Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın
Sabah gözümü actım kapıda müsteri var.
Adam saat 9 karısına süpriz yapmaya gelmis.
Arac almaya 1 milyonluk audı alıyır :)
Anammm bende sacımı boyatcam belki süpriz yapar cıkarır verir dedim gkmlkgfkfg
Ama vermedi.
ANacım insanda sans olacak gkgfgklfkl
Araba almasına değil sabah 9 da kapıya dikilip,islemlerden haberi olmasın süpriz yapacagım esime diye stres yapmasına imrendim valla:)
Kadının adına olcak herhdle ya vekaleti var,ya noterde ögrencek abla.
Hayırlı ugurlu olsn diyelim:)
Vay anasını müge anlı diyor ya şöyle bir kadın olamadım🤣🤣ne güzel düşünmüş bakalım bayram sonrası doğum günüm ne alcak beyzade😁😁

Selam kızlar oglus kalkmış yine sabah çok erken yolladım okula çok uykusu olup halsizlik hissederse söyleyecek öğretmenine iki gündür gitmiyor diye yolladım dün sinema vardı gitmek istemedi gitmeyen bir benimki resme baktimki🤣sevmiyor tiyatro gösteri vs isyiyir ama onu bırakıp az yürüdüm lcw bakındım home açılmış 6li fincan 99 du alacahim paralanip milyoncu açıldı buraya hemen alt tarafım çok büyük değilmiş ama girdim bir mutfağa orta boy salata vs için leğen aldım birde dikiş ipi 22 verdim plastik şeyler bile ne pahalı 🤦 bime girdim küçük kıvırcık 4.9 di aldım 15 li yumurta 28de burda bıraktım akşama oglusu alırken pide alcam bı

Dün kardeşim iftara geldi kahve yaparken döktüm sabah yolluklari attım yıkandı kurumuş onları toplayınca sil süpür yaptım toz aldım bulaşık boşaltım yoruldum yürüyünce geldim et vardi biraz kağıt kebabı yapacağım eti soteledim bezelye koydum pissin akşam patates kızartması yapar koyarım atarım iftara doğru fırına corbam var birde oglus spagetti istedi yaparım onuda salata yoğurt yeter

Kandilimiz Mübarek olsun Rabbim tekrarını nasip etsin. Dün annemlere gittik varmı yapılacak iş dedim camlar-kapılar silinecek dedi tamam dedim. Bugün sabahtan yollara düştüm annemin bayram ikramiyesini çektim kasaba gittim ne istediyse aldım ordan eczaneye eşimin ilaçlarını aldım 56 tl yine ödedim Allahtan sosyal güvencemiz var dedim. Annemlere gittim perdeleri çıkardım makinaya attım annem ben gelcem diye hiçbir işin ucundan tutmamış, su hazırladım camları-kapıları sildim mutfagın dolaplarının dış kapaklarını, avizesini sildim mutfak masası annemin plastik onun bacaklarına kadar sildim toz aldım ama bittim tabi. Neyse annemin mahallesinin pazarıydı hadi gidelim dedi tamam dedim birde pazar yaptık ben yanındayım diye alıcaklarını hep iki kat aldı ona da üzülüyorum kızkardeşim eşinden ayrı onada alıyor kadın zaten yaşlandı pazar arabası bir yandan poşetler elimizde pazarın sonuna geldik amcamı aradım geldi bizi pazardan topladı eve geldim akşam için konserve açıcam birde makarna salata ayran yeter çok yorulmuşum. Ama annem babam çok mutlu oldular Allah razı olsun diye diye beni de mutlu ettiler.
İnşallah Allah'da senin önüne getirsin
Ne güzel evlatsız masallah.

Hiuuuuu
Hızımı alamadım Bi de kabak kizarttim.
Eşim pek sever (kartı coşturduk gözünü boyuyalim)
Hani ramazan başı kızıyordum ya birikimi söyleyince yelkenleri indirdim barış imzaladım kendi kendime😂
Beni şaşırttı sen paraları yediriyorum san milletin günahını al boşuna dedi.
Dedim yedirdiklerine say 😂 onları sen.
Adam cidden üstüne bile bisi almıyor tek gideri sigarası.
Onuda bırakabilsem keşke diye kiziyor kendine.
Bizden de kismiyor şimdi hakkını yemim
(Mübarek gun az tövbe edim durun hele)

Yemekler ✔
Ev supuruldu ✔
Evi silmek için temizlik seysilerimi bekledim dagitimda gorunuyordu getirmedi zalımler
Sabahın 9unda gelirler artık
Çakallık yapiyolar aksam teslim edildi gösteriyorlar sabahın köründe geliyorlar
Neyse ramazan mübarek gün hadi bisi demicem
Yarin silerim evide olsundu

Kız Bi kek yedi halimi yedi kendimi yedi belli diil.
Halıyı supurdum sonrada fırçayla fircaladim iyice
Yemeğim olsun ev temiz olsun oturum söyle huzurla az ya.
Akşam yine savas alanı.
Cam onlerinden cay bardagi topluyorum sabah
Eşim yatana kadar cay iciyo bardagi topla artık nerden çıkarsa.

Herkesler mayıstı dimi
Bende uzandım
Tesbih cektim biraz.
Rabbım mübarek gece dualarımızı kabul eylesin
Sağlık, huzur, bereket diliyorum bolca
Pazar günü hem babaannem anneannem mezar ziyareti hemde türbe ziyareti istiyorum bakalım
İçim çok istiyor ama yakın degiller eşimle gitmem lazım
Soylicem bakalım
Rabbım hepsinin mekanını cennet eylesin

Kardeşimde iyi alıştı hiç pazar çarşı gelmezdi abla cumartesi gidelim mi yine diyor.
Sizinle gidince yine bisiler aliyorum diyor.
Pazar gezmek hoşuna gitti sanırım ilk defa gezdi bizimle 😂
Bize takıl sen diyorum cohh eğlenceli
Süslü süslü kızlar hep pazardan giyiniyor ya dedi sok oldu cocuk
Cool kızların elinde pazar poşetine nike ayakkabi gördü sok oldu
Beni dürtüyor gösteriyor ne sandın oldum dedim
Herkes 1.200tl mi vercek 1 ayakkabıya
Cidden bilmiyormuş marka saniyormuş olum safmisim sen diyorum tabi çoğu pazardan giyiniyor
Bende pazardan alım bari mağazada 150tl tshrt diyo
Tabi la al gitsin dedim tshrt altı üstü.
Geçen hafta mağazadan aldi 5 tshrte 750tl para vermiş oturmuş içine
Biz magzadayken o erkek mağazalarını geziyordu dedim ben olsam aldirmazdim sana 🤣 pazarda 40tl

Kardeşimde iyi alıştı hiç pazar çarşı gelmezdi abla cumartesi gidelim mi yine diyor.
Sizinle gidince yine bisiler aliyorum diyor.
Pazar gezmek hoşuna gitti sanırım ilk defa gezdi bizimle 😂
Bize takıl sen diyorum cohh eğlenceli
Süslü süslü kızlar hep pazardan giyiniyor ya dedi sok oldu cocuk
Cool kızların elinde pazar poşetine nike ayakkabi gördü sok oldu
Beni dürtüyor gösteriyor ne sandın oldum dedim
Herkes 1.200tl mi vercek 1 ayakkabıya
Cidden bilmiyormuş marka saniyormuş olum safmisim sen diyorum tabi çoğu pazardan giyiniyor
Bende pazardan alım bari mağazada 150tl tshrt diyo
Tabi la al gitsin dedim tshrt altı üstü.
Geçen hafta mağazadan aldi 5 tshrte 750tl para vermiş oturmuş içine
Biz magzadayken o erkek mağazalarını geziyordu dedim ben olsam aldirmazdim sana 🤣 pazarda 40tl
Benim erkek kardesimde öyle benle gelirdi bekarken sen al olur bedenini biliyordum alıyordum şimdi kız kardeşime paslamis arada bende alıyorum tabi hiç sevmez alışverişi 🤣🤣hoş şimdide esim öyle sen al olur diyor

İyi geceler herkese,
Bugün bu saate kalmayı başardım. Nasılmı tabiki ilaç içmeyerek. Zaten işim de vardı uyku yapmasın diye içmedim. Sonra da geniz akıntısından uyuyamadım.
Bir uğrayayım dedim.
Sabah kızla avm ye gitmeye niyetlendik. Eşim 700 tl bırakmış. Harcayalım dedim yani🙄
Kıza ayakkabı bakacaktım. Gitmişken hastaneye de uğrayayım dedim. Bir haftayı geçti burun akıntısı geçmedi. Aile hekimi de güya muayne ediyor. Ağızdan bakmıyor. İçim rahat etsin bayramüstü dedim. Randevu aldım. Doktor da alerjik ilaçlara devam edin dedi. Sonra dönüşte simit istedi. Kuşlara da alalım dedi. Aldık. Zaten bir dolmuşa binince dolmuşun tekerleği dönüyor şarkısıni söylemek, bir de o tarafa gidince kuşlara simit alalım demek vazgeçilmezimiz 😂 Meyve suyu simiti oturduk yedi. Kuşlara simit attı..
Avm ye geçtik. Gez gez tam istediğim gibi birşey bulamadım, flodan ucuz bez ayakkabı aldım. Bayramda idare etsin.Lol bebekli elbiseye lol bebekli ayakkabı kombini. Zaten spor ayakkabımız 5 tane var. Daha da gerek yok.
Ayakkabıyı hemen giydi🥴
Neyse yıkarım. Tramboline bindi. Çıkacaktık eşim aradı. Bekleyin beni birlikte gidelim dedi. Bekledik. İftara kahvaltı hazırladım, dün eşim istemişti. Tabi onun rahatlığı da vardı gezdik.
Saçımı boyattım eşime. Beklerken filtre kahve içtik.
Elanın uykusu geldi tabi ben saçımı bekletiyorum yıkayacağım falan. Dedim babanla uyu bugün. Gelip gelip anne bugün senle uyuyamayacakmıyım diye mırıldandı. En son babası ikna etti. Kitap okudu. Uyumuş.,

İnsanın mecali kalmıyor canım erkeklere kolay valla bazen yemek yaparım olmuyor tek olsam yumurta kırar yerdim diyorum 🤣🤣birde yemek istemezlerse uyuz oluyorum maşallah bu ara oğlusum yiyor yardım ediyor anne sen oruclusun diyor ☺️
Yemek olayı harbi sıkıntı, heleki onu bunu yemem diyen adam olunca🤐
Ramazanda gerekten vaktim kalmıyor.diğer zamanlar her zaman yemiyor evde yemek. Rahatım oh be diyorum. Şimdi ne yapacağımı şaşırıyorum. Kız ayrı seçer babası ayrı seçer.,ben bulduğumla karnımı doyuruyorum.

Kandilimiz Mübarek olsun Rabbim tekrarını nasip etsin. Dün annemlere gittik varmı yapılacak iş dedim camlar-kapılar silinecek dedi tamam dedim. Bugün sabahtan yollara düştüm annemin bayram ikramiyesini çektim kasaba gittim ne istediyse aldım ordan eczaneye eşimin ilaçlarını aldım 56 tl yine ödedim Allahtan sosyal güvencemiz var dedim. Annemlere gittim perdeleri çıkardım makinaya attım annem ben gelcem diye hiçbir işin ucundan tutmamış, su hazırladım camları-kapıları sildim mutfagın dolaplarının dış kapaklarını, avizesini sildim mutfak masası annemin plastik onun bacaklarına kadar sildim toz aldım ama bittim tabi. Neyse annemin mahallesinin pazarıydı hadi gidelim dedi tamam dedim birde pazar yaptık ben yanındayım diye alıcaklarını hep iki kat aldı ona da üzülüyorum kızkardeşim eşinden ayrı onada alıyor kadın zaten yaşlandı pazar arabası bir yandan poşetler elimizde pazarın sonuna geldik amcamı aradım geldi bizi pazardan topladı eve geldim akşam için konserve açıcam birde makarna salata ayran yeter çok yorulmuşum. Ama annem babam çok mutlu oldular Allah razı olsun diye diye beni de mutlu ettiler.
Ne sevinmişlerdir. Senin evlatlarında sana yapsın inşallah.
Sen anlatırken aynı annemin hali gözümün önüne geldi. Gittiğimde görüyorum, pazara birlikte gidiyoruz.kardeşim çalışıyor annemlerde yemek yiyorlar. Hepsi çalıştığı için annem pazara gidiyor. Ben alıp alıp bebek arabasına takıyorum poşetleri. Olsun ben hep böyle alıyorum diyor. Düşünüyorum nasıl taşıyor kadın. BiR defasında geç gitmiştik pazara kardeşimin eşini arattım. İşten geliş saatiydi. Gelsin bizi alsın dedim. Geldi aldı.

Selammm
Sabah sabah Bi defacto çıkarması yaptım
Benim gomlek almam lazım ya.
Bulamıyorum
Defactoda 1 tane buldum pek de içime sinmedi ama başka bulamadım yok Allah yok
Kotonada baktım.
Yarin kızın kan sonuçlarını alicam (bugündü ama annemler markete gitcekmis) ordan gelirkende bakicam mağazalara
Aiyy saç masasi istiyordum bendeki çok eski bir model ince saçma sapan yapiyo saçı gelin başı gibi😂 sanki perma gibi
25mm olandan aldım gitti🤭( alışveriş yapmicadiimm dime) su dalgası istiyorum kalın bakim yapacak mı
Eşimin kesesine bereket😂
Sac boyamida almadım daha onu alicam.

38 beden pant ve s beden gömleğin icine girme mertebesine eriştim aşırı mesudum.
Resmen nefsimle savaşıyorum ama
Cipsler, dondurmalar, baklavalar ucusuyo evde
Hele pide hiç yemiyorum ondan verdim sanırım ben.
Pidesiz makarna pilavsiz
Kendime özel yapıyorum gerekirse.
Misal akşam için bamya yapicam kendime yanına cacık mis.

Tavuklu pilav yapicam
Çorba var
Patates kofte patlican falan kizarticam fritozde Bi salçalı su yaparım oldu yemek.

Bugün Anne kartımla gittim geldim aiy mis
Anneme diyorum kiz ben her gün bir yere giderim artık sen cocuuma bakiver 😂
Annem: cocuklu kadınsın ne işin var
Kaç kilo oldun kuzu, Ben 55 şimdilik.bazen 54.6 de gösteriyor.Daha da veresim var da şimdilik yerimde sayıyorım. Hergün tatlı hiç iyi olmuyor. Dün de ahçı abla çorba ve yanında kadayıf göndermiş. Bugün de ben kaymaklı afyon lokumu aldım avm den.
Ramazan bitince dikkat etmem lazım ipin ucu kaçarsa sıkıntı

Yemek olayı harbi sıkıntı, heleki onu bunu yemem diyen adam olunca🤐
Ramazanda gerekten vaktim kalmıyor.diğer zamanlar her zaman yemiyor evde yemek. Rahatım oh be diyorum. Şimdi ne yapacağımı şaşırıyorum. Kız ayrı seçer babası ayrı seçer.,ben bulduğumla karnımı doyuruyorum.
Oyle oluyor valla ben klasik bir bogayim🤣🤣yerim açken yemek seçme huyumda yok yarına yemekte yok ne yapcam düşünüyorum valla

Es kisisiyle gerildik iftarda.
İftara patates /köfte istedi.Ama kızartma istiyırmus.
Ben dedim kızartma yapamam kızla .
Patatesler yanıyor valla hep.
Canı cekms yogurtla yicekmis.Sen köfte kızart ben patatesleri yapcam dedi iyi dedim.
Uyudu kaldı iftarda napim kızarttım.
Tabi Alya durmuyor,oyun oynamak istiyor cocuk.
O patatesler olmadı yanmadı ama onun istedi Mc d.patatesi gibi de olmadı.
İftara 5 dk kala kalmıs.Olmamıs ama yapcak bisey yok uyuyakalmısım diyo.
Bir tane cakasım geliyo böyle zamanlarda.
İzmir köfte yapayım dedim yok dedi
ALyaya tost mak.de pisirdim ona ayrı Alyaya ayrı köfte ,bi yandan cocuk cekistiriyor.
Böyle bi tripli falan.
,Kalk yap ozman kendin dedim.
Ben sevmiyorm böyle isleri biliyor yani.
Bugun dedim nohut pilav yapcam ses cıkaranı yolarım dedim.
Aaa yetti o olmaz bu olmaz.
Aynı bizim sahneler🤣🤣🤣 yağda köfte sevmiyırum ben. Koci anne köftesi diyor ona. Sağlıksız olduğunamı yanayım, yoksa şu ekonomide rekor yapan o kadar yağın çöp olduğunamı. Valla yapmıyorum. Yağsız tavada pişiriyorum. İstemeyen yemesin.
Birşeyi yaparım deyip uyuya kalan kocalara🥂

Günaydın
Sabah gözümü actım kapıda müsteri var.
Adam saat 9 karısına süpriz yapmaya gelmis.
Arac almaya 1 milyonluk audı alıyır :)
Anammm bende sacımı boyatcam belki süpriz yapar cıkarır verir dedim gkmlkgfkfg
Ama vermedi.
ANacım insanda sans olacak gkgfgklfkl
Araba almasına değil sabah 9 da kapıya dikilip,islemlerden haberi olmasın süpriz yapacagım esime diye stres yapmasına imrendim valla:)
Kadının adına olcak herhdle ya vekaleti var,ya noterde ögrencek abla.
Hayırlı ugurlu olsn diyelim:)
Aahh ne kocalar varr ahhh:KK64:benim koci parayı bulsa kendine alacak ama o da yok.

Kaç kilo oldun kuzu, Ben 55 şimdilik.bazen 54.6 de gösteriyor.Daha da veresim var da şimdilik yerimde sayıyorım. Hergün tatlı hiç iyi olmuyor. Dün de ahçı abla çorba ve yanında kadayıf göndermiş. Bugün de ben kaymaklı afyon lokumu aldım avm den.
Ramazan bitince dikkat etmem lazım ipin ucu kaçarsa sıkıntı
Tartım annemde tartilmadimm
Ama 60in altına dustugumu sanmam sıkılasmis olabilirim hemen hemen hergun yürüyorum.
Bazen 14bin adimlari buluyor

Günaydınlar
Bugun kuaför günüm 2 sene sonra gidip sac boyatacagım heyecanlıyım glfgkfg
Dün kvdeme ugramıslar kızla koci
Sevmeidğim görümcem bayramlık alms kızlara bir örnek elbise saolsun:)
Ara ara ben bu kadını niye sevmiyorm yae diyoırm gfklgklf
Bugun ben iftara yetisemeyebilirim onlara difrizden adana urfa sis cıkardım.
GEcen hafta cmrtsi anneme gidince kalmıstı yapamamıstık.
Dedim gerisi sizde ister mangal yapın(kızla hayatta yapaamaz)ister elektriklide pisisrin.
Benim cıkmam 20.00 i bulur.
Cocuum gün gecmiyorki bi istekle gelmesin.
Polly pocket istiyorms,evde bikac bebeğivar onların.
Efendim cantalı evini istiyormus.
Dün avmde bakındım az 260 tl civarı.
Valla benim satısları bu kız gömüyo:)
Bayram paranla alırız dedim.
Cmrtsi maaslar yatarsa süpriz yaparım gider alırız.
Allahtan 3-5 satıs oluyo yoksa ne okulun isteği bitiyo,ne bizimkinin.
Bak dün gezmisler halası falan vermistir kandillik harclık.
Hic ortada yok ,kvdem 50 tl de olsa verir cünkü.
O vermese dedesi kızıma kandil parası ver der,kpderime verdirir.

Bu gün de kafamda olanların hepsini yaptım şükürler olsun. Dün annemle babama dedim söyleyin ne istiyorsanız yapayım babam çok çeşit bilmez hamur işinde kurabiye poğaça börek tamamdır. Kakao, çikolata hayatında yememiştir o yüzden kurabiyeler hep aynı sade, poğaçalarda hep peynirli, börekde mevsim sebzelerine göre ben bu gün ıspanak-pırasa karışık kol böreği yaptım iki tepsi birini dondurucuya attım hemen bu bayram gelen giden olur. Benim eşime öğretemedim yemeğe evin hanımı davet eder diyorum evlendiğimiz günden beri ama adam üslüp bilmediğinden yemeğe de kalın diyor gelene olan bana oluyor. Sarmalarım hazır dondurucuda siğara böreğide koydum. Bu gün yaptıklarımdan akşama bize börek ayran salata çorba var yeter. Poğaça da az koyuyorum bize kalanını hemen annem ve amcama diye ayırıp götürüyorum. Börekte bize bir tepsi çok onlara koyarım yine.

Mutfaktan çıkmam zaman aldı evi süpürdüm toz aldım, herkesin nevresimini değiştirdim öyle oturdum birazdan kalkar çamaşır makinasını çalıştırırım. Mutfak toplandı dün pazardan az sebze aldım onları yerleştirdim buzdolabını düzenledim. Börek hamurum kaldı onu da dondurucuya koydum. Fırını her kullanımdan sonra ben siliyorum, içime siniyor. Bu akşam eşimle hesap yapıcaz, dün araba arıza çıkardı yeni aldığımız lastiklarin birini parçaladı bir şeyi kopmuş akşam sanayideydik bakalım onun günahı bize kaça patlıcak neyse bize birşey olmadı diyoruz teselli ediyoruz kendimizi. Ben eşime dedim kredi kartı ile altın alalım diye 3 tane çeyrek almış bu ay çok kesatız kaldı bir kredimiz 2 tane krediyi kapatınca benim zulamda gitti hiç param kalmadı yine biriktiririm diye kendimi teselli ediyorum.

Günaydınlar
Bugun kuaför günüm 2 sene sonra gidip sac boyatacagım heyecanlıyım glfgkfg
Dün kvdeme ugramıslar kızla koci
Sevmeidğim görümcem bayramlık alms kızlara bir örnek elbise saolsun:)
Ara ara ben bu kadını niye sevmiyorm yae diyoırm gfklgklf
Bugun ben iftara yetisemeyebilirim onlara difrizden adana urfa sis cıkardım.
GEcen hafta cmrtsi anneme gidince kalmıstı yapamamıstık.
Dedim gerisi sizde ister mangal yapın(kızla hayatta yapaamaz)ister elektriklide pisisrin.
Benim cıkmam 20.00 i bulur.
Cocuum gün gecmiyorki bi istekle gelmesin.
Polly pocket istiyorms,evde bikac bebeğivar onların.
Efendim cantalı evini istiyormus.
Dün avmde bakındım az 260 tl civarı.
Valla benim satısları bu kız gömüyo:)
Bayram paranla alırız dedim.
Cmrtsi maaslar yatarsa süpriz yaparım gider alırız.
Allahtan 3-5 satıs oluyo yoksa ne okulun isteği bitiyo,ne bizimkinin.
Bak dün gezmisler halası falan vermistir kandillik harclık.
Hic ortada yok ,kvdem 50 tl de olsa verir cünkü.
O vermese dedesi kızıma kandil parası ver der,kpderime verdirir.
Baby alive vardı çantalı, polly pocket ın muadili, bi ona bak istersen. Benim kıza hediye gelmişti polly pocket henüz oynamadı, pek sarmadı onu😀

Back
X