- 31 Ağustos 2017
- 2.458
- 11.194
- 208
- 35
Cumamız mübarek olsun. Benim evimin güzel kızları beni ve eşimi parmaklarında oynatıyorlar biliyorum ama onlarıda hiç kıramam şimdi küçük kızım daha büyük bir bazalı yatak istiyor burada ki yatagını da yazlığa götürelim orada ki çok ses çıkarıyor diyor. Haklımı evet haklı küçük iken aldığımız iki katlı ranzalı yatak tabi eskidiler. Eşim bir tane taşıyacak birini ve araç bulmuş onunla götürecegiz tabi bir tane de istediği gibi bir yatak-baza-başlık siparişi verdik kredi kartları bizden bezdi. Trendyol siparişlerim de geliyor, küçük kızım kendine 3 penye 1 pantolan ve Quertz kol saati siparişi vermiş bir an tansiyonum bir çıktı ama sakin dedim kendime bak derslerinde başarılı vaad ettiği yerde öğretimini sürdürüyor başarılı dedim kendimi ikna ettim akşama da eşime ileticem durumu bayramlık harçlıkda her ikisinede 200 tl vericem. Büyük kızımda bekliyor siparişlerini güzel günlerde giymek nasip olsun evlatlarımıza.
Bu gün sabahtan beri anca oturdum. Valla önce kendi dolabımı düzenledim, bu akşam eşimle yazlığa gidiyoruz eşim zeytin fidanlarını alıcak adam bu akşam için siparişleriniz hazır deyip mesaj atmış ne kadar tutar bilmiyorum. Yarın marangoza ne ödenecek bakalım su arıtıcısının bütün değiştirilmesi gereken parçalarını aldık yarın onun içinde bir ödeme yapılacak eşim bankada ki altınlardan biraz bozmam lazım dedi birşey söyleyemem masraf çok fazla tamam dedim benim birikimleri bilmiyor öğrenmesini de istemiyorum. Sabah evde işlenmeye bir başlıyorum işleri sıraya koyuyorum bir bakmışım öğlen olmuş onu da eşim her gün düzenli bir şekilde aradığı için farkediyorum. Bu gün kuru fasulye, pirinç pilavı, çiğ köfte ve fıstıklı irmik helvası yaptım ayran salata yeter. Salça kavanozlarım boşalmıştı onları doldurdum peynir kabını yıkadım, tekrar peynir koydum ay iş bitmiyor. Kızlar kusura bakmayın ne yazmışım valla iyi ki burası var.
Bu gün sabahtan beri anca oturdum. Valla önce kendi dolabımı düzenledim, bu akşam eşimle yazlığa gidiyoruz eşim zeytin fidanlarını alıcak adam bu akşam için siparişleriniz hazır deyip mesaj atmış ne kadar tutar bilmiyorum. Yarın marangoza ne ödenecek bakalım su arıtıcısının bütün değiştirilmesi gereken parçalarını aldık yarın onun içinde bir ödeme yapılacak eşim bankada ki altınlardan biraz bozmam lazım dedi birşey söyleyemem masraf çok fazla tamam dedim benim birikimleri bilmiyor öğrenmesini de istemiyorum. Sabah evde işlenmeye bir başlıyorum işleri sıraya koyuyorum bir bakmışım öğlen olmuş onu da eşim her gün düzenli bir şekilde aradığı için farkediyorum. Bu gün kuru fasulye, pirinç pilavı, çiğ köfte ve fıstıklı irmik helvası yaptım ayran salata yeter. Salça kavanozlarım boşalmıştı onları doldurdum peynir kabını yıkadım, tekrar peynir koydum ay iş bitmiyor. Kızlar kusura bakmayın ne yazmışım valla iyi ki burası var.