- 31 Ağustos 2017
- 2.458
- 11.194
- 208
- 35

Elbiselerinde çok güzel iyi günlerde kullanmak nasip olsun canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzel gunlerde kullan kuzuAy bide bikac elbiss aldim trendyoldan,fiyatlar cok iyi 130 tlye kalem elbise 75 tlye cicekli elbise aldm.Dugunluk derneklik,
Bereketli olsunBugün bir bütün tavuk aldım. Iftara kayınvalidemle maklube yapıyoruz. Bir de bir tane çeyrek altın ve 1 gramlık altın aldım. Araba değiştireceğimiz için tlde vadeli mevduat hesabımda biraz param var. Oraya da 2 bin attım.
Ben eskiden herşeye üşürdüm. Şimdi kazak giyemiyorum. Biraz evden belki bilmiyırum. Bugün askılı ve şortla dolaştım. Ara ara yanmalar oldu. Değişik birşeyBenimde anlık aslında
Yani normalde sıcagı sevmiyorumda böyle bi an geliyor sanki o ateş hic gecmicek sanırım cok darlaniyorum bir süre sonra normale dönüyor
Bende kızdan sonra daha cogaldı
Özellikle hamileyken oldu.
Kiradaki evdeydik bir de böyle seramiklere yatiyordum o derece esim hasta olcaksın diye tepemde bekliyordu
Öyle böyle bir ateş degildi
Ayağımı buzlu sulara soktugumu hatırliyorum
Balkonu yikar soguk soguk basardim gider.
Kazak giymeyi okadar özledim ki.
Annem giyiyor kazak yelek özeniyorum yaw.
Koca yaz hic kazak giymedim desem yeri.
Hatta kışın avm de kısa kollu gezdim tek bendim deli demislerdir.
Giyineniyorum napim ates basiyo kac gundur hep askılı bady sortda giycemde bu sefer annem basliyo kadina bakiyorum kazak ben askılı kızım anlamıyosun usutcen diyo sürekli.
Bizde ırside olabilir
Babam hic palto giymez mesela hic gormedim
O da kısa kol gezer
Ben öyleyim
Oglan benim simdi öyle odasinin petegini yillardir yaktirmaz
Tshrtle geziyo o da genelde.
Artık kabullendik hasta degiliz genetik diyoruz.
Aaaa dün nasıl gelmemişim buralara o saatlerdeeeeee.Kizla uyuyorum 21.00 da
Uyandim 1 de kahve yaptm kostum buraya![]()
AlyoşummmAlya hanim kot istiyor
Mavi olsunmus,dugmeli olsunnmus babasi gibi.
Benim gosterdigim bikac modeli de begenmedi haspam
Onu yirtikmis yirtik mi giysinmis cjfjdjj
Olcem ya.
Lcw kendini zara saniyor 299 falan orda cocuk jeanlar,gider zara alirim tas gibi.
Mini mouse begendi ama beden yok ona magazadan bakcm.
Saolasin bacimGuzel gunlerde kullan kuzu
Ahhh keske olsa daha cok versek ablababyloading87 canım kızına gelen harçlık senin güzel ve cömert kalbinden geliyor. Elinden geleni elin ile vermeyi seviyorsun, Rabbim de senin elini boş bırakmıyor. Öpüyorum o güzel Alyanı çok güzel bir bayram harçlığı olmuş artsın çoğalsın evinizin biriciğinin.
Elbiselerinde çok güzel iyi günlerde kullanmak nasip olsun canım.
Gule gule kullanilsinIyi günler herkese. Ayferim geldi biraz bilgi vereyim. Kumtel marka dijital olanı tercih ettim. 2380 tl ödedim. Amazondan aldık. Peşin fiyata 3 taksit yaptırdık.
Dün sahura patates denedik. Çiğ patatesi önce tuz ve yağ ile karıştırdık. Ilk olarak 160 derecede 12 dakika pişirdik. Sonra 200 derecede 10 dakika kızarttık. 10 numara oldu. Tavada kızarmış kadar lezzetli oldu ama o kadar yağlı yağlı olmadı. Fırın gibi kuru da olmadı. İkisinin ortası gibi düşünün. Biz beğendik. Almak isteyenlere de fikir olsun. İlla çok pahalı olanları tercih etmeye gerek yok.
Bereketli olsunnBugün bir bütün tavuk aldım. Iftara kayınvalidemle maklube yapıyoruz. Bir de bir tane çeyrek altın ve 1 gramlık altın aldım. Araba değiştireceğimiz için tlde vadeli mevduat hesabımda biraz param var. Oraya da 2 bin attım.
Hayırlı olsun. Bu süreç sizler için epey heyecanlı olacağa benziyor.Gunaydinnlar
Kocam beyin bugun is gorusmesi vardi,pazartesi baslayacak kismetse
Biz bi tutuss
Aniden olunca,okul bulmak icin teyzeler halalar yavru vatan Kibrisa kadar haber saldik
Gorumcemin ikisi de ozel okulda calisiyo,birininki bayagi pahali bi okul,ona yetisemeyizde,buyuk gorumcem sorck yarin fiyatlarini anaokulu icin.
Yine 2 vardiya Allahtan yarim gun kociyle kalir okul bulana kadr babanneye cokcez
Sartlari da iyi,3 ayda bir market fisi veriyormus burasi,otekler erzak veriyordu ,bakliyatlari pismiyordu,ben de duduklu yok dagitiyordum.En azindan ihtiyacimiizi aliriz marketten.
Cocuk perisan olmadan atlatiriz ins bu gecis donemini
Yarin egitime katilck,kardesimin ev yakin,teyzene biraksin baban seni diyirm,sen de gelcen mi diyo![]()