Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyigeceler
Sanirim gece teroru yasiyoruz😓
Aglayarak uyaniyor gecenin bi yarisi buara ,susturamiyoruz.Aglamada sadece bagirma😑
Ve beni hem cok seviyor hem nefret ediyor buara😭
Babaya hep duskundu tmm ama bu ara bana ekstra gicik.
Sen gelme,sen git hep boyle😭
Sakinlestrdim uyudu bakalim.
Aslında bazen böylesi de iyi, Çünkü Ela ben uyuturken babasına sen git diyor. Ve birşey yapılacaksa sürekli annem yapsın diyor.
Bu arada eşim bana kolaylık olsun diye onla ilgili şeyleri yapmaya çalışıyor. Dün akşam yine aynı sahne hayır annem yapsın😬

Bizim burdada yapıyorlar büyük bir park var aklımdan geçmiyor değil ama çocuğum şubat li hava soğuk🤣🤣
Bizim de sitede, masalar var İki bölümde oralarda çok yapıyorlar. Cafe var açık çevresi süs havuzu dolu çocuklara zor. Zaten Kasım doğumlu😅
Geçen pazar günü arkadaş masaların orada yaptı çağırdı ama son gün netleşince plan yapmıştık gidemedim..birara evde sürpriz yaparız.hediye alamadım daha.

Gunaydınlar,
Evde agza atmalık bısey kalmamıs:(
Saabah pankek yaptım.
Alyada hunnapın conflekslerı vardı ondan atıstırdı.
Kargom vardı sabah onu verdım.
Dun sadece sut alıp cıktım marketten.
Bıme lav cıkolatalar gelmıs kalırsa bayram ıcın alacagım .Ayın 1nı beklıyorm dort gozle.
Kurudum resmen buay.
Ufak eurlar var onları bayram ıcın cocuklara sakladım.Bulamıyorm cunku.
Ama valla gıdıp 0,5 gr bozmamak ıcın oyle zor tutuyorm kendımı.
Alya markete gıdelım anne dıyo.Gıdersek bılıyorm onla 50-100 le kurtulamaM dıye gıtmıyorm valla cocukla:(
Aksma taze fasulye yaptım bıraz bezelye de var yeter.

Günaydınlar
Pazar günü karnıyarık yapmıştım sabah da Pirinc ıslattım eve gecince pilav yapicam bugünün yemeği tamam.
İki makina çamaşır katlanicak ama yapabilen var mı derseniz yokk, daha düzenimi kurmaya çalışıyorum hala.
Uzun zamandır maaş almadigim için açıkçası heyecanlıyım hoş kartlara gider çoğu ama olsun
babyloading87 babyloading87 seni örnek alıyorum az çok demeden aliyosun ya EUR ya da Gr ben de öyle yapicam inşallah az diyip harcarim yoksa

Günaydınlar
Pazar günü karnıyarık yapmıştım sabah da Pirinc ıslattım eve gecince pilav yapicam bugünün yemeği tamam.
İki makina çamaşır katlanicak ama yapabilen var mı derseniz yokk, daha düzenimi kurmaya çalışıyorum hala.
Uzun zamandır maaş almadigim için açıkçası heyecanlıyım hoş kartlara gider çoğu ama olsun
babyloading87 babyloading87 seni örnek alıyorum az çok demeden aliyosun ya EUR ya da Gr ben de öyle yapicam inşallah az diyip harcarim yoksa
BEREKETLI olsun.
Babynın dediğini yapın yaptıgını yapmayın.
Tur bakıyor suan baby bayrama :D

Bozacada bayram fıyatlarını vereyım gelmısken
Canakkale 600-750 tl odalar gecelık oda kahvaltı kısı bası.
Sıkıntı,bayramda en az 3 gece veriyorlar. 4500 e gelıyor 3 gece 2 kısı ,fıyatlı cok.
Feribot otomobille 300 tl olmus,bozcaadaya gecis.
Kısı bası aracsız 30 tl anladım yanlıs anlamadıysam.
Bozcada 1250 tlden diyo odaların fıyatlarına gecelık.Ama en az 3 gece onlarda.
Kamp alanlarına baktık 100 tl kendı cadırınla ama hepsi dolmus rez.:(
Turla gıtmelere bakıyorm en azından benzın parası vermeyız.
Fİyatlar boyle canımlar.
Bayramda kavurmaya devam bu gııdısle:(

Bozacada bayram fıyatlarını vereyım gelmısken
Canakkale 600-750 tl odalar gecelık oda kahvaltı kısı bası.
Sıkıntı,bayramda en az 3 gece veriyorlar. 4500 e gelıyor 3 gece 2 kısı ,fıyatlı cok.
Feribot otomobille 300 tl olmus,bozcaadaya gecis.
Kısı bası aracsız 30 tl anladım yanlıs anlamadıysam.
Bozcada 1250 tlden diyo odaların fıyatlarına gecelık.Ama en az 3 gece onlarda.
Kamp alanlarına baktık 100 tl kendı cadırınla ama hepsi dolmus rez.:KK43:
Turla gıtmelere bakıyorm en azından benzın parası vermeyız.
Fİyatlar boyle canımlar.
Bayramda kavurmaya devam bu gııdısle:KK43:
Turla kesinlikle daha uygun hersey hemde araba sür et yorumluyorsun artısı
Uzerine kahvalti ve akşam yemeği genelde otellerde oluyor

Selamm
Haftaya cars. Günü için 3 gece bende bir yere rezerve yaptirdim.
Köy içi bir konak kahvalti dahil.
Cumarteside kurbanı alır geliriz aksammis bizimki
Artık konaklama yerlerine devasa fiyatlar baymak istemiyorum biz kahvalti yapıp çıkıyoruz akşam yatmaya geliyoruz ztn yorgun argın anında düşüyoruz uykuya.
Tavuklar inekler falan zaten en sevdiğim
Bi reels varya köye koye koye davara davara davara😂
Keşke bizimde köyumüz yakın olsaydı.
Ama tatil 9 gün oldu eşimle konuşmadık bir daha adam 13 gün falan tatil yapmış olcak isleri çok ertelenmiş olurmu bilmiyorum.
Genelde biz uzun tatil yapamıyoruz işleri sebebiyle

Yemeklerini erkenden yaptım
Yayla çorbası, pilav, musakka
Oğlan yemez ona kofte yapicam.
Süpürge yine akşama kalacak gibi kız uykuda
Kızın hiç keyfi yok
Hastamı olacak anlamadim
Hapsuruk, öksürük, ateş fln yok.
Ama hareketli diil sürekli Bi evriliyo
Karadut özü, vitaminlerini falanda verdim
B12 vurdurmadik bu ay onu vurdurmam lazım

7 sayfa kitap okudum
Tesbih cektim, Rabbi yesir velatuassir rabbi temmim bil hayr.
Rabbım bütün hayırlı işlerimi kolaylaştır, zorlaştırma.
Niyet önemli hangi niyetle çekilirse artık

İyi geceler,
Bugün kahvaltı sonrası arkadaş geldi oturduk çay kahve muhabbet. Sağolsun. Çocuklar oynadı. Onlar gidince işe giriştim.
Yarın da kahvaltıya çağırdı ama ablam geldi gideneyeceğim. Ablam gün içinde gidecek, giderim Arkadaşa.
Diğer bir arkadaş site dışından arkadaş aradı sağolsun ne yaptınız ne oldu sonuç vs. Yarın o da kahvaltıya çağırdı kafan dağılır dedi. Ama ablam burada ona da gidemem.
Yoğun telefon görüşmem de vardı malum. Kaç kişi aradı.Herkes merak ediyor.,
Ne çok sevenim varmış :) bu topikte de çok sevenim varmış sağolun sordunuz hep dua ettiniz. Allah bin kez razı olsun.
Akşama doğru ablam geldi. Oturduk muhabbet falan.
Eşimi arkadaşın eşi aradı cafede kahve içelim biraz konuşuruz kafan dağılır demiş.
Bizde ablamla vakit geçirdik. Elayı uyuttum. Yarın havuz düşünüyordum. Büyük havuz bugün temizlendi. Yağmur yağacak. Teyze gelecekmiş öğleden sonra.
Ablam gider arkadaşa geçerim sonra teyze gelince eve geçerim. Şimdilik planım bu😁
Teyze güneşte durma tehlikeli diyor. Doğruluk payı varmı 😅
Senin teyze çok biliyor😁😁😁
Canım okurken biraz güldüm. Çünkü bizde simit yedik iki simit iki limonata 75 tl 😁
Yemek yiyecek yerlerde var ama fiyatlar fena.
Hastane oldukça kapsamlı. Sayılı cihazlardan birkaç hastanede var o hastanelerden birisi orası. Büyük ve tertemiz. Çok da memnun kaldık biz. İlgi alaka da çok iyi
Evet hastane personel çok güler yüzlü içerde Gratis gördüm 😁ama pahalı yiyecek yerleri sanırım
Günaydınlar
Hayırlı olsun canım bol bereketli maaşların olsun borcunda kısa zamanda biter inşallah

Selam kızlar çok sıcak basık bir hava var bugün ev yanıyor 🤦ev topla kahvaltı et namaz kıl dışarı çıktım AVM de çocuk atölyesi varvoraya gittim oglus için kurs gibi değilmiş anne baba birlikte gidiyor Muş haftanın 5 günü fln kayıt yapcam randevulu gidiyirmusuz ücretsiz ddiler değişiklik olur bizede yarın eltim kahvaltıya çağırdı gelip alcak saolsun hafta sonu köye gidiyir 3 hafta yok nerdeyse gitmeden görüşelim ddi AVM'de gezdim biraz fileye girdim yarım karpuz domates salatalık ramazan pidesi oglusa süt dilimi simit 45 ödedim yarın eltime yakın migros var oraya giderim bir 40 moneyim oldu ay sonu sıfırlanıyor alınacaklar vardı iyi olur

İyigeceler bacimlar
Kizi aldim
Yolda bana babama cup cake yapalim cok sever diyo bayilcm🙄
Geldik eve cupcake yaptik babasina
Alyaya kofte yogurdum
2 tane aliminyum tepsim vardi,eskiciye verdim 5 tl dedi 🤣
Yurutec vardi onu da vercektjm 5 tl dedi ben sok
Kiiriyoruz biz bunlari diyor.vermedim onu
Tepsilere de dedim verme bisey.
Cope koymayin diyo komsular ,hirsizlik artmis bizim burda.Herseyi cope koyuyilar apartmnda duran pazar arabasini almislar karsi komsunun.
Koymuyorz artik cope esya falan.
Yemek yedik kiz uyursa ins kahve bascam

İyi geceler,
Bugün sabah ablamla kahvaltı yaptık. Ablam gidince evi topladım.arkadaş çağırmıştı, ona geçtim. Biraz vakit geçirdik. O arada benim mr sonuçları çıktı. Tıbbi terimler hiç anlamam. Eşime söyledim rapor çıkmış diye.
Arkadaştan parka geçtik.
Biraz vakit geçirdi eve geçtik. Teyze geldi.
Dondurma yedik. Kahve içtik.
Yemek yapmaya giriştim. Buğday nohutlu yoğurtlu çorba, pirinç pilavı, musakka yoğurt Elayada çorba pilav tavuk..
Dün ablam geldi bugün teyze Ela daha çok tv izledi😬 sanki yalnızken daha mı iyi :)
Çocuklularmı gelse benim eve😅
Yemek yaparken eşim aramış patronuyla tanıdığı doktorun yanına gitmişler. Doktor demiş o neki basit korkma öldürmez😅 önceden olmuş birşey ameliyatla alırız.kendi halinde birşey demiş. O arada benim koci ve patronu anlatıyorlar bana. Koci ağlamış arkadaşın eşi aramış doktorun yanındayken. Tabi ağlamaklı sesle sonra arayacağım demiş eşim. Arkadaşın eşi sanmış kötü birşey. Sonra konuşmuşlar. arkadaş aradı beni nasıl ağlıyor😅 Elayla senin resimlerine baktım baktım ağladım diyor. Kötü sandım diyor. Böyle atraksiyonlu akşamüstü geçirdim. Laaaa dedim ben sizin gibi etkilenmedim.sizin gibi ağlamadım.
Herkese söylemiş. Arayan arayana.
Daha doktora gidemedik.dur bi gidelim öyle dedim. Yarın sabah gideceğiz bakalım o ne yorumlayacak. Ona göre karar veririm, zararı yoksa ameliyat olmam.
Sabah gideyim gelişmeleri yazarım size.

Bu akşam diyor, kaç gündür yemek yemiyorum düzgün, diyeti zaten bozdum kafaya takmaktan dedi. ben de dedim benim iştahım gayet iyiydi 😂😂
Benim içimde hep olumlu şey vardı. İnanıyorum diye de yazmıştım size. Bazen anlık Elanın bensiz olduğunu düşünüp o an korku sarıyordu.
Kociye de demek lazım kıymetimi bil o zaman. Dün ablama da anlatıyor,Diyorki bugün düşünüyorum ‘ yedirenk bunu seviyor ben de seviyorum, şunu yapmayı seviyor ben de seviyorım ‘ sıraladı işte.
Bayağı etkilemiş. 🤭

İyi geceler,
Bugün sabah ablamla kahvaltı yaptık. Ablam gidince evi topladım.arkadaş çağırmıştı, ona geçtim. Biraz vakit geçirdik. O arada benim mr sonuçları çıktı. Tıbbi terimler hiç anlamam. Eşime söyledim rapor çıkmış diye.
Arkadaştan parka geçtik.
Yemek yapmaya giriştim. Buğday nohutlu yoğurtlu çorba, pirinç pilavı, musakka yoğurt Elayada çorba pilav tavuk..
Dün ablam geldi bugün teyze Ela daha çok tv izledi😬 sanki yalnızken daha mı iyi :)
Yemek yaparken eşim aramış patronuyla tanıdığı doktorun yanına gitmişler. Doktor demiş o neki basit korkma öldürmez😅 önceden olmuş birşey ameliyatla alırız.kendi halinde birşey demiş. O arada benim koci ve patronu anlatıyorlar bana. Koci ağlamış arkadaşın eşi aramış doktorun yanındayken. Tabi ağlamaklı sesle sonra arayacağım demiş eşim. Arkadaşın eşi sanmış kötü birşey. Sonra konuşmuşlar. arkadaş aradı beni nasıl ağlıyor😅 Elayla senin resimlerine baktım baktım ağladım diyor. Kötü sandım diyor. Böyle atraksiyonlu akşamüstü geçirdim. Laaaa dedim ben sizin gibi etkilenmedim.sizin gibi ağlamadım.
Daha doktora gidemedik.dur bi gidelim öyle dedim. Yarın sabah gideceğiz bakalım o ne yorumlayacak. Ona göre karar veririm, zararı yoksa ameliyat olmam.
Çok şükür temiz çıkmış çok sevindim hadi bakalım doktorla da konuş da güzel haberleri duyalım inşallah😘

İyi geceler,
Arkadaştan parka geçtik.
Hadi gozunuz aydin🙏🙏

Günayss
Eşimi yolladım cociklerim uykuda.
Akşam illa havuz dedi kız doldurduk havuzu
Bu seferde çıkmam diye ağladı
Zorla çıkardık resmen
Akşam babamla bakkala gitti
Bakkal ogrendi ya kimi görse bakka diyo

Geçen kek gördü kett kett diye dolandı durdu
Dün yaptım yedi 1.5dilim
Canı çekmiş cidden evladimin yiyesi varmış

Dünden yemek var bugün kafam rahat
Kıza scooter beğendik 279tela çok heves ediyo alicam.
Lazimlik alicam o da 160tl falan
Denicez bakalım.
Bisiklet alınacak daha
Dahada bu yaz bisi yok sana diyorum alyosa
Bunları sür sen
Gerisi seneye

Back
X