- 21 Ağustos 2015
- 32.110
- 97.422
- 598
- 38
Ben 10 ay oturdum kızda evde.Ben de hayatım boyunca hiç evde durmadım okurken bile yaz tatillerinde ya staj yaptım ya babamın dükkanda çalıştım.
Okul bitti işe girdim çocuk olana kadar evde durmadım hani iş değişikliği olursa 1 2 ay belki o da iş arama telaşı zaten bişey anlamıyorsun.
Bi anda bebeyle kaldım evde bir yandan hiç istemiyorum onu bırakmak çünkü emanet edemem asla ama bir yandan da evde olmak garip geliyor bana misal eşim işten geliyor mesela ilk zamanlar onu karşılarken bile garip hissetmiştim hoşgeldin filan diyorum ama gülesim geliyodu Yeşilçam filmlerinde filan hissediyodum kendimi ne alakaysa bünye alışmış sabahın karanlığından gecenin körüne kadar çalışmaya evde adam beklemişliğim mi vardı![]()
Pandemide zaten cok zordu.
Nefes aldım valla ise baslayncA:)