- 28 Mart 2020
- 6.375
- 24.775
- 348
Benim oglus giderken vardi haftanın 1 gunuBıde seyı sorcam ,devlette kreşler de değerler dersi var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oglus giderken vardi haftanın 1 gunuBıde seyı sorcam ,devlette kreşler de değerler dersi var mı?
Değerler eğitimi var ama bu dua okutmak, dini bilgiler olarak değil. Hoşgörü , yardımlaşma gibi değerler var diye biliyorumBıde seyı sorcam ,devlette kreşler de değerler dersi var mı?
Ohh sefamız olsun.Lcw kuponunu bende aynısını yaptim oglana kot almisimbayram için 279tl netten 100lira indirimle 179a aldım evdekini iade ettim.
Valla ben çalışmasam dilenecek kısma gelirmisim sanırım o durumda adam
Evi ödedim yıllarca. Düğünden kalan setimle biriktirdiğim altınları satıp ustune kredi çekip araba aldım 1 kurusu yoktur. Sonra evin içini yaptirdim yine kredi cekip eşyalarımı yeniliyorum ara ara. Kadının gözüne batıyor bunlar. Robot aldığımda günlerce kendine aldırmaya çalıştı ama olmadı. Avizeleri değiştirdim simdide evdekiler az yanıyor bizde değiştirelim diyor. Kahve makinem var telve. Bizde her içtiğinde kayinbabama istiyorum almiyorsun diye soylenir.
Anladimki sürekli bisey alip biriktirmedigimi düşünüyormuş. Maasimin yarısını koyuyorum kenara kimsenin haberi yok aman olmasında varsın harciyo desinler. Cocuklarimin geleceği o para. Bi arsa var kayinbbamla amcaları ortak . satılsa ordan gelen parayla apart alip kiraya verecegim. Daha naapsin bu kadın.
Ha şimdi Allah var kıyafet alisverisimi güzel yaparim.geçenlerde 3-4 binlik alışveriş yaptım ama tüm yaz artık bisey almam. Severim güzel giyinmeyi esarplarla cantalarla kombin yapmayı.
Kuzu arkadas devletin anaokuluna/kresine yolluyor var ama zorunlu degil.Bıde seyı sorcam ,devlette kreşler de değerler dersi var mı?
Lelli abla epeydir konunuzu takipteyim senin tecrübelerine de çok güveniyorum. dikey süpürge ben de almayı düşünüyorum, aslında robot da aklımda ama memnun olmayan da çok işte. çalışıyorum küçük çocuğum var ne alsam bilemedimSelammmm
Dün kendini disari attim 16.00 gibi. Kız uyuyordu anneme pasladım.
Kargo iadeler vardı ordan arkadasa kahveye gittim sonra arkadasla ciktik cocugu okuldan alacaktı bende yürüyüş olsun banada dedim onunla gittim donuste carsidan lazım olanları aldım.
Kahvaltılık falan esimle girdim eve desem yeri.
Aiy nasıl iyi geldi.
Cocuksuzda iyi oluyor bazen ya kızla gitsem oturtmazdı, gezdirmezdi bukadar.
Yarında çıkarız biraz enerciiii depolayalım.
Bugün yemek, süpür yapcam.
Dün dikey supurgem elimde patladi yani kablosu.
Şartel falan attı
Kablosu degiscek bakim nekadar isticek.
Fiyatları artmış epey onlarında makul bir fiyata yaparlarsa yaptırcam yoksa yenisini alırım
Benim elim kolum o cekimide güzel yerde kaplamıyor seviyo
HosgeldinLelli abla epeydir konunuzu takipteyim senin tecrübelerine de çok güveniyorum. dikey süpürge ben de almayı düşünüyorum, aslında robot da aklımda ama memnun olmayan da çok işte. çalışıyorum küçük çocuğum var ne alsam bilemedim
Yaa Fantom candırHosgeldin
Dyson tabiki hayallerimizin supurgesiama bende fantom dikey var.
Gunlük kullanmaya memnunum malum bebeli ev gunde 3 defa supurge açtığım oluyor
Cekim gücünü ben seviyorum yıllardır kullanıyorum zaten
Hafifliği, yer kaplamaması falan artıları.
Bem robottan çok çook memnunum. Bence bir robot bir de dikey süpürge olmalı. Ani bir şey döküldüğün de dikey süpürge iyi oluyor. Ben de electrolüx dikey süpürge varLelli abla epeydir konunuzu takipteyim senin tecrübelerine de çok güveniyorum. dikey süpürge ben de almayı düşünüyorum, aslında robot da aklımda ama memnun olmayan da çok işte. çalışıyorum küçük çocuğum var ne alsam bilemedim
Philipsinkileri öneriyorum hem fiyatları uygunLelli abla epeydir konunuzu takipteyim senin tecrübelerine de çok güveniyorum. dikey süpürge ben de almayı düşünüyorum, aslında robot da aklımda ama memnun olmayan da çok işte. çalışıyorum küçük çocuğum var ne alsam bilemedim
Ben hala degistirtemedim daha oncede yine kablosunda sıkıntı çıkmıştıYaa Fantom candırbirkac süpürgem var bir tanesi Fantom etmez bu arada kablosu değişir ben yakın zamanda değiştirdim annem halam yakinimdaki herkes Fantom kullanıyor teyzeme almıştım kadın 2 senedir dua edip duruyor bana rahatsız ağır kaldıramıyor hafif diye kullanıyor. Bir de bende xl olanı var ama gövdesi koltuğun altina iyice girmiyor diye speedy pro ayağı 360 derece doneni var tekerlekli onu aldım çok rahat dönüyor halılarda tavsiye ederim almak isterseniz :)
Ben fakir almistim dikey o da berbattı cekim gucu cok kotuyduPhilipsinkileri öneriyorum hem fiyatları uygun