Küçük Düşün Büyük Olsun!

Mide yanması genelde yediğimiz şeylerle alakalı oluyor. Yağlı şeyler, un hamur kızartma, tatlı şeker vs vs.
Benim mesela genel sıkıntım mide. Fasulye nohut yemeden önce gaz spazm ilacı muhakkak içiyorum. Yoksa gaz krapı yaşıyorum. Tatlı özellikle şerbetliler midemi yakıyor. Bir de karışık kızartma midemin düşmanı o sebeple çok yapmıyorum onu.
Ben denicem artık ne yersem oluyo olmuyo
Sadece az yediğimde olmadığını fark ettim simdilik.

Bugün neler oldu anlatayım benim facia kaynanam aradım aramaz diye söylerinir kocama habire
Yemek masasında arar kerç eder gibi
Aradım açtı
Napıyon anne dedim iyi dedi oturuyorum
Bana dememzmi bişeymi oldu diye
Napım ben bunu valla bidaha atamayacam bu kadını bir arasan aramazsan böyle
Cok özledim hasretinden aradım diyeydin 😂

Günaydınn
Dün akşam soguk bir tarafdan bir tarafdan kalabalık nasıl geçti anlamadım
Cikarkende patronun kardesi evine davet etti
Caya gittik oraya
Eve gelmemiz 00.30 oldu.
Gece yine kahvaltılık 2 tane sigara böregi yedim dün iyi gecti hic midem agrimadı bulanmadi
Ama aksam orda fazla yedim
Icli kofte cok severim cok da usenirim yapmaya
Esiminkileride yedim🤭
Marketlerden dondurulmus aldiginiz begendiginiz varsa önerin kızlar denemek istiyorum.
Bimde gördüm falan nasıldır cesaret edemedim.
Hazır alıp buzlukda bulundurmak istiyorum.

Başladık yine ne pisircem derdine.
Haftasonu 1 gün pide yaptircaz yine 1 gunde esim ciger alalim ciger yapalım dedi
Haftasonlarını kafam rahat olarak planladim

Dün bile masada muhasebedeki kadın, esimin patorunu falan lelli sen ne pisiriyon buna yemek falan verme diyorlar.
Ne yiyo bu evde diye sordular.
Beni her gördüklerinde soruyorlar.
Arkadaslarım bile acıyo abi bana artik diyorum durum vahim diyorum.
Muhasebedeki kadin valla bende acıyorum dedi.
😂
Adamın yemekdeki seciciligi tescilli yani.
Ofistekiler bile bezmiş.
Allah yardımcın olsun diyorlar.

Corba, pilav, tavuk şiş yapicam sanırım
3er şiş yiyorlar cok seviyorlar.
Yarınıda atlatırsam 2 gün kafam rahat #dayanlelli

Ben minik kıtır ekmek yapıp, yerken çorbaya da katıyorum. Güzel oluyor.
Pideli kebap da yapılabilir.
Bende yapıyorum kavanoza koyuyorum ama inan yedirenkcim eşimle ben yiyioruz kızlar koymuyorlar çorbalarına küçükken kavanoz dolu durmazdı şimdi dokunmuyorlar. Bak pideleri harcamış oldum keşke onları ayırsaydım bir daha ki sefere artık aklımda bulunsun.

Bu gün toz alıcaktım ama erteledim, market listesi tamam onu aldırırım eşime sonra yerleştiririm. Havadan herhalde benim ruh halim halsiz, sürekli yagmurlu ve kapalı bir makina çamaşır yıkandı astım nasıl kurur bilmiyorum banyo çamaşır dolu eritmemem zaman alıcak. Rahmet yagsında çamaşırlar varsın geç kurusun. Bu gün karnıbahar yemeği yaptım canım istedi bol limonlu seviyorum. Yanına da birşeyler yaparım artık. Mutfak toplandı, bulaşıklar hallolldu.

Kızlar bu arada kafam attı k.mak. ve dondurucu alıcam sonrada robot.
Yorum okuyorum.
Evde planlama yapıyorum.
Bi kiler dolabi var kucuk odada Alyosa oda yapmicam ust kat yapilana kadar malum, simdilik o odaya koyucam kiler dolabini cikarcam ordan.
Cok bunaldim camasira asla yer yok.
Suan her yerde kurumalik camasir var ev cingene çadırı cinnetlik.
Ve bizde camasir asla bitmiyor.
Beko dondurucu buldum cekmeceli 8bin civarı
Kurutma mak. Marka bakiyorum 10bini gozden cikardim tabi o fiyata bulursam. REGAL kurutma kullanan var mı? Ya da öneri?
Bu ikiliyi önce alıcam odada planlamami yapım ortalikda çamaşır gormek istemiyorum artık.
Esimede dedim bak dedi sen taksitle alalım dedi.
Fiyatlar uçar artık alamam daha.
Gerekirse odayi komple bosaltıcam halledicem bir sekilde.
Yeterki camasir kurutmakdan kurtulim.

Yorum okuyorum.
Evde planlama yapıyorum.
Bi kiler dolabi var kucuk odada Alyosa oda yapmicam ust kat yapilana kadar malum, simdilik o odaya koyucam kiler dolabini cikarcam ordan.
Cok bunaldim camasira asla yer yok.. Ama
Kurutma mak. Marka bakiyorum 10bini gozden cikardim tabi o fiyata bulursam. REGAL kurutma kullanan var mı? Ya da öneri?
Bu ikiliyi önce alıcam odada planlamami yapım ortalikda çamaşır gormek istemiyorum artık.
Lellim dondurucu benim de kilerimde duruyor çok rahat ediyorum 6 çekmeceli benim. Kurutma makinesi evet şart inan şu anda benim evde de çamaşır dolu. Ama bizim Ege rüzgarı çok olan bir yerde yaşadığımız için ben kışın böyle çok nadir sıkışıyorum yoksa çamaşırlar balkonda güzel kuruyor. Kurutma makinesi hiç düşünmüyorum değil bende alabilirim ama öyle çok pahalı birşey düşünmüyorum Altus, Regal olabilir. Robota da sıcak bakıyorum ama onu çok ayrıntılı olarak araştırıp almak istiyorum iyi birşey olsun istiyorum bakalım nasıl olur.

Yorum okuyorum.
Evde planlama yapıyorum.
Cok bunaldim camasira asla yer yok.
Ceyizimden herşeyim Arçelik toplu almıştık eşimin ailesiyle indirim yapıyorlar diye ama Beko Arçelik Altus hep aynı üretici olduğu için bir tık fiyatı uygun diye son zamanlarda altustan devam ediyorum kurutma makinesi derin dondurucu annemin bulaşık makinesi Altus aldık 6 çekmeceli benimde servise gelenlerde hep boşa yüksek ucret vermeyin aynı üretici dedi 2 sene önce araştırırken regale bakmıştım bende yorumları çok güzeldi tabi o zamanlar almak nasip olmadı derin dondurucu kurutma makinesi yorumlari da güzel trendyolda inşallah memnun kalırsınız alacağınız beyaz esyalarda güzel günlerde kullanmak nasip olsun ☺️

şu hayatta iyi ki almışım dediğim

kurutma makinası (yerim olmadığı için çamasır makınası ıle beraber olandan aldım asırı memnunum, saatlerce kurutma olayı gerıde kalmıs, yok kuculuyor yok yıpratıyor falan hepsı gerıde kalmıs bence

kurutma saatı 1 saat 1 saat 10 dk 1 saat 55 dk falan dıye oluyor genelde

1. robot supurge :)

Ceyizimden herşeyim Arçelik toplu almıştık eşimin ailesiyle indirim yapıyorlar diye ama Beko Arçelik Altus hep aynı üretici olduğu için bir tık fiyatı uygun diye son zamanlarda altustan devam ediyorum kurutma makinesi derin dondurucu annemin bulaşık makinesi Altus aldık 6 çekmeceli benimde servise gelenlerde hep boşa yüksek ucret vermeyin aynı üretici dedi 2 sene önce araştırırken regale bakmıştım bende yorumları çok güzeldi tabi o zamanlar almak nasip olmadı derin dondurucu kurutma makinesi yorumlari da güzel trendyolda inşallah memnun kalırsınız alacağınız beyaz esyalarda güzel günlerde kullanmak nasip olsun ☺️
Aa altusa hic bakmadim onunda yorumlarina bakim.
Benim buzdolabım Regal gerisi arcelik.
Buzdolabim tam 13 senelik ama maşallah cok iyi çıktı
Ozamanlar esim işsizdi 900tl almıştık annem odemisti taksitlerini.
Sanki 20 seneyide doldurcak performansda duu bakalım ☺️
Şans işimi bilmiyorum ama beyaz esyada yüzüm güldü hep.
Mini firinim beko ceyizimden yani 19 senelik o da cok guzel pişiriyor hala.
Şu ikiliyide iyi bisi alırsam güzel olacak.
Cok teşekkürler insallah hepimiz gonlumuzdekini alırız.

şu hayatta iyi ki almışım dediğim

kurutma makinası (yerim olmadığı için çamasır makınası ıle beraber olandan aldım asırı memnunum, saatlerce kurutma olayı gerıde kalmıs, yok kuculuyor yok yıpratıyor falan hepsı gerıde kalmıs bence

kurutma saatı 1 saat 1 saat 10 dk 1 saat 55 dk falan dıye oluyor genelde

1. robot supurge :)
+ dondurucu su üçlüyü almak icin boğazımdan kismaya razıyım suan o derece bunaldım.
Özellikle camasır olayı en acilim o.

Son düzenleme:
Lellim dondurucu benim de kilerimde duruyor çok rahat ediyorum 6 çekmeceli benim. Kurutma makinesi evet şart inan şu anda benim evde de çamaşır dolu. Ama bizim Ege rüzgarı çok olan bir yerde yaşadığımız için ben kışın böyle çok nadir sıkışıyorum yoksa çamaşırlar balkonda güzel kuruyor. Kurutma makinesi hiç düşünmüyorum değil bende alabilirim ama öyle çok pahalı birşey düşünmüyorum Altus, Regal olabilir. Robota da sıcak bakıyorum ama onu çok ayrıntılı olarak araştırıp almak istiyorum iyi birşey olsun istiyorum bakalım nasıl olur.
Hepsi aynı işi goruyordur diyorum bende öyle 12binler 15binler vermicem
Regal var yorumlari guzel 7bine
Benim işimi görür sanki.
Önce onu alıcam
Yer bile hazırladım sabah beri odayı temizliyorum.
Kafamda plan yapıyorum.
Kapıların uzerinde bile çamaşır oluyo bazen beni aşırı rahatsız ediyor.

Robotada bi gidip geliyordum dün esimin patronun esi kardeslerinin esi gelinler çok övdüler
Birebir kullanandan duyunca bi ikna oldum
Kadinda evi robota supurtmus gündüz gayetde temizdi.
Ordan bi icime sindi.
Ama hic bilgim yok markalari hakkinda yorum okumam lazim.

Aa altusa hic bakmadim onunda yorumlarina bakim.
Benim buzdolabım Regal gerisi arcelik.
Buzdolabim tam 13 senelik ama maşallah cok iyi çıktı
Ozamanlar esim işsizdi 900tl almıştık annem odemisti taksitlerini.
Sanki 20 seneyide doldurcak performansda duu bakalım ☺️
Şans işimi bilmiyorum ama beyaz esyada yüzüm güldü hep.
Mini firinim beko ceyizimden yani 19 senelik o da cok guzel pişiriyor hala.
Şu ikiliyide iyi bisi alırsam güzel olacak.
Cok teşekkürler insallah hepimiz gonlumuzdekini alırız.
Altus Al 81 lc 8kg A++ olanı kurutma makinem derin dondurucu da altus al 608 hatta şuan 6775 tlydi Trendyolda bende şansıma Trendyoldan aldıklarım hep sıkıntısız geldi kombi arizalanmisti kombiyi de ordan almıştık hatta kurutma makinesi aldığım satıcı izmirdeymis ertesi gün getirdi fatura kargoyla gelmişti şans işi hep :)

Back
X