- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Selamlar
Hepiniz iyisinizdir inşallah
yedirenk79
çok geçmiş olsun yeni gördüm rabbim bol şifalar versin inşallah
Bende 3 aydır memleketteydim 10 gün oldu geleli gelir gelmezse kisliklara başladım dondurucum,ve dolabın dondurucusu iyice doldu ben yokken eşimde koymuş bir şeyler vişne,bezelye falan iyi olmuş
Bezelye
Vişne
Bamya
Taze fasulye
Koz biber
Köz patlıcan
Tanelenmis,haşlanmış mısır (salatalar için)
10 kilo tereyağ
bunlar dondurucuda olanlar .
Ayriyetten kış için 20 kilo köy peyniri yaptırdım ,memlekette kaysı,erik,dolmalık biber ve patlıcan kuruttum
Annem toz kırmızı biber,kuru nane ,salça,ceviz koydu
Kayınvalidem 20 kilo kadar un ,kurumuş maydonoz koydu
Yine memleketten
4 kilo nohut
5 kilo bulgur
2 kilo kadar köftelik bulgur aldım her sene toplu alıyoruz hem yerli ,hemde uzun süre yetiyor bize
Bir de dün 25 kavonoz Menemenlik yaptım 10 kavonoz kadarda çorbalar için domates sosu yapicam bu gün
Böylece sezonu kapatırım artık bir tek turşu kalıyor onuda vakti gelince yapacağım inşallah
Hepiniz iyisinizdir inşallah

Bende 3 aydır memleketteydim 10 gün oldu geleli gelir gelmezse kisliklara başladım dondurucum,ve dolabın dondurucusu iyice doldu ben yokken eşimde koymuş bir şeyler vişne,bezelye falan iyi olmuş
Bezelye
Vişne
Bamya
Taze fasulye
Koz biber
Köz patlıcan
Tanelenmis,haşlanmış mısır (salatalar için)
10 kilo tereyağ
bunlar dondurucuda olanlar .
Ayriyetten kış için 20 kilo köy peyniri yaptırdım ,memlekette kaysı,erik,dolmalık biber ve patlıcan kuruttum
Annem toz kırmızı biber,kuru nane ,salça,ceviz koydu
Kayınvalidem 20 kilo kadar un ,kurumuş maydonoz koydu
Yine memleketten
4 kilo nohut
5 kilo bulgur
2 kilo kadar köftelik bulgur aldım her sene toplu alıyoruz hem yerli ,hemde uzun süre yetiyor bize
Bir de dün 25 kavonoz Menemenlik yaptım 10 kavonoz kadarda çorbalar için domates sosu yapicam bu gün
Böylece sezonu kapatırım artık bir tek turşu kalıyor onuda vakti gelince yapacağım inşallah