Küçük Düşün Büyük Olsun!

Cok da kârlı bir tatil oldu.
Mazot ve eve aldigimiz tereyag peynir gibi seyler harici 3bin falan ancak harcamisiz
Onunda 1.200tl market alisverisi (koye cikmadan kahvaltilik,deterjan ivir zivir aldik malum bos eve geldik)
Disarida hic yemedik desek yeri
3 defa yedik hep odetmediler.
Tatli,kahve ,cay, dondurma falan seyler yedik ictik genelde yemege eve ciktik.
Kahvaltiyi zaten balkondan baska yere degismem.
Okadar degisik seylerde oldu ki burda.
Yani benim bekledigim istedigim hersey birden tik tik tik oldu bir anda.
Herkes beni cok sevdi
Esime dedilerki ha bu senden daha karadenizli sen bunu her sene al gel buraya
Seneye tekrar bayramda bulusalim diye planlar mi yapmadilar, o her sene findik parasini cukkalayan kaynimim basina gelmeyen mi kalmadi
Cok degisik seyler yaşıyorum bu aralar.
Hani sen hep hep tu kaka yapilirsinda bisi olur ve artık sana onu yapanlar alt ust olur hani iste o adaletin tecellisini yasadigim 1 hafta oldu.
cok da detay anlatmak istemiyorum ama Kim gunahimi aldiysa misliyle öduyor suan şimdi ilahi adalet diyorum..
Ben susuyorum o konusuyor.

İyi tatiller alya ile yolculuğunu merak ediyorum🤣🤣🤣
Bizde gece çıkacağız istanbul a bakalıım benim kız nasıl duracak çenesiyle yiyip bitirir kesin😁😁😁
Size de ıyı yolculuklar cnm.Bizim kısa sürdü 5 saatte geldık.Sorunsuz atlattık sükür.Bugun döncez bakalım nasıl olacak☺️

İYi tatiller🥰 ben sığacağı çok severim bayramda çok kalabalıktı ama umarım sakin güzel köşeler bulursunuz. Çok keyifli bir tatil olsun. Süreniz az yoksa çevreden falan gezilecek yerler söylerdim
Saolasın cnm.İlk aksam Alacatıya gittik.O yetti masallah 😅Sanırsın toplama kampı adım atamıyorsn😕

Gunaysss
Oyu ben burda sabacaa 4lerde kalkıyorum iyice burali oldum da.
Dün suktan murat yaylasina gittik oyyy bayıldım bayıldım
Hic dönesim gelmedi
Aksamda sahil boyu yaptık
Eve nasil geldik nasil uyudum hatırlamıyorum bile bence bayıldım.
Bugun coook isim var.
Esimle kızı abisine salarim öglen, kız abisinin torunlarini cok sevdi onlarda alyayi cok sevdiler
Asagida (ev yukarda onlar asagida ) alyayi alan bırakmıyor 😂
Bu bizim olsun bu bizim olsun
Evi bi güzel temizlerim, valizleri kaparım sabah 5 gibi yolcuyuz.
Rabbim nasip ettide gördüm geldim 15 senenin üzerine
Cok sukur Rabbime plansız falan nasılda güzel nasip etti.
Nasil ruhuma şifa oldu..
Hic gidesim yok :KK43:
İyi yolculıklar lellim🙏🏻

Günaydınlarr
İyi pazarlar 🌸
Bizim de bitti güccücük tatilimiz güzeldi be🫠
Sıgacıkta en sevdiğim sey yemekcileri.
Binbir cesit meze yemek ,dolmalar sarmalar,askım kabak cicegi mezeler dükkanların onlerınde kermes gibi ,istediğini alıyosn ister paket ister oturup ye .
İlk aksm 400 tl ye 3 kısı doyduk vala.
Dolma tabagı,koci ciger sote,patlıcanlı börek,2 cig börek aldık .Benım kız malum sodacı🤦🏻‍♀️Her gittiği yerde soda alabilir miyim diyo ölcem😅
Cok sevdim yemek olayını.
2 gündür kabak cicegi yiyırm paso doyayyım🌸
2 gün beachte takıldık
Giris 400 tl kisi bası ,2 icecek ücretsiz.
1600 beach 2 gün toplam1200 ögle yemeklerı.
400 kadar da ben extra icecek dondurmaya flaan harcamısım.
Asıl sorun otelin kahvaltıısı ama yapcak bisey yok.
Yani ben sabah ise giderken bile daha özenlı kahvaltı edoyrm.Peynir bile icim süzme peynir.
Apacık caylar😅
Cok kötüydü bugun etmeyiz kahvaltı gider boyoz yerim miss.
Alacatı yaptık ilk aksam,dondurma yedik sadece 5 top 250 tl.Ama güzeldi simdi.
Adım atmaya yer yok ama güzel romantik sokagında yemek sozu aldım kociden🤪Artık Alya üni.izmir kazanırsa falan geliririz ckckxkx
Valla biz cok eglendik Alya cok mutlu denizden cıkmadı 2 gün.
Hafif sıyrıkla atlatıldı bu tatil kriz olara dkdkd
Damarı tuttu mu bırakmıyor.
Ama genel olarak iyidi sükür.
Valla bi eylül alır mısın izin mevzusu gecti aksam fkkfkck
Alırım tabi dedim😅
Bakacaguuk☺️

Günaydınlarr
İyi pazarlar 🌸
Bizim de bitti güccücük tatilimiz güzeldi be🫠
Sıgacıkta en sevdiğim sey yemekcileri.
Binbir cesit meze yemek ,dolmalar sarmalar,askım kabak cicegi mezeler dükkanların onlerınde kermes gibi ,istediğini alıyosn ister paket ister oturup ye .
İlk aksm 400 tl ye 3 kısı doyduk vala.
Dolma tabagı,koci ciger sote,patlıcanlı börek,2 cig börek aldık .Benım kız malum sodacı🤦🏻‍♀️Her gittiği yerde soda alabilir miyim diyo ölcem😅
Cok sevdim yemek olayını.
2 gündür kabak cicegi yiyırm paso doyayyım🌸
2 gün beachte takıldık
Giris 400 tl kisi bası ,2 icecek ücretsiz.
1600 beach 2 gün toplam1200 ögle yemeklerı.
400 kadar da ben extra icecek dondurmaya flaan harcamısım.
Asıl sorun otelin kahvaltıısı ama yapcak bisey yok.
Yani ben sabah ise giderken bile daha özenlı kahvaltı edoyrm.Peynir bile icim süzme peynir.
Apacık caylar😅
Cok kötüydü bugun etmeyiz kahvaltı gider boyoz yerim miss.
Alacatı yaptık ilk aksam,dondurma yedik sadece 5 top 250 tl.Ama güzeldi simdi.
Adım atmaya yer yok ama güzel romantik sokagında yemek sozu aldım kociden🤪Artık Alya üni.izmir kazanırsa falan geliririz ckckxkx
Valla biz cok eglendik Alya cok mutlu denizden cıkmadı 2 gün.
Hafif sıyrıkla atlatıldı bu tatil kriz olara dkdkd
Damarı tuttu mu bırakmıyor.
Ama genel olarak iyidi sükür.
Valla bi eylül alır mısın izin mevzusu gecti aksam fkkfkck
Alırım tabi dedim😅
Bakacaguuk☺️
sigacik pazarini cok severim keskekcimiz de vardi bizim yemediysen onu da dene oy mis gibi yerler valla biz de evden izliyoruz sizi 😂

Size de ıyı yolculuklar cnm.Bizim kısa sürdü 5 saatte geldık.Sorunsuz atlattık sükür.Bugun döncez bakalım nasıl olacak☺️
Sağol canım valla yolculuk iyi geçti ama akşamdan beri hastaydı kız üşüttü sanırım
Şimdi hastanedeyiz🥹

Ne güzel tatil yaptınız ay
Bizde bayramda gorumce ağırladık bi gıdım yere çıkamadık cocuklarda sıkıldı valla gıcık oldum
Yarin is var keşke bi gün daha tatil olaydi🤣
Ben bayramda görümcemlere gitmedim desem🙈Gelin gibi gelin.
Ama ilk gün koci kesimdeydi,horanta gibi toplanıp giidiyolar amcasına.
Ben kız yokken bile gitmezdim,napcm hayvanın basını mı beklicem orda,kızla hic gidemem.
İlk gün aksam geldi koci dus aldı anama cıktok köye,sabah kahvaltıdan sonra kvdeme gectik,ordan halasına görümcemler gezmedeydi o ara gidemedik.
Gecesi yola cıktık zaten.
Büyük laf demezde kücük tripli😅
Alyayla konustular niye gelmedin halacım bayramda diyo 😅Alyada ne desin gelmicem diyo tüyü dikiyo🙈😅

Selamm kızlar,
Gezmekten yazamıyordum😅 bayramın birinci günü kardeşim çağırdı. Ona kaçtık. Zaten annemin evin kalabalığı hiç bitmez. İllaa gelin dedi kardeşim. Yeğenim de gelmiyorsunuz diyordu gittik kaldık gece.
Ertesi gün oylat var oraya gittik oturup masada iki çay içelim dedik. Bizim iki fiber enerji çocuklar tırmanışa geçince kalktık.
Şelaleye yürüyelim dedik. Cennet gibi mübarek. Tırman tırman bitmiyor. En son pes ettik. Yeğenim devam etti. Elayı da kandırdık bitti o da çişini yapacakmış ondan gittiler babasıyla diye 🤣 yoksa o da devam ediyordu. Zaten çıktıkça tehlike artıyor.
O gün aile hamamına girecektik. Heryer doluydu. Çocuklar başladı mırıldanmaya. Yarın geliriz dedik çıktık yola. Kardeşimin eşi gelin çay kahve ısmarlayayım dedi.yol üstünde köyde biryer. Eşim diyor ya erkek kahvesi ne işimiz var😅 neyse girdik içeri hiç erkek kahvesi gibi değil. Bir de bana çay şakası yaptımı adam bir hoplamışım. Bayağı güldük. Ela bile diyor şakacı çaycıya gidelimmi🤣🤣 ona eğlence olsun
O gece de kardeşimde kaldık. Ertesi sabah erkenden uyandı çocuklar. Gidelim jakuziye😁 Allahım başladı ela şakuşi şakuşi🤣🤣🤣
Denize kuma götürdük biraz takıldılar döndük.
Anneme geçtik. Biz arabadan eşya indirene kadar ela komşuya geçmiş. Zor getirdim eve. Banyoya soktum. Kardeşim de geldi annemdeydik o gece de. Ertesi gün de annemle babamı karavan çadır kampı yapan kardeşlerimin yanına bırakmaya uğradık.
O ara tekneye bindik biraz gezdirdi kardeşim. Ela da kuzenleriyle oynadı. Sonra yola çıktık. Evimize geldik. Bugün ela erkenden uyandı. Havuz diye. Eşim mırın kırın etti. Ben de dedim. Kıza evimizegidelimmi havuza ineriz dedin, paşa paşa indireceksin ben de evde işimi yapacağım dedim😁 bir saatcik indirdi.

Eşime de birara uyuz oldum. Anlatmasam olmaz. Bu adam konuşmuş olmak için konuşuyor hakikaten.
Kardeşimde kaldık iki gün. Acil kararla yola çıktık. Kardeşim mesaj yazmış akşama mangalmı yapsak diye. Eşime söylüyorum.bşz yola çıkmıştık zaten
Eşim ne dese; kardeşimin eşi yemek yaptıracak adam arıyormuş. Yahu kardeşim söyledi eşi değil dedim. Neyden ne bulsam eleştirsem derdinde. İnsanlar iki gün gezdirdi bizi. İnsan bu kadarmı boş konuşur. Sırf konuşmuş olmak için konuşuyor.
Bir de annemleri götürürken, kardeşim aradı gelirken karpuz alırmısınız diye. Annem de tavuk koyacaktım evde unutmuşum tavukta alalım dedi. Yol üstü marketlere baktık karpuz yok. Eşim karpuz benden olsun demişti. Kamyonda satan da çok pahalı ve çok büyüktü.almak istemedi. İlerde market vsrdır sandık.
Neyse annem de para verdi almadık para. Ama birşey de alamadık.
Biraz canım sıkıldı bu konuya. Çünkü teyzesine gidince teyzesi erik istemişti bu sıralamıştı meyveler tatlılar.
Bundan dolayı annem eve dönünce ben de market alışverişi yaparım trendyoldan gönderirim anneme. İçim rahatlasın.
Hep diyorım ya kendi ailelerinin yaptığı gözlerine görünür. Annem yine bir sürü şey koydu yanımıza. Sarma ve yemek et de koydu. Hazır olur yemeğiniz gidince dedi. Haksızmıyım kızlar. Eksik ihtiyaçlarını alacağım annemin. Zaten anneme hala borcunu da ödemiş değil. İki gün önce konuyu açtığımda dedi sendeki paradan ver diye. Vereceğim o paradan.kırıldım biraz

Sağol cqnım☺️

Alaçatı kalabalık mıydı bizde gideceğiz bakqlım nasip olursa 😉😒
Alaçatıya ya mayısta ya eylül sonu gelin yoksa metrobüs gibi ayakta duracak yer olmuyor😆😆 yazın geliyorsanız da en azından hafta içi olsun valla😆 eğer gelirseniz çeşmeye yakın barbaros köyü ( korkuluklu köy) var çocuklar sever. Arkadaşlar ege tarafına gelen olursa ben rehberlik yaparım , bir egeli olarak her köşesini bilirim🥰
nazenin9320 nazenin9320 abla sen nerelerdesin bu ara görmeidm sanki seni🥰

Alaçatıya ya mayısta ya eylül sonu gelin yoksa metrobüs gibi ayakta duracak yer olmuyor😆😆 yazın geliyorsanız da en azından hafta içi olsun valla😆 eğer gelirseniz çeşmeye yakın barbaros köyü ( korkuluklu köy) var çocuklar sever. Arkadaşlar ege tarafına gelen olursa ben rehberlik yaparım , bir egeli olarak her köşesini bilirim🥰
nazenin9320 nazenin9320 abla sen nerelerdesin bu ara görmeidm sanki seni🥰
Yaaaa siz oralı mısınız😍😍
Valla benim ve kızın regl dönemini bekliyoruz gelmek için😂
Hafta içi olabilir bak teşekkür ederim
Dediğin yere de gitmek isterim😘

Back
X