Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar.. babyloading87 babyloading87 canım iyi tatiller sana.. Oh tadını çıkarın..
Ara ara okumaya çalışıyorum sizleri ama yoğun işyerim.. havalarda ısıındı baya..
Umarım herkes iyidir..
Bizde herşey aynı sayılır:)
iş ev okul telaşeleri devamm..
Saolasin cnm😍

Selamss
Bugün arkadaşla pazara gidecektik, değişim yapacaktım. Gel kahvaltı yapalım çıkarız dedim. Geldi kahvaltı yaptık çıktık.
Bir tişört daha aldım Ela ya. 35 tl tak çıkar tenkli saç aldım 10 tl. Küçük hanım istiyormuş😅 simit istedi aldım. Akşama da kahvaltı istiyormuş. Yemek derdinden kurtardı beni sevgili kızım.
Çıktık çay tabağı almıştım değişim yapacaktım. Arkadaş eve gitti ben çay tabağını aldığım yere. Değiştirdim. Birkaç yer gezdim. Kırmızı renk çay tabağı arıyordum :) kırmızı olmadan olmaz.
Bime uğradım. Ekicinin hellim peynirini aldım iki dondurma kahve dünyası gofrik 4 lü kampanyalıydı onu aldım 40 tl civarı ödedim. Çıktık Okula uğradım fiyat aldım. 22 bin Tl fiyat 😬 ama yarım gün göndermek istediğimi belirttim. Tam gün hiç istemiyorum. Anasınıfına gitse neyse de. Sabah 7:30 da kalkacak. Çalışmıyorum evdeyim ne gerek varki diyorum. Fiyatta fark yok ama 8:00 8:30 civarı başlıyor 17:30 da bitiyormuş. Biraz sınıfa girdi. Hemen çıkmış öyle dediler. Sonuçta okulda kurallar var. Onunla isteyip istemediğini yorumlamak doğru değil. Okula gitmeyi istiyor ama kafasında canlandırdığı okulla gerçek okul arasında fark görüp hayal kırıklığı olup okulu da istemeyebilir şimdilik bilmiyorum. Yaşayıp göreceğiz. Başka okulla ilgili konuşuyorduk, tam gün olduğu için göndermek istemediğimi belirttim. İlk başlangıç olarak kolej ağır gelir göndermeyin tavsiyemiz bu dediler.
Bir aklım da diyor, devletin anaokulları var bize çok yakın. Yürüme mesafesi. Siteden çok kişi gönderiyor. Oraya mı göndersem diyorum. Ablam ben ödeyeceğim özele gönder dedi ama, o da sıfırdan ev diziyor ev ödüyor. Ve sandalyelerimi yaptırıyor az para değil 3 sandalye 5 bin. Daha da ekstra şeyler yapıyor hep. Yük olmak da istemiyorum. İyice kararsız kaldım. Erken kayıtlarda bitiyormuş galiba.
Neyse çıktık okuldan parka gittik. Oradan da eve döndük. Biraz oturdum. Kalkıp işlere girişeceğim.
T thesekreter daha iyi bilir devlette beslenme falan kendin koyuyorsun.İsleyisi bilmiyorum ama ben olsam bukadar erken kalkck vs dusunmem.
Pardonda bu cocuk 5 yasinda😬
Yeter yattigi kalsin bi zahmet🤣
Bide su okuldab sogur lafini empoze etme kendine.Niye sogusun?O enerjiyi yukleme .
Seninki senle geezmeye alisti,bi sure bunun icin gonul koyabilir,ogretmenle bi yol izlersiniz nasil davranacaginiz hakkinda.

Gunaydinlar
Bugun son gun😑Yarin herkes koyune🙆İyidi boyle be😄
Aklima yikanacak camasirlar dusuyor kahroluyorm jdhdhdhd
Neyse bayrama az var dimi?
Kocam bayrama kacariz dedi bi kacgun💐
Onu dusunup motive olam😋
Bugun sabahtan sicak 40 derece gosteriyor😥
Karsi odanin cami patlamis dun oglen balkonun o kadar sicakti😑

Selamss
Bugün arkadaşla pazara gidecektik, değişim yapacaktım. Gel kahvaltı yapalım çıkarız dedim. Geldi kahvaltı yaptık çıktık.
Bir tişört daha aldım Ela ya. 35 tl tak çıkar tenkli saç aldım 10 tl. Küçük hanım istiyormuş😅 simit istedi aldım. Akşama da kahvaltı istiyormuş. Yemek derdinden kurtardı beni sevgili kızım.
Çıktık çay tabağı almıştım değişim yapacaktım. Arkadaş eve gitti ben çay tabağını aldığım yere. Değiştirdim. Birkaç yer gezdim. Kırmızı renk çay tabağı arıyordum :) kırmızı olmadan olmaz.
Bime uğradım. Ekicinin hellim peynirini aldım iki dondurma kahve dünyası gofrik 4 lü kampanyalıydı onu aldım 40 tl civarı ödedim. Çıktık Okula uğradım fiyat aldım. 22 bin Tl fiyat 😬 ama yarım gün göndermek istediğimi belirttim. Tam gün hiç istemiyorum. Anasınıfına gitse neyse de. Sabah 7:30 da kalkacak. Çalışmıyorum evdeyim ne gerek varki diyorum. Fiyatta fark yok ama 8:00 8:30 civarı başlıyor 17:30 da bitiyormuş. Biraz sınıfa girdi. Hemen çıkmış öyle dediler. Sonuçta okulda kurallar var. Onunla isteyip istemediğini yorumlamak doğru değil. Okula gitmeyi istiyor ama kafasında canlandırdığı okulla gerçek okul arasında fark görüp hayal kırıklığı olup okulu da istemeyebilir şimdilik bilmiyorum. Yaşayıp göreceğiz. Başka okulla ilgili konuşuyorduk, tam gün olduğu için göndermek istemediğimi belirttim. İlk başlangıç olarak kolej ağır gelir göndermeyin tavsiyemiz bu dediler.
Bir aklım da diyor, devletin anaokulları var bize çok yakın. Yürüme mesafesi. Siteden çok kişi gönderiyor. Oraya mı göndersem diyorum. Ablam ben ödeyeceğim özele gönder dedi ama, o da sıfırdan ev diziyor ev ödüyor. Ve sandalyelerimi yaptırıyor az para değil 3 sandalye 5 bin. Daha da ekstra şeyler yapıyor hep. Yük olmak da istemiyorum. İyice kararsız kaldım. Erken kayıtlarda bitiyormuş galiba.
Neyse çıktık okuldan parka gittik. Oradan da eve döndük. Biraz oturdum. Kalkıp işlere girişeceğim.
Kolaj ağır geliri ne için dediler anlamadım? Bizim de küçük kız olunca her bilgiyi merak ediyorum😀 senin kız 5 yaşındaydı galiba işkokuşdan önce 1 yıl gidecek sanırım dimi? İlkokuşda özel okula göndermeyi düşünüyorsan oranın anaokuluna başlaması çok iyi olur. Özel düşünmüyorsan ,özel anaokullarına da gönderebilirsin ya da devlette olabilir bence çok sıkıntı değil.öğretmen iyi olsun da.. ama sakın sıkılır diye düşünme, o yaşlarda oyunla öğreniyorlar zaten sıkılmaz. Bir tane ünlü bir çocuk psikoloğu var 3 yaşından sonra günde en az 4 saat akranlarıyla vakit geçirmeyen çocuğun kişiliğinden bahsedemeyiz ya da davranışlarını yorumlayamayız diyor. O yüzden gönül rahatlığı ile gönder okula🥰

Gunaydinlar
Bugun son gun😑Yarin herkes koyune🙆İyidi boyle be😄
Aklima yikanacak camasirlar dusuyor kahroluyorm jdhdhdhd
Neyse bayrama az var dimi?
Kocam bayrama kacariz dedi bi kacgun💐
Onu dusunup motive olam😋
Bugun sabahtan sicak 40 derece gosteriyor😥
Karsi odanin cami patlamis dun oglen balkonun o kadar sicakti😑
Tatilin ayrıntılarını bekliyoruz😀otel nasıldı memnun kaldınız mı?

Selam kızlar,
Benim Kız 2.5 yaşından beri okulda, kendini bildi bileli neredeyse. Önceden kendi yaşıtları kreşe gitmeyince yadırgıyordu. Çünkü biz ona anneler işe, çocuklar okula gider diye alıştırdık.
2. Numara 1 senedir kreşte. Bazen sabah okula gitmicem diye söyleniyor okula gidince de arkasına bakmadan öğretmenine okula koşup gidiyor. Çok seviyor yanından geçerken de benim okulum burada, arkadaşlarım burda diye bize anlatıyor 3.5 yaşında şimdi.

Okulu, ana okulunu eğlenceli görüyor çocuklar. Oyunlar, arkadaşlar, etkinlikler falan bence mümkün olsa da her çocuk 3- 4 yaş itibariyle kendi akranlarıyla oynayıp eve hapsolmasa, yada anneanne babaanne ile değil de yaşıtlarıyla oynasa..

Tatilin ayrıntılarını bekliyoruz😀otel nasıldı memnun kaldınız mı?
Valla su muhtesem irili ufakli baliklarla yuzuyorsn.
Otelden biz bayagi memnun kaldik.
Odamiz sadece arkaya terasa bakiyodu ama dert etmedik.cunku uyumaya girdik sadece
Dun Turk gecesiydi enfesti yemekler
Cig koftesindn mercimek koftesine yaprak sarma manti kuzu tandir iskender doner hepsi vardi.
Seneye yeniden gelmek istiyoruz ins.
Otel yesillik icinde ve yasemin kokulariyla yuruyorsun.
Ehh ne ovdum be fhfhhdhd

Eklentiler

Valla su muhtesem irili ufakli baliklarla yuzuyorsn.
Otelden biz bayagi memnun kaldik.
Odamiz sadece arkaya terasa bakiyodu ama dert etmedik.cunku uyumaya girdik sadece
Dun Turk gecesiydi enfesti yemekler
Cig koftesindn mercimek koftesine yaprak sarma manti kuzu tandir iskender doner hepsi vardi.
Seneye yeniden gelmek istiyoruz ins.
Otel yesillik icinde ve yasemin kokulariyla yuruyorsun.
Ehh ne ovdum be fhfhhdhd
Ayy sizin adınıza çok sevindim, güzel bir tatil olmuş. Böyle güzel keyifli tatilleriniz olsun hep. Otel adında mahsur olmazsa burada yada özelde paylaşabilirseniz sevinirim. Bu sene otellerin fiyatları gözümün önünde arttı o yüzden seneye alabileceğimzi rakamlara olursa tabi aralıkta direkt almak istiyorum. Biz de kuşadası pine bay a aldık temmuza . Gelince paylaşırım gözlemlerimi.

Ayy sizin adınıza çok sevindim, güzel bir tatil olmuş. Böyle güzel keyifli tatilleriniz olsun hep. Otel adında mahsur olmazsa burada yada özelde paylaşabilirseniz sevinirim. Bu sene otellerin fiyatları gözümün önünde arttı o yüzden seneye alabileceğimzi rakamlara olursa tabi aralıkta direkt almak istiyorum. Biz de kuşadası pine bay a aldık temmuza . Gelince paylaşırım gözlemlerimi.
Saolasin cnm
Paylasirim tabi Buyuk Anadolu oteli biz sendika indirimli %50 indirmliyiz.
Kusadasinda Tusan beache gittik biz Alyadn once orasi da guzeldi.
İnss sizde cookk eglenirsiniz😍

Selamm valla erimis dondurma gibi geziyorum şimdiden böyleysem temmuzda nedecoogzz klimaya talimm
Akşam kızı aldık annemle dışarı çıktık
1 top dondurma 5tl olmuş ya
Bende 5tl yeter diyorum 1 topmus
Dedim 2 top olsun bari
Biraz yürüdük iyi oldu ama asla esmiyor
Yapış yapis başladık.
Allah affetsin millet yaz bekliyor ben hiç sevmiyorum.
Yapış yapış ter sıcak hiç benlik diil.

Eşim ektii bizi berbere gidicem akşam çıkarız dedi
Balkona hazırladık kahvaltıyı kiz zaten bizden önce oturuyor
Evden bizden önce çıkar
Her yere bizden önce🙆‍♀️
Tavuk sote yaptım baska bisi yapmicam valla zaten bisi yenmiyor sicakdan
Yanina karpuz falan.
Kızın çorbası var pilavdan var kofte var buzlukta
Akşam pizza aliriz ona disarda

Evi supurdum
Nevresimler pikeler yıkandı astım
Kahve yaptım kendime kahve içip duş alicam.
Bugün daha bisi yapamam valla.
2 gündür ev silmiyorum pazartesi soylenirim artık keşke silseydim diye.

Ay başı bizde kardeşlerle floryaya gittik tesise ürünler güzeldi hemde cidden uygundu başka yerlere göre ☺️bizde pazar günü gitsek piknihe fln diyoriz bakalim
Akşam gidecegimiz yerinde sosyal tesisi var ama alanı büyük tutmuşlar
Masalar uzak
Masa bol falan insan bunalmiyor
Orası değişikti anlamadim sevmedim.

Yemek bölümü için listeye adini yazıyorlar masa boşalıncaa çağırıyorlar o derece kalabalik yani.
Sosyal tesisler böyle bence daha çok kazanıyor resturantlardan
Keşke herkes böyle olsa
Yani sürümden kazanmak
Gıda yani bu elinde kalınca nolcak
Bence az daha uyguna tutsalar onlarda daha fazla satarlar eminim.

İyigecelerr
Kizi babasina kitledim bu aksm gonul dagi var dedim😬
Mini discoya gidip geldiler uyudu
Ay izlemeyeydm daha iyidi cigerim soldu
O Dilek kafasina koca kaya yedi muhabbet ediyo sedyede🤦
Allahum ne sacma dram izledik ya.
Gidem de bavullari toplayam😒

Kolaj ağır geliri ne için dediler anlamadım? Bizim de küçük kız olunca her bilgiyi merak ediyorum😀 senin kız 5 yaşındaydı galiba işkokuşdan önce 1 yıl gidecek sanırım dimi? İlkokuşda özel okula göndermeyi düşünüyorsan oranın anaokuluna başlaması çok iyi olur. Özel düşünmüyorsan ,özel anaokullarına da gönderebilirsin ya da devlette olabilir bence çok sıkıntı değil.öğretmen iyi olsun da.. ama sakın sıkılır diye düşünme, o yaşlarda oyunla öğreniyorlar zaten sıkılmaz. Bir tane ünlü bir çocuk psikoloğu var 3 yaşından sonra günde en az 4 saat akranlarıyla vakit geçirmeyen çocuğun kişiliğinden bahsedemeyiz ya da davranışlarını yorumlayamayız diyor. O yüzden gönül rahatlığı ile gönder okula🥰
Ben de anlamadım🙄
4 yaşında Ela. Anasınıfı öncesi anaokuluna göndereceğim. Yani ilkokul öncesi iki yıl gitmiş olacak. Kasım sonu doğumlu olduğu için, 2018 lilerle eğitim hayatına başlatmayı düşünüyorum. İki kardeşim öğretmen ve bir de arkadaşın eşi öğretmendi. Hepsine sordum 2018 lilerle göndermemi illa farklar oluşabiliyor dedi. Kardeşim de yeğenimi 2015 li kasım doğumlu.2016 lılarla eğitim hayatına başlattı.
4 saat ise yarım gün yeterli :)
Sabah En geç 7:30 da kaldırmaya gerek yok diye düşünüyorum

Ben de anlamadım🙄
4 yaşında Ela. Anasınıfı öncesi anaokuluna göndereceğim. Yani ilkokul öncesi iki yıl gitmiş olacak. Kasım sonu doğumlu olduğu için, 2018 lilerle eğitim hayatına başlatmayı düşünüyorum. İki kardeşim öğretmen ve bir de arkadaşın eşi öğretmendi. Hepsine sordum 2018 lilerle göndermemi illa farklar oluşabiliyor dedi. Kardeşim de yeğenimi 2015 li kasım doğumlu.2016 lılarla eğitim hayatına başlattı.
4 saat ise yarım gün yeterli :)
Sabah En geç 7:30 da kaldırmaya gerek yok diye düşünüyorum
Bence de ilk okula geç başlaması iyidir,ben de kızımı geç başlatmayı düşünüyorum. 2 yıl gidecekse anaokula daha iyi. 4 saati 3 yaş için söylemişti ama😀 bence göndereceğin okula göre bak tam gün olan yere yarım verme arkadaşları tam gideceği için sıkıntı olabilir. Ama devlet anaokulu gibi kendisi yarım gün olanları tercih edersen zaten sıkıntı yok. Aslında yarın gün gidip haftada bir yada 2 günde spor ,jimnastik kursu gibi bir şeye gitse güzel olur senin öyle bir imkanın var nasılsa

Bence de ilk okula geç başlaması iyidir,ben de kızımı geç başlatmayı düşünüyorum. 2 yıl gidecekse anaokula daha iyi. 4 saati 3 yaş için söylemişti ama😀 bence göndereceğin okula göre bak tam gün olan yere yarım verme arkadaşları tam gideceği için sıkıntı olabilir. Ama devlet anaokulu gibi kendisi yarım gün olanları tercih edersen zaten sıkıntı yok. Aslında yarın gün gidip haftada bir yada 2 günde spor ,jimnastik kursu gibi bir şeye gitse güzel olur senin öyle bir imkanın var nasılsa
Senin kızın hangi ay doğumlu.
3 yaşında da işte buradaki arkadaş grubuyla vakit geçirdi, yeterlimi😅
Şaka bir yana kötü dönemlere denk geldi çocuklarımız.
Özellerin hepsi tam gün. Ogün görüştüğüm okulda, yarım gün alıyoruz fakat sonra durumuna göre tam güne çeviriyoruz dedi.
Devlet anaokulu var bizim siteye çok yakın yürüme mesafesinde. Yarım gün,,Sitedekiler gönderiyor memnun.
O tür aktiviteler için araba kullanmam şart. Yakında yok.
Yüzme kursuna göndermeyi istiyoruz. Bir de piyano kursu çok istiyorum. Tabi oda isterse kurs başlayınca ne olur bilmiyorum. Piyanoyu istiyor. Yüzmeyi de seviyor. Bir de beni futbol kursuna gönderin diyor⚽️ Evde resmen futbol oynuyor. Dizlerinin üzerine düşüp top kurtarmayı da öğrenmiş :)

Back
X