Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende 7-8 saat kadar sıcak tutsun istiyorum en iyisi stanley ama çok yüksek fiyatı.Emsana bakayım bi .Çok teşekkür ederim
Rica ederim yani 500-600tl şuan veremem
4 saat icilebilecek sicaklikda tutsa yeter bana.
Çayı ılık falan sevmiyorum ben yani içmek istemiyorum ozaman

Yaaa🙈
Ben ozaman niye almadim die pişmanım şuan
Kiycam paraya☺
Lellim al senden bir tane daha var burada.ben de birşeyi almam lazım derim üzerinden 10 yıl geçer🙈🙈🙈 hatta senden daha beteri var diyecektim😂
Evlendik bir çaydanlık vardı eşim bekarken evinde kullanmış. Yani yalnız kalırken kullanmış. O çaydanlığın kulpunu 12 yıldır değiştirecektim en son yeni çaydanlık aldım😂😂😂 ütüm bozuktu ha tabire verdim vereceğim derken 3 yıl geçti rahat.
Daha aklıma gelmeyen çoooook şey vardır :)

Kızlar selamm iyi geceler
Ancak bakabildim. Ablamla vakit geçirdik muhabbet falan. Benim sandalyeleri sipariş verdi.minderlerini mavi yeşil pembe renk seçtim. Her sandalye minderi ayrı renk olacak. Benim mutfağa uyar diye düşündüm. Bu ara rengarenk yakılıyorum.zaten çok severim rengarek yedirenk ismimden belli 😁
Ablamla avm ye kardeşimin düğüne elbise bakmaya gidelim dedik. Eşim arkadaşın eşiyle onların evde ney çalacakmış, kızlar da oynar Elayı da götüreyim dedi.Biz de akşam gidelim diye düşündük. Saat 19:30 gibi çıktık. Gezdik.elbiseler ne öyle lcw de bile 700 tl😳 üstelik hiç iyi değildi.
Almadan döndük. Güzel model de göremedik. Zaten zaman kısıtlıydı. Avm kapanıyordu. Tam da gezemedik, eşim saat 22:00 da aldı bizi avm den.,
İnternetten bakarım biraz. Ablam yarın başka avm ye bakacak da senin için bakıp alabilsek iyi olurdu dedi. Yarın gelin sizde benimle dedi ama Elaya güvenemiyorum o kadar uzağa bilemedim. Ablamı diş doktorunun orada bekleme durumumuz var. Bakalım sabahki ruh halime bakarım.

Slm bacimlar
Gun gecmlyorki basima is acmayayim🤕
Dun telefonum havuza dustu pert oldu😪
Alyayla cocuk havuzndaydik,45 cm zaten.
Ben icindeydim.Alya kenarinda bi an dengeyl kaybettl pat suya😔
Ben o can havliyle elimde tel cektim cikardim tabl telefon gitti.
Telefoncu 1000 tl masraf cikardu ama verim beklemeyin demis
Bakalim alcaz bl tel bugun
Dedik cocuktan onemli degll saglik olsn.

Slm bacimlar
Geçmiş olsun canım su almış tel tamir olsada pek verimli olmuyor hemen vermen gerek iyi bir tamirci parcalari kurutup temizliycek yoksa paslaniyor parçalar eski bir telefoncu olarak naçizane tavsiyem 🤗

Bu Çarşambaları seviyorum yine arkadaşımla buluştum bu sefer ben ona gittim çok güzel vakit geçiriyoruz. Sabah giderken hava güzeldi serin serin gittim ama dönüşte temmuz sıcagı basmış buraları dedim. Annem maaşından para vermişti kasaptan kıyma al diye kıymayı aldım marketten alınacaklarda vardı paraları saça saça geldim elimdekiler de ben yürüdükçe agırlaştı zor attım kendimi eve. 1000 tl var zulamda çeyrege yetmiyor küçük bir yer olduğu için 24 ayar gram bulunmuyor bir ara gidip 50 dolar alayım bu gün parayı yanıma alsaydım alırdım unutmuşum almayı. Neyse dünden yaptım yemeğimi bu gün gezmeye gideceğim diye. Yanına bir arkadaşım var kilosuna çok dikkat eder marul salatasının içine haşlanmış buğday koydugunu söylemişti bugday haşladım ben yanına pirinç pilavı yapıcaktım sonra onun söyledikleri geldi aklıma ben tek çeşit yemek yaparım yanına da böyle salata yapıyorum dedi bazen haşlanmış yeşil mercimek, nohut da koyuyorum dedi bakalım nasıl olucak ev halkı begenecekmi. Sil süpür yapıyorum nasıl ter atıyorum doğru duşa su paraları bu ay artar İzmirde sular çok pahalı bakalım faturalar nasıl gelicek merak ediyorum.

Selam kızlar disarsi yanıyor şükür ev bir tık daha serin oglusu okula bırakıp yureyecektim baktım okul önünde salkım domates salatalık fln satiyolar 1er kg salatalık domates aldım domates 10 TL idi salatalık 5 şükür bu kadarda düştü diyoruz artık 🤦 eve bırakıp çıktım geri yarım saatten fazla yürüdüm üzerimde çok yoktu 6 li yumurta hiç kalmamis evde içe tea aldım a101 den 14 oraya bime girdim tavuk but 29 verdim tavuk suyuna çorba ve tavuklu pilav yapacağım oglus istedi a101 kapidada yaptım bir liste esim yeni iş aldı yarın ödeme alçak fatura kira geldi ikincisi 🤦bu ay böyle is azdı ticaret yapınca bir var bir yok halletcek inşallah onları sadece a101 de 500 oldu liste sıvı yağ bulaşık tablet wc kağıdı makarna biseler daha var makbule girdim lokum olmuş 36 ya geçen sene 15 e fln aliyordum ne ara arttı bu kadar bilmiyorum almadım çıktım valla

Lellim al senden bir tane daha var burada.ben de birşeyi almam lazım derim üzerinden 10 yıl geçer🙈🙈🙈 hatta senden daha beteri var diyecektim😂
Evlendik bir çaydanlık vardı eşim bekarken evinde kullanmış. Yani yalnız kalırken kullanmış. O çaydanlığın kulpunu 12 yıldır değiştirecektim en son yeni çaydanlık aldım😂😂😂 ütüm bozuktu ha tabire verdim vereceğim derken 3 yıl geçti rahat.
Birde beni yaz hala düdüklü alcam olanla idare et et nereye kadar artık bilemem

Ütü benimde su akıtıyorrdu valla iki senedir öyle kullandım şarteli attırıyodu
En son ütü yaptığımda gör bak nası ütü yapıyorum ahanda böyle dedim
Kalk gidek ütü alalım dedi sonunda

İyi geceler kızlar
Bugün mayıştım da mayıştım.hala da bir salınmışlık var üzerimde :)
Sabah kahvaltı yaptık ablam gitti.
Sonra evi toparla çamaşır at. Arkadaş uğradı kaş aldıracaktım çok durmadı.Ela da o ara tv izlemeye yeni başlamıştı,arkadaşın geldi oynayın diyorum bırakmadı izlemeyi.Sonra kapattım çok geçmeden...ilerleyen saatlerde hadi film keyfi yapalım dedim.içecek ve yiyecek birşeyler getirdim. Bana tamam dedi. Sonra demezmi, ben de telefondan izleyeyim. Youtube izleyecekmiş. Valla beni deli ediyor şu saçma sapan videolar. Engelliyoruz yine çıkıyor. Ben de dedim izlemiyorum film kapattım tv yi. Daha filmi açmadan hemen youtube ne ya. Kapatınca hayır anne aç tamam birlikte izleyelim izlemeyeceğim nasıl yalvarıyor :) oralı olmadım. Odasına gitmiş yatağa oturmuş kollarını da birleştirmiş😂 küsmüş küçük hanım ya. Göz ucuyla baktım ama yine oralı olmadım. Eskiden gidip yanına çağırıyordum. Tuvalete gitti, temizlemeye beni çağırıyor genelde.baktım ona da çağırmadı. Triplerini seveyim😅büyümüş de trip yapıyormuş. Elini yıkadı geldi. Sarılıyor. Neyse barıştık, otırduk anne kız film izledik. Güzel oluyor netfixden açıyoruz çocuk filmleri. Keyif yapıp izliyoruz. Birara uyku bastırdı..sonra o oyun oynadı ben yemeğe giriştim.
Yedik. Koci yemeyecekmiş.
Toparlarken o oyun oynadı.
Sonra soru sorma aktivitesi yaptık.
Duş aldık. Kitap okudum 2 tane. Uyuturken az uyuya kalmışım. Koci de klasik zaten sızmış. Çamaşır katladım. Günü bitirdim :)

Slm bacimlar
Geçmiş olsun canım, Allah daha beterinden korusun. Cana gelmesin yeterki.

Geçmiş olsun canım su almış tel tamir olsada pek verimli olmuyor hemen vermen gerek iyi bir tamirci parcalari kurutup temizliycek yoksa paslaniyor parçalar eski bir telefoncu olarak naçizane tavsiyem 🤗
Saolasin kuzu.
Eskiydi zateb 2017 den beri kullaniyodm beni salin dedl tel😁

Slm bacimlar
Sabah kahvalti ettik kociyi merkeze yolladik
Telefon aldi geldi.
Nur topu gibi yeni taksitlerimiz var artk,😄
Kocam tatilldi telefondu derken 5 sene dokunmayin bana diyo🤣
Saglik olsun
Bugun kaydiraktan kayiyordu havuzda bi cikti kafa kaniyo kocinin😑
Kafayi vurmys kayarken gittik revire pansuman falan ciddi bisey yok sukur.
Turk bi aileyle konusuyorz onlarda bu nasil tatil anlamdik hergun basimiza bisey geliyo diyo🤦
Kizlari ayagni catlatmis dun acida cocuk😑
Mekandami var bsiy nedir dedik🤦
Sag salim tamamlariz ins
Onun disinda hersey guzel yemekler falan.

Ozledim sizi😍

Ya ben böyle şeyleri çok öteleme ama esimin araba sevdası yüzünden her istediğimi alamıyorum bu ara.
Onumuzu göremiyoruz resmen.
Ben taşınmadan önce tencereler, Çatal kasiklarimi, çaydanlık falan değişmiştir hep.
Ee taşınınca hali ,tül, eşya falanda değiştim malum.
Ufak tefek var tabi alınacak.
Suanlik termos, yemek tabağı ve sahan alınması lazım
Yemek tabakları çitladı
Yumurta Sahanlarimda pert oldu (döküm alicam)
Termos zaten en baş ihtiyaç şuan bana
Disarida kahvalti 130-140 olmuş kişi başı
Termosu kapar kapar gideriz biz.

Selammm resmen gelemiyorum
Dün diyorum ki kendi kendime bu gezenler, oturmaya falan gidenler nasıl işlerini bitirip çıkıyor.
Yani ben işimi yapmadan cikiyorum mecbur ya da iş birikiyor üst üste
Vallahi yetişemiyorum ya.

Oğlanın oda aşırı güneş aliyor
4den sonra geliyor cocuk okuldan zaten 7ye kadar odası güneş
Çok sıcak diye geçiyor yatak odasına.
O taraf sabah güneşi aliyor sadece daha serin oluyor o saatlerde.
Ona karartma perde sipariş verdim dün
Bakalım işe yarayacak mı
Denicem olmadı iade ederim en kötü
Gün geçmiyor ki bisi lazım olmasın yani
Kız daha iyi şükür oğlan toparlandı zaten

Sıcak bastı iyice parka falan çıkaramıyorum valla kızı.
Zaten hastaydı haftasonu gezer artık

Kofte patates ve makarna yapıcam.
Yayla corbamda var dünden
Evi oda oda temizliğe baslicam.
İçime hiç sinmıyor böyle baza çekip dolap cekmem lazim biraz.
Oğlanın odayla başlarım ufaktan.
Tüllere yine bisi sürmüş kız
Valla yıkamakdan eskicek yirtilcak
İşte uyguna aldığım için içime oturmaz yırtılsada çabuk.
Ondan haliydi, tüldü, nevresimdi çok aman aman kaliteli marka şeyler almıyorum.
Yastık yüzüde ozellikle çabuk eskiyor bizde çok sık yıkıyorum
Özellikle yazın o temizlik kokusu gelecek bana

Dün dus jelleri, kolonya ,kızın bezi, cay falan geldi.
Bugünde zeytin, camasir detj. falan dagitimda.
Sadece peynirler kaldı eksik çıkabilirsem onları halledicem haftasonu yenir.
Başka bisi almam 2 hafta bizi götürür pazardan aldıklarımda
Bi meyve aliriz.

1 elbisem var üst kısmı çok dar sevmiyorum rahat edemiyorum ama etek kısmını çok begeniyorum terziye gostericem etek olurmu diye.
Bakım ne isticek olursa.
Valla 1 etek parasına istemez heralde.
En azından yazın giyerdim.

Trendyoldan 2 tane etek aldım beğendim.
Alisabilsem aslında yazın çok rahatlık serin serin.
Bir kaç tane alimde bari alışırım degisik degisik giyerim.
Üstüne 1 tshrt tamam.

Slm bacimlar
Sabah kahvalti ettik kociyi merkeze yolladik
Telefon aldi geldi.
Nur topu gibi yeni taksitlerimiz var artk,😄
Kocam tatilldi telefondu derken 5 sene dokunmayin bana diyo🤣
Saglik olsun
Bugun kaydiraktan kayiyordu havuzda bi cikti kafa kaniyo kocinin😑
Kafayi vurmys kayarken gittik revire pansuman falan ciddi bisey yok sukur.
Turk bi aileyle konusuyorz onlarda bu nasil tatil anlamdik hergun basimiza bisey geliyo diyo🤦
Kizlari ayagni catlatmis dun acida cocuk😑
Mekandami var bsiy nedir dedik🤦
Sag salim tamamlariz ins
Onun disinda hersey guzel yemekler falan.

Ozledim sizi😍
Geçmiş olsun baby enişteye, telefonunda hayırlı olsun.

Back
X