Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gunaydınlarr
Hayırlı cumalar
Sabah kaosunun ortasına kızı bırakıp cıktım valla.
Cınnet yuklenıyordu yoksa.
7 de kalktık.8.15 e kadar oyun oynadık.1 avokoda yedırdım o arada.Dıs fırcaladık.Hadı gıyınelım dediğim an kendını yerlere atıp,ben top havuzuyla oynucam gıtmıcem okula dıye aglamaya basladı.
Sesımıze kocı kalktı noluyosunuz dıye
15 dk agladı abartısız.Durdum izledim ama kan beynıme sıcrıyor artık ya Sabır cekıyorm.
Gec kaldım Alya ben senı bekleyemem hadı dedım.
Kocı sen cık ben halletcem dedı .
ÖYle cıktım evden.
10 dk sonra gıyınıp cıkmıslar.
Arabadan arıyor anne ben geldım senı bulamadım dıyo.
Cıdden gıcıgı bana cocuun:KK43:
Daha dün akşam arkadaşlar geldi onun da bebesi var küçük kadının kucağında yırtınan bebe babaya gidince gülücükler atmaya başladı . Benim kız da öyle bana mızmız babaya gidince kahkahalar oyunlar. Gerçekten anaya bütün nazları

Gunaydınlarr
Hayırlı cumalar
Sabah kaosunun ortasına kızı bırakıp cıktım valla.
Cınnet yuklenıyordu yoksa.
7 de kalktık.8.15 e kadar oyun oynadık.1 avokoda yedırdım o arada.Dıs fırcaladık.Hadı gıyınelım dediğim an kendını yerlere atıp,ben top havuzuyla oynucam gıtmıcem okula dıye aglamaya basladı.
Sesımıze kocı kalktı noluyosunuz dıye
15 dk agladı abartısız.Durdum izledim ama kan beynıme sıcrıyor artık ya Sabır cekıyorm.
Gec kaldım Alya ben senı bekleyemem hadı dedım.
Kocı sen cık ben halletcem dedı .
ÖYle cıktım evden.
10 dk sonra gıyınıp cıkmıslar.
Arabadan arıyor anne ben geldım senı bulamadım dıyo.
Cıdden gıcıgı bana cocuun:KK43:
Sana nazlaniyor canım Allah sabır versin benimkide bana yapmıyor babası evdeyken nazlaniyor bana tekken pek yapamıyor

Hayırlı cumalar kızlar
Dün öğlenden beri rahatsizim çok şükür bugün biraz daha iyi gibiyim yada gördüğüm mutfaktan sonra öyle oldum🤦anam savaş alanı gibiydi çöpleri fln topladım az toplandı bulaşık bosalcak az çamasir var toplancak birde önceki gün supirmedim evi dünde hastaydım eşime actirvam bulaşığı toplasin ben kirlileri koyarım ddim o yapmaz oglus bugün beslenmeye makarna diyordu kaç gündür onu yapcam kalkip

İgda ballerina farm sayfasını takıp eden var mı ?Hannah ı :)
Allahım gözüm seyiriyor o kadını gordukce.7 cocuk var cıftlikte yasıyoalar.
Bı ısmı vardı onların Mamut dıyesım gelıyor ama degil,dogum kontrol yasak onlarda.Onlardan bu ailede.
Kadın slıngde bebe sut sagıyo .Ben de 3 yas ergenım var dıye karalar baglayam gkglkglkgfkl

Hayırlı cumalar kızlar
Dün öğlenden beri rahatsizim çok şükür bugün biraz daha iyi gibiyim yada gördüğüm mutfaktan sonra öyle oldum🤦anam savaş alanı gibiydi çöpleri fln topladım az toplandı bulaşık bosalcak az çamasir var toplancak birde önceki gün supirmedim evi dünde hastaydım eşime actirvam bulaşığı toplasin ben kirlileri koyarım ddim o yapmaz oglus bugün beslenmeye makarna diyordu kaç gündür onu yapcam kalkip
geçmiş olsun canım.. sağlık olsun da işgüç kalsın.. dipsiz bir kuyu ev işi zaten:(

Bı ısmı vardı onların Mamut dıyesım gelıyor ama degil,dogum kontrol yasak onlarda.Onlardan bu ailede.
Kadın slıngde bebe sut sagıyo .Ben de 3 yas ergenım var dıye karalar baglayam gkglkglkgfkl
yok takip etmiyorum canım. Valla yabancıların çocuk hevesleri beni benden alıyor:)
gayet relax yetiştiriyorlar onlar çocukları. Bir nevi çocuk kendi kendine büyüyorlar..

Mormon galiba canım 😃 ben de takip ediyorum hatta o bebeyi her gördüğümde benim kız wc ye göndermezdi beni bu nasıl herşeye yetişiyor diye düşünmeden edemiyorum

Kızlar sizde de varmı bu ara acaba bilmiyorum da.. Bende acayip bir tükenmişlik bıkkınlık hayattan soğumuş, hiç bir şeyden mutlu olamamak ki( zaten şu sıra bu ülkede nasıl mutlu olunacaksa:)
çok acayip depresif bir haldeyim.. Geleceğe dair içimde hiç bir umut yok.. tükendim desem yeri..
önümüzdeki yıl küçük kızım Lgs ye girecek.. Ağustos 15 de okul açılıyor bile..
bir yılgınlık bir depresiflik var üstümde..
Üstüne üstlük bir yere gidememek (parasal anlamada maalesef(
İzinde ancak memlekete gideceğiz bu yıl.. 3 senedir bir deniz tatiline gidemedik.. 2 yıldır pandemi vs vardı.. bu senede malum fiyatlardan dolayı.. Önümüzde bayram var.. kızımın okul özel.. ağustosda kitap paraları taksitleri başlıyor.. servis desen bu sene 750 idi.. seneye en az 1000 olacak diyorlar.. (malum artan yakıt fiyatları)gel de umutlu mutlu ol..
Altında dövizde temmuzda falan çok daha çıkıcak diyorlar..
gel de mutlu umutlu ol yaa:(

Kızlar sizde de varmı bu ara acaba bilmiyorum da.. Bende acayip bir tükenmişlik bıkkınlık hayattan soğumuş, hiç bir şeyden mutlu olamamak ki( zaten şu sıra bu ülkede nasıl mutlu olunacaksa:)
çok acayip depresif bir haldeyim.. Geleceğe dair içimde hiç bir umut yok.. tükendim desem yeri..
İzinde ancak memlekete gideceğiz bu yıl.. 3 senedir bir deniz tatiline gidemedik.. 2 yıldır pandemi vs vardı.. bu senede malum fiyatlardan dolayı.. Önümüzde bayram var.. kızımın okul özel.. ağustosda kitap paraları taksitleri başlıyor.. servis desen bu sene 750 idi.. seneye en az 1000 olacak diyorlar.. (malum artan yakıt fiyatları)gel de umutlu mutlu ol..
gel de mutlu umutlu ol yaa:KK43:
Çok haklısın ablacım bence genel olarak zaten ülkede mutsuzluk hakim çevremizde komşularımızda arkadaşlarımızda durum hep aynı bu yüzden bence insanı 2 katı daha fazla etkiliyor. Daha önceleri birileriyle biraraya gelince daha güzel sohbetler yapılırken şimdi sürekli ister istemez faturalar fiyatlar veya şurada deterjan uygunmuş veya şuraya şu ödemeyi yapcam vs konuşmaya başladık benim çevremde ve bende durum öyle oldu en azından

gel de mutlu umutlu ol yaa:KK43:
Ben de umutsuzum ama dusurmemeye calısıyorm modumu ama hergun zam yıldım
Bu ay kuzenının cocukların sunnet var ceyrek olmus 1600 kusur
Napcaz dedım?
Sende 0,5 gr varsa 2 tane takalım dedı.
İyi dedim öyle yapalım
Temmyzda amcasının oglunun nısan var mecbur ceyrek.
daha kızın okulu var kayıt ,kırtasıye 5 bın kafadan.
Dusunmekten ıcıme fenalık gelıyor:(
Allah sonumuzu hayır etsın.

cocuklar cıplak ayak gezıyo baksana
bız kafayı yerız fklkfdlkfk
Geçenlerde inekten sütü sağdı bardağa koydu sondan bir önceki kıza orda içiriverdi ben defter tutmuştum saat kaçta kaç ml mama içti hangi öğünde hangi damlasını şurubunu içti diye🤣🤣🤣

Allah ülkece yardımcımız olsun.. Gerçekten öyle..Heryer de sohbet konusu sadece zamlar ve ekonomi..Gençlere çocuklara çok üzülüyorum.. Bİz böyleyken onlar da daha da etkileniyor.. onların daha çok umudu olması lazımken. AHHH diyorum.. Çocuklarıma üzülüyorum.. biz diyorum hadi neyse iyi zamanlarda da yaşadık gördük.. çocuklar gençler napsın..
Bin bir emekle okut maddi manevi zorluklar yaşa ama geleceğe dair bir umut yok para yok:(ş yok güç yok..
Valla artık düğünlerde de altın falan takmak takabilmek çok lüks olacak.. takmayacak artık kimse kimseye.. yada gramın gramının gramı çıkıcak piyasaya bu gidişle:(

Selam kızlar,
En sakin anımda araya sıkıştırıp yazayım dedim :) kız odasında oyun oynuyor. Sulu köfte yaptım yemek. Kaç gündür evde yemrk yapmıyorum🙈 önceki akşam dışarda yedik, dün de akşam yemeğine kahvaltı istedi kızçem.
Dün evi temizledim. Arkadaş işin varmı geleymmi kız evde sıkıldı dışarısı çok güneş dedi. İşimi söyledim. Ütü de var yapmadım. Çok başım ağrıyor günlerdir neden bilemedim. Hiç böyle bir baş ağrısı yaşamadım. Adet olamadım iki ay olacak, ondanmı bilmiyorum. Bugün doktora randevu aldım. Gitmedim. Hamilelik riskim çok düşük ama yine de insanı korkutuyor. Eşim de dedi test al yap kafan rahatlasın.doğru geciktiğinde tek korkum bu oluyor.
Bugün arkadaş geldi kızını bıraktı 2 yaşında.,işi vardı yarım saatlik. Enerji tavan😁 Ela daha sakindi diyor. Sol kolum zaten gidik :) zor başettim :)
Klasik ev işleriyle geçti günüm. Elayla alışverişe çıktık. Artık yürüterek gidiyoruz. Bebek arabasını daha daha uzun mesafede kullanıyorum.
Şapkasına iki renk süs aldım. Bir tane daha hasır şapkası var ona.
Plaj çantası da örüyorum şimdi.ona ip baktım. 30 tlye aldığıma 50 tl dedi🙄 ne olmuş yine fiyatlar. Almadım. İnternetten bakarım.
Ela tutturmuş misket istiyorum, neyse aldım. Çocukluğum geldi aklıma.
Bime uğradım. Zeytin tost ekmeği, dondurma,tabiki elanın abur cuburu. 82 tl ödedim.
Başka marketten çilek salatalık aldım 28 tl
Geldik eve.
Evde iş bitmez ama oturdum.

Allah ülkece yardımcımız olsun.. Gerçekten öyle..Heryer de sohbet konusu sadece zamlar ve ekonomi..Gençlere çocuklara çok üzülüyorum.. Bİz böyleyken onlar da daha da etkileniyor.. onların daha çok umudu olması lazımken. AHHH diyorum.. Çocuklarıma üzülüyorum.. biz diyorum hadi neyse iyi zamanlarda da yaşadık gördük.. çocuklar gençler napsın..
Bin bir emekle okut maddi manevi zorluklar yaşa ama geleceğe dair bir umut yok para yok:KK43:ş yok güç yok..
Valla artık düğünlerde de altın falan takmak takabilmek çok lüks olacak.. takmayacak artık kimse kimseye.. yada gramın gramının gramı çıkıcak piyasaya bu gidişle:KK43:
Gerçekten öyle. Ne günlere kaldık. ÇocuklarımıZın geleceği kötü görünüyor. Her gidişimde zam🤯

Daha dün akşam arkadaşlar geldi onun da bebesi var küçük kadının kucağında yırtınan bebe babaya gidince gülücükler atmaya başladı . Benim kız da öyle bana mızmız babaya gidince kahkahalar oyunlar. Gerçekten anaya bütün nazları
Bizim şimdilerde babasını arayıp beni şikayet ediyor. Ama kendi yanlış bir şey yapınca babama söyleyecekmisin diyor😅
Nazlarını anneler daha fazla çekiyor sanırım ondan.

Selam tekrar kızlar oglenden sonra yavaş yavaş yaptım canım kocam yarım yamalak içeriyi supurmus 🤦gerisini ben aldım baktım erteliyor mutfağı hallettim mercimek çorba makarna yaptım mercimek çorbayı oglus istedi makarna yedi peşine dus aldırdım onu kendimde akşam üzeri aldım terlemisim ilaç içmiştim soğuk algınlığı terletiyor inşallah yarın daha iyi olurum

tr_lelli tr_lelli canım senden fikir alıyorum benimde evim şuan sıva yapılıyo
Bende başlıcam bu telaşlara 2 3 aya seramik parke seçimlerine
Bende mutfakta beyaz dolap istiyorum
Tezgahıda beyaz istiyordum ama çok leke tuttuğu söylenince kafam karıştı
Siyah Vandayken kullandım çok kireç izi oluyodu memnun değildim
Bende açık gri mi yapsam tezgahı diyorum
Dolap kulplarınıda j kulp yada kulpsuz düşünüyorum kenarları gri olanlardan yaptırsam tezgahla uyum sağlar
Ay sen yazdıkça heveslenip heyecanlanıyorum😂
Acaba hangi renk yaptınız tezgahı bende çok kararsızım renkte

Hayırlı cumalar kızlar
Geçmiş olsun kuzu

Back
X