- 8 Ocak 2015
- 6.082
- 19.094
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şifs olsun insAllahBiz gittiğimizde yemeği filan ben yapcam herşey bana ait ama benim gitme mecburiyetimde var kızımın yurume sorunundan dolayı kuma basması lazım esas onun için gidiyorum yoksa bu durumda köy en güzeli mis gibi temiz hava oglunuza sınavda başarılar dilerim umarım emeklerinin karşılığını fazlasıyla alır![]()
Çok sağol canımm kocaman Aminntr_lelli canimmmm yarin sinavda basarilad dilerimmm oglusuna hayirli ugurlu meslegi olsun insallah
ınsallah emeklerının karsılıgını alır kuzu babyAllah razı olsun siz burdan wp arkadaslar hepsi basarı diliyor.
Eşim diyor sabah sen gelme almaya gideriz çıkışta
Yaa görmek istiyorum o anları ama cok da heycanlıyım niye bukadar heycan yaptım onuda anlamadım.
Sanki ben giricem sınava yarın sabah.
Kiraz yeme ishal yapar, dondurma yeme sakın pazar gunu istedigin kadar yersin diyorum.
Cocugumm gayet sakin ben evhamlı ana
Hic okul mezuniyetlerinde falan böyle degildim.
Bu değişik
ya alistirma kavgasi bizde de ayni oluyor .herkes birakip gidiyor cocugu biz iki ebeveyn oturup bekliyoruz .goz hizasindan kaybolunca basliyorlar bagirmayaIyıgeceler bacımlar
Gecıkmelı geleyrumm
Sınava gıren cocuklarımız ıns emeklerının karsılıgını alır
Kardesıme kahvaltıya gıttık bugun
Krızlerle cıktık kucaklayıp tabı kızı
Cocuk gıttıgı yerden,bındıgı arabadan ınınce krıze gırıyor
Avmyle kandırdık,top havuuzuna gırdık.
Ilk kez bırakayım dedım ,ben hep basındaydım.
Babalar zaten rahat bu konuda.
Sen bırak cocugu wcye gır
Starbuckstan ıcecek alıyodm aradılar Alya aglıyo dıye,kadın babası geldı sımdı tmm dedı
Aldım ıcecegımı kostum.
Bıde sen alıstırdn boyle,mıllet bırakıp alısverıs yapıyo bız wcye gıdemıyrz dıyo bana
Lcw ye gırdık Alya yarın karne alcak,sıyah ayakkabı ıstedıler babet aldık 200 tl
Babama jean gömlek aldım 399 tl
Kpdere Lakost aldık 299 tl
Lcw home dan 2lı havlu,bıde kumas kutu aldm 150 tl
Ordan carrfeoura 2 tane terlık,dalıs gozlugudalıs gozlugu yokmus (lcwde gecen ay 250 ye elsalı begendı almadım)99 a kurtardım burayı
kuruyemıs falan aldık 283 de burası
Eve gırcez bımın onunden gecıyorz mavı markette mavı market
Tuttu orda plastık bı canta 79 mus aldım artık,sıvı deterjan falan 200 de orda bıraktm
Böbregımızı vermeden eve geldık sukur.
Yarın karne alacaklar,kostum yollamıslar onu yıkadım kurudu sukur.
Kızı yıkadım yemek 21.00 da uyudu sukur![]()
Ikınız nıye beklıyonuz kızya alistirma kavgasi bizde de ayni oluyor .herkes birakip gidiyor cocugu biz iki ebeveyn oturup bekliyoruz .goz hizasindan kaybolunca basliyorlar bagirmaya
ya birinin cisi gelince otomatik digerininde geliyor .ayni anda cise gidiyoruz boyle de sacma bi durum varIkınız nıye beklıyonuz kız2 tanelr dıye mı
Ben ne bılım hıc bırakmadım.
Genelde goturdugumuz bı avm var orda 3 saat uygun fıyatlı ,yemek alanının onunde.Kum havuzu.Alya hep onumde oynar orda da.Ben kalkarsM eger arka bolumdekı alanlara gecıyorOda oda orda oyun alanları
![]()
Ay 800 tl mi olmuş onlar , 3 ya da 3 buçuk yıl önce 220 tl ye almıştım ben. Gerçekten çok güvenli ve kullanışlı ,biz çok memnunuz. Çevrede falan kimse de yok mu acaba , kullanıp işi biten varsa iyi olurdu aslında.selam kizlar nasilsiniz .benim de yigenim sinava girdi herkes cok gergin ailede .bu ay kartin asgarisini odedim biraz acildik insallah zamla toparlariz bakalim hayirlisi
su minibany kolluklardan alcam 1600 lirasi ikisine kac gundur bekliyoruz biraz duser insallah baska da yakin zamanda bekledigim harcama yok
Canım ikinci el alsan olmazmı,biraz daha uyguna gelir.selam kizlar nasilsiniz .benim de yigenim sinava girdi herkes cok gergin ailede .bu ay kartin asgarisini odedim biraz acildik insallah zamla toparlariz bakalim hayirlisi
su minibany kolluklardan alcam 1600 lirasi ikisine kac gundur bekliyoruz biraz duser insallah baska da yakin zamanda bekledigim harcama yok
İnşallah gönlündeki olur canım. O kadar emek verdi emeğinin karşılığını alırSelamm bitti gitti.
Dün iceri girince agladım arkasina sonra gidip lcw alisveris yaptım böylede anayım terazi burcu dengesizliğim olayss.
Honküre hönküre aglar sonra kalkıp suslenirim ben bana belli olmuyo duygu gecisleri.
Lcw baska bir outleti vardi okulada yakın.
Esime kot sort, evde giymelik sort, babama sort, kıza elbise ,terlik, suluk aldik 450tl ödedik.
Outlet budur arkadaş
250tl sort kasada 150tldustu
150tl suluk 75tl düştü
Ayyy bayıldımmm yeni mekan benim
Oglan dün turkcede zorlanmış morali biraz bozuk çıktı.
Bugun daha iyiydi 76soru yapmış bakalım.
Üzüluyorum ya tüm sene direndi cocuk cabaladı 2 sınav için.
Eve gelir gelmez pc açtı 1 sendir ben bu anı bekliyorum diyo.
Aksam bizimle bile gelmedi oturup bisiler okudu.
Dün aldik kizi ciktik aksam uzeri ahh nasil iyi geldi sakin bi sahil bulduk belturda vardi
Kız limonata istedi aldik neyse baktim adam 2 tane verdi.
1i benden diyo Alyosu cok sevdiler.
1 cupcake aldık alyosa o secti cikolatali adam 2. Verdi yine.
Ooo iyiymis böyle artık geliriz sık sık dedim.
Dun tatlı yemedim direndim.
Eve geldim erbaslara tost yaptim kendime salata.
Bugunde oglani birakinca orman ici bi sosyal tesis var oraya gectik hem yuruyus yaparız hemde kahve iceriz dedik.
Ordada bisi yemedim.
Bu aksamda yürüyelim biraz daha diyoruz esimi bekliyorum cikicaz bi kahve daha iceriz artık.
Yemicem ama durdu kilo vermem stabil kaldim 64de.
Birde regl dönemim o sebeple -ler beklemiyorum aksam yemeyerek halledecoom.
Pilav ve karnıyarık yaptım
Ortalik topladim ama 2 gundur ev supurmuyorum benim icin buyuk bir olay.
Yarın ×2 yorulurum o ayrı.
Ayy benim yemegim olsunda yeter ki temizlik bana dert degil.
Yemek benim sıkıntım