Küçük Düşün Büyük Olsun!

canim kizlar gunaydin .gecen hafta yogun gecti dumduz evi temizlemek icin 1200 lira istediler ki ev pis de degildi sadece toz var .is cikislari temizlik yaptim artik eve gelip zorlu bir surecti :bicak:
sukur tantana bitti tasindik haftaya da yillik izin aldim .iste mi daha cok yorulurum evde mi allah kerim tabi
tr_lelli tr_lelli araba hayirli olsun saglikla huzurla kullanin lellim .ama iyi olmus bence aldiginiz .biz de kendi butcemizi zorlayarak almistik ama ertelesem suan o arabayi asla alamazdim .borc odenir insallah tutumlu insansin zaten masallah
babyloading87 babyloading87 gecmis olsun cicegin .ates varken kalp ritmi hizlanabiliyor esine de vesile olmustur belki saglikli yasam hepimize sart .ben de iflah olmaz bir karbonhidrat bagimlisi oldugum icin enisteyi anliyorum
@yedirenk79 elaya gecmis olsun canim benim .umarim hic siknti yasamazsiniz
T thesekreter seneye okullu mu oluyorsunuz simdi oy masallah valla seneyi bitirdiler
citl citl cok tesekkur ederim canim benim valla niyeti bozuk aldik ama oderiz insallah
@nazenin9320 cok saolasin ablacim cocuk buyudukce masraf artiyor onlar kucukken halledebiliriz insallah
Kolay gelsin taşınmak zor hem çalışıp birde iki çocuk tahmin ediyorum Allah kolaylık versin sana evet canım inşallah seneye 1 .sinifiz

Gunaydinlar
Dun evi kaldirdik 🙆
Bizim yatakta kirik vardi.koci onun tahtasini degistirdi.Demir destegi falan yapti.Baza altina attiklarimi yikamak zorunda kaldim🙈
Yun yastiklar falan kvdemin isleri😒Yun yastik mu kaldi😭
2-3 makina daha yikanacak var.
Dun kzla koci babanneye gitti.
Ben de kisacik avm yaptm.
Rossman 55 tl;650 ml yedek paket dus jeli,minik karabugday patlagi kiza atistirmalik,kendime simli oje.
Oje konusunda yolun sonuna geldim sanirim jajsjsns
Alya artik uyaniyor.Anne ne renk surdun?Benim gibi beyaz yap diyor🤣
Bi sonraki adim anne bana da surelim😑Ben de surmem artik naplm😬
Migros yaptim 60 tl de orasi;dondurulmus sogan,ac bitir tavuk,kucuk ketcap.
Mantar sote yaptik biberli falan tavuklari da attim icine.Pesto sos da cikti icinden onu kullanmadim.
Kiza da kofte yaptik izgara.
Kvdem 2 kgdan fazla yogyrt yollamis saolsun ama eksi😑
Yani koci de dedi eksi bu yogurt diye.
Tek cesit yapiyoruz 10 gundur.Hic makarna pilav yapmadik sukur.Alisti sanki kocide.
Ben yıllar oldu oje sürmuyorum özellikle abdestte çok zorluyor üşeniyorum şimdide🤣🤣ekşi yoğurdun ayranı güzel olur

K kardespayi kuzu sagolasın
Dün eşime altin arttı bak zarar ettik fln diyordum ee arabada 150bin yukarı çıktı şuan dedi.
O da yatırım diye teselli ediyorum kendimi altınlarımı özlüyorum 🤭
Napalım alınır elbet.

Hayırlı olsun insallah cnm ağız tadıyla oturun

Komşu başka birşey valla sıkıntılı olan kiracida olsa sıkıyor insanin canını sakın kal canım degmez hiç kavgaya 🙄
Yaa tek sıkıntılı o ama
Çöpü akıtır (daha çok merdiven kullanıyormuş)
Çocukları yaramaz
Ama hep şikayet eden o
Yok yok taktım ben ona

Selammm
Sabah pazara gittim geldim.
1 koli köy yumurtası(istikrarliyim market yumurtası girmicek eve), patlican, salatalık, salkım domates(4tl düşmüş), fasulye turşusu, limon aldım.
Birazını annem ödedi.
100tl zulaya attım.
Benim hiç param kalmamıştı çok eminim buna
Çünkü 15tlvardi kiz çantamda gördü kumbarasina atti
Sabah başka çantamda 3 tane 20tl 1 tane 5tl buldum
Düşündüm ama yok ben nakit de harcamadim ki yakın zamanda.
Nerden kalmış bilmiyorum ilaç gibi geldi.

Sabah eşime yol yaptım outlete gidelim diye degisecekler var kıza tshrt ve şort etek istiyorum.
Diz altı corap aldım onlarla kombinlicem bakarız dedi (malum adam her avm sonrası bir daha gelmeyelim diyo yine kıyamıyor 🙈)
Kıyamaz yine kızda kosturur iyi olur bende işimi hallederim.

Yayla çorbası, turşu kavurması, sote var.
Oğlana manti haslicam kızda yer.
Evi supurcem kız uyuyo
Babasıyla duruyordu hiç nacizlanmazdi sabah zorlamış babasını
Beni aramış sürekli evde.
Sürekli Anne nerde Anne yok anne yok diye dolandı durdu agladi diyo
Yapmazdı.
Uykusu vardi ondan yaptı galiba gelince uyuttum hemen

Halamla, babamın kuzeniyle konuştuk biraz.
Severim o teyzemide kızını istemeye gelecekler dedim bisi lazım olursa yapılacak ara gelirim.
Toz almadım Bi su yapıp toz almam lazım
Aynaları sık siliyorum mecbur hep el izi.

Babamların kiracilarin kira zam zamani 250tlyapmislar zamları
Muhite göre yine uygun 2000tl oldu biri diğeride 2.200 oldu.
Giriş kat ztn 1.400tl oturuyor yeni sıfır daire.
Valla evde kucuk cocuk okuyan cocuk olmayınca insan maaşı ya da geliri bir şekilde idare ediyor
Onlarda gider boğazla fatura arabada yok
Gezme fln yok
Şükür valla yinede iyi ödüyoruz biz geçiniyoruz

Yaa tek sıkıntılı o ama
Çöpü akıtır (daha çok merdiven kullanıyormuş)
Çocukları yaramaz
Ama hep şikayet eden o
Yok yok taktım ben ona
Takmak değilde hiç umurlarında değil
Bizim binada var öyle densiz 4 daire
Bebek bezini binanın girişine yere atmıslar ya
Töbe yarabbim ne öküzler var

İyi pazarlar bacimlar
Koci oglen dugune gitti.Kvdemin yan komsu sunnet yapiyomus.Tanimam etmem gel de gel diyo.
Benim ne isim var dedim
Sevmem zaten dugun dernek .
Kizi kudurtuyo dugune gidelim diye sukur gelmedi oltaya cocuuum😁
Ben gitmicem diyo ergenuss😄
Kaldik evde.
1 kg kofte soyledim.
Aksmda baska dugun varmis yemekli
O fabrikadan birinindi.
Ben de izgara yapariz biz ozman dedim.
Dolandi dolandi ben de gitmiyim ya dedi djjdjd
Cokertme kebabina evrildi bizim izgara😁
Ama kofteli.
Ayran yaptim yanina .
Kalan kofteleri de pismedeb attik difrize.Bu hafta lazim olacak🙈
Patronlar tatilde 17.oo de cikcm.
Koci 4-12 ci kiz nobet sinifina kalck.
Otobusle okula kizi almaya gitcem🤦
18.00 ya yetisirim ins 😭
3 carsamba bi arada.
Valla millet rahat
Gitmezler dedimm gidiyo kadin.Eltisi erken dogum yapti bebek kuvezde.Kadin tatile gidiyo.
Enterasan yani.

Bi insanin eline hamur isi hic mi yakismaz🤦
Bu hafta icin kek yapayim dedim.Gec cikcam ya sanki kor kuyularda ac kalcam psikolojisindeyim.Herseyimi koydm yanima kahvemi,kuruyemisi mi,cevizimi😄Alt tarafi 3 saat fazladan caliscan yani 😬
Neyse bilin bakalim keke ne unutmusum?
Yag🙆
Kabarmamasina okeyim de boyle kaymak tutmus gibi ustu djdjjxj
Eli yok kadinin iste😒Alya olsa simdi yag dokuyoruz der hatirlatirdi cocuum😄

İyi pazarlar bacimlar
Koci oglen dugune gitti.Kvdemin yan komsu sunnet yapiyomus.Tanimam etmem gel de gel diyo.
Benim ne isim var dedim
Kaldik evde.
1 kg kofte soyledim.
O fabrikadan birinindi.
Ama kofteli.
Ayran yaptim yanina .
18.00 ya yetisirim ins 😭
3 carsamba bi arada.
Valla millet rahat
Gitmezler dedimm gidiyo kadin.Eltisi erken dogum yapti bebek kuvezde.Kadin tatile gidiyo.
Enterasan yani.
Kuzu senin patronlar değişik bence Allah kolaylık versin bu hafta size

Bi insanin eline hamur isi hic mi yakismaz🤦
Bu hafta icin kek yapayim dedim.Gec cikcam ya sanki kor kuyularda ac kalcam psikolojisindeyim.Herseyimi koydm yanima kahvemi,kuruyemisi mi,cevizimi😄Alt tarafi 3 saat fazladan caliscan yani 😬
Neyse bilin bakalim keke ne unutmusum?
Yag🙆
Kabarmamasina okeyim de boyle kaymak tutmus gibi ustu djdjjxj
Eli yok kadinin iste😒Alya olsa simdi yag dokuyoruz der hatirlatirdi cocuum😄
Kaynanam da tatli kek tarzı pek yapamaz olmamış keki revaniye cevirmisligi var🤣🤣

Merhabalar kızlar
Bir gittim pir gittim ne zamandır yazılanları okuyayım da en son yazayım dedim bi türlü yetişemedim 😂
tr_lelli tr_lelli hayırlı uğurlu olsun arabnız güle güle kullanın tekerinize taş üzerinize kem göz değmesin🧿
babyloading87 babyloading87 çok geçmiş olsun eşine insallah sağlıklı beslenme düzenine uyar hepimiz için en güzeli. Benim de eşimin kalbinde ufak bi sıkıntı var biküspit kapak bizde üçer taneyken onda iki tane kapak var ilerde aort genişlemesi riski normal insana göre bi tık fazla olabiliyormuş Allahtan benim gibi pisboğaz değil o dikkat ediyor 😂
K kardespayi güle güle oturun yeni evinizde keyifle sağlıkla güzel huzurlu günlerde 🥰

Başka unuttuğum hastası olanlara geçmiş olsjn mal mülk edinmiş olanlar topluca hayırlı olsun🥰

Benim günlerim çok yoğun geçer oldu belediyenin spor merkezine yazıldım haftada iki gün zumba-pilates- bazen yüzme Allah ne verdiyse abandım artık çok iyi geliyor yorgunluktan ölüyorum ama değdi baya bi fark etti vücudum bi de boğazımı tutabilsem 😂

Birikim adına kızımın 1250 tl bayram harçlığı birikti kendi ihtiyaçlarına harcıyoruz biz de ekleme yaparak ayakkabı kılık kıyafet bitmiyor eksikler 🤦🏼‍♀️ Babam 100 dolar bayram harçlığı verdi bana annem ayakkabı istiyodun kızım bozdur al dedi ama kıyamadım daha bakalım😂 sporda giymek için bi kaç parça bişi aldım. Gelen gidiyor birikime ayırmak çok zor.

Annemler taşınıyor bu arada bu hafta sonu evlerini toparladık. akşam da Ankarada baya sel oldu malum annemlerin bahçeli evi vardı su bastı diye aradı komsular eşimle babam gitti. Sadece bodrumu basmış Allahtan evin içinde bişi yok itfaiye geldi çekildi su neyse artık Allah beterinden saklasın bi gün de gidip orası temizlenir.

Bir aylık yazdım nerdeyse hakkınızı helal edin 😂 çok biriktirmişim

İyi pazarlar bacimlar
Benim ne isim var dedim
Kaldik evde.
1 kg kofte soyledim.
O fabrikadan birinindi.
Ama kofteli.
Ayran yaptim yanina .
18.00 ya yetisirim ins 😭
3 carsamba bi arada.
Valla millet rahat
Enterasan yani.
Valla etresanda bazende öyle olmak lazım yaranamıyosun insanlara baby
Öyle olmak gerekiyor
Ben doğum yaptım sanki kv tatile gelmiş gibi ne umursadı çekti gitti elin gelinine bebe görmeye gelmiş gibiydi
Halada aynı bugün trıp yapıyo neymiş arayacakmısız sanki sen çok aradın altı üstü boğazı şişmiş bizim kolumuz yandı neredeydin umursamıyorum o yüzden
Kim bilir elti naptı patronuna böyle düşün

Valla etresanda bazende öyle olmak lazım yaranamıyosun insanlara baby
Öyle olmak gerekiyor
Ben doğum yaptım sanki kv tatile gelmiş gibi ne umursadı çekti gitti elin gelinine bebe görmeye gelmiş gibiydi
Halada aynı bugün trıp yapıyo neymiş arayacakmısız sanki sen çok aradın altı üstü boğazı şişmiş bizim kolumuz yandı neredeydin umursamıyorum o yüzden
Kim bilir elti naptı patronuna böyle düşün
Yok burda olmaz bence.kardesler ortak calisiyor gece gunduz bir aradalar.Kadinlar resmiler ayda 1-2 gorusuyolar ama erkekler hergun dip dibeler.Ben Allah korusun kardesimin basina boyle biswy gelse birakip gitmem ne bilim.

Merhabalar kızlar
Bir gittim pir gittim ne zamandır yazılanları okuyayım da en son yazayım dedim bi türlü yetişemedim 😂
tr_lelli tr_lelli hayırlı uğurlu olsun arabnız güle güle kullanın tekerinize taş üzerinize kem göz değmesin🧿
babyloading87 babyloading87 çok geçmiş olsun eşine insallah sağlıklı beslenme düzenine uyar hepimiz için en güzeli. Benim de eşimin kalbinde ufak bi sıkıntı var biküspit kapak bizde üçer taneyken onda iki tane kapak var ilerde aort genişlemesi riski normal insana göre bi tık fazla olabiliyormuş Allahtan benim gibi pisboğaz değil o dikkat ediyor 😂
K kardespayi güle güle oturun yeni evinizde keyifle sağlıkla güzel huzurlu günlerde 🥰

Başka unuttuğum hastası olanlara geçmiş olsjn mal mülk edinmiş olanlar topluca hayırlı olsun🥰

Benim günlerim çok yoğun geçer oldu belediyenin spor merkezine yazıldım haftada iki gün zumba-pilates- bazen yüzme Allah ne verdiyse abandım artık çok iyi geliyor yorgunluktan ölüyorum ama değdi baya bi fark etti vücudum bi de boğazımı tutabilsem 😂

Birikim adına kızımın 1250 tl bayram harçlığı birikti kendi ihtiyaçlarına harcıyoruz biz de ekleme yaparak ayakkabı kılık kıyafet bitmiyor eksikler 🤦🏼‍♀️ Babam 100 dolar bayram harçlığı verdi bana annem ayakkabı istiyodun kızım bozdur al dedi ama kıyamadım daha bakalım😂 sporda giymek için bi kaç parça bişi aldım. Gelen gidiyor birikime ayırmak çok zor.

Annemler taşınıyor bu arada bu hafta sonu evlerini toparladık. akşam da Ankarada baya sel oldu malum annemlerin bahçeli evi vardı su bastı diye aradı komsular eşimle babam gitti. Sadece bodrumu basmış Allahtan evin içinde bişi yok itfaiye geldi çekildi su neyse artık Allah beterinden saklasın bi gün de gidip orası temizlenir.

Ayy cok gecmis olsunn😑

Merhabalar kızlar

Çok geçmiş olsun
Bizimde geçen sene memlekete oldu sel malum doğal felaketlerden korusun Rabbım.

Selamm
Ev kuruyo resmen eve hic bisi yetişmiyor ögutuyolar erbaslar.
Eşim sabah kahvaltılik değilde kek, pogaca, biskuvi gibi tarzı şeyler yiyor cayla sigara altı gibi hiç bisi kalmamis evde.
1 pkt bisk. Bilem yok.
Kızın bebe bisk. Var sadece.
Oğlan buldugunu ogutuyor.
Kruvasan aliyorum kiza yanıma alıyorum ya da eline veriyorum seviyor tmm oglanda yesin çoklu aliyorum ama bir yemeye 3-4 tane yiyor.
Oğlum az da yarın yersin diyorum artık.
Meyve, yemek, aburcubur misal kakolu süt aliyorum sadece onu seviyor 3pkt pespese içiyor
Hiç cocun ayarı yok. 1kilo kirazı ver yiyor midesini bozacak.
Hayır mideside alıyor okadar karıştırmaya.
Kızın yogurtlarina kadar silip supuruyor
Koliyle alicam galiba artık.
Kaşarın sonu geldi daha 1 hafta oldu şimdi oğlan evde artık 2-3 tane alıp atmam lazım tost, eritme, pizza, pide fln lazim olur.
Kart kesilmedi gitti bu ay da
Beklemesem kesilir yüklenmek istemiyorum baya ucu kactı.

Dün hepsinin tıkla kazanindan 20tl çıktı.
Kıza 8 tane corap aldım 12tl daha ödedim üzerine.
Kisa çorapları kalmamıştı.
Marketden meyve, kahvaltılık falan aliriz.
Pazardan aldıklarımda bu hafta götürür bizi.

Biber doldurucam kızın çorbası var
Tavuk şiş yapım diyorum fırını açmışken Bi de cupcake yesinler.

Akşam zikirlerimi cektim
Teheccude kalkamıyorum aslında uyanıyorum ama vesvese iste geri uyuyorum.
Bu biraz buruyor beni Allahda beni ıslah etsin diyorum.

Back
X