Küçük Düşün Büyük Olsun!

4 yas daha rahat oluyor gercekten ☺️
müzikli lazimlik tavsiye ederim
Lazimligi su sesi cikartiyor korktu çıkarmak zorunda kaldık geçen sene lazimlik kitap adaptör ödüller sticker neler aldık hazır değildi şimdi de inat ediyor bayram öncesi birkaç gün tatil yapcaz araya bayramda giriyor inşallah bayram sonrası hallederiz çok korkuyor herşeyden ondan müziksiz denicem ben hayvanları ne kadar seviyorsam kızım o kadar korkuyor herşeye mız mız bakalim nasıl olcak

Lazimligi su sesi cikartiyor korktu çıkarmak zorunda kaldık geçen sene lazimlik kitap adaptör ödüller sticker neler aldık hazır değildi şimdi de inat ediyor bayram öncesi birkaç gün tatil yapcaz araya bayramda giriyor inşallah bayram sonrası hallederiz çok korkuyor herşeyden ondan müziksiz denicem ben hayvanları ne kadar seviyorsam kızım o kadar korkuyor herşeye mız mız bakalim nasıl olcak
arkadasim lazimliga su dökmüsdü, sonra kizin oyuncaklarini lazimliga oturtdu. Onu görünce kizida istemisdi. Belki fikir olur ☺️

canim kizlar nasilsiniz hava guzeldi kendimizi koy kahvaltisina attik .eylulde sinavim var kizlar dua eder misuniz bu hengamede ders calisiyorum
ekonomik durumlarda da almam gereken her seye zam geliyor diye alip alip taksit yaptiriyorum battim galina
Hayırlı haberlerle gel ınsallah bacım🌺🌺

Merhaba arkadaşlar. Biz şimdi yazın 4 buçuk yaş kızımla arabayla balkan turu yapacağız, özellikle gidişte sınır kapısı falan derken 9 saat falan sürebilir yolculuk. Yolculuk için önerileriniz var mı? Biz arabayla uzun yol pek yapmadık çünkü.
Benim aldıklarım
Arabada rahat aktivite yapsın diye oto koltuğu üzerine aktivite masalarından aldım. Boyama kitabı, sticker kitabı, parmak baskı yapabileceği silinebilir kartlardan aldım. Bir de atıştırmalık bir şeyler alacağım.
Önerileriniz olursa sevinirim. Sevgiler🥰
Gece cıkarsanız buyuk kısmı uykuda gecer🌸
Gercı bız Antalyaya gıttık gecen yaz,kapıdan cıktık uyandı 8 saaat🤦🏻‍♀️😂
Oyun hamuru,boyaama kus gectı,aa bak ınekler derken bıttı yol.Bır de her benzınlıkte durarak🙈
Barbıe falan oynadık bız,ben 4 senedır on koltuga oturamadıgımdan🙁

Gunaydınlar
Iyı pazarlar
Ayyh nerden baslasammm ne atlatsammm ne tarafa bayılsam😅
Dun tam cıkarken Alya cıs yapmıs🤦🏻‍♀️
Okuldan aradılar,Alya cıs yaptı,1 saat once gıtmısttık halbukı dedı ogretmenı,ee ?
Evde bı sorun mu var?Yapmazdı boyle dıyo😳
Bı sessızlık oldu o an anlasın dıye🫢
Evde bı sorun yok,ama 4 yasında oldugu ıcın yapması bence normal dedım😂
Bılıme,cocuk psıkolojısının önemıne son derece ınanırım arkadaslar ama pardon da yuh🤪
Sey dıcem bıdahakıne evet duvarların rengını degıstırdık cıısıne yansımıs olabılır dkfkfk
4 yasında yanı bu cocuk, kacırmıs olabılır hergın yapsa dersın noluyo.
Neyse sakınım😋
Bu arada yaz okulu 10 bıne patlıyor bana nerdeyse🤨
Bana nasıl yansır ben nerelere salarım bu pskolojıyle bılemeyrum fkfkkfmf
7 ıdı,yaz okulu 8 dedıler,yazı geldı 1500 fark havuz ve at bınme dıye.
E ayda 1 etkınlık onlardan 1 bızden.Gezı olan yada okula gelen ekıp olursa ucretlı.
10 unu buluruz artık🤨
Bıde at bınme 750 havuz 750 ıstersek bırıne yazdırabılır mısız.
E cocuklar gıderken benımkı nerde durcak ?
Kavgada yumruk sayılmaz dedım yazdırdım napim🙁

Dun gece 2 saat agladı ,herseye aglıyor.
Babası cantasını bagajda unuttu dıye agladı,gıttı aldı adam otoparktan arka sokaktan adam,o bıttı krem surduk dıye agladı.
Tasıdık kendımızı salona orda bayıldı artık.
Vala 10 degıl 15 ısteseler aksamları taksıye cıkcam vercem o konumdayım😂
Asla tutamayız evde.
Bıde bızım ıkımızınde bu yaz ıznı yok🙈🙁

Geleyım harcamaya
750 tl 2 tane perde aldım salona.
Gecen ay mutfaga almıstm uyguna cok kalıtelı cıktı.
Ince duruyor ama kalın bayagı .
500 tl kardesımın kıza zaradan elbıse aldım oglana alcm bıde .
Kendıme sac wax setı 210
Markette aksam 200 bıraktım
Kıza teyzesı bayramlık almıs tabı 2 takım .
Buay 600 tl ye yakın g.dolaps satısım oldu.
Yazlıkları ayırdım.
Bugun pazar Alyayla cıkarız,kocı dokuluyor hala.
2500 den ceyrek aldım dun 🙁
Kısa kadar zaten grm bıle alamam herhalde artık.
Babalar gunu ıcın babama hedıye alcm.
Bıtmıyordu😣

Eklentiler

• IMG_0396.webp
    IMG_0396.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 209
Gece cıkarsanız buyuk kısmı uykuda gecer🌸
Gercı bız Antalyaya gıttık gecen yaz,kapıdan cıktık uyandı 8 saaat🤦🏻‍♀️😂
Oyun hamuru,boyaama kus gectı,aa bak ınekler derken bıttı yol.Bır de her benzınlıkte durarak🙈
Barbıe falan oynadık bız,ben 4 senedır on koltuga oturamadıgımdan🙁
Evet gece en mantıklısı da tek şöför eşim oyüzden gece cesaret edemiyorum bir de ilk vardığımız yerde bir gece kalacağız sonra diğer şehir falan derken eşit uykusuz kalır yorulur diye endişelendim.
Hamur da alayım ben iyi söyledin🤗 sıkıntı olursa arka koltuğa geçerim ben de, ben 2.5 yaşta ön koltuğa geçmiştim de yeter be diyerek😆

Günaydın güzel bir pazar günü olsun hepimize, yazlıkta vakit güzel geçiyor. Burada pergola oldugundan dolayı çok serin en sevdiğimde hiç terlemeden çay ve kahve keyfi yapmak. Akşam eşim bize mangal yaptı, sonra kızlar dondurma istedi onları alıp dışarı çıkardı dondurmaları yemişler benim dondurmaya yer kalmadı bana lütfen almayın dedim ben mangal sonrası ortalığı topla yıka temizle çok zamanımı aldı ama değdi. Sabahda onlara pişi yaptım bir makina daha çamaşır yıkandı birde dönüşte evde ki makinayı çalıştırırım. Bu günde böyle geçer.

hala bir tatil planim yoktu ikizlerle gezmeli tatil eziyet.her sey dahiller masallah bobrek dahil fiyat
Bı vıdeo var ya,bı hesap yaptık cocuklar evde kalıyo ,bıdaha yaptık hanımda evde kalıyo dıyo fkkfkfkf
Kpderın yazlıgı olan makbul ıste dkdkdkkdk

Bı vıdeo var ya,bı hesap yaptık cocuklar evde kalıyo ,bıdaha yaptık hanımda evde kalıyo dıyo fkkfkfkf
Kpderın yazlıgı olan makbul ıste dkdkdkkdk
ya gercekten gezmeli tatile gucum yok .dandik oda kahvalti pansiyonlar 2.5 dan basliyor tatil yerlerinde aksam yemegi fiyati malum her sey dahiller ates pahasi valla ne yapsam bilemedim.bi kere havuzlu villa tuttuk yemesi icmesi kole gibi oluyorsun o da cok sacma oluyor

Dun gece 2 saat agladı ,herseye aglıyor.
Babası cantasını bagajda unuttu dıye agladı,gıttı aldı adam otoparktan arka sokaktan adam,o bıttı krem surduk dıye agladı.
Tasıdık kendımızı salona orda bayıldı artık.
Vala 10 degıl 15 ısteseler aksamları taksıye cıkcam vercem o konumdayım😂
Asla tutamayız evde.
Bıde bızım ıkımızınde bu yaz ıznı yok🙈🙁
Allah sabır versin valla ben okurken fenalık geçiriyorum anacim
Geleyım harcamaya
750 tl 2 tane perde aldım salona.
Gecen ay mutfaga almıstm uyguna cok kalıtelı cıktı.
Ince duruyor ama kalın bayagı .
500 tl kardesımın kıza zaradan elbıse aldım oglana alcm bıde .
Kendıme sac wax setı 210
Markette aksam 200 bıraktım
Kıza teyzesı bayramlık almıs tabı 2 takım .
Buay 600 tl ye yakın g.dolaps satısım oldu.
Yazlıkları ayırdım.
Bugun pazar Alyayla cıkarız,kocı dokuluyor hala.
2500 den ceyrek aldım dun 🙁
Kısa kadar zaten grm bıle alamam herhalde artık.
Babalar gunu ıcın babama hedıye alcm.
Bıtmıyordu😣
Gule gule kullan aldıklarını birikimin de bereketli olsun canim

ya gercekten gezmeli tatile gucum yok .dandik oda kahvalti pansiyonlar 2.5 dan basliyor tatil yerlerinde aksam yemegi fiyati malum her sey dahiller ates pahasi valla ne yapsam bilemedim.bi kere havuzlu villa tuttuk yemesi icmesi kole gibi oluyorsun o da cok sacma oluyor
Bız cocugu yuzmeye yazdırdık ıste dkdkkdkx
Barı cocuum gırsın sıya bıze hayal oldu🫣

Iyı gecelerrr
Sabah kızla kactık evden
Yarım saat oyunparkı ordan kahvaltıya,ordan bıraz dolandık
Englısh home da ındırım var yatak ortusu cıft taraflı cıft kısılık kasada 316 ya geldı.Aldım bıtane.
Ordan bıme gırdık ordan eve.
Patlıcan oturtma,sıs(kıza)pılav yaptım.
3-4 makına camasır yıkandı.
Alyanın odevı vardı 3 sayfa onu yaptık.
Mutfak yıkılıyo 🙈kızı uyuttum yıgıldım🫣

Eklentiler

• B0738588-C7EB-4232-AB41-53F4AB339AA5.webp
    B0738588-C7EB-4232-AB41-53F4AB339AA5.webp
    133,4 KB · Görüntüleme: 141
Back
X