- 21 Ağustos 2015
- 32.101
- 97.414
- 598
- 38
Saolasin cnmGeçmiş olsun canım olan telefona olsun yapcak bişey yok Allah beterinden korusun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saolasin cnmGeçmiş olsun canım olan telefona olsun yapcak bişey yok Allah beterinden korusun
Valla ya saglik olsuunda kisa kadar belimizi dogrultsk bariBeybi geçmiş olsun
Masraf masrafı cekiyor sanki yani bizde öyle oluyor genelde
Saolasin cnmSelam kızlar..babyloading87 canım iyi tatiller sana.. Oh tadını çıkarın..
Ara ara okumaya çalışıyorum sizleri ama yoğun işyerim.. havalarda ısıındı baya..
Umarım herkes iyidir..
Bizde herşey aynı sayılır:)
iş ev okul telaşeleri devamm..
Saolasin ablaGeçmiş olsun baby enişteye, telefonunda hayırlı olsun.
Saolasin cnm
Saolasin kuzuGeçmis olsun kuzu eşine telefonun hayırlı olsun![]()
T thesekreter daha iyi bilir devlette beslenme falan kendin koyuyorsun.İsleyisi bilmiyorum ama ben olsam bukadar erken kalkck vs dusunmem.Selamss
Bugün arkadaşla pazara gidecektik, değişim yapacaktım. Gel kahvaltı yapalım çıkarız dedim. Geldi kahvaltı yaptık çıktık.
Bir tişört daha aldım Ela ya. 35 tl tak çıkar tenkli saç aldım 10 tl. Küçük hanım istiyormuşsimit istedi aldım. Akşama da kahvaltı istiyormuş. Yemek derdinden kurtardı beni sevgili kızım.
Çıktık çay tabağı almıştım değişim yapacaktım. Arkadaş eve gitti ben çay tabağını aldığım yere. Değiştirdim. Birkaç yer gezdim. Kırmızı renk çay tabağı arıyordum :) kırmızı olmadan olmaz.
Bime uğradım. Ekicinin hellim peynirini aldım iki dondurma kahve dünyası gofrik 4 lü kampanyalıydı onu aldım 40 tl civarı ödedim. Çıktık Okula uğradım fiyat aldım. 22 bin Tl fiyatama yarım gün göndermek istediğimi belirttim. Tam gün hiç istemiyorum. Anasınıfına gitse neyse de. Sabah 7:30 da kalkacak. Çalışmıyorum evdeyim ne gerek varki diyorum. Fiyatta fark yok ama 8:00 8:30 civarı başlıyor 17:30 da bitiyormuş. Biraz sınıfa girdi. Hemen çıkmış öyle dediler. Sonuçta okulda kurallar var. Onunla isteyip istemediğini yorumlamak doğru değil. Okula gitmeyi istiyor ama kafasında canlandırdığı okulla gerçek okul arasında fark görüp hayal kırıklığı olup okulu da istemeyebilir şimdilik bilmiyorum. Yaşayıp göreceğiz. Başka okulla ilgili konuşuyorduk, tam gün olduğu için göndermek istemediğimi belirttim. İlk başlangıç olarak kolej ağır gelir göndermeyin tavsiyemiz bu dediler.
Bir aklım da diyor, devletin anaokulları var bize çok yakın. Yürüme mesafesi. Siteden çok kişi gönderiyor. Oraya mı göndersem diyorum. Ablam ben ödeyeceğim özele gönder dedi ama, o da sıfırdan ev diziyor ev ödüyor. Ve sandalyelerimi yaptırıyor az para değil 3 sandalye 5 bin. Daha da ekstra şeyler yapıyor hep. Yük olmak da istemiyorum. İyice kararsız kaldım. Erken kayıtlarda bitiyormuş galiba.
Neyse çıktık okuldan parka gittik. Oradan da eve döndük. Biraz oturdum. Kalkıp işlere girişeceğim.
Kolaj ağır geliri ne için dediler anlamadım? Bizim de küçük kız olunca her bilgiyi merak ediyorumSelamss
Bugün arkadaşla pazara gidecektik, değişim yapacaktım. Gel kahvaltı yapalım çıkarız dedim. Geldi kahvaltı yaptık çıktık.
Bir tişört daha aldım Ela ya. 35 tl tak çıkar tenkli saç aldım 10 tl. Küçük hanım istiyormuşsimit istedi aldım. Akşama da kahvaltı istiyormuş. Yemek derdinden kurtardı beni sevgili kızım.
Çıktık çay tabağı almıştım değişim yapacaktım. Arkadaş eve gitti ben çay tabağını aldığım yere. Değiştirdim. Birkaç yer gezdim. Kırmızı renk çay tabağı arıyordum :) kırmızı olmadan olmaz.
Bime uğradım. Ekicinin hellim peynirini aldım iki dondurma kahve dünyası gofrik 4 lü kampanyalıydı onu aldım 40 tl civarı ödedim. Çıktık Okula uğradım fiyat aldım. 22 bin Tl fiyatama yarım gün göndermek istediğimi belirttim. Tam gün hiç istemiyorum. Anasınıfına gitse neyse de. Sabah 7:30 da kalkacak. Çalışmıyorum evdeyim ne gerek varki diyorum. Fiyatta fark yok ama 8:00 8:30 civarı başlıyor 17:30 da bitiyormuş. Biraz sınıfa girdi. Hemen çıkmış öyle dediler. Sonuçta okulda kurallar var. Onunla isteyip istemediğini yorumlamak doğru değil. Okula gitmeyi istiyor ama kafasında canlandırdığı okulla gerçek okul arasında fark görüp hayal kırıklığı olup okulu da istemeyebilir şimdilik bilmiyorum. Yaşayıp göreceğiz. Başka okulla ilgili konuşuyorduk, tam gün olduğu için göndermek istemediğimi belirttim. İlk başlangıç olarak kolej ağır gelir göndermeyin tavsiyemiz bu dediler.
Bir aklım da diyor, devletin anaokulları var bize çok yakın. Yürüme mesafesi. Siteden çok kişi gönderiyor. Oraya mı göndersem diyorum. Ablam ben ödeyeceğim özele gönder dedi ama, o da sıfırdan ev diziyor ev ödüyor. Ve sandalyelerimi yaptırıyor az para değil 3 sandalye 5 bin. Daha da ekstra şeyler yapıyor hep. Yük olmak da istemiyorum. İyice kararsız kaldım. Erken kayıtlarda bitiyormuş galiba.
Neyse çıktık okuldan parka gittik. Oradan da eve döndük. Biraz oturdum. Kalkıp işlere girişeceğim.
Tatilin ayrıntılarını bekliyoruzGunaydinlar
Bugun son gunYarin herkes koyune
İyidi boyle be
Aklima yikanacak camasirlar dusuyor kahroluyorm jdhdhdhd
Neyse bayrama az var dimi?
Kocam bayrama kacariz dedi bi kacgun
Onu dusunup motive olam
Bugun sabahtan sicak 40 derece gosteriyor
Karsi odanin cami patlamis dun oglen balkonun o kadar sicakti![]()
Valla su muhtesem irili ufakli baliklarla yuzuyorsn.Tatilin ayrıntılarını bekliyoruzotel nasıldı memnun kaldınız mı?
Ayy sizin adınıza çok sevindim, güzel bir tatil olmuş. Böyle güzel keyifli tatilleriniz olsun hep. Otel adında mahsur olmazsa burada yada özelde paylaşabilirseniz sevinirim. Bu sene otellerin fiyatları gözümün önünde arttı o yüzden seneye alabileceğimzi rakamlara olursa tabi aralıkta direkt almak istiyorum. Biz de kuşadası pine bay a aldık temmuza . Gelince paylaşırım gözlemlerimi.Valla su muhtesem irili ufakli baliklarla yuzuyorsn.
Otelden biz bayagi memnun kaldik.
Odamiz sadece arkaya terasa bakiyodu ama dert etmedik.cunku uyumaya girdik sadece
Dun Turk gecesiydi enfesti yemekler
Cig koftesindn mercimek koftesine yaprak sarma manti kuzu tandir iskender doner hepsi vardi.
Seneye yeniden gelmek istiyoruz ins.
Otel yesillik icinde ve yasemin kokulariyla yuruyorsun.
Ehh ne ovdum be fhfhhdhd
Saolasin cnmAyy sizin adınıza çok sevindim, güzel bir tatil olmuş. Böyle güzel keyifli tatilleriniz olsun hep. Otel adında mahsur olmazsa burada yada özelde paylaşabilirseniz sevinirim. Bu sene otellerin fiyatları gözümün önünde arttı o yüzden seneye alabileceğimzi rakamlara olursa tabi aralıkta direkt almak istiyorum. Biz de kuşadası pine bay a aldık temmuza . Gelince paylaşırım gözlemlerimi.
Akşam gidecegimiz yerinde sosyal tesisi var ama alanı büyük tutmuşlarAy başı bizde kardeşlerle floryaya gittik tesise ürünler güzeldi hemde cidden uygundu başka yerlere görebizde pazar günü gitsek piknihe fln diyoriz bakalim
Ben de anlamadımKolaj ağır geliri ne için dediler anlamadım? Bizim de küçük kız olunca her bilgiyi merak ediyorumsenin kız 5 yaşındaydı galiba işkokuşdan önce 1 yıl gidecek sanırım dimi? İlkokuşda özel okula göndermeyi düşünüyorsan oranın anaokuluna başlaması çok iyi olur. Özel düşünmüyorsan ,özel anaokullarına da gönderebilirsin ya da devlette olabilir bence çok sıkıntı değil.öğretmen iyi olsun da.. ama sakın sıkılır diye düşünme, o yaşlarda oyunla öğreniyorlar zaten sıkılmaz. Bir tane ünlü bir çocuk psikoloğu var 3 yaşından sonra günde en az 4 saat akranlarıyla vakit geçirmeyen çocuğun kişiliğinden bahsedemeyiz ya da davranışlarını yorumlayamayız diyor. O yüzden gönül rahatlığı ile gönder okula
![]()
Bence de ilk okula geç başlaması iyidir,ben de kızımı geç başlatmayı düşünüyorum. 2 yıl gidecekse anaokula daha iyi. 4 saati 3 yaş için söylemişti amaBen de anlamadım
4 yaşında Ela. Anasınıfı öncesi anaokuluna göndereceğim. Yani ilkokul öncesi iki yıl gitmiş olacak. Kasım sonu doğumlu olduğu için, 2018 lilerle eğitim hayatına başlatmayı düşünüyorum. İki kardeşim öğretmen ve bir de arkadaşın eşi öğretmendi. Hepsine sordum 2018 lilerle göndermemi illa farklar oluşabiliyor dedi. Kardeşim de yeğenimi 2015 li kasım doğumlu.2016 lılarla eğitim hayatına başlattı.
4 saat ise yarım gün yeterli :)
Sabah En geç 7:30 da kaldırmaya gerek yok diye düşünüyorum
Senin kızın hangi ay doğumlu.Bence de ilk okula geç başlaması iyidir,ben de kızımı geç başlatmayı düşünüyorum. 2 yıl gidecekse anaokula daha iyi. 4 saati 3 yaş için söylemişti amabence göndereceğin okula göre bak tam gün olan yere yarım verme arkadaşları tam gideceği için sıkıntı olabilir. Ama devlet anaokulu gibi kendisi yarım gün olanları tercih edersen zaten sıkıntı yok. Aslında yarın gün gidip haftada bir yada 2 günde spor ,jimnastik kursu gibi bir şeye gitse güzel olur senin öyle bir imkanın var nasılsa