- 1 Mart 2010
- 45.250
- 115.490
- 1.123
Cok da kârlı bir tatil oldu.
Mazot ve eve aldigimiz tereyag peynir gibi seyler harici 3bin falan ancak harcamisiz
Onunda 1.200tl market alisverisi (koye cikmadan kahvaltilik,deterjan ivir zivir aldik malum bos eve geldik)
Disarida hic yemedik desek yeri
3 defa yedik hep odetmediler.
Tatli,kahve ,cay, dondurma falan seyler yedik ictik genelde yemege eve ciktik.
Kahvaltiyi zaten balkondan baska yere degismem.
Okadar degisik seylerde oldu ki burda.
Yani benim bekledigim istedigim hersey birden tik tik tik oldu bir anda.
Herkes beni cok sevdi
Esime dedilerki ha bu senden daha karadenizli sen bunu her sene al gel buraya
Seneye tekrar bayramda bulusalim diye planlar mi yapmadilar, o her sene findik parasini cukkalayan kaynimim basina gelmeyen mi kalmadi
Cok degisik seyler yaşıyorum bu aralar.
Hani sen hep hep tu kaka yapilirsinda bisi olur ve artık sana onu yapanlar alt ust olur hani iste o adaletin tecellisini yasadigim 1 hafta oldu.
cok da detay anlatmak istemiyorum ama Kim gunahimi aldiysa misliyle öduyor suan şimdi ilahi adalet diyorum..
Ben susuyorum o konusuyor.
Mazot ve eve aldigimiz tereyag peynir gibi seyler harici 3bin falan ancak harcamisiz
Onunda 1.200tl market alisverisi (koye cikmadan kahvaltilik,deterjan ivir zivir aldik malum bos eve geldik)
Disarida hic yemedik desek yeri
3 defa yedik hep odetmediler.
Tatli,kahve ,cay, dondurma falan seyler yedik ictik genelde yemege eve ciktik.
Kahvaltiyi zaten balkondan baska yere degismem.
Okadar degisik seylerde oldu ki burda.
Yani benim bekledigim istedigim hersey birden tik tik tik oldu bir anda.
Herkes beni cok sevdi
Esime dedilerki ha bu senden daha karadenizli sen bunu her sene al gel buraya
Seneye tekrar bayramda bulusalim diye planlar mi yapmadilar, o her sene findik parasini cukkalayan kaynimim basina gelmeyen mi kalmadi
Cok degisik seyler yaşıyorum bu aralar.
Hani sen hep hep tu kaka yapilirsinda bisi olur ve artık sana onu yapanlar alt ust olur hani iste o adaletin tecellisini yasadigim 1 hafta oldu.
cok da detay anlatmak istemiyorum ama Kim gunahimi aldiysa misliyle öduyor suan şimdi ilahi adalet diyorum..
Ben susuyorum o konusuyor.