Dün bizim tanıdık kuyumcu da 1300 dedi yarımı 650ye aldimTanidik kuyumcu 1.300tl dedi
1.368tl miş alış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün bizim tanıdık kuyumcu da 1300 dedi yarımı 650ye aldimTanidik kuyumcu 1.300tl dedi
1.368tl miş alış
Rabbim korumuş minik savaşcıAmin inşallah çok şükür mama masrafimiz yok ama olanlara çok zor. Amin çok sağolun hamileliğim hep kanamayla riskle geçti bir anda tansiyonum yükseldi doğum iznine ayrıldım birkaç gün sonra gebelik zehirlenmesi yasadim 33+5 kızım erken doğdu prematüre 2.5 ay kuvozde kaldı benim tansiyon doğumdan sonra düşmedi 1 haftalık lohusayken böbrek taşı kirdirdim ondandır belki diye ölümlerden döndü kizom bağırsak sorunu filan oldu kuvozdeyken 20 Mayıs'ta 4 yaşına gircek o zamandan beri hep hastane kontrollerimiz oluyor 1 yaşından sonra erken doğuma bağlı epilepsi nöbeti geçirdi hastanede yattık 1 hafta kepra kullanıyoruz yürümesi çok gecikti 2.5 yaşını geciyordu yürümeye başladı geçen sene Aralık gibi yürümeye başladı geçen yaz tuvalet eğitimi denedim ama geç yürüdüğü için kasları gelişmedi ondan basarili geçmedi inşallah bu yaz halletcez onu bezlerine aşık o ayrı mesele :) 2 senedir özel eğitime gidiyoruz yurumedigi için çıkarmıştım raporu fizik için tabi şimdi yürüdüğü için sosyallessin diye gidiyoruz arkadaşlarını öğretmenlerini görüyor biz konuşmalarını anlıyoruz ama konuşmada da gecikme var tuvalet eğitimini halletseydik yarım günde olsa kreşe gitmesini istiyoruz yürümede de daha bozukluk var sürüyor ayağını biraz doktor duzelcek dedi çok uzun oldu ama bizim durum böyle çok şükür bugunumuze diyorum :)
Teşekkür ederim amin inşallahRabbim korumuş minik savaşcı
Allah can saglığı versin, hastalık vermesinde hepsi geçiyor.
Her cok güzel olsun prenses için
Canımmm ya kıyamam, zor gebelik ve sonrası da zor olmuş. Ama inşallah bundan sonrasında çok güzel günleri olur. Benim arkadaşın birinin kızı var ilkokula gidiyor o da epilepsi teşhisi konulmuş anlatmıştı ilaç kullandığını. Daha yeni teşhis konulmuş.Amin inşallah çok şükür mama masrafimiz yok ama olanlara çok zor. Amin çok sağolun hamileliğim hep kanamayla riskle geçti bir anda tansiyonum yükseldi doğum iznine ayrıldım birkaç gün sonra gebelik zehirlenmesi yasadim 33+5 kızım erken doğdu prematüre 2.5 ay kuvozde kaldı benim tansiyon doğumdan sonra düşmedi 1 haftalık lohusayken böbrek taşı kirdirdim ondandır belki diye ölümlerden döndü kizom bağırsak sorunu filan oldu kuvozdeyken 20 Mayıs'ta 4 yaşına gircek o zamandan beri hep hastane kontrollerimiz oluyor 1 yaşından sonra erken doğuma bağlı epilepsi nöbeti geçirdi hastanede yattık 1 hafta kepra kullanıyoruz yürümesi çok gecikti 2.5 yaşını geciyordu yürümeye başladı geçen sene Aralık gibi yürümeye başladı geçen yaz tuvalet eğitimi denedim ama geç yürüdüğü için kasları gelişmedi ondan basarili geçmedi inşallah bu yaz halletcez onu bezlerine aşık o ayrı mesele :) 2 senedir özel eğitime gidiyoruz yurumedigi için çıkarmıştım raporu fizik için tabi şimdi yürüdüğü için sosyallessin diye gidiyoruz arkadaşlarını öğretmenlerini görüyor biz konuşmalarını anlıyoruz ama konuşmada da gecikme var tuvalet eğitimini halletseydik yarım günde olsa kreşe gitmesini istiyoruz yürümede de daha bozukluk var sürüyor ayağını biraz doktor duzelcek dedi çok uzun oldu ama bizim durum böyle çok şükür bugunumuze diyorum :)
Bizdeki de aynı durum. Birikim yapmaya çalışıyoruz. Kartlar coşuyor zaten ondan hiç bahsetmeyeyim :)Allah ödeme kolaylığı versin inşallah bende önceden çeyrek gram filan alıyordum biriktirip şimdi yarım gram alıyorum biriktirebilirsem her ay alamıyorum ama ayarladım mi hemen alıyorum Allah'tan eşimin ticketi var evin ihtiyaçlarını biraz ordan da karşılıyorum yemek koyuyorum götürüyor esim ise. çok savurgan biri de değilim ama ticket olmasa kendi evimiz arabamiz olmasına rağmen düşünüp duruyoruz nerden idare edip birikim yapariz diye kirada olana Rabbim yardım etsin çok zorlaştı iyice herşey
Geçen sene ilacı yavaş yavaş birakcaktik temiz göründü ama rota virüsü salgını vardı o zaman ishal kusma ateş derken nöbet geçirdi birakamadik ilacı o yüzden p gunlerde gelir inşallahCanımmm ya kıyamam, zor gebelik ve sonrası da zor olmuş. Ama inşallah bundan sonrasında çok güzel günleri olur. Benim arkadaşın birinin kızı var ilkokula gidiyor o da epilepsi teşhisi konulmuş anlatmıştı ilaç kullandığını. Daha yeni teşhis konulmuş.
İnşallah hepsi sağlığına kavuşsun da paranın önemi yokbirikim yapacağınız günlerde gelir
Bizim kartlarda aynı durumda maaş kartlara hep :)Bizdeki de aynı durum. Birikim yapmaya çalışıyoruz. Kartlar coşuyor zaten ondan hiç bahsetmeyeyim :)
Geçmiş olsun canım. O bacak sorunu bende de var. Huzursuz bacak sendromumu yoksa varistenmi bilmiyorum. Yürüyüş yapmam şart. Uzun süre ayakta kalınca inanılmaz ağrıyor ve sabah kalkınca kan dolaşımının azaldığını hissediyorum.Bu gün yine sabah sabah bir makina çamaşır ile gözümü açtım akşam yagmur görünüyordu çalıştırmadım ama sabaha kadar yağmamış balkona çamaşır askısına astım yagarsa telaş yapmayayım diye. Yemekler var dünden onlar bitsin isteyen olursa yine yaparım. Mutfak topladım, bitenleri kavanoza doldurdum üstlerini sildim. Benim saklama kaplarım kavanozlarım küçük sık sık doldurmak istiyor eşim izin almış yazlığa gitti bahçeyi düzenlemek için yanına tost yaptım birde ayran koydum yeter dedi. Evin tozunu aldım yeni sırt çantası almış kızlarım onu düzenledim, önceki çantamı da kıyamıyorum deri boşalttıp kaldırdım. Bu gün biraz dinlenmek istiyorum ayakta fazla kalmaktan bacaklarım agrıyor, tabi tek sebep bu değil biraz da kilo var ama veremiyorum. Akşam erkenden uyumuşum tv izlerken uykuya dalmak en sevdiğim. Paralarımı saydım bir ara çıkıp döviz alabilirim. Ama her an para lazım olucak diye de uzatıyorum almayı.
Ben beyin ameliyatı sonrası nöbet geçirmekten çok korktum. Keppra kullandım hala da kullanıyorum.Geçen sene ilacı yavaş yavaş birakcaktik temiz göründü ama rota virüsü salgını vardı o zaman ishal kusma ateş derken nöbet geçirdi birakamadik ilacı o yüzden p gunlerde gelir inşallah
Artık içki de lüks oldu, soğan lüks olmuş içki lüks olmasında ne olsunSlm bacimlar
Gelemeyrumm yinee.
Kiz babannede bu hafta koci is cikisi aliyor.
Krizliyiz,gitmem diyor zor zar ikna ediyorm.
Kaldi 1 hafta #direnbaby
Pazar Bozcada yaptik,kociyle ben hastayiz bide.
Allahtan kizda bisey yok,onu kollucaz derken kendimiz carpildik.
Asiri yorulduk gunu birlik gidince.
Bozcada cok bozmus
Toz toprak,kazmislar butun sokaklari.
Yukari dar alandan bile arabalar geciyo,Madamin kahvesinde oturduk,kac kisiyle kapistim,burdan araba mi girer,gorgusuzluk diye.
Polis sokuyor diyorlar birde,coluk cocuk oturuyosun uzerinden araba gececek.
Dur aklima gelmisken yazayim onu belediyeye
Birikimi gectim borclanmasak sukur
Bozacada da 2 pİzza 2 icecek 950 koci odedi onu tl(icecek 1 kadeh sarapti 150 tl o hadi)
Madamin kahve 370 tl odedim .
2 kahve 3 kutu kurabiye.
İvrindi de yemek yedik ,izgaraci 550 tl odedim.
90 tl sans sabunu aldim annemleee hediye.
Saca saca geldik resmen.
Yol falan ne odedi koci bilmiyorm 1 de ona gitmistir.
Pazartssi aksmi tarhana corbasi,lavas yaglama,manti falan gecistirdik.
Kendimde degildim valla,sali kiymali patates,tarhana
Bugun belen tava yapcam.
Dun kizin bayram paralarindan 50 eur aldim.
Bari onlar harcanmasin.
İnşallah siz de gecirmezsiniz ergenlikten önce olunca geçiyor dedi doktorlar hep korkudan yatağını ayiramiyorum yanımdan oda yapamıyorumBen beyin ameliyatı sonrası nöbet geçirmekten çok korktum. Keppra kullandım hala da kullanıyorum.
Şimdi de kaygım ilacı bırakınca nöbet geçirme riski varmı korkusu. Temmuz sonu bırakacağım ilacı.
Allah kimseye yaşatmasın nöbet geçirmeyi. Şükür ben yaşamadım ama minik kızının da geçsin bitsin inşallah![]()
Ben bebekken odasında uyuttum.Bazen haftada bir odasında yattığım olurdu. Ne de olsa alışkın, alıştırıp sonra zorlanmayayım odasında yalnız yatmaya diye düşünmüştüm. Ama ilerleyen süreçte 3 yaş sonrasında gelip beni yanına çağırmaya başladı.( sanırım bu korku ve rüya aşaması).. Bir dönem yanımıza aldık. Bir süre sonra yatağımda yatmak istiyorum ama sen de gel demeye başladı. Hafta içi onun odasında yatıyordum. Hafta sonu yatağımda.İnşallah siz de gecirmezsiniz ergenlikten önce olunca geçiyor dedi doktorlar hep korkudan yatağını ayiramiyorum yanımdan oda yapamıyorum
Çocuk konusunda hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.Iyi geceler arkadaşlar. Bayramdan sonra artık evimize döndük. Adıyamandayız. Evi adam etmeye çalışıyorum. Bu ay gebelik için tedaviye başladık. Dün çatlatma iğnesi oldum. Girdik bir yola bakalım.
Siz nasılsınız neler yapıyorsunuz?