- 31 Ağustos 2017
- 2.458
- 11.194
- 208
- 35
Pazar günü güne sabah çok erken başladım 5 te uyandım akşam çok çabuk uykum geliyor hemen uyuyorum. Saat 7 ye kadar döndüm yatakta sonra kalktım mutfaga geçtim. Kahvaltı için biber kavurup üzerine domates koydum sade bir şekilde tüketiyoruz. Dün eşim canının karnıyarık istediğini söyledi akşamdan dondurucudan kıyma çıkardım, patlıcanlarını tavada pişirdim. Yumurta haşladım eşim ve kızlar kalkınca ben mutfakta çay demledim ve hepimize birer kahve yaptım güzel bir sohbet ettik kahvaltı öncesi bana iyi geldi sohbet ve kahve. Sonra kızlar simit ve kaymak istediler eşim markete gitti bizde kahvaltıyı hazırladık sohbetle ne yemişiz sonra kızlar arkadaşlarıyla dışarı çıkacaklarını söylediler. Ben mutfakta tavuk haşladım tavuk suyuna şehriye çorbası yaptım kahvaltı öncesi yarım bıraktığım karnıyarığı da hazırlayıp pişmeye bıraktım mutfak topla, telden çamaşır topla katla yerleştir eşimde ütü yaptı. Nasıl terlemişim duş al makinaya çamaşır attım şimdi oturdum. Biraz dinlenicem, sonra yapıcak bir iş mutlaka evde bulunur. Herkese güzel bir pazar günü olsun.