Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selammm
Gozumu yemek yaparak actim.
Yani corba ve pilav
Ciger yapıcaz aksama
Saat 1 gibi cikip biraz gezicez kız hava alsın az
Herseyi hazırlamam lazım iftara ancak yetisiyoruz trafikden.
Gelince hemen cigeri kizartirim tmmdır.

2 gundür kullanmadigimiz odayi ve mutfagi temizliyorum.
Oralar bitti
Banyo ve yatak odasiyla devam edicem ama haftasonu yapamam evde olmayiz.
En son salonu temizler çıkarım
Herseyi cekip ustunu arkasini siliyorum.
Baza dolap c.mak. bulasik mak. Sirayla gidiyorum ceke ceke.

Yine ben yoruluyorum yine yaw yetistircem diye herseyi

kadın da dönmesini bekliyor gibi konuştu sanki. Tabi çocuğa böyle söyle demiş de olabilir bilmiyorum. Anneler babalar ayrılık konusunda çocukları yıpratıyorlar.Benim orada tek hassas olduğum konu, çocuğun konuşurken boğazının düğüm düğüm olması ve bu konudan çok etkilenmesiydi. Zaten izlediğim bir programda değil bu n.hatipoğlu. Başka yerde karşıma çıktı video.
Daha çok babayı suçladım ben. Belki yaşadıklarımdandır. Çünkü 11 yaşımda ben de babamın başka kadınla konusunu duyduğumda ağlamıştım ve ne olur rüya olsun diye dua etmiştim. Ve sonrasında aylarca eve gelmeyişi ilgilenmeyişi içimde inanılmaz yer etti. Annem bir gün bile bizi doldurmadı babanıza şöyle deyin diye. Yıllarca bekledi dönsün çocuklarına sahip olsun diye. Tabiki bizim içindi beklenesi yoksa o kadar olaydan sonra nasıl eskisi gibi olsun. Belki kadın da çocuğu için diyordur. Onu yargılayamam.
Ama geçmişteki çoğu baba da malesef öyleydi. Elbet iyileri de vardır.
Ben hala babamı affedemiyorum. İnşallah bu kızın öyle olmaz. Ölse arkasından gözyaşı dökmem. Düğünüme de duydu geldi. Geçen aneliyatta da gelmek istedi. Ama bir anlamı yoktu benim için.
Çünkü herşey zamanında güzel,

Altus 8kg b sınıfı diyor
Ama yorumlarda +40tl fazla odedik falan okudum fatura icin
Bende ancak sora yorum okuya bakıyorum
Kız benim çamaşır mak 7 kilo kaynanam size yeter dedi iki kişi kendi aldı 10 kilo ona yetmiyor sanki şimdi ki aklım olsa en büyüğünü alırdım
kadın da dönmesini bekliyor gibi konuştu sanki. Tabi çocuğa böyle söyle demiş de olabilir bilmiyorum. Anneler babalar ayrılık konusunda çocukları yıpratıyorlar.Benim orada tek hassas olduğum konu, çocuğun konuşurken boğazının düğüm düğüm olması ve bu konudan çok etkilenmesiydi. Zaten izlediğim bir programda değil bu n.hatipoğlu. Başka yerde karşıma çıktı video.
Daha çok babayı suçladım ben. Belki yaşadıklarımdandır. Çünkü 11 yaşımda ben de babamın başka kadınla konusunu duyduğumda ağlamıştım ve ne olur rüya olsun diye dua etmiştim. Ve sonrasında aylarca eve gelmeyişi ilgilenmeyişi içimde inanılmaz yer etti. Annem bir gün bile bizi doldurmadı babanıza şöyle deyin diye. Yıllarca bekledi dönsün çocuklarına sahip olsun diye. Tabiki bizim içindi beklenesi yoksa o kadar olaydan sonra nasıl eskisi gibi olsun. Belki kadın da çocuğu için diyordur. Onu yargılayamam.
Ama geçmişteki çoğu baba da malesef öyleydi. Elbet iyileri de vardır.
Ben hala babamı affedemiyorum. İnşallah bu kızın öyle olmaz. Ölse arkasından gözyaşı dökmem. Düğünüme de duydu geldi. Geçen aneliyatta da gelmek istedi. Ama bir anlamı yoktu benim için.
Çünkü herşey zamanında güzel,
Senin yasadıkkarın önüne gelmiş onu görünce 🥺
Keşke erkekler akıllı davranabilirse başka bir kadına vardığında sanki bambaşka şeyler yasıyacaklar sanıyorlar halbuki aynı hayat
Heleki çocuk olunca zor o çocugunu bırakınca o çocuğun hep bir yanı buruk kalacak mahrum kalacak

Benim kv ve kayınbaba sözde aynı evdeler ama evli gibi değiller dışarıdan bir aile gibi görünselerde çok bariz ayrılar eşimde bir aile hayatı yasayamamıs yıllarca
Biz evlendiğimde eşime telefon etti bir gün sen karının koynuna girdin tatlı geldi demişti
Eşimde patlama oldu sanki anne bırak bıraka mutlu olayım siz gibi mutsuz mu olayım demişti ve mutsuzluğunu oğluna yasatmak istedi hep halada devam ediyor

Kız benim çamaşır mak 7 kilo kaynanam size yeter dedi iki kişi kendi aldı 10 kilo ona yetmiyor sanki şimdi ki aklım olsa en büyüğünü alırdım

Keşke erkekler akıllı davranabilirse başka bir kadına vardığında sanki bambaşka şeyler yasıyacaklar sanıyorlar halbuki aynı hayat
Heleki çocuk olunca zor o çocugunu bırakınca o çocuğun hep bir yanı buruk kalacak mahrum kalacak

Benim kv ve kayınbaba sözde aynı evdeler ama evli gibi değiller dışarıdan bir aile gibi görünselerde çok bariz ayrılar eşimde bir aile hayatı yasayamamıs yıllarca
Biz evlendiğimde eşime telefon etti bir gün sen karının koynuna girdin tatlı geldi demişti
Eşimde patlama oldu sanki anne bırak bıraka mutlu olayım siz gibi mutsuz mu olayım demişti ve mutsuzluğunu oğluna yasatmak istedi hep halada devam ediyor
İnsan artık eşine birşey hissetmiyor olabilir. Huzursuz olabilirler birbirleriyle. Ömür boyu deli gibi sevecek ve hep iyi anlaşacak değil insanlar.
Ama hayatlarına başka kadın girince çocuğunu çocuklarını da yok sayar gibi hareket etmeleri ( bunu yapanların çoğu erkek ) gerçekten insan olmadıklarını düşündürüyor.

Aynen babasini gormuyorsa o ki terk etmis ne biliyo oruc tutuyo nerden biliyo el kadar sebi
Annesini rus sandım hatipogluda yabancı sandı.
Esimden ayrılsam esimi kotulicek vakit zaman bile aklıma gelmez cocuguma.

Ben esimin ailesiyle gorusmedigimi ogluma hic aciklamadim hic de sormadı.
Yanında menzusunu acmadım hic yoklarmış gibi bildi ama hic de kotulemedim.
Cocuk detay bilmeyince merakda etmedi bence.

Bu gibi durumlarda acitasyondan nefret ederim
Gaddar tarafım ortaya çıkar benim hemen siler atarım yokmuş gibi davranırım.
Çocuğun yanında konuşulmuştur belki ona da söylenilmiştir. Eğerki öyleyse de çocuk eksik bırakılmasa bunları söylermiydi bilemedim. Çocuklar yeri geliyor babalarına laf ettirmiyorlar.

Aynen ya yaşadıklarımdan direk adamı suçladım ve kıza çok üzüldüm. Umarım bu konu üzerine çıkar kendini ispatlar bu baba olacak adam :) kız da mutlu olur 🥰

selam kizlar nasilsiniz
ben butun gun oyuncak topladim aksam ablamlar geldi ruhuma iyi geldi resmen .simdi de ikizleri uyutup cay icsem sukredecek moddayim
Seni çok iyi anladım ya benim de ruhuma iyi geliyor ablam kardeşlerim. Gözün aydın 😊
O ev dağınıklığı bitmiyor bitmiyor bizde. Eskiden ev toplamayı severdim şimdi en sevmediğim iş bu :)
Bugün arkadaş iftara davet etmişti. Evi oldukça toplu. Ya benim evim niye öyle olamıyor😵‍💫 o evde çocuklu ev.

İyi geceler herkese,
Bugün arkadaş davet etmişti ona gidecektik. Eşim çiğ köfte yapayım götürelim dedi. Çok sevdiklerini biliyor.
Anamm bir süsledi kaç saat uğraştı. Suşiii çiğ köfte 😅
Beni de alıkoydu şunu ver buna yardım et. Sonra markete kaçtım :)
Döndüm hazırlandık çıktık.
İftar yaptık. Kızlar oynadı. Ela sabahtan çok heyecanlıyım diye başlamıştı.
Tam 7 yıl oldu sayılır. Burada kk da yollarımız kesişmişti.kızlarımız için adım attığımızda ilk bakırköy sadi konuk eğt.arş. hastanesinde heyet raporu alırken yüzyüze görüşmüştük.
Sonrasında kızlarımızı beklerken gidip gelme görüşmelerimiz devam etti. Hala da görüşüyoruz. İlerde kızlarımız da birbirlerinin duygularını anlayacak paylaşacaktır elbet.
Saat 23:00 gibi çıktık.
Yolda midem bulanıyor dedi kustu.
İstanbulda araba tutuyor, uzun yolda çok şükür olmuyor. Çünkü yolda uyuyor.
Ablam mide bulantısı için bileklik vermişti yanıma almayı unutmuşum. Ne çare bulacağım daha bu konuya bilmiyorum.
Bugün böyle geçti yarın da iftara teyze dayı ve eşimin kardeşi gelecek. Dönerken teyzeyi alalım dedim. Boşver dedi. Yarın geri götürsün diye kardeşini de çağırdı.gelmiş gelmemiş önemli değil ama yarın teyzeyi eve götürmeye uğraşamayacağım dedi. Pazartesi iftara misafiri varmış yarın kalmam dedi teyze.

Aynen babasini gormuyorsa o ki terk etmis ne biliyo oruc tutuyo nerden biliyo el kadar sebi
Annesini rus sandım hatipogluda yabancı sandı.
Esimden ayrılsam esimi kotulicek vakit zaman bile aklıma gelmez cocuguma.

Ben esimin ailesiyle gorusmedigimi ogluma hic aciklamadim hic de sormadı.
Yanında menzusunu acmadım hic yoklarmış gibi bildi ama hic de kotulemedim.
Cocuk detay bilmeyince merakda etmedi bence.

Bu gibi durumlarda acitasyondan nefret ederim
Gaddar tarafım ortaya çıkar benim hemen siler atarım yokmuş gibi davranırım.
Ben de kotulemeye inanilmaz karsiyim.Ben anneme gittigimde hic konusmadik Alyanin yaninda,babasini iste bildi,2 kere babasi aldi gezdirdi zaten.
İlk hafta eve gelince hep sordu ama evimizie geldik mi?Ananemde kalcaz mi falan diye.
Cocugun yaninda konusmadigimiz hali bu.Konusulan cocuk ne olur kimbilir🥺

İyi geceler herkese,
Bugün arkadaş davet etmişti ona gidecektik. Eşim çiğ köfte yapayım götürelim dedi. Çok sevdiklerini biliyor.
Anamm bir süsledi kaç saat uğraştı. Suşiii çiğ köfte 😅
Beni de alıkoydu şunu ver buna yardım et. Sonra markete kaçtım :)
Döndüm hazırlandık çıktık.
İftar yaptık. Kızlar oynadı. Ela sabahtan çok heyecanlıyım diye başlamıştı.
Tam 7 yıl oldu sayılır. Burada kk da yollarımız kesişmişti.kızlarımız için adım attığımızda ilk bakırköy sadi konuk eğt.arş. hastanesinde heyet raporu alırken yüzyüze görüşmüştük.
Sonrasında kızlarımızı beklerken gidip gelme görüşmelerimiz devam etti. Hala da görüşüyoruz. İlerde kızlarımız da birbirlerinin duygularını anlayacak paylaşacaktır elbet.
Saat 23:00 gibi çıktık.
Yolda midem bulanıyor dedi kustu.
İstanbulda araba tutuyor, uzun yolda çok şükür olmuyor. Çünkü yolda uyuyor.
Ablam mide bulantısı için bileklik vermişti yanıma almayı unutmuşum. Ne çare bulacağım daha bu konuya bilmiyorum.
Bugün böyle geçti yarın da iftara teyze dayı ve eşimin kardeşi gelecek. Dönerken teyzeyi alalım dedim. Boşver dedi. Yarın geri götürsün diye kardeşini de çağırdı.gelmiş gelmemiş önemli değil ama yarın teyzeyi eve götürmeye uğraşamayacağım dedi. Pazartesi iftara misafiri varmış yarın kalmam dedi teyze.
Gobek deligine bant yapistiriyorlar kusmasin diye ama.İse yarar mi bilmiyorm.Cok gecmis olsun🙏

Gunaydin bacimlar
İyi pazarlar
Ev halki uyuyor.
Aksam anama coktuk iftara,koci iftara gidecekti,kardesimler koye gitmis,babam da bizi aldi,iftara yakin.
Annem corba,ciger kizartma falan yapmis,cocuklara da kofte pisirdik masingada.
Yedik ictik babam eve birakti.
Tabi sahura yanimiza bi dunya sey koymus,kociye ciger falan isittim yedik.
Alyada sahura kalkti tam senlik🙆
Bugunde kardesim iftar veriyor disarda,20 kisiye yakin olcaz galiba.
Gunduz h.icine yemek yapcam.
Bayrams kacalim 2 gun biyere diyoruz ama henuz bulamadik yer🙈

Güzel bir pazar günü olsun hepimize. Dün pazar pahalıydı demek istemiyorum artık gerçekten nirvanaya az kaldı sen diyorum küçücük bir semt pazarısın havan kime neyse 3 er kilo elma ve portakal, 1.5 kilo muz, 2 kilo salatalık, 2 kilo domates, 1 orta boy karnıbahar, 1 kilo ıspanak,1 adet marul, 1 kilo limon marketten de soğan aldık ne kadar tuttu bilmek istemiyorum dedim eşime her pazar dönüşü hesap yapar sonra da cebinde kalan paraya bakar hesap kontrolü yapıyor dün 3 litre süt aldı eşim açıktan yoğurt mayaladım. Ispanakları temizleyip dondurucuya koyucam hazır oluyor elimin altında. Akşama iftara misafirim var tabi yaptıklarımdan yine o ablamın eşine de göndericem. Akşam için tavuklu terbiyeli şehriye çorbası, tas kebabı, pirinç pilavı. marul salatası, zeytinyağlı kapuska, cacık içecek olarak da limonata, cola, meyve suyu var dikkatimi çekiyor ramazan da cola çok tüketiliyor. Tatlıyı da eşime hazır aldırıcam. Evde yine pide ve ekmek birikti, bu akşamda alırız eşime söyliyorum az al diye ama adam fırına gidince benim söylediklerimi unutuyor, olsun yeriz diyor, yiyorda hakkını yemeyeyim.
Kızlarım bayram alışverişi yapıyor aldıklarının bir kısmını geri iade ediyorlar, ama çok güzel ayakkabı almışlar kendilerine kredi kartlarının patlamadığı ay yok bizim evde mutlu olsunlarda borç ödeniyor.

Camasir diil kuzu kurutma makinesi

selam kizlar bugun tum evi temizledim toz aldim .kapali balkon var benim buyuk ona bayadir dokunmamistim temizleyene kadar canim cikti .buzdolabini temizledim tr_lelli tr_lelli temizlikte ilbayslar cok isime yaradi saolasin canim .
aksama lazanya yapmistim elimin ayarini sevim uc gun yeriz artik koca borcami
kiz atesli yarin krese gitmicek ben izinliyim beraberiz ikizlerle bakalim nasil olcak
kk hedefim 44 den 35 e dusurmekti bu ay basardim ama havalar guzellestikce hesap tutmayacak gibi

Back
X