Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gunaydınlar
kızı sabah babanneye bıraktı kocı.
Kadın valla kendı arıyo aksm gelcenız dımı dıye.Anamda telefonlara cıkmaz bırakcaz dıye gflkjfgklgl,
Buara anama takıgım:KK70:
Sabah utu yaptım
Dus aldm kız erken gıdınce .
Cocuk gıder ayak okula baglandı.
Bu hafta son hafta.
Okul da okul yıyo bızı.
Kocı ben yollayamam bana hıc dokunmayın dıyo :KK70:
Yaz okulunun yolunu yapıyorm ama.
Tatıldı telefondu toprak attınız ustume dıyo:)
Kardesım dıyo temmuzda zaten 3 haftaya 2-3 bın ısterler mantıklı değil dyor.
Ay bılemedım evde nasıl oyalıcaz o da var:/
Yanı 3 haftada 2 kesın yerız bız zaten parklarda,oyuncakcılarda.
Bı de denız ıstıyormus(gırcen mı denıze pekı diyorm?Gırmıcem kumda oynucam dıyo)
Gırcem dese kardesımın cocuklar havuza basladı
Senı de gönderelım dedık haftalık 500 tl dedıler.
Istemıyormus havuz.
Ayyh oyle gelgıtlıyız ıste.
Aksma yemegım yok.
Anama hedıye almam lazım bugun.
Ay benimki de deniz istiyor ama sadece plajda oynamak için geçen teknede bacaklarını soktu hep amcaları uğraştı sokamadı yengem biraz can yeleği ile soktu eşimde bayramda günübirlik belki denize gideriz diyor Tekirdağ tarafına

Günaydın kızlar,
Hızlıca yazayım dedim. Doktora kontrol için geldim. Bana beyinde tümör var dedi😳
Boyun kol ağrımın üzerinde bile durmadı. Ama iyiki ağrı olmuş da iyiki gelmişsin dedi. Filmde gösterdi. Sonuç ve tedavi için iki mr daha istedi. Birini akşam çektireceğiz. Diğerinin makinası yeni gelmiş.
Böylece kaldım ya. Tek dediği erken daha iyiki ağrı için gelmişsin.
Valla ölmek değil korktuğum. Tek ve ilk aklıma gelen Ela oldu. Ne olur dua edin şafi ismini çekermisiniz benim için. Ela annesiz büyümesin. Onun için bana sağlık versin rabbim. Çünkü onun bana çok ihtiyacı var.
Olumsuzluk pek düşünemiyorum, biliyorum rabbim yardım edecek. Tek ihtiyacım duanız Ela için ❤️

Dun cookplus buzdolabı posetı aldım mıgrostan 9,90 a ındırımlı 30 lu.Valla gıtcem atcam kafalarına.Boyle rezıl bısey olamaz acarken yırtılıyor .Dun fasulye ayıkladım dolaba atmalık.Elımde kaldı posetler:/
Sutlac yaptm bıde dun.
Alyanın nevresımler geldı okuldan onları attım sabah.

Ay benimki de deniz istiyor ama sadece plajda oynamak için geçen teknede bacaklarını soktu hep amcaları uğraştı sokamadı yengem biraz can yeleği ile soktu eşimde bayramda günübirlik belki denize gideriz diyor Tekirdağ tarafına
Gecen sene Canakkalenın o soguk suyuna gıren cocuk gırmedı bu sene:/

Günaydın kızlar,
Hızlıca yazayım dedim. Doktora kontrol için geldim. Bana beyinde tümör var dedi😳
Boyun kol ağrımın üzerinde bile durmadı. Ama iyiki ağrı olmuş da iyiki gelmişsin dedi. Filmde gösterdi. Sonuç ve tedavi için iki mr daha istedi. Birini akşam çektireceğiz. Diğerinin makinası yeni gelmiş.
Valla ölmek değil korktuğum. Tek ve ilk aklıma gelen Ela oldu. Ne olur dua edin şafi ismini çekermisiniz benim için. Ela annesiz büyümesin. Onun için bana sağlık versin rabbim. Çünkü onun bana çok ihtiyacı var.
Olumsuzluk pek düşünemiyorum, biliyorum rabbim yardım edecek. Tek ihtiyacım duanız Ela için ❤️
Çekerim tabi canım Allah şifa versin sanada

Günaydın kızlar,
Dua edeceğim canım senin için canım Rabbim korusun seni 🤲🤲🤲🤲

Günaydın kızlar,
Nasılll ya ay sok oldumm.
Tamam sakın olalım dua edecegız.Bol dua.
Temız cıkacak ıyı huylu cıkacak.Hemen kotuyu dusunmuyoruzzz.:dua:

Gecen ay ıgda parasal durumda cıktı gozunde.Hesaplarını kapattı hatta.İlacla tedavı altına alınacak bıseymıs.
yedirenk79 yedirenk79 senınkı de öyle cıkacak canısı ben ınanıyorum.Nolur kendını yiyip bitirme simdiden.
Nedense olumsuz düşünemiyorum bu defa. Pozitif yaklaşıyorum. Ama yine de insan ilk an çocuğunu düşünüyor.o an tek düşündüğüm oydu. Çünkü onun daha daha çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum

Günaydın kızlar,
Çoook geçmiş olsun dualarımdasını🥰Allahın izniyle hiç bir şey olma merak etme,bi mr çekilsin de

Yazamadım bakamadım. Uykum vardı uzandım. Odaya eşim geldi uyandım. Uyuyamadım. Sonra da eşim dedi siteden arkadaşla eşi gelecekmiş. Eşim haberi iletmiş geldiler sağolsunlar.
Eşimin morali bozuk. Evde hiç iş yaptırmıyor bana 😁 iyiymiş ya böyle.
Otur sen dinlen deyip duruyor.
Sanki yatalak hastayım.
Oturduk arkadaşlarla çocuklar oynadı.
Benim whatshap grubum var, bir arkadaşım var çoook hastalıkla uğraşıyor. Rahimi de yok çocuk doğuramıyor. Zaten onunla bu yolda karşılaşıp tanışmıştık.
Bana dedi hiç stres yapma son yazdığını duymayayım. Olumsuz düşünme. Ben yıllardır beynimde tümörle yaşıyorum ve büyümüyor öylece duruyor. Ve tesadüf eseri öğrendim aynı senin gibi dedi.,inşallah onun gibidir diyeyim.
Bugün de böyle geçti. Allah beterinden korusun🤲

Back
X