Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl sanslisin Allah razı olsun onlardan.Günaydın
Erken uyandım uyuyamadım da. Sağolsun ablam da el bebek gül bebek ilgilendi. Dün eşim kalmak istedi. Eve geçince sen ilgilenirsin dedi eşime. Zaten işe başlayacak ablam. Çok şükür bin şükür halime.
Bazen diyorum kardeşe ne gerek var diye ama böyle zor zamanlarımızda her daim yanımdalar. Hepsi sordu para konusunu da. Eşimin eleştirdiği kardeşim de para göndereyim dedi. İşte saçma yorumları beni bitirdi. Söyledim hepsini tek tek desteklerini anlattım. Pandemi dönemimizde de hep yanımdalardı.
Neyse eşime dedim kızı havuza sok. Ablamın eve geçtiler. Annemle eşim. Kızı havuza sokmuş görüntü aradılar çok mutlu oldum. Eğlendi ya o yeter bana. Denize de göndereceğim. İstanbulda arayıp bulamassın deniz diyeceğim. Ohh miss
GunaydinSelamm gunaysss
Dün 3 tane cam sildim kaldı 2 cam.
Bugünde onları silicem Allahım izniyle
Dünden az az yemek var eşime yeter.
Oğlana, kıza göre yapmam lazım.
Kızım sen nasıl boğa burcusun diyorum tanidigim bogalarin hepsi boğazına düşkün bu kız miz miz.
Aksam eşim gelince kızı parka çıkaralım dedi dönen salincak gelmiş çarşıya
1 bilet 20tl noluyoo yaw noluyo carrefourda10tl pahalı derken
Neyse 2 şeye bindi başka istemedi (başı dönmüştür dedim)dondurma aldik parka gectik
Çocuklar toplanmış 7'8 tane bu da girdi aralarına hayır ne anlıyorsun sen bit boyunla dinliyo onları çete dedim
Gel diyoruz Çocuklar abi dursun bisi olmaz diyolar eşime
Ordan arkadas bahcede semaver yakmış eşi falan oraya gectik
Eve gelmemiz 12 oldu yine
Ya bu arkadaşımı severim iyidir ama kızı aşırı yaramaz Alyayi çok darlıyor.
Kıskanıyor Alya eline ne alsa çekip aliyor bende geriliyorum. Kızı sakinlestirmek için sürekli dil dokuyorum
Tmm o da çocuk (5.5 yasinda) ama kardeşinde oynasın azcık falan diye dil dokmekden rahat edemiyorum
Arkadasda sürekli birlikte bir yere gidelim diyor esimede söylüyor
Ben gitmek istemiyorum
Sürekli onun kızına dil dökücem Alya neye dokunsa kıymetli oluyor
Bu sefer bizimki ağlıyor
Dün mesela gofret var masada alyosada ver ablası diyorum 1 büyük gofret ucunu minicik kirip onu veriyor asla vermiyor 1 tane
Kiz bu sefer ağlıyor ben geriliyorum
Ben yanımda bisi götürsem hızlıca hepsini yiyor alya birakmiyor
Benide sürekli darliyorlar birlikte gidelim istemiyorum arkadaş istesem giderdik yani.
Bahane buluyorum.
Valla Bi oraya gidiyorum orayada gitmicem daha sonunda
Her gittiğimde bir yere gidelim.
Yahu altinizda arabaniz var basın gidin napcan başkasını
Ben yanıma birini aramıyorum
Zaten en büyük pişmanlığım zamanında eltimlerle kızı fln 2-3 defa pikniğe gitmiştik o
Yeminle salakmışım ne uğraşıyorsun milletle gitsene sen
Onlarda dil dokuyordu gidelim gidelim sussunlar diye gidiyorduk.
Yok anacım yok ben yazlığı alimde kurtulim
Ordan gezerim yine günü birlik
Ne mutlu sana aile gibisi yok kardeşler nimet valla bizde 4kiz bir erkek kardeşiz kızlar başka oluyorGünaydın
Erken uyandım uyuyamadım da. Sağolsun ablam da el bebek gül bebek ilgilendi. Dün eşim kalmak istedi. Eve geçince sen ilgilenirsin dedi eşime. Zaten işe başlayacak ablam. Çok şükür bin şükür halime.
Bazen diyorum kardeşe ne gerek var diye ama böyle zor zamanlarımızda her daim yanımdalar. Hepsi sordu para konusunu da. Eşimin eleştirdiği kardeşim de para göndereyim dedi. İşte saçma yorumları beni bitirdi. Söyledim hepsini tek tek desteklerini anlattım. Pandemi dönemimizde de hep yanımdalardı.
Neyse eşime dedim kızı havuza sok. Ablamın eve geçtiler. Annemle eşim. Kızı havuza sokmuş görüntü aradılar çok mutlu oldum. Eğlendi ya o yeter bana. Denize de göndereceğim. İstanbulda arayıp bulamassın deniz diyeceğim. Ohh miss
Benimde var ona gittiğimde bile bazen geriliyorum çok yaramaz ama hep öyleydi sürekli yapms etme vurma diyoruz ve imki sakin ürkütüyor onuda biyere gittik kackez birde yanımızdan kaçıyor koşuyor paylasmiyolar hiç biseyi kavga ediyorlar bizde kardeşlerimle fln yada yanlız gidiyoruzSelamm gunaysss
Dün 3 tane cam sildim kaldı 2 cam.
Bugünde onları silicem Allahım izniyle
Dünden az az yemek var eşime yeter.
Oğlana, kıza göre yapmam lazım.
Kızım sen nasıl boğa burcusun diyorum tanidigim bogalarin hepsi boğazına düşkün bu kız miz miz.
Aksam eşim gelince kızı parka çıkaralım dedi dönen salincak gelmiş çarşıya
1 bilet 20tl noluyoo yaw noluyo carrefourda10tl pahalı derken
Neyse 2 şeye bindi başka istemedi (başı dönmüştür dedim)dondurma aldik parka gectik
Çocuklar toplanmış 7'8 tane bu da girdi aralarına hayır ne anlıyorsun sen bit boyunla dinliyo onları çete dedim
Gel diyoruz Çocuklar abi dursun bisi olmaz diyolar eşime
Ordan arkadas bahcede semaver yakmış eşi falan oraya gectik
Eve gelmemiz 12 oldu yine
Ya bu arkadaşımı severim iyidir ama kızı aşırı yaramaz Alyayi çok darlıyor.
Kıskanıyor Alya eline ne alsa çekip aliyor bende geriliyorum. Kızı sakinlestirmek için sürekli dil dokuyorum
Tmm o da çocuk (5.5 yasinda) ama kardeşinde oynasın azcık falan diye dil dokmekden rahat edemiyorum
Arkadasda sürekli birlikte bir yere gidelim diyor esimede söylüyor
Ben gitmek istemiyorum
Sürekli onun kızına dil dökücem Alya neye dokunsa kıymetli oluyor
Bu sefer bizimki ağlıyor
Dün mesela gofret var masada alyosada ver ablası diyorum 1 büyük gofret ucunu minicik kirip onu veriyor asla vermiyor 1 tane
Kiz bu sefer ağlıyor ben geriliyorum
Ben yanımda bisi götürsem hızlıca hepsini yiyor alya birakmiyor
Benide sürekli darliyorlar birlikte gidelim istemiyorum arkadaş istesem giderdik yani.
Bahane buluyorum.
Valla Bi oraya gidiyorum orayada gitmicem daha sonunda
Her gittiğimde bir yere gidelim.
Yahu altinizda arabaniz var basın gidin napcan başkasını
Ben yanıma birini aramıyorum
Zaten en büyük pişmanlığım zamanında eltimlerle kızı fln 2-3 defa pikniğe gitmiştik o
Yeminle salakmışım ne uğraşıyorsun milletle gitsene sen
Onlarda dil dokuyordu gidelim gidelim sussunlar diye gidiyorduk.
Yok anacım yok ben yazlığı alimde kurtulim
Ordan gezerim yine günü birlik
Ay bu benım kız:SKıskanıyor Alya eline ne alsa çekip aliyor bende geriliyorum. Kızı sakinlestirmek için sürekli dil dokuyorum
İşe alirken bilmiyo muymus hangi bölümü bitirdiğini saçmalığa bak germeye calisiyo heraldeSlmlar
Kız uyurken cıktım,arkamdan atmıslar kendılerını sokaga.
Tostcuya gıtmısler,ordan 0,5 gr almıslar kuyumcudan aksam takmalık nısanda.
Ben de cıkcam bırazdan,kuaföre ugrucam.Ordan pasta alıp eve gecerim.
Kocının dogumgunu psta barı alayım :)
Sabah patron gerdı benı.
7 senedır burdayım,sormadıgı soruları soruyor.
Baban calısıyoı mu?Emeklı mı?Dukknı var emekli olmadı daha diyorm.Aaa ne den olmadı?Benım kvde bile 10 senedır emeklı dıyo.
Yok sen nerde okudun?Hangı bölumu bitirdin?Sacma sapan sorular.
,7 senedır burdayım gider ayak mı geldı aklına sormak.
Gercekten sacmalıyor.Hazmedemedı herhlde.İşe alirken bilmiyo muymus hangi bölümü bitirdiğini saçmalığa bak germeye calisiyo heralde
Canım seninki normal ama 4 yaşa kadar paylaşmayı bilmiyorlar. İlgiyi başka yere çekmeye çalışmak lazım alma ya da ver diye ısrar ettikçe daha kötü oluyor. Benim kızda öyleydi,şimdi 4 yaşa yaklaştıkça azalmaya başladı.Ay bu benım kız:S
Kımın elınde ne varsa kıymetlı kıyamet kopuyor.S
En son gorumcemın oglanın dogum gununu rezıl ettik geldık
Yanmda hem bısıklet,hem scoterr,hem akulu araba tasıyıp gezmem lazım ama o zmaan da ben salıncak ıstıyordm dıye aglar![]()
Ay ıns .Ben genelde alıp odadan cıkarıyorm sakınlestırmeye,ıstedıgını verdırtmıyorum.Alısmasın oyle hersey benım demeye.Canım seninki normal ama 4 yaşa kadar paylaşmayı bilmiyorlar. İlgiyi başka yere çekmeye çalışmak lazım alma ya da ver diye ısrar ettikçe daha kötü oluyor. Benim kızda öyleydi,şimdi 4 yaşa yaklaştıkça azalmaya başladı.
Terbiyesize bak ya hayır bı de nasıl rahat rahat da konuşuyorlarGercekten sacmalıyor.Hazmedemedı herhlde.
Ev kadını olucan demek diyo bana.
Bıraz da evde oturayım dedım.
Laf sokck aklı sıra.
Daha napicaksin ki:)Ay ıns .Ben genelde alıp odadan cıkarıyorm sakınlestırmeye,ıstedıgını verdırtmıyorum.Alısmasın oyle hersey benım demeye.
Gerı dondugumuzde hala aglamaya devam edıyorsa,eve donuyoıruz.Duzelıcez be ınss:)
Annesi diyor ver diye annesi diyince veriyor saniyesinde geri alıyor cocuk.Gunaydin
Ayy benim oğlumu da hep öyle darlayan çocuklar cikiyo benimki çocuklara karşı sakin, ben de içimden icimden geriliyorum çocuk diye bişey de yapilmiyo. Ama şu var ki şahit olduğum, karşıdaki biyerlere gitmek istemis ya darlanan onun çocuğu olsa sen desen gelmez. Ben böyle çocuktur diyip arayı bulmaya çalışıyodum senin gibi bı baktım ki karşı taraf en ufak biseyde üste cikiyo![]()
Ben böyle düşünmüyorumCanım seninki normal ama 4 yaşa kadar paylaşmayı bilmiyorlar. İlgiyi başka yere çekmeye çalışmak lazım alma ya da ver diye ısrar ettikçe daha kötü oluyor. Benim kızda öyleydi,şimdi 4 yaşa yaklaştıkça azalmaya başladı.
Her çocuk farklı olabilir.benim dediğim psikolojik bir gerçek paylaşma zamanla öğrenilen bir şey,iki yaşla birlikte birey olduğunu keşfeden çocuğun devamlı beniö demesi normal. Bunun dönem gereği olduğunı bilip davranışlarıymızla örnek olup,duruma göre küçük müdahalelerle yavaş yavaş öğrenecekler. 5 yaşındaki çocukla baby inin kızını aynı kefeye koyamayız onu demekBen böyle düşünmüyorum
Benim kızıma verirmisin dediğimde veriyor
Yiyecekde olsa veriyor.
Mesela parka topuyla gidiyoruz başka çocuk oynadığında biraz oynasın versin diyorum henüz 2 yaşında olmasına rağmen soyleyince anlıyor.
Tabi vermek istemeyede bilir vermem dersede vermek istemezsede üstlemem, birlikte oynamaları için çabalarım birlikte oyun kurarım bende oynarım gerekirse.
Ama elindeki bütün oyuncaklarla o oynicak karşısındakinin oyuncaklarını alacak Bi de üstüne
Sürekli izah ede ede öğrenecek. Gerekirse tek kalacak ve öğrenecek bunun böyle olması gerektiğini. Biriyle oynamak istiyorsa paylaşması gerektiğini.
Birlikte oyun kurdurarak ogrenecek
O çocuk 2 yasinda diil 5.5 yasinda belkide 6 anaokuluna baslicak.Her çocuk farklı olabilir.benim dediğim psikolojik bir gerçek paylaşma zamanla öğrenilen bir şey,iki yaşla birlikte birey olduğunu keşfeden çocuğun devamlı beniö demesi normal. Bunun dönem gereği olduğunı bilip davranışlarıymızla örnek olup,duruma göre küçük müdahalelerle yavaş yavaş öğrenecekler. 5 yaşındaki çocukla baby inin kızını aynı kefeye koyamayız onu demek
istedim.