- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
Ben kız Kasım doğumlu verdim gitti hatta anaokuluna bile yollayamadıım maddi imandan dolayı evde çalıştırmıstımBen 4 yaş grubuna gönderdim. Önce okul geçmişi yoktu. Şimdi de 5 yaş grubuna gidecek. Anasınıfında yani 5 yaş grubunda da harf çalışmaları oluyor. Bu yıl sayı çalışmaları vardı. Ela ismini de yazıyor.
Ama hala bu okula gitmek istiyor. Ama diğer yıl ilkokula başlayacağını da biliyor. Ona anlatmıştım.
Aslında bir sıkıntı da olmuyor canım, yeğenim de kasım doğumlu kardeşim de aynı gönderdi. Aynı ilerliyor.
Yani anlayacağın anaokulundan hiç sıkılmıyorlar. Benim korkum ya ilkokulda sıkılırsa
Kardeşine selamlaro da benim kafadan. 2018 liler zaten şuan anasınıfına gidebiliyor.
Tabi özel okullarda prosedür ne bilmiyorum ama ocak şubat mart 2018 doğumlular velisinin yazılı isteği ile ilkokula gidebiliyor
Öğretmen yolla bakalım durumuna göre vallahi dedi anaokuluna gidenden daha iyi ver dedi verdik şükür sorunsuz atlattı
Kız nerelerdesin ya sen taa evlendiğinde kaldık çocugun olmustu buralara hep gell çok sevindimtr_lelli lellicim nasılsınn memleket maceralarını okudum cok güldüm ya özellikle radarla olan maceraya
valla söyleme söyleme bi yere kadar bizim de agzımız var çok şükür
bir selam vereyim topıgıne dedim arada girip okuyorum sayfayı
![]()