Küçük Düşün Büyük Olsun!

Biz gittiğimizde yemeği filan ben yapcam herşey bana ait ama benim gitme mecburiyetimde var kızımın yurume sorunundan dolayı kuma basması lazım esas onun için gidiyorum yoksa bu durumda köy en güzeli mis gibi temiz hava oglunuza sınavda başarılar dilerim umarım emeklerinin karşılığını fazlasıyla alır 🙏
Şifs olsun insAllah🙏
Cok teşekkür ederim🌸

Allah razı olsun siz burdan wp arkadaslar hepsi basarı diliyor.
Eşim diyor sabah sen gelme almaya gideriz çıkışta
Yaa görmek istiyorum o anları ama cok da heycanlıyım niye bukadar heycan yaptım onuda anlamadım.
Sanki ben giricem sınava yarın sabah.
Kiraz yeme ishal yapar, dondurma yeme sakın pazar gunu istedigin kadar yersin diyorum.
Cocugumm gayet sakin ben evhamlı ana
Hic okul mezuniyetlerinde falan böyle degildim.
Bu değişik

Allah razı olsun siz burdan wp arkadaslar hepsi basarı diliyor.
Eşim diyor sabah sen gelme almaya gideriz çıkışta
Yaa görmek istiyorum o anları ama cok da heycanlıyım niye bukadar heycan yaptım onuda anlamadım.
Sanki ben giricem sınava yarın sabah.
Kiraz yeme ishal yapar, dondurma yeme sakın pazar gunu istedigin kadar yersin diyorum.
Cocugumm gayet sakin ben evhamlı ana
Hic okul mezuniyetlerinde falan böyle degildim.
Bu değişik
ınsallah emeklerının karsılıgını alır kuzu baby💓

Iyıgeceler bacımlar
Gecıkmelı geleyrumm
Sınava gıren cocuklarımız ıns emeklerının karsılıgını alır🙏🏻🙏🏻
Kardesıme kahvaltıya gıttık bugun
Krızlerle cıktık kucaklayıp tabı kızı
Cocuk gıttıgı yerden,bındıgı arabadan ınınce krıze gırıyor😒🤦🏻‍♀️
Avmyle kandırdık,top havuuzuna gırdık.
Ilk kez bırakayım dedım ,ben hep basındaydım.
Babalar zaten rahat bu konuda.
Sen bırak cocugu wcye gır🤦🏻‍♀️
Starbuckstan ıcecek alıyodm aradılar Alya aglıyo dıye,kadın babası geldı sımdı tmm dedı
Aldım ıcecegımı kostum.
Bıde sen alıstırdn boyle,mıllet bırakıp alısverıs yapıyo bız wcye gıdemıyrz dıyo bana😒
Lcw ye gırdık Alya yarın karne alcak,sıyah ayakkabı ıstedıler babet aldık 200 tl
Babama jean gömlek aldım 399 tl
Kpdere Lakost aldık 299 tl
Lcw home dan 2lı havlu,bıde kumas kutu aldm 150 tl
Ordan carrfeoura 2 tane terlık,dalıs gozlugu🤦🏻‍♀️dalıs gozlugu yokmus (lcwde gecen ay 250 ye elsalı begendı almadım)99 a kurtardım burayı🤣kuruyemıs falan aldık 283 de burası
Eve gırcez bımın onunden gecıyorz mavı markette mavı market🤦🏻‍♀️
Tuttu orda plastık bı canta 79 mus aldım artık,sıvı deterjan falan 200 de orda bıraktm
Böbregımızı vermeden eve geldık sukur.
Yarın karne alacaklar,kostum yollamıslar onu yıkadım kurudu sukur.
Kızı yıkadım yemek 21.00 da uyudu sukur🌺

Iyıgeceler bacımlar
Gecıkmelı geleyrumm
Sınava gıren cocuklarımız ıns emeklerının karsılıgını alır🙏🏻🙏🏻
Kardesıme kahvaltıya gıttık bugun
Krızlerle cıktık kucaklayıp tabı kızı
Cocuk gıttıgı yerden,bındıgı arabadan ınınce krıze gırıyor😒🤦🏻‍♀️
Avmyle kandırdık,top havuuzuna gırdık.
Ilk kez bırakayım dedım ,ben hep basındaydım.
Babalar zaten rahat bu konuda.
Sen bırak cocugu wcye gır🤦🏻‍♀️
Starbuckstan ıcecek alıyodm aradılar Alya aglıyo dıye,kadın babası geldı sımdı tmm dedı
Aldım ıcecegımı kostum.
Bıde sen alıstırdn boyle,mıllet bırakıp alısverıs yapıyo bız wcye gıdemıyrz dıyo bana😒
Lcw ye gırdık Alya yarın karne alcak,sıyah ayakkabı ıstedıler babet aldık 200 tl
Babama jean gömlek aldım 399 tl
Kpdere Lakost aldık 299 tl
Lcw home dan 2lı havlu,bıde kumas kutu aldm 150 tl
Ordan carrfeoura 2 tane terlık,dalıs gozlugu🤦🏻‍♀️dalıs gozlugu yokmus (lcwde gecen ay 250 ye elsalı begendı almadım)99 a kurtardım burayı🤣kuruyemıs falan aldık 283 de burası
Eve gırcez bımın onunden gecıyorz mavı markette mavı market🤦🏻‍♀️
Tuttu orda plastık bı canta 79 mus aldım artık,sıvı deterjan falan 200 de orda bıraktm
Böbregımızı vermeden eve geldık sukur.
Yarın karne alacaklar,kostum yollamıslar onu yıkadım kurudu sukur.
Kızı yıkadım yemek 21.00 da uyudu sukur🌺
ya alistirma kavgasi bizde de ayni oluyor .herkes birakip gidiyor cocugu biz iki ebeveyn oturup bekliyoruz .goz hizasindan kaybolunca basliyorlar bagirmaya

ya alistirma kavgasi bizde de ayni oluyor .herkes birakip gidiyor cocugu biz iki ebeveyn oturup bekliyoruz .goz hizasindan kaybolunca basliyorlar bagirmaya
Ikınız nıye beklıyonuz kız😬2 tanelr dıye mı🙈
Ben ne bılım hıc bırakmadım.
Genelde goturdugumuz bı avm var orda 3 saat uygun fıyatlı ,yemek alanının onunde.Kum havuzu.Alya hep onumde oynar orda da.Ben kalkarsM eger arka bolumdekı alanlara gecıyor🫣😁Oda oda orda oyun alanları😁

Ikınız nıye beklıyonuz kız😬2 tanelr dıye mı🙈
Ben ne bılım hıc bırakmadım.
Genelde goturdugumuz bı avm var orda 3 saat uygun fıyatlı ,yemek alanının onunde.Kum havuzu.Alya hep onumde oynar orda da.Ben kalkarsM eger arka bolumdekı alanlara gecıyor🫣😁Oda oda orda oyun alanları😁
ya birinin cisi gelince otomatik digerininde geliyor .ayni anda cise gidiyoruz boyle de sacma bi durum var 😂

Selamm bitti gitti.
Dün iceri girince agladım arkasina sonra gidip lcw alisveris yaptım böylede anayım terazi burcu dengesizliğim olayss.
Honküre hönküre aglar sonra kalkıp suslenirim ben bana belli olmuyo duygu gecisleri.
Lcw baska bir outleti vardi okulada yakın.
Esime kot sort, evde giymelik sort, babama sort, kıza elbise ,terlik, suluk aldik 450tl ödedik.
Outlet budur arkadaş
250tl sort kasada 150tldustu
150tl suluk 75tl düştü
Ayyy bayıldımmm yeni mekan benim😂

Oglan dün turkcede zorlanmış morali biraz bozuk çıktı.
Bugun daha iyiydi 76soru yapmış bakalım.
Üzüluyorum ya tüm sene direndi cocuk cabaladı 2 sınav için.
Eve gelir gelmez pc açtı 1 sendir ben bu anı bekliyorum diyo.
Aksam bizimle bile gelmedi oturup bisiler okudu.
Dün aldik kizi ciktik aksam uzeri ahh nasil iyi geldi sakin bi sahil bulduk belturda vardi
Kız limonata istedi aldik neyse baktim adam 2 tane verdi.
1i benden diyo Alyosu cok sevdiler.
1 cupcake aldık alyosa o secti cikolatali adam 2. Verdi yine.
Ooo iyiymis böyle artık geliriz sık sık dedim.
Dun tatlı yemedim direndim.
Eve geldim erbaslara tost yaptim kendime salata.
Bugunde oglani birakinca orman ici bi sosyal tesis var oraya gectik hem yuruyus yaparız hemde kahve iceriz dedik.
Ordada bisi yemedim.
Bu aksamda yürüyelim biraz daha diyoruz esimi bekliyorum cikicaz bi kahve daha iceriz artık.
Yemicem ama durdu kilo vermem stabil kaldim 64de.
Birde regl dönemim o sebeple -ler beklemiyorum aksam yemeyerek halledecoom.

Pilav ve karnıyarık yaptım
Ortalik topladim ama 2 gundur ev supurmuyorum benim icin buyuk bir olay.
Yarın ×2 yorulurum o ayrı.
Ayy benim yemegim olsunda yeter ki temizlik bana dert degil.
Yemek benim sıkıntım

Biz yazlıktan geldik, yazlığın tadı yok hava yağmurlu sahiller bomboş ama tam benlik yürüyüş yapıyorsun az terliyosun eve gel üst değiştir ev serin ve terlemeden çay-kahve içmesi güzel oluyor. Mercimek çorbası pişirdim birde kışın dondurucuya koydugum karışık otları az kıyma ve soğan ile kavuruyorum cacık da yaparım tamamdır kızlar çiğ köfte söylemişler. Şimdi temizlik olayını zor yapıyorum yazlıkta oldugumuz için orasını yaparım buraya da geldikçe vaktim oldukça yaparım. Apartman için yönetici mesaj atmış 350 tl eşim gelmişken onu da verelim dedi ödedi. Hep bir masraf çıkıkyor, süt alıcaktık eşime söyledim yarın giderken alırız dedim. Hava yağıyor rahmeti bereketi bol olsun.

İyi geceler,
Bu gece selam vermeden uyuyamadım :)
Napıyorsunuz okullar da tatil oldu :)
Karne günü çıkışta avm ye kaçtık. Yoksa havuz havuz diye tutturacaktı. Avm de istediğini tişört şort vardı aldım.
İki arkadaşın kızlarına etek şort aldım hediye. Bir de Elanın sınıf arkadaşına şort mayo aldım. Erkek.
Yemek yedik avm de, oyun yerinde bir kaç şeye bindirdim. Çok teşekkür ederim anneciğim beni düşündüğün için dedi.
Eşimde gelirken büyük sürprizyumurta almış.
Ona da ayrı bir sevindi. Anneme diyordum almıyordu. Çok mutlu oldum baba diye kaç defa tekrarladı.
Öğretmeni karnesine doğayla ve hayvanlarla içiçe olmayı çok sevdiğini ve yine yaşıtlarından daha ön düzeyde gelişimi olduğunu yazmış. Bir de güzel bir sayfaya Elanın yardımseverliğini hayvanlara ve insanlara olan sevgisini vs vs yazmış. Eşim okurkem gözyaşları akmış. Ben de mutfaktayım. Ela geldi anne babam ağlıyor gelll 😅
Cuma gününü öyle atlattık. Büyüyorlar ya. Daha dün gibi hatırlıyorum ilk kucağıma alışımı.
Neyse dün kaşımı yaptırdım nihayet 3 yıl sonra. Geçen yıl tam yaptıracaktım hastalığım çıktı.
Eve geldim eşim yemek hazırlamış. Bulaşık mk boşaltmış. Bu yanını sevdiğimde yalan değil 😊
Bugün de havuz havuz diye tutturdu indiler baba kız. Ama bana rahat yok ilkçla sen de gell deyince ben de indim.
Bugün babalar günü hediyemizi de verdik. İyi oldu işine yaradı.
Ayrıca bir gelişme de tatil için rezervasyon yaptık. Datçada herşey dahil ufak bir otel. Datçaya gitmedik. Çok anlatıyorlar. İnşallah görürüz bakalım.
Bayram için de yavaş yavaş hazırlıklar başlar bu hafta.
Anneme kesin gideceğiz.
Eşimin babasına da iş durumuna göre bakarız.
Bugün teyze de lafı soktu eşime. Eşim teyzeye babalar günü videosu göndermiş. Dayın gördü duygulandı dedi. Tabi Elayı karne için aramamıştı. Eşim mesaj gönderince arama gereği duydu galiba. Eşime diyor sen anneler gününde düşünmedin ama ben karne gününde düşüneyim🙄 enteresan ama eşim ben evlendiğimden bu yana teyzesine anneler günü için özel birşey yapmadı. Büyük teyzesi yaşarken o teyzesine yapıyordu.
Laf geçirmeden duramadı :)
Neyse uzun uzun yazdım kızlar birikmiş ya.
Hakkınızı helal edin.

Gunaydınlar ıyı haftalar🌸
Bızım de dun yogundu
Kahvaltıya koye gıttık annemlere babalar gunu ıcın,kardesımler orda kalıyo bu hafta.
Kahvaltıdan sonra ındık
Annemler Alyanın gosterısı vardı ona geldıler,kvdemlerı de aldık maaıle
17.00 de bıttı kuzum ya 1 ayda mezun oldu ckcmcmmx
Yaz okulu devamkee Allahtan😅
Kvdemlerı eve bırakıp eve gectık,ust bas degısıp,genclere dedım yemek ısmarlayayım.
Bırının karne gınu bırının babalar gunu sonucta😅
900 tl baydım yemege 🫠
Dedıler senı kahveye goturelım buzlu bı kahve ıc ıyı gelır cmcmfmfm
Benı kahveye goturduler
Ordan yallah eve🌸
Okul hedıyeler verdı
Album yapmıslar 3 resımlık 250tl almıs kocı🙈
Adına kumbara yapmışlar her cocuga
200 babanneden 200 ananeden kaptı daha orda😂
Cıkısta mıllet ,Alya tahsılata cıktı gorduler,yan masalardan bozukluk attı ınsanlar🙈
Icınde yasamasak guzel memleketız be ckckckkc
Dus ve kapanıs.
Bu hafta mınımum harcamadayım
Cunku harcayaacak bısey kalmadıı🫢
Aksam ıcın kurufasulye pisirdım.

selam kizlar nasilsiniz .benim de yigenim sinava girdi herkes cok gergin ailede .bu ay kartin asgarisini odedim biraz acildik insallah zamla toparlariz bakalim hayirlisi
su minibany kolluklardan alcam 1600 lirasi ikisine kac gundur bekliyoruz biraz duser insallah baska da yakin zamanda bekledigim harcama yok

selam kizlar nasilsiniz .benim de yigenim sinava girdi herkes cok gergin ailede .bu ay kartin asgarisini odedim biraz acildik insallah zamla toparlariz bakalim hayirlisi
su minibany kolluklardan alcam 1600 lirasi ikisine kac gundur bekliyoruz biraz duser insallah baska da yakin zamanda bekledigim harcama yok
Ay 800 tl mi olmuş onlar , 3 ya da 3 buçuk yıl önce 220 tl ye almıştım ben. Gerçekten çok güvenli ve kullanışlı ,biz çok memnunuz. Çevrede falan kimse de yok mu acaba , kullanıp işi biten varsa iyi olurdu aslında.

Canım ikinci el alsan olmazmı,biraz daha uyguna gelir.
Valla maddi olarak bizde çok farklı değiliz. Ben eşime sormuyorum nedir diye ama taksitler var. Sanırım şimdilik kartın asgarisini yatıracak. Fakat 40 bini gecik hisse senedi var. Ben de de 22 bin civarı yatırım var. Eskisi gibi yatırım nerdeee. Karmı ediyoruz zararmı ben de anlamadım 😅 öyle hayat devam ediyor.

Selamm bitti gitti.
Dün iceri girince agladım arkasina sonra gidip lcw alisveris yaptım böylede anayım terazi burcu dengesizliğim olayss.
Honküre hönküre aglar sonra kalkıp suslenirim ben bana belli olmuyo duygu gecisleri.
Lcw baska bir outleti vardi okulada yakın.
Esime kot sort, evde giymelik sort, babama sort, kıza elbise ,terlik, suluk aldik 450tl ödedik.
Outlet budur arkadaş
250tl sort kasada 150tldustu
150tl suluk 75tl düştü
Ayyy bayıldımmm yeni mekan benim😂

Oglan dün turkcede zorlanmış morali biraz bozuk çıktı.
Bugun daha iyiydi 76soru yapmış bakalım.
Üzüluyorum ya tüm sene direndi cocuk cabaladı 2 sınav için.
Eve gelir gelmez pc açtı 1 sendir ben bu anı bekliyorum diyo.
Aksam bizimle bile gelmedi oturup bisiler okudu.
Dün aldik kizi ciktik aksam uzeri ahh nasil iyi geldi sakin bi sahil bulduk belturda vardi
Kız limonata istedi aldik neyse baktim adam 2 tane verdi.
1i benden diyo Alyosu cok sevdiler.
1 cupcake aldık alyosa o secti cikolatali adam 2. Verdi yine.
Ooo iyiymis böyle artık geliriz sık sık dedim.
Dun tatlı yemedim direndim.
Eve geldim erbaslara tost yaptim kendime salata.
Bugunde oglani birakinca orman ici bi sosyal tesis var oraya gectik hem yuruyus yaparız hemde kahve iceriz dedik.
Ordada bisi yemedim.
Bu aksamda yürüyelim biraz daha diyoruz esimi bekliyorum cikicaz bi kahve daha iceriz artık.
Yemicem ama durdu kilo vermem stabil kaldim 64de.
Birde regl dönemim o sebeple -ler beklemiyorum aksam yemeyerek halledecoom.

Pilav ve karnıyarık yaptım
Ortalik topladim ama 2 gundur ev supurmuyorum benim icin buyuk bir olay.
Yarın ×2 yorulurum o ayrı.
Ayy benim yemegim olsunda yeter ki temizlik bana dert degil.
Yemek benim sıkıntım
İnşallah gönlündeki olur canım. O kadar emek verdi emeğinin karşılığını alır🤲
Terazi burcu gerçekten ani sinirlenir çabuk unutur, üzülür ardından anında geçiş 😅
Ben de burada outlet yeri buldum ya alıyorum sürekli. Hakikaten 150 lik şortu 40 tl ye aldım. Geçen elaya da 20 tl ye şort aldım. Aradım aradım hatası nerede hakikaten bulamadım.
Keşke daha çok bulsam alsam, evde ucuz ve eski şeyleri giydirmeyi tercih ediyorum çünkü anında leke oluyor.

Back
X