Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim saçlarda fena dökülüyor
Oyle döküntü değil canim. Kafa derisindeki kepeğimsi dokuntulerden bahsediyorum. Benimki alnıma kadar geliyordu bi ara.
Troidim olduğu için aşırı sac dokulmem var ama ona çare bulamadım. Çünkü demirim hep dusuyor

Mıgrenım tuttu bugun:KK43:
Kızı alcam eve gıtcem.Kocı dugune gıtcek,bızı sabah anneme bırakcak köye.
Daha dogrusu ALyayı bırakcaz.Aksam babamla cıkarım.
Onlar da pazar oglen falan gelms olurlar.
Kocım bıleklıgıyle ask yasıyor:KK70:
Hemen kızın resmını duvar kagıdı yapmıs.
Kardesim hediye almıstı dogumgunumde.Anca aldık onları babamdan sabah.
Esofman takım.3 tane de tshırt.
Versace esofman takımım var artk gfmgfkgfklgfkl
Acımamıs almıs ya.
Ben dedım ALyaya kaldırayım bunu kızz:KK70:
Sacmalama dıyo.
Kocıye dıcem benım bunun altına gıymelık spor ayakkabım yok.Barı bı adıdas alın bana gfgfkgfklkl
Sakla Alyaya bence, 20 senelik kazağım var 🙈😂
Seninki marka bir de düşün sakla giysin ilerde zaten ortak giyeceksinizz 😅

İyi geceler, iyi uykular
SiZden sonra uyumuşum. 1.5 saat. Onlar da 2.5 saat uyudu. Havuz dönüşü patates marul almıştım 21 tl. Kız patates kızartması istedi evde yaparım dedim. Zaten çıkacaktık havuzdan gerek yoktu.
Trendyoldan ketçap nugget bütün tavuk aldım. 109 tl.
Patates nugget yaptık yedik.
Kızın çantayı bitirdim. Saat 23:00 uykum geldi dedi. Diş fırçalama iki tane kitap okuduk falan uyuması saat 24:00 buldu.
Kalktım toparladım. Koci de uyuyamadı.sen de yatsana diyor.
Geç yatıyorum geç kalkıyorum. Ağustosta ekilen darıdan kocadan sonra kalkan karıdan hayır gelmezmiş diyor gece gece koptum😅

Kendime plaj çantası yapacağım. Şimdi sakin sıra onda. Kızla lego falan oynadık. Çok vaktim olmadı.
Elacığımın çantası

Eklentiler

• 1BFDCB64-50C0-48C5-B80A-0E337653817D.webp
    1BFDCB64-50C0-48C5-B80A-0E337653817D.webp
    59 KB · Görüntüleme: 151
Slm bacimlar
Gelemeyrum koydeydik.
Ustune kiz hasta ates nobetindeyiz 37.3 lerde falan ama.Burnu tikali uyutmuyo cocumu.Actik bakalim tekrar.
Cmrtsi koci dugune gitti izmire.Biz de annneme geldik.
130 tl lcw babama lakost aldim.
30 tl sabah ise giderken kendime kahvaltilik.
Anam yine bildigimiz gibi.Haftasonu cocuklarin gelecek belli iste.Kardesimler falan.
Yap 2 kap yemek koy yani.
Cmrtsi babamla ciktik.Babam giderken bisyler alalim dedi mangallik durduk aldik odetmedi tabi.
Gittik annem kofte pisiriyo ama nasil agir bi koku var evde sanirsin gergedan pisiriyo.Allahhtan onden Alyayi doyurayim dememis.
Ne bu koku boyle falan dedik yag mi yandi.Yoo izgarada pisiriyorm dedi.
Bizde mangali yarin yapariz dedik bbamla ozman.
Yemego hazirladik.hersey hazir koftelerin tadina bakmamla baba suna bi bak dedim.
At bunlari hemen cocuga vermedin dimi flaan dedi babam😑
Bozulmis koftelsr .Gecen hafta o cikarmis kofte.Kardesimlerde getirmis kalanlaro demis buzluga atayim.Nasil becerdiyse cikardigi kofteyi atmis geri buzluga bidaaha cozulunce kokmus.
Neyse oturduk menemen yaptik yedik doydyk sonucta.

Sabah koci geldi biz kahvalti ettik 9 gibi.11 gibi o geldi hazirlDim.
13.00 de kardesimler geldi.Hediyelerini verdiler babama.Kociye bi tabak cikolata almislar,browni,pasta flaan almislar.
Ben aralarda alyaya hep biseyler yedirdim muz yedi meyve yedi kocuye yine kahvakti etti falan.
Ben pasta browni yedim tansiyonum dustu artik cunku bi olcun dedim .10/7 neyse yedim pastayi kendime geldim.Anamda boyle😄Yemek yemiyorlar sabah kahvalti aksam yemegi.Girin yapin der Allah icin.ama ben girip Alyaya yapiyorm sadece.
Kvdeme ugradik acmisiniz dediler yok dedik tokuz ama bayiliyorm.Sarmasi varmis sarma cikardi karpuz cikardi.Ama o sarma nasil iyi geldi.İcimden diyorm anamin evinden ac geldim kvdem doyurdu iyi mi fkfjfjkf.
Kpderjme meyve aldik koydeki teyzelerden dut franbuaz.Bana da koci frenk uzumu aldi.
Kiz uyudu orda eve gectik aciz😄Orman kebabi yaptm 1 saate pisti salata ayran oyle yedik.
Bidaha yemegimi yapip gitcm anama bana ders olsun
Teyzsi kiza tabiki zaradan bayramlik almis.H.ici gelir dedii.Niloya bebek almis buyuk et bebek.
Bende karne harcligi 100 er tl verdim cocuklara.
Anama iyi gaz biriktirdm.
Surekli veriyorlR Alyaya hep anlatiyirm Allah razi olsun.
Cocuklara harclik verdi yegenlere.Koci orda .Alyayi es gecti.Karne parasi diye.Alya bende dedi.Sana verdi ya aksm deden dedim.Napim simdi .Surekli veriyorrlar zateb aliskin cocik.Ama kocinin onunde yapma bahcede ver yani.
Ay valla ben mi alinganim bilmiyorm anama gitme fikryle gelmesin bi sure bana kimse oturalim evmizde😒

Bizde anneme gidince erken uyanıyoruz. Havasındanmı bilemedim😅 yeniden uyuyorum. Horoz sesleriyle uyanıyor Ela. Aaa horoz öttü diyor. Sonra uyku faslı devam.
Alyoşuma da iyi gelmiştir çok iyi eğlenmiştir kuzum
Yaa ama çok güzeldi.
Sabah 7 de çıktım bahçeye oturdum kitap okudum biraz 9 a kadar oturdum ihlamurun altında.
Tek başıma hepsi uyuyordu bana böyle Bi ev lazım en acilinden

Oyle döküntü değil canim. Kafa derisindeki kepeğimsi dokuntulerden bahsediyorum. Benimki alnıma kadar geliyordu bi ara.
Troidim olduğu için aşırı sac dokulmem var ama ona çare bulamadım. Çünkü demirim hep dusuyor
Doktor şampuanı şimdi önermesi bize
Losyon verdi sadece ( hap kullanacak o da kurutacakmis extra kurutmayalim dedi)
Cocuk siyah tshrt giyiyordu okulda mecbur hep kepek
Okulda bile demisler sende egzama var diye
Ben sebamed falan denemiştim senin dediğin sampuanida görmüştüm ama denememistim
Konazol alacaktım doktora randevu bulunca denk düştü iyi oldu

Doktor şampuanı şimdi önermesi bize
Losyon verdi sadece ( hap kullanacak o da kurutacakmis extra kurutmayalim dedi)
Cocuk siyah tshrt giyiyordu okulda mecbur hep kepek
Okulda bile demisler sende egzama var diye
Ben sebamed falan denemiştim senin dediğin sampuanida görmüştüm ama denememistim
Konazol alacaktım doktora randevu bulunca denk düştü iyi oldu
Canım betasalic diye bir damla var o çok güzel geçiriyor dene istersen

Selamm döndük fakirhaneye
Aiyy bende annemi gömim kadın sofradan kalktı öylece bırakıp bırakıp sofrayı ya
Allahim kac defa dedim anne bari sofrayı topla diye yok anam kadinin mayasında yok.
Akşam bulaşığı yıkıcam dedi onuda yikamadi sabah yine ben yıkadım.
Kahvesini sigarasını aliyo yallah bahçeye.
Anında kayboluyo
Kardeşimle oğlan yemek istiyo ben hazırlıyorum (bi gün kofte kizarttim, Bi gün nugget salata makarna fln)
Kahvalti hazirlancak beni bekliyo herkes
Ben yapicam.
Kıymalı yumurta kuymak fln yapıp doyurdum hepsini.
Valla kadin hizmetçi niyetine götürüyor beni
Neyse dün eşim 5 gibi geldi.
Kiz uyuyordu evi supurememistim.
En son evide süpürdüm çıkmadan öyle çıktık.

Ama güzeldi ya
Sabah çık bahçeye gir eve
Yemekleri ztn bahcede yedik
Aksam 2lere kadar oturuyorduk
Valla biraz dursam orda neler yaparım.
Kapının önüne dikerim bisiler etrafı düzenlerim falan.
Komşular geldi (anneannem ve dedemin vefat ettiğini biliyorlar ya ışığı gören kapıda bizi gören geliyor) üst evdeki komşu diyorki bahce duvarını beyaza boyayın aynı bodrum evleri gibi olur valla siz boyamazsaniz ben boyicam diyo.
Başka komşu cicek verdi yılbaşı cicegi
Yine başka komşu geldi oturdu bahcede bizle biraz, hosgeldiniz demeye gelmis tabi hepsi annemin bekarlığindan beri tanıdıkları bende tanıyorum hepsini cocuklugum orda geçti malum.

Dün kızı aldık parka çıkardık 2saat oynadi
Anneme balon aldırdı 30tl
A101 patlamis mısır aldırdı.
Parkda yedi.
Akşamda eşimle koruya çıktık teyzemde gelmişti hadi dedim sende gel birakiriz seni dönüşte
Öyle gezdik biraz.

Gidicem yine bu sefer haftaici gidim diyorum 5gün falan kalim annem h.sonu gelir teyzemle kalırız dayımda gelecek köyden
Teyzem geliyo evi yakin takılırız .
İnsan inanın dışarı çıkmak bile istemiyor aramıyorsun yani açık hava yesillik
Disaridanda sipariş verdim.
Öğlen pide istedim teyzem kuzen fln hep beraber yedik
Peşine 1 kilo cig kofte söyledim
Bahce duvarindan alıyoruz gelen siparisi 😂hemen masada gömüyoruz.
Acik hava ne yedik.
Hatta Bi ara ulan şuraya ateş yaksak gozleme mi yapsak dedik teyzem falan niyeti bozmuştuk dedim hanımlar sakin olun bulaşmayalım oralara hiç.

Sabah oğlanın sonuçlar için hastaneye gittik geldik
İlaçlarını aldık 71tl
Markete girdim fasulye kayisi domates falan aldım 90tl oraya baydim.

Ben nerden baslicam ya 😒
Çamaşırlar var bulaşık var
Yemek yok
Süpürge yapılacak
Canım hiç bisi yapmak istemiyor
Yakalım bu gezegeni🥴

Soka girdim 26 tl,yufka,süt,(6tl 1 lt süt ya😟)sıvı krema,makina tuzu.
Aksm icin az makarna var,et cıkardım fıırına attım az posette ici piissin,tereaygında cevircem tavada kekikli.
Wecklerim geldi minicik kız bunlar😂
Ortaboyu var 1 tane daha iyi o.
Bunlar baharatlık olur anca.
Bebemin mutfagı kargoya verilmis yarın gelir.
Cok heyecan annecim😅
Weck'in ideal olanı kaç ml?

Allahim kac defa dedim anne bari sofrayı topla diye yok anam kadinin mayasında yok.
Anında kayboluyo
Kardeşimle oğlan yemek istiyo ben hazırlıyorum (bi gün kofte kizarttim, Bi gün nugget salata makarna fln)
Ben yapicam.

Ama güzeldi ya
Komşular geldi (anneannem ve dedemin vefat ettiğini biliyorlar ya ışığı gören kapıda bizi gören geliyor) üst evdeki komşu diyorki bahce duvarını beyaza boyayın aynı bodrum evleri gibi olur valla siz boyamazsaniz ben boyicam diyo.
Yine başka komşu geldi oturdu bahcede bizle biraz, hosgeldiniz demeye gelmis tabi hepsi annemin bekarlığindan beri tanıdıkları bende tanıyorum hepsini cocuklugum orda geçti malum.

Parkda yedi.
Akşamda eşimle koruya çıktık teyzemde gelmişti hadi dedim sende gel birakiriz seni dönüşte
Öyle gezdik biraz.

Gidicem yine bu sefer haftaici gidim diyorum 5gün falan kalim annem h.sonu gelir teyzemle kalırız dayımda gelecek köyden
Acik hava ne yedik.
Hatta Bi ara ulan şuraya ateş yaksak gozleme mi yapsak dedik teyzem falan niyeti bozmuştuk dedim hanımlar sakin olun bulaşmayalım oralara hiç.

İlaçlarını aldık 71tl

Ben nerden baslicam ya 😒
Yemek yok
Süpürge yapılacak
Yakalım bu gezegeni🥴
Bizde ablama gidince öyleyiz canım evi müstakil ev bahçeli önünde biseler dikiliyor salatalık kıvırcık domates biseler daha ceviz ağacı var ilaçsız maşallah hersene toplar verir ablam az az eltiside var paylaşıyorlar bahçe ortak ne güzel nefes almışsınız

Sabah koci geldi biz kahvalti ettik 9 gibi.11 gibi o geldi hazirlDim.
13.00 de kardesimler geldi.Hediyelerini verdiler babama.Kociye bi tabak cikolata almislar,browni,pasta flaan almislar.
Ben aralarda alyaya hep biseyler yedirdim muz yedi meyve yedi kocuye yine kahvakti etti falan.
Ben pasta browni yedim tansiyonum dustu artik cunku bi olcun dedim .10/7 neyse yedim pastayi kendime geldim.Anamda boyle😄Yemek yemiyorlar sabah kahvalti aksam yemegi.Girin yapin der Allah icin.ama ben girip Alyaya yapiyorm sadece.
Kvdeme ugradik acmisiniz dediler yok dedik tokuz ama bayiliyorm.Sarmasi varmis sarma cikardi karpuz cikardi.Ama o sarma nasil iyi geldi.İcimden diyorm anamin evinden ac geldim kvdem doyurdu iyi mi fkfjfjkf.
Kpderjme meyve aldik koydeki teyzelerden dut franbuaz.Bana da koci frenk uzumu aldi.
Kiz uyudu orda eve gectik aciz😄Orman kebabi yaptm 1 saate pisti salata ayran oyle yedik.
Bidaha yemegimi yapip gitcm anama bana ders olsun
Teyzsi kiza tabiki zaradan bayramlik almis.H.ici gelir dedii.Niloya bebek almis buyuk et bebek.
Bende karne harcligi 100 er tl verdim cocuklara.
Anama iyi gaz biriktirdm.
Surekli veriyorlR Alyaya hep anlatiyirm Allah razi olsun.
Cocuklara harclik verdi yegenlere.Koci orda .Alyayi es gecti.Karne parasi diye.Alya bende dedi.Sana verdi ya aksm deden dedim.Napim simdi .Surekli veriyorrlar zateb aliskin cocik.Ama kocinin onunde yapma bahcede ver yani.
Ay valla ben mi alinganim bilmiyorm anama gitme fikryle gelmesin bi sure bana kimse oturalim evmizde😒

Beybi geçmiş olsun bizim anneler rahat napcan
Benimkide öyle bayrama gidiyoruz akşama doğru geleceğimizi biliyor yapmıyor biz hazırlıyoruz çoğu zaman kız kardeşim çok titiz illa gidince temizlik yapıyor oraya gecenlede bir gitmiştim yemek yok yine kız kardeşimi ariyir gelirken ekmek arası al diye🤦🤦kalktım çorba biseler hazırladım oğlumda var o herşeyi yemezde ekmek arası

Benimkide öyle bayrama gidiyoruz akşama doğru geleceğimizi biliyor yapmıyor biz hazırlıyoruz çoğu zaman kız kardeşim çok titiz illa gidince temizlik yapıyor oraya gecenlede bir gitmiştim yemek yok yine kız kardeşimi ariyir gelirken ekmek arası al diye🤦🤦kalktım çorba biseler hazırladım oğlumda var o herşeyi yemezde ekmek arası
Valla kızın çorbasından hamurisine kadar yaptım goturdum biliyonuz.
Ee kizartmalarina makarnalarina kadarda yaptım
Yahu Bi sofra toplican 2 bulaşık yıkıcan yok yani
Kadın temizlik yapmiyor eriniyor herseye.
O kahvesini alsın otursun yatsın ancak.
Kendide önüne bekliyor
Arkadas geldiğinde ben nugget kizartiyordum
Sana mı kaldı mutfak işi diyor kız
Ben kizartma yapıyorum Bi kahve suyu koy 2 kurabiye koy kıza yok anacim.
Kalktım onuda yaptım.
Ben koymasam koymazdida
Hayir kendi arkamizi topladığımız yetmiyor Bi de bunların arkasını topluyoruz .
Çok yaşlı olur hasta olur falan anlarım
Keyfi ya benim anam keyifci

Selamm yemekler okey türlü, pilav
Camasir devamke
Hayır isimde yokmuş gibi balkonda meyvesuyu döktüm
Az soguk soguk içim dedim oturim Bi devrildi sandalyenin minderi, masa ortusu, halı hepsi battı
Haydi Bi daha makineye neyse cikmis.

Eşim aradı Bi iş var 2bin TL alicam gidim mi dedi
Bi müh. Alınacakmış canakkaleden köprüden gidecek 11 gibi gelecek akşam valla sen bilirsin dedim.
16.30da aradi gidiyorum diye
Iyi dedim.
Ay sonu 2-3 gece gitmeyi düşünüyoruz yer bakıyorum.
2-3 iş alsın bari.
Harcarız orda.

Gratis indiriminden sampuan, makyaj pamuğu, vazelin ve tereson aldım 154tl.
Bi de indirimli hali
Hiç terlemeyen ben 2 senedir aşırı terliyorum teyzem çok övdü denim bakım
Visneleri ayakladim yine 2 kilo kadar topladık 2 kiloda alırım
2 poşete erik koydum.
Vişne kaynattim 1 tencerede
2koli yumurta aldi annem bana
Bursa ciftlik yumurtasi diye satıyordu adam bayada alan oldu kolisi 30tl
Napcam bakım 2 koli yumurtayı
Visneli brownie yapicam yarin

Anında kayboluyo
Ben yapicam.

Ama güzeldi ya

Parkda yedi.
Öyle gezdik biraz.

Acik hava ne yedik.

İlaçlarını aldık 71tl

Ben nerden baslicam ya 😒
Yemek yok
Süpürge yapılacak
Yakalım bu gezegeni🥴
Bizimki sigara içmez biz kahve yapmazsak kendi yapıp içmez uyuyup yatıyor fazlaca

Selam kızlar malum pazartesi temizlik yaptım yeni paspas aldım geçen hafta bu düz mop olanlardan sıkmıyor gibi tam çıkıyor sıkmaya çalışırken aliscez bakalım normal Vileda kullanımı daha kolaymis ama buda güzel siliyor bir makine bulaşık çamaşır yıkandı hava çok kapalı yağacak gibi dışarı aşmıştım topladım balkonun içersine astım heran yağacak kız kardeşime ugrayacagim kardeşim alcak ablama gitmişti h sonu erik getirmiş bize alırım gidince yemek vardı yedik topladım bir türk kahvesi yapsam içsem ☺️

Slm bacimlar
Bu ne bicim yaz hani yaz gelsin,keyif yqpacaktik hani😒
Kiz okuldan geldi kapidan iceri girdi heryeri kollar bacaklar balon gibi sismis kizarmis.

Yani berabed geliyorsb hadi arbada gormedin,inince de mi gormedin yani be adam🤦
Gittik apar topar biseye reaksiyon gostermis alerji dokuyo dedi.
Yolda okulu aradim hemen ne yedi diye?Pilav ustu doner tavuk varmis.Evde tavuk yemez .Gitmis orda tavuklarini yemis.
Ogretmen alerjsii mi vardiki dedi?Yok ama yemez tavuk dedim sasirdik dedim.zeyrct verdi dr bi de geniz akintiisi varmis ilac sprey yazdi.
Sistemde sorun varmis saglik sigortasi 120 tl muayene odedik ins aliriz faturayi yollucm yarin sirkete.
Eve geldik yemek yok menemen yedik😄
İsyeri zaten bugun sorunluydu ,aksam aaksam bide buna moralim bozuldu.Allah beterinden koruusn diyelim napalim😑

Slm bacimlar
Bu ne bicim yaz hani yaz gelsin,keyif yqpacaktik hani😒
Kiz okuldan geldi kapidan iceri girdi heryeri kollar bacaklar balon gibi sismis kizarmis.

Yani berabed geliyorsb hadi arbada gormedin,inince de mi gormedin yani be adam🤦
Gittik apar topar biseye reaksiyon gostermis alerji dokuyo dedi.
Yolda okulu aradim hemen ne yedi diye?Pilav ustu doner tavuk varmis.Evde tavuk yemez .Gitmis orda tavuklarini yemis.
Ogretmen alerjsii mi vardiki dedi?Yok ama yemez tavuk dedim sasirdik dedim.zeyrct verdi dr bi de geniz akintiisi varmis ilac sprey yazdi.
Sistemde sorun varmis saglik sigortasi 120 tl muayene odedik ins aliriz faturayi yollucm yarin sirkete.
Eve geldik yemek yok menemen yedik😄
İsyeri zaten bugun sorunluydu ,aksam aaksam bide buna moralim bozuldu.Allah beterinden koruusn diyelim napalim😑
Dokundu demek zaten tavuk dönerde ne var belli diil geçmiş olsun kuzu
Ben nuggetde almak istemiyorum ama okadar cok seciyorki benimkiler napcami sasiriyorum

Back
X