Kızlar burda eglence devamke
Size anlatmazsam catlarim
Bahsettim ya esimin üvey abisi var burda karısı radar

Uvey abisi iyi yani bana iyi davranıyor ilk defa gördüm zaten
Gezin kızım surayada gidin burayıda seversun falan.
Neyse alyayida cok seviyolar bi torunu var (abinin kizinin kizi) 14 yaslarinda bi kız Alya diye merkezdeki eve gitmiyormus burda kaliyormus nasilda prenses gorseniz hergün alyayi soruyor gelcekmi bize diye.
Esimde alıp götürüyor oynatiyolar alyayi
Evleri tam yol agzi bizim eve gelmek icin onlarin evinin önünden gecmemiz lazim.
Her gecisimizdede duruyoruz ya alyayi sevmek istiyolar ya da selamsiz geciyorsunuz diye sitem ediyolar.
Dün yine durduk alyayi aldilar hemen camdan
Abide illa gelin gelin gelin neyse indik
Abiyle esim verandada oturuyor radar zor yürüyor bacaklari sis kendi kilolu hastaligi varmis degnekle falan geziyor.
O da ic antrede oturuyor
Bana gel iceri dedi.
Bende girdim.
Kapıyıda kapttilar(kızıda carsiya inecekmis esya topluyor ortalikda dolaniyor)
Kapıyı kapatinca tabi esime ses gitmedi.
Bana dediler ki ikisi ayni anda biri ordan biri diger tarafdan sen kaynana niye bakmaysunnn, insan kaynanasina bakmaz mu?
Evine almaz mu?
Oglunda sana eder!
Ayaga kalktim bana bakın dedim siz kim oluyorsunuzda bana bunu soruyorsunuz?
Siz bana bunlari soracak insanlar degilsiniz bakmiyorum var mi? Dedim. Ya giderim ya da kalbinizi kirarim
Kizina döndüm emiceni(o emice diyo esime) cagar disardan da gelsin anasina bakmiyorum diye beni bosasin hadi dedim. Bakmayrımmm dedim.
Bastım kahkahayi
Aiyyyy sokkkk oldular. Bi gormeniz lazimo R yi nasi geri vites. Keske kameraya cekseydim.
Kadin aninda lafı degisti kızım kimse kimseye karismasun etmasun benim 2 gelinimide ogullarum severek aldu.
Ben karışmam etmam ağzımı acmam
Senin kaynanan hep öyledur. Banada neler ettu.
Kizda gitti hemen kosarak esimin yanina oturdu. Bana ordan lelli telf. Nonu versene alyayi sorariz bize resmini atarsin falan diyo.
Ayyyy ben nasıl gülüyorum ama
Benim kaynanamin has gelini vardir akrabasi olan o bakacak oğa diyorum
Ben istenmeyen gelin.
Cok egleniyorum burda ya
Esime gelirken anlattim
Nasil derler, nasil ederler abime soylicem
Biz niye duymadik, niye yanima gelmedinde oturdun orda. Kalksan ben anlardim vs vs
Daha ugramicam bunlar insan diil daha seni getirmem oraya vs vs
Eski ben olsa esime neler ederdim.
Ayy dedim bunami takıldın ben eglencesine anlattım sana

Hic takılmadım bile dedim.
Hatta inadina goruscem kaynanami cok seviyorsanız alinda bakin dicem dedim( ee üvey kaynanasi oluyor sonucta radar baksin ne du yani)
Sivem fena kaydı burda nedecoom bilmem