- 21 Ağustos 2015
- 32.093
- 97.399
- 598
- 38
Ahahaha tam benım kafaben de cok ozeniyorum yuzmeye .benim kiz sudan korkuyor bir de yuzmeye gondercem desem cig cig yer beni .o havuz basinda dondurma yicekmis oyle diyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahaha tam benım kafaben de cok ozeniyorum yuzmeye .benim kiz sudan korkuyor bir de yuzmeye gondercem desem cig cig yer beni .o havuz basinda dondurma yicekmis oyle diyor
Bende yeni baslıcam zorlamak istemedim ama hazır gibi geliyor bana artıkBı ara onu izliyordu sonra horozumu kaçırdılari açtırıp ailece oynatiyordu bizi onu da bıraktı şimdilik3 yaş beni çok sinir hastası etti Allah yardımcınız olsun bizim bide malum kızımın geç yurumesinden dolayı geciken tuvalet eğitimimiz var iki hafta once denedim ağlıyor istemiyor çığlık çığlığa yırtıyor ortalığı bayram sonrası denicem 4 yaş oldu artık huniyle gezerim 3 yasa papatya çayı biraz beni rahatlattı 4 yasa ne işler bilmiyorum :)
Benimkide sudan korkuyor bir banyo yaptiriyoruz akıllara zararben de cok ozeniyorum yuzmeye .benim kiz sudan korkuyor bir de yuzmeye gondercem desem cig cig yer beni .o havuz basinda dondurma yicekmis oyle diyor
bizim de valla .bu halimizle tatil aldik bugun 6 ay oducez o havuza,girmezse bana stres basabilirBenimkide sudan korkuyor bir banyo yaptiriyoruz akıllara zarar
abla bu devirde kiraciya ev verilmez .valla insanlar cok zor ben ya fon aliyorum ya arsa tarla vb .Bu gün kiracı evi boşaltmıştı oraya gittik evi biz eşyalı verdiğimiz için elektrik ve suyu kapatmış beyaz eşyalarımızın hiç birini kontrol edemedik, birde depozito ve senet vardı pişkin pişkin onları almaya geldi evi bir görseniz ahırdan hallice koltukların kolçakları kırılmış, sandalyelerin bacakları yamulmuş evde ayakkabı ile gezmişler duvarda ayak izleri hele mutfak ve banyo içler acısı neyse söyledik hasar tespiti yapılacak eve marangoz ve elektrikçi girecek boyada olucak en sonda bir temizlikçi ile isbitiriz dedik ama onlardan aldığımız depozito ve senedi tahsile versek yetmiyor. İnanın kiraya verinceye kadar o kadar saygılı ve efendi olan gençlerin içine ego manyagı hadsiz dangalak girmiş görünüşe aldanmayın biz yanıldık. Neyse oraya kadar gitmişken eşimle dışarıda yemek yedik, biraz patlıcan, biber ve armut aldık sanki burda yok diyoruz ama alıyoruz. Yorucu ve masraflı bir gündü neyse inşallah düğüm çözülür diyorum.
Ay inşallah zorlanmadan halledersiniz hemenBende yeni baslıcam zorlamak istemedim ama hazır gibi geliyor bana artık
Temmuzda baslıcam alıştırmaya
Yok yani varsada vicdanlı kendi evi gibi kullanan cok azdır.Bu gün kiracı evi boşaltmıştı oraya gittik evi biz eşyalı verdiğimiz için elektrik ve suyu kapatmış beyaz eşyalarımızın hiç birini kontrol edemedik, birde depozito ve senet vardı pişkin pişkin onları almaya geldi evi bir görseniz ahırdan hallice koltukların kolçakları kırılmış, sandalyelerin bacakları yamulmuş evde ayakkabı ile gezmişler duvarda ayak izleri hele mutfak ve banyo içler acısı neyse söyledik hasar tespiti yapılacak eve marangoz ve elektrikçi girecek boyada olucak en sonda bir temizlikçi ile isbitiriz dedik ama onlardan aldığımız depozito ve senedi tahsile versek yetmiyor. İnanın kiraya verinceye kadar o kadar saygılı ve efendi olan gençlerin içine ego manyagı hadsiz dangalak girmiş görünüşe aldanmayın biz yanıldık. Neyse oraya kadar gitmişken eşimle dışarıda yemek yedik, biraz patlıcan, biber ve armut aldık sanki burda yok diyoruz ama alıyoruz. Yorucu ve masraflı bir gündü neyse inşallah düğüm çözülür diyorum.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki aynı benim kızdada aynı inat var bizim de aileler alistiriyor hep şurubu da basıyorum şırıngaya içiyorum artık tehdit şantaj şartla yaşıyoruz evde yoksa inadı bizi bitircek kıza sinirlendiğimde hastalaniyorum çok çocuğu olanlarin çocukları birbirleriyle uğraşıyorlar vakit geçiriyorlar analarının ömrünü yemiyorlar kiSelammm
Kızın sendromu nezaman geçer tahminen ya
Burnu akıyor burnum aktı diye ağlıyor
Su istiyor suuuu diye ağlıyor herseyimi ağlanır be herşeyemi
Tam yarim saat markete gidicem diye ağladı
Götürmedim çünkü her istediğini ağlayarak yaptırıyor ve gidip gelene kadarda memnun değil
Annem dayananadı yine aldı götürdü onada söylendim sende iyi bisi yapıyorum sanıyorsun siz bunu böyle yaptınız dedim.
Gittigim yerdede geriyor artık beni esimsiz gitmek istemiyorum.
Vit ve kabiz icin ictigi suruplar var dün annem ben kardesik 3 kisi iciremedik
Bi aglamaya basliyor bi sıkıyo kendini naparsan yap ikna edemiyorsun.
Aldım geldim eve eşim ikna ederdi normalde o bile ikna edemedi yerlere döküldü şurup iciremedik.
Aşırı bir inadı var napcaz biz bu kızla bilmiyorum.
Okadar gerildim ki aglamalarından uyumak istiyorum sessiz sakin hic bisi yapasım yok.
Böyle olunca ne bisi yapmak istiyorum ne de hevesim var.
Çok cocugu olanlar napsın diyo annem
Cok cocuktur ama usludur bu tek 3 taneye bedel.
Biz sabah kalkar kardesimle usulca cizgifilm acardik izlerdim annem saat 10 30- 11 e kadar uyurdu
Ses etmezdik annemiz uyanmasın kahvaltı bile etmez beklerdik
Annem dominant bi kadın degildi biz usluyduk kıyamazdık anneme.
Bu masallah bizi bırak annemleride gidip kaldiriyor sabah 7.30da
Ben kusadasinda bir otel beğendim fiyat öğreneyim dedim normalde 50000 indirimli 35 bin filan dedi sağolun dedim kapattım :) yeme içme bizden apart otele gidicez 3 gün bizde günü birlik havuza gittik geçen sene birkaç kez eve yakın havuzu da öyle hallederiz dedim anca o paklar gidilcek gibi değil tam teşekküllüZor bela uyudu tabiki ağlayarak
Evi supurmustum hemen bi vileda yaptım
Toz aldım.
Çamaşır astım.
Bi su yapıp kapıları silcem.
Yemek dünden kaldı az az kizartmada var 1 tabak
Salata yaparım tamamdır
Kabin falanda yıkancak ama c suyu doküp bekletiyorum biraz yarın yaparım onuda .
Bugün sabrımda enerjimde yeterince tükendi.
Günes kremim bitmisti onu siparis verdim.
(Daha kıza alicam o da 400tl falan) ayyy 500tl olmuş.
Ben yaz kış kullanmak zorundayım.
Bi serum verdi dr. yine o da 450tl civarı yatıştırıcı nemlendirici verdi.
Kart kesilince alıcam onuda.
Şu keten cantalara heves ettim yazın kullanmalık 379tl de ona baydım.
Bu sene tatile gitmicez tatil parasını yerim ben her türlü.
Köye gidersek bir rota olusturuyorum kafamda 1 gece kalmamiz gerekebilir onada uygun bir pansiyon bakarım.
Hiccc 20binler falan 5gün için verdirmem. Yakiti şusu busu 25bini gecer.
Normalde iş gezme olunca kıyarım ama rakamlar çok uçuk.
Köyde ev var bi mazot masrafimiz olur bir de 1 öğün yemek falan.
Kahvaltiyi yer çıkarız zaten.
Genelde orada da denize, dereye,göle falan gidiyoruz baska extra harcama olmuyor. Ancak yemek, cay , dondurma gibi aksam sahilde takılırken olur.
Havuz icinde otelin havuzunu kullanabiliyoruz ucret ödeyerek 1 gün de oraya gideriz aquası falan var.
Agustosda düşünüyorum.
Bu yaz böyle biter hevesimde yok yolda cok geriliyorum
Hele esimsiz asla gitmem
Oglan kucukken gidiyordum mesela esimsiz köye ama melekmis evladım.
Otobuste uyurudu uyansada cizgifilm falan izlerdi oyun oynardi hic agladigini bilmem öyle yolda falan.
Biz alyayla dur evladim yapma evladim olmaz evladim az kaldı evladim bazen Allah rızasi için dur bi nefes alim diyorum.
Inan aynı hic sevmem bende biseyle tehdit ama insan mecbur kalınca yapıyor.Sizi o kadar iyi anlıyorum ki aynı benim kızdada aynı inat var bizim de aileler alistiriyor hep şurubu da basıyorum şırıngaya içiyorum artık tehdit şantaj şartla yaşıyoruz evde yoksa inadı bizi bitircek kıza sinirlendiğimde hastalaniyorum çok çocuğu olanlarin çocukları birbirleriyle uğraşıyorlar vakit geçiriyorlar analarının ömrünü yemiyorlar ki
Bizde kusadasinda gitmistik herseydahil ama nekadar suan hic bakmadim fiyatlarina korkayrumm ondanBen kusadasinda bir otel beğendim fiyat öğreneyim dedim normalde 50000 indirimli 35 bin filan dedi sağolun dedim kapattım :) yeme içme bizden apart otele gidicez 3 gün bizde günü birlik havuza gittik geçen sene birkaç kez eve yakın havuzu da öyle hallederiz dedim anca o paklar gidilcek gibi değil tam teşekküllü