi ki burası var.

Günaydınlarr
Hayırlı cumalar:dua:
Sabah beklenen kaos geldi bizim eve:kızgın:
Giyinmicem böyle gitcemli mevzusu.
Tam artk yola getirdim,baban giydirsin mi seni dedim hıhı dedi
Muhtesem bir atakla gol attı bana babası!
Git getir kızım dolabından giyinelim dedi.
1 saaat cabam cöp!
Gitti siyah taytla beyaz üst getirdi
Sonra kalkmıs cocugu iknaya calısıyo.
Ben dedim bıraktım ne haliniz varsa görün dedim artk
1 saat ugrasmısısm ya,git getir dolabından ne?Elimde esyalar kaldım öyle.
Koydım yanına elbisesini falan,okulda giydirirlerse giydirirler artık.
Gezsin öyle köyün delisi gibi 23 nisanda.
Bezdumm bu giyinme derdinden ya.
Yemegimiz yok napacagım hic bi fikrim yok.
Dün bi agrıkesici aldım ecz.evde bulunsun diye 23,5 tl.
Basit bi arvles yani.
Ciddi rahatszlıkları olan insanlrın Allah yardımcısı olsun:dua:
Günes kremi nivea 350 tl olmus.
350 tl nedir ya,ki kimyasal icerik.Badger falan kac oldu kimbilir:KK43:
Sabah 3 kargom vardı onları verdim.
Cıkısta market yapmam lazım.
Sebze alınacak.
Ayy ya çok zor dimi😔 Böyle durumlarda biz ev kıyafetiyle götürüyoruz okual orada değiştiriyorlar nazı bize. Hele bayramlarda siz giydirmeyin sabah kahvaltıda falan kirlenir biz burada hazırlarız hem hoşlarına gidiyoer biz saçlarını yapınca diyorlar.bence hiç kendini üzme okula gönder,orada naz yapmaz😀

Selamm
Ben yine cam sildim (cam silmek hobim oldu benim)
Azcık leke görünce beni durttuyor bisiler
Duramıyorum
Arka camların zebralar aşağıda gözüme çarpıyor önler hep açık napcam böyle bakalım.

Dünden az corba ve türlü var aslında ama oğlana sana disardan soylicem dedim söz verdim bi defa
Kebap söyledim ona
90dk opsiyonumuz var diyo trendyol ramazan sebebiyle
Erken verdim yetişmiyor yoksa olmadı ısıtırım

Eşim 12den önce gelmez bu akşam kartepeye gittiler
Onların Bi grubu var her ramazan gidiyorlar

Yarin bende kızı kitlicem annem kardeşimle gezicez
Pantolon bakicaz kendimize.
Sabah erken cikariz dedik
Yarında o çocuk baksin😉
Gerçi ben gelince dışarı cikaricaz kızı yine öyle konuşmuştuk.
Enerjim kalırsa.

5 gibi aldim parka götürdüm 1 saat oynadi gezdi
Cicek topladı kedi kovaladı.
Yorulmustur insallah akşam kudurmaz
Bugün annemdeyken babam oynamis epey kızla
Yani hiç beklenmeyen hareketler babamdan
Annem diyo kendi çocuklarıyla oynamadı bak kızla oynuyo diyo.
Benim kız yalaka dedemmm diyo😃
İşini biliyo köfte

Selamm
Ben yine cam sildim (cam silmek hobim oldu benim)
Azcık leke görünce beni durttuyor bisiler
Duramıyorum
Arka camların zebralar aşağıda gözüme çarpıyor önler hep açık napcam böyle bakalım.

Dünden az corba ve türlü var aslında ama oğlana sana disardan soylicem dedim söz verdim bi defa
Kebap söyledim ona
90dk opsiyonumuz var diyo trendyol ramazan sebebiyle
Erken verdim yetişmiyor yoksa olmadı ısıtırım

Eşim 12den önce gelmez bu akşam kartepeye gittiler
Onların Bi grubu var her ramazan gidiyorlar

Yarin bende kızı kitlicem annem kardeşimle gezicez
Pantolon bakicaz kendimize.
Sabah erken cikariz dedik
Yarında o çocuk baksin😉
Gerçi ben gelince dışarı cikaricaz kızı yine öyle konuşmuştuk.
Enerjim kalırsa.

5 gibi aldim parka götürdüm 1 saat oynadi gezdi
Cicek topladı kedi kovaladı.
Yorulmustur insallah akşam kudurmaz
Bugün annemdeyken babam oynamis epey kızla
Yani hiç beklenmeyen hareketler babamdan
Annem diyo kendi çocuklarıyla oynamadı bak kızla oynuyo diyo.
Benim kız yalaka dedemmm diyo😃
İşini biliyo köfte
Benimde camlar batık kuzu bayram öncesi silerim bı diyorim toz oldular ramazan başlamadan silmiştim bayram öncesi regl olabilirim o zmn hallederim

Ayy ya çok zor dimi😔 Böyle durumlarda biz ev kıyafetiyle götürüyoruz okual orada değiştiriyorlar nazı bize. Hele bayramlarda siz giydirmeyin sabah kahvaltıda falan kirlenir biz burada hazırlarız hem hoşlarına gidiyoer biz saçlarını yapınca diyorlar.bence hiç kendini üzme okula gönder,orada naz yapmaz😀
Aynen öyle
Okulda ögretmeni giydirmis🙈
Sorun cıkarmadı mı dedim?Yok niye ki diyo kadın😂

İyigeceler
Sabah Alyaya baban alacak seni dedim
Giderken annem gelcek mi almaya beni demis durmus🙈
Kıyamadım gittim aldım😅
Ay bi sevindi anne beni mi almaya geldin diyo kuzum ya
Bide arkadaslarının anneleri de vardı,foto cekiyodu herkes.
Herhalde iclendi beni göremeyince
Yemek yedik birlikte
Babası da yarın top havuzuna götürsünmüs
Tmm dedim
Eve geldik pasta yapalım dedi
Islak kek yaptık
Cırpıcıyı tutup acık renk halıya sallaması dısında sorun yok🤦🏻‍♀️
Kakao oldu halı tabi sildim ama cıkmadı yıkamaya gidecek🤦🏻‍♀
2 satısım oldu onların kargosunu yaptm
Kızla uyumusum yine gözümü 22.30 da actm
Trendyol kardesimi aramıs müsterilerle reklam filmi cekeceklermis görüsmeye cagırmıslar😂
Bizimki tabi kabul etmemis😂
Okadar alısveris yaparsan gel reklamımızı yap derler tabi dedim kfjfkgm
Bizi arıyolsr mı hic biz hep 60 tl kargo bedava olursa dedim jxndmfnn
Alemsin abla diyo😂

Selam kızlar oruç başıma vurdu düzgün bişe yapamadim bugün oglusu bırakıp az AVM de dolaştım floya gittim ayakkabılar uçmuş valla oglusa sandalet banada spor ayakkabı lazım haftaya outlet FLO var biraz yürüyüş yaparım hem bulursam ikimizede ayakkabı alıyım akşam için makarna istediler bir haftayı geçmiş yapmamisin çorba salata makarna yedik yarın patlicanim var musakka düşünüyorum çorba belki biraz pilavla a101 gittim oglusu almadan patates indirimdeydi 4.95 ti iki kilo 1 kiloya yakın soğan domates pide 21 verdim ☺️

İyi geceler
İki gündür bakamadım. Misafir falan da gelmedi. Eşim aşçı ablaya söylemiş iftarı misafirim var demiş. Dün de arkadaşı çağıralım diyordu. Biz görüşmüyorız eşler görüşüyor. Bana söyledi eşim sen bilirsin istiyorsan çağır dedim. Neyse söylemiş arkadaş da bana mesaj yazmış.çağırmışsın diye. Yani niye kendin bana söylemedin vs. Dedim eşler konuşmuş yemek telaşım var. İstiyorki ben arayayım çağırayım, beni sileni niye arayıp çağırayımki. Ben gel demiyormuşum eşim istediği için gelsinler diyormuşum. Aman neyse işte valla kimsenin nazını çekecek halim yok. Durup dururken sil sonra bekle arasın diye, öyle dünya yok.
Neyse dün kirpik bakımı yaptırdım. Kaş aldırdım.
Eve geç geldim. Eşime söyledim. Gelirken köfte almış. Ben hızlıca yemek yapmıştım.
Bugün de evden çıkacaktım masa gelecek diye eşim aradı. Bekledim geldi masa. Ahşap masa almıştık. Çatlak oluşmuş üzerini siyahla kapatmışlar. Özel yaptırmıştık. Fakat yani çatlak var diye kaç tane masayı almadık. Kardeşim bulmuştu maliyet fiyatına alacaktık. Ayak benden dedi. Çatlak var diye eşim onu istemedi.
Ben dw bugün geri gönderdim. Yeniden yapın getirin dedim.
Adam gitti. Çıktık Elayla yürüyerek gittik. Altın dolar bozdurdum. Gittim hesaba attım. Yine hisse senedi alacağım. Elanın biriken paralarını öyle yatırım yapalım dedik.
Dönüşte çimlerde balon oynamak istedi iki balon da patladı :)
Parka götürdüm. O ara istegelsinden sipariş geçtim. 180 tl, 40 tl indirim vardı. Yumurta ilikli kemik suyu pasta malzemesi ve elaya diş macunu. Bu rocs diş macunu çok pahalı burada 40 tl indirim olduğu için aldım, daha uyguna geldi. Heryerde baktım illa birşey eklemem gerekiyor. Alacak birşey de bulamadım.
Akşam da eşim trendyoldaki 20 tl indirimini kullandı kaşar peyniri, Süt aldı. Bu trendyola birara yağdırdım ya artık bana indirim vermiyor 😅
Ama haklı değilmiyim. Saatlik indirimlerde kampanyasız tutardan indirim uyguluyor. Güya indirim yapmış işte :)

Selam kızlar oruç başıma vurdu düzgün bişe yapamadim bugün oglusu bırakıp az AVM de dolaştım floya gittim ayakkabılar uçmuş valla oglusa sandalet banada spor ayakkabı lazım haftaya outlet FLO var biraz yürüyüş yaparım hem bulursam ikimizede ayakkabı alıyım akşam için makarna istediler bir haftayı geçmiş yapmamisin çorba salata makarna yedik yarın patlicanim var musakka düşünüyorum çorba belki biraz pilavla a101 gittim oglusu almadan patates indirimdeydi 4.95 ti iki kilo 1 kiloya yakın soğan domates pide 21 verdim ☺️
Patatesi 8.5 tl 9.90 tl görüyorum. İyi fiyata bulmuşsun. Bir de bugün kızartma yapayım dedim. Patatestenmi yağdanmı bilmiyorum. Tuhaf pişiyor patateslerde. Köpük köpük oluyor kızartırken. Ahh ne günlere kaldık

Cumamız mübarek olsun. Benim evimin güzel kızları beni ve eşimi parmaklarında oynatıyorlar biliyorum ama onlarıda hiç kıramam şimdi küçük kızım daha büyük bir bazalı yatak istiyor burada ki yatagını da yazlığa götürelim orada ki çok ses çıkarıyor diyor. Haklımı evet haklı küçük iken aldığımız iki katlı ranzalı yatak tabi eskidiler. Eşim bir tane taşıyacak birini ve araç bulmuş onunla götürecegiz tabi bir tane de istediği gibi bir yatak-baza-başlık siparişi verdik kredi kartları bizden bezdi. Trendyol siparişlerim de geliyor, küçük kızım kendine 3 penye 1 pantolan ve Quertz kol saati siparişi vermiş bir an tansiyonum bir çıktı ama sakin dedim kendime bak derslerinde başarılı vaad ettiği yerde öğretimini sürdürüyor başarılı dedim kendimi ikna ettim akşama da eşime ileticem durumu bayramlık harçlıkda her ikisinede 200 tl vericem. Büyük kızımda bekliyor siparişlerini güzel günlerde giymek nasip olsun evlatlarımıza.
Bu gün sabahtan beri anca oturdum. Valla önce kendi dolabımı düzenledim, bu akşam eşimle yazlığa gidiyoruz eşim zeytin fidanlarını alıcak adam bu akşam için siparişleriniz hazır deyip mesaj atmış ne kadar tutar bilmiyorum. Yarın marangoza ne ödenecek bakalım su arıtıcısının bütün değiştirilmesi gereken parçalarını aldık yarın onun içinde bir ödeme yapılacak eşim bankada ki altınlardan biraz bozmam lazım dedi birşey söyleyemem masraf çok fazla tamam dedim benim birikimleri bilmiyor öğrenmesini de istemiyorum. Sabah evde işlenmeye bir başlıyorum işleri sıraya koyuyorum bir bakmışım öğlen olmuş onu da eşim her gün düzenli bir şekilde aradığı için farkediyorum. Bu gün kuru fasulye, pirinç pilavı, çiğ köfte ve fıstıklı irmik helvası yaptım ayran salata yeter. Salça kavanozlarım boşalmıştı onları doldurdum peynir kabını yıkadım, tekrar peynir koydum ay iş bitmiyor. Kızlar kusura bakmayın ne yazmışım valla iyi ki burası var.
İyi günlerde kullansınlar canımm. Allah istediklerini gönüllerine göre versin

Günaydınlar
23 nisan Ulusal Egemenlik ve cocuk bayramımız kutlu olsunEn Büyük TÜRKİYE
Sonucta hepimiz cocuk kalpli kadınlarız:)
Koci bugun evde,resmi tatil.
Kızı biraz parka falan götürecek.
Sabah kalkınca bi aydınlanma yasadım,koci evde ve iftara yemek lazımn gfgfllggl
Bana bakliyat flaan deme ,et yaparız dedi:)
Yemek isi onda
Yarın da kardesim de iftardayız.
Haftaici de ben alcam annemleri ve kardesimi.
Yarın biraz temizlik yapayım .
Dün Alya kahve devirdi perdeye,onu gece yıkadım astım.
Balkon falan yıkancak.
İs cok be bacımlar:(

İyi aksamlar kızlar
23 Nisan kutlu olsun🥰 oglusla disarlaydik bugün büyük park var merkezde kutlamalar vardı biz yarısından sonra gitmişiz oyna zıpla yaptı kuzum ☺️ sonra ustvtarafta bir park var oraya çıktık orada sınıftan iki arkadaşını gordu onlar oynadı bizde annelerle oturduk dönüşte a101 e girdik su çikolata ona balon 11 verdim makbule girdik park öncesi cips az bayram çikolatası kahve yanına aldım 10 Onur'a girdik küçük boy güllaç h içi yaparım esim seviyor havuç salatalık 18 verdik eve musakka şehriye çorbası köz biber var kayinvalidemden cacık pide yetti kahve içtik oglusla oynadık çay yaptım mutfak toplayıp

Patatesi 8.5 tl 9.90 tl görüyorum. İyi fiyata bulmuşsun. Bir de bugün kızartma yapayım dedim. Patatestenmi yağdanmı bilmiyorum. Tuhaf pişiyor patateslerde. Köpük köpük oluyor kızartırken. Ahh ne günlere kaldık
Bazen bendede oluyor cinsinden herhalde bugün tarım kredi nin önünden geçtik 7 kusurdu fiyatı almadım evde var diye oglusla taşımak istemiyorum çok şey birde elimde monti vardı hava çok sicakti

Kızlar selam tüm gün hesap kitap yaptık ve ni borca bulaşıcaz kredisiz alamıyoruz arabayı (yani istediğimiz arabayi) kapora yatirdik
Bizim arabaninda bugün alıcısı cikti
ALLAH ödeme kolaylığı versin 2 senelik bir kredimiz olacak.
Başka türlü işin içinden çıkamadık
Ben zaten eşim borca girsin istiyorum.
Sadece ödeme olarak mebla çok olacak 2 senede bitsin diye
Eşim kendini baya sıkacak benim karta dokunmaz çünkü malum faturalar hariç eve alinacaklar bende
Ama olsun o da bir yatirim yarın öbür gun satsak arabayı 1 ev alırız biz arabalarda kar ettik çok şükür.
Bu da karlı bir yatirim olacak yine sıfır alıyoruz.
Allah herkesin yardımcısı olsun önce sağlık

Akşam gorumcemdeydik
Eltisi ablayı sevdim birazda onlar için gitmis olduk.
Abla benim yanağımı sıkıyor kızıyla yasitmisim ben seni çok sevdim çok cicisin sen diyo bana.
Çaktırmadan diyor ki bu karadenizliler böyle aman patavatsizlar ne konuştuklarını bilmiyorlar ben bilirim bunlari diyo😁
Gorumcem herzamanki ben toplim kaldırım iş yikmaya bayılıyor.
Sofrayı topladim
Sonra tatlilari servis ettim.
Kahve yaptım peşine
Bu huyundan nefret ediyorum sen gelinsin ya yap diye bekliyo
Bunlar böyle gelinler hep yapsın onlar otursun
Senin evin yani
Aman dedim onlarla oturcama yaparım ablada kızla oynadi baya sagolsun.

Eşim bizde çağıralım diyo
Cagirmakdan gocunmam yaparım ederim ama benim evde yer yok
Sadece mutfak masam var o da 4 kişilik
Onlarla 8 kisi oluyoruz
Dedim ozaman balkon masasını salona açarım erkeklere oraya napim yani
Evimi gördüler müsait diil yani kalabalik ağırlamaya.
Esim illede gelsinler derse oyle yapicam ben yapımda kim ne derse desin çok umrum diil yani.
Çağırmadı demesinler

Sabah annem ve kardeşimle baska semte gittik
Kardeşim dün dedi abla benle gelirmisin pant. Falan alcam gelirim dedim
Annemde takıldı peşimize kızı esime bıraktık.
Bende 1 tane pant. Aldım.
Kardeşimde baya bisi aldi
Trendyoldanda gömlek aldım
Bayrama yetismicek gibi gömlek ben bayrama dusunuyordum ama başka bisi uydurcam artik.
Aiyy bayram sık sıkıdım olmam lazim malum daha elti çatlatıcam 😂
Şaka bir yana eşimin patronuna kardeşlerine vs gidicez biraz klasik olmak istiyorum.
Bu ara klasik takılasım var hep spor spor nereye kadar yafuu

Benimde camlar batık kuzu bayram öncesi silerim bı diyorim toz oldular ramazan başlamadan silmiştim bayram öncesi regl olabilirim o zmn hallederim
Sık silmeye alıştığında hiç bez kirlenmiyor Bi de benim bez sarı ama hiç leke yok.
Sık silmenin avantajı ama bıkarım sanki zamanla duu bakalım
Bikmasam eyiydi çok güzel parliyorlar yaw 🙈

Ouy iyiki çantaları fln almışım tshrtleri bu borca girersek ben bukadar rahat harcayamam gibi.
Eşime dedim valla kendi ihtiyaclarimdan kisamam sen düşün 😂
Dersin sanki çok kuafore bakimlara falan gidiyorumda asdffg
Luxum 2 cul çaput
Ama iyi aldım bende bu ay kızdım aldım
Has ettim
2 pantolon daha alsaydım bulmaz daha bisi almam
Denk gelirim belki.
Bu semtte pant. Daha uygundu
85tl aldım gayetde rahat hem spor hem klasik giyilir bir model.
Ama şu siyah pant. Aşkımı asla yenemiyorum
Elim asla renge gitmiyor renk alsamda giymiyorum duruyor öyle kendime yakıştıramıyorum.
En fazla haki ve kahve belki füme
Onun harici bejmis, beyazmis yok yani hiç olmadı öyle pantolonum.
Bana yakışmıyor

Kahve rengi esofman almistim ama tarçın gibi kahve onuda iade ettim başkasında beğeniyorum bana yakismiyo arkadas
Kombinleyemiyorum bile
Uyduramiyorum üzerine bisi.

Bende beeyle dümdük standart bir tipim😂
Heyecan aramim hiç sonra alıp gitmiyorum risk

İyi geceler,
İyi sahurlar, bugün teyzeleri iftara çağırmıştık. Hastane işim vardı. Dünden gelebilirmisin dedim. Ancak saat 16:00 yı bulur dedi. Bende o saat geç olur dedim. Çünkü tahlil verecektim. Sonuç çıkması bir saat. Zaten uzak mesafeli hastane. Doktor gitmiş olur.
C tesi erken gel o zaman dedim.saat 12:00 gibi geldi. Elayı kahvaltı ettir sen indim gelmek üzereyim dedi. Ben de yeni uyanmıştım. Gece uyumayız sahura kadar diye düşündüğümden kendimi uykuya verdim😅🙈 Ela da bana eşlik etti. Uykucu anne kız. :)
Teyze geldi. Kahvaltı hazırla toparla. Saat 13:00 da çıktım.
Tahlil verdim. Sonuç çıkana kadar gezdim. Eşim aradı hastaneye geldi. Sonuçlar çıktı. Gösterdik doktora. Benim gayet sağlığım yerinde ama eşimin yüksek kolesterol çıktı. Hamur ve buğday ürünleri yasak dedi.
Çıktık pazara uğradık. Çilek muz salatalık domates biber marul maydonoz soğan nane aldık. Eşim ödedi.
Geldik eve ben yemeğe giriştim. Fırında belen tava, pirinç pilavı, süzme mercimek çorbası, özbek mantısı vardı buzlukta onu haşladım. Yoğurtladım. Koci çiğ köfte yaptı.
İftar yaptık.
Akşam da çay kahve keyfisi.

Ela bugün bana ne diyor, annem ne zaman gelecek dedim ama ses tonu ağlamaklı 😅 güya öyle sormuş. Teyzeyle konuştuk yok sormadı dedi. Yaaa ne politikacı kızım var işini biliyor valla dedim😂

Ouy iyiki çantaları fln almışım tshrtleri bu borca girersek ben bukadar rahat harcayamam gibi.
Eşime dedim valla kendi ihtiyaclarimdan kisamam sen düşün 😂
Dersin sanki çok kuafore bakimlara falan gidiyorumda asdffg
Luxum 2 cul çaput
Ama iyi aldım bende bu ay kızdım aldım
Has ettim
2 pantolon daha alsaydım bulmaz daha bisi almam
Denk gelirim belki.
Bu semtte pant. Daha uygundu
85tl aldım gayetde rahat hem spor hem klasik giyilir bir model.
Ama şu siyah pant. Aşkımı asla yenemiyorum
Elim asla renge gitmiyor renk alsamda giymiyorum duruyor öyle kendime yakıştıramıyorum.
En fazla haki ve kahve belki füme
Onun harici bejmis, beyazmis yok yani hiç olmadı öyle pantolonum.
Bana yakışmıyor

Kahve rengi esofman almistim ama tarçın gibi kahve onuda iade ettim başkasında beğeniyorum bana yakismiyo arkadas
Kombinleyemiyorum bile
Uyduramiyorum üzerine bisi.

Bende beeyle dümdük standart bir tipim😂
Heyecan aramim hiç sonra alıp gitmiyorum risk
Ben canlı renk severim.ışıltı sim taş bayılırım. Yani rus işi😂 ama eşim bayağı dizginledi beni o konuda.oldukça renksiz giymeye başladım. Ama hala pantolonlarım renkli giydiğim oluyor. Pembe pantolonum pembe eşofmanım yok değil birisini yeni aldım 😁 terazi burcu sanırım öyle seviyor. Ben ona dagiden kırmızı pijama almıştım. Evde olduğu için giyiyor.
Çok güzel mavi bir kazağı vardı beğendik aldırdım. Yıllarca durdu dolapta en son verdi birine. 😅

Back
X