Günaydınnn

İki gündür ilaçlardan saat 23:00 kızla uyuyorum.daha da uyanıp 2-3 lere kadar oturan ben yok

Tabi gece gece uyandım burun tıkanıklığına.dün burun sprey sıkmıştım bugün sıkmadım.
Akşam filme devam ettik. Kız akşam babamla birlikte filmin devamını izlerim dedi.Gündüz izlemek istemedi.
Yemekten sonra zaten mayıştım.
Dün eşim kuşu odaya aldı. Mutfakta camın kenarında duruyordu.Bizim kuşta tüy yolma sıkıntısı var. Uçamıyor da. Görürdük veterinere vitamin verdi. Ama hala aynı.
Odaya alınca toz oluyor sağı solu. Mutfakta robot süpürüyor ohh. Tabi her zaman da açmıyorduk kafesini. Bir de açtı kafesi serbest kalsın belki düzelir dedi.
Tabi kafesin tepesinde duruyor aşağıya habire çişini yapıyor.,Bugün odayı süpürttüm robota. Ama çişini silmedim. Zaten bastığımız yer değil. Gelmiş aaa burası ne böyle ne yapmış bu diyor

ne sandın dedim. Hergün açık bırakınca temizleyen bendim senin haberin yok tabi dedim. Aldı sildi. Kuzu kuzu da kafesi kapattı, :)
Çiçek alıyor su vermedinmi, hayvan alıyor ilgilen onunla diyor.,
Ev işi zaten hiç bitmiyor. Toz toz. Günümün çok saati de kızla ilgilenmekle geçiyor. Aman çok tablet falan izlemesin diye uğraşıyorum.
Erkekler kolay sanıyor evde durup keyif yapıyorız ya