Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben 4 yaş grubuna gönderdim. Önce okul geçmişi yoktu. Şimdi de 5 yaş grubuna gidecek. Anasınıfında yani 5 yaş grubunda da harf çalışmaları oluyor. Bu yıl sayı çalışmaları vardı. Ela ismini de yazıyor.
Ama hala bu okula gitmek istiyor. Ama diğer yıl ilkokula başlayacağını da biliyor. Ona anlatmıştım.
Aslında bir sıkıntı da olmuyor canım, yeğenim de kasım doğumlu kardeşim de aynı gönderdi. Aynı ilerliyor.
Yani anlayacağın anaokulundan hiç sıkılmıyorlar. Benim korkum ya ilkokulda sıkılırsa 😅
Kardeşine selamlar 😊 o da benim kafadan. 2018 liler zaten şuan anasınıfına gidebiliyor.
Tabi özel okullarda prosedür ne bilmiyorum ama ocak şubat mart 2018 doğumlular velisinin yazılı isteği ile ilkokula gidebiliyor
Ben kız Kasım doğumlu verdim gitti hatta anaokuluna bile yollayamadıım maddi imandan dolayı evde çalıştırmıstım
Öğretmen yolla bakalım durumuna göre vallahi dedi anaokuluna gidenden daha iyi ver dedi verdik şükür sorunsuz atlattı
tr_lelli tr_lelli lellicim nasılsınn memleket maceralarını okudum cok güldüm ya özellikle radarla olan maceraya:KK48: valla söyleme söyleme bi yere kadar bizim de agzımız var çok şükür:KK48: bir selam vereyim topıgıne dedim arada girip okuyorum sayfayı:KK200:
Kız nerelerdesin ya sen taa evlendiğinde kaldık çocugun olmustu buralara hep gell çok sevindim

Ben uzatmıyprum artık böyle seylerı,mesela biz de de dogumgunu pastası mevzusu oluyor.
Kardesim alır kımın dogım gunu olsa.
Gecen annemın vardı pastaneden gecerken,surda durda alayım bı pasta dedım.
Hemen kardesım ıcın almıstır belkı o dıyo.
Olsun 2 pasta keserız dedım ındım arabadan.
Kı almamıstı 2 gun erken kutlamıstık bız.
Hayır nıye hep kardesım alıyor?
Cocıklar köyde dondurma dıye tutturuyolar.
Damatla babam kapısıyo,sen dur ben alcam dıye benımkınde tık yok🤦🏻‍♀️
Her ortamda da durun ben alcm dıyemıyorm delı oluyorm rahatlıgına🙄
Ayyy öyle olsa heralde hepten camdan atasım gelirdi ehehehehheee🤣🤣🤣
Böyle de camdan atasım geldi de neyse🙄😅
İşte çalışıyor olmanın farklı tarafı da bu oluyor.
Biraz çalışmadığım için de alınmış olabilirim.
Eşimden para bile istemem. Kendi bırakır.
Yıllarca çalışmaya alışıp sonra çalışmayınca bu psikoloji oluyor.

Benımkı agıstos dogumlu😅
Allahtan yılın 2.yarısı dogmus ılkınde dogaymıs yanmısız demek🙈
Ben okullar zamlanmasdan baslasın dıyorm dermısım🤪🤣
Pedagogla görüsürüm muhtemelen zamanı geldiginde ama sanki bi sene erken gidebilir gibime geliyor alya.
He alcaklar mı okullar onu hic bilmiyorum🙈
Liste böyle baby

Eklentiler

• 1000019820.webp
    1000019820.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 115
İyi geceler herkese,
Sabah namazı yaklaştı, onu beklerken uğradım.
Elayı uyuturken standardımız tabiki uyuya kalmışım.
Sabah erken uyandım. 8:30
Kızın masasını banyoda çamaşır suyu ile fırçaladım. Tıkandım resmen ciğerlerim ağrıdı. gittim maske takıp devam ettim. Masadan boya lekesi çıkmıyor. Çıkarabildiğim kadar çıksrttım ama buna bir çözüm yolu bulmam lazım. Yapışıp çıkarılan masa örtüsü yokmu acaba. Kirlendikçe çıkartıp atarım.
Bugün Ablamla avm ye gidecektik. Ama diş için erken çağırdılar onu.
Kahvaltı yaptık. O çıktı.
Ben de evde rutin işleri yaptım. Ela havuz diyordu. Öğlen çıkmak istemedim. Dün biraz kızardım. 50 faktör kullanıyorum yine kızarıyorum. Tabi yeni güneş kremi almam da lazım. Ela direk bronzlaşıyor. O güneşin altından çıkmıyor.
Saat 3 mısır patlat, hazırlan derken saat 4 te indik havuza.
Saat 6 yı geçti yine çıkmıyır eve. Dondum dondum dedim :)
Çıktık. Duşa girdik. Bir de evde küvette suyla oyalandı. O ara ben çamaşır at katla topla.
Sonra o çıkınca oyun oynadık. Yemek ona mantı pişirdim. Ben zaten havuzda börek yemiştim. Eşim de siz aç değilseniz ben de yemek yemem dedi. Hiç yemek yapasım da yoktu 😅 çayla birşeyler yedi.
Yarın çalışan arkadaşım öğle molasında uğrayacak. Börek yaparım akşama da koci ondan yer. Ohh miss :)
Kıza da hızlı bir yemek düşünürüm.
Gece gece yarın ne yemek yapsam diye düşünmeyeyim de ne yapayım 🤣🤣🤣

tr_lelli tr_lelli lellicim nasılsınn memleket maceralarını okudum cok güldüm ya özellikle radarla olan maceraya:KK48: valla söyleme söyleme bi yere kadar bizim de agzımız var çok şükür:KK48: bir selam vereyim topıgıne dedim arada girip okuyorum sayfayı:KK200:
Benim adım macera
Canimmm ben seni kaybettim bacim donuyorum sana hemen yaw gelmiyonuz unutturuyonuz kendizi bak

canim kizim gece krup oldu .paldir kuldur hastaneye tanimizla gittik zaten cocugum ana babasiyla yasayarak tani koyma yetisi kazandi .guldurduk herkesi havayi aldik geceyi ic ettik annem haftasonu gelecek ikizleri ablama iteledim .yazik yavrum nobet cikisi bakti annem bi gelse .annem gidince de boyle tatlis bir teyze nasip olur insallah

kocam pirlanta almisti yildonumu icin .megerse pirlantaya alerjim var ay benim ruhum fakir galiba .tektasi arada taktigimdan anlamamisim senin neyine pirlanta diyor herhalde vucudum
ay çok güldüm😆 yarım tur pırlantaları bir deneyin tene altını deyiyor ya belki sıkıntı olmaz

Ayyy öyle olsa heralde hepten camdan atasım gelirdi ehehehehheee🤣🤣🤣
Böyle de camdan atasım geldi de neyse🙄😅
İşte çalışıyor olmanın farklı tarafı da bu oluyor.
Biraz çalışmadığım için de alınmış olabilirim.
Eşimden para bile istemem. Kendi bırakır.
Yıllarca çalışmaya alışıp sonra çalışmayınca bu psikoloji oluyor.
Yani o hatayı ben de yaptm.Calısmıyorm para ıstemıyım dedim
Halbukı calısmak calısmamak bi tercih evet,ama hayat sartları da var.
Ben ıstanbulda yasasam galiba calısamazdım.
Eve yakın ıs nerden bulcam.
Istanbulda sBah trafıgınde ıse yetısmek,okula cocık yetıstırmek bunun ıkısını aynı anda yapmak bana süpermencilik gibi geliyor.
Benım kız mesela 18.00 da geliyor ısyerime,ısyerim Allahtan tölerans gosterıyor(ayda 2 hafta böyleyız)Her is yeri göstermez.
Özel okul dıyosn o kadar para verıyosn 17.30 da cocık evde.
Memur degilsen hangi isyerı 17.30 da salıyor.
O yuzden kocalar da azcık görecek bunları.
Bi zahmet 3un 5 ın lafını yapmayacaklar.

canim kizim gece krup oldu .paldir kuldur hastaneye tanimizla gittik zaten cocugum ana babasiyla yasayarak tani koyma yetisi kazandi .guldurduk herkesi havayi aldik geceyi ic ettik annem haftasonu gelecek ikizleri ablama iteledim .yazik yavrum nobet cikisi bakti annem bi gelse .annem gidince de boyle tatlis bir teyze nasip olur insallah
Gecmos olsun kuzuuu😕

İyigeceler
Cocuum ılk kez havuza girdi bugun bunu yazalım bi kenara😅
4 yasında ılk kez gırdı
Biz hic havuzcı degiliz bebekken ozellikle sokmadım,sonra da kendi istemedi.
Gecen sene yalvardı kocı girmedi Didimde😅
Bugun havuz dersı vardı acılısı yaptı.
Ins hasta olmaaz hic sevmiyorm ben havuz olayını.
Yarında binis dersı var at binmeye gıtcek sbahtan.
Bugun fena düstü kosarlen cıkısta.
Kaldıroma yapıstı resmennc cocuum😕
Cenede sıyrık var hafif v
Bide yanagı morardı hafıf😕
Moralim 0
Pfiste dondurma aldırdm dagıttım bugun cıkmadan.
Cıktık isten bu olay oldı.
Diyorm belki de beterinden korudı Allah.
Kafasını falan vırmadı en azından.

kocam pirlanta almisti yildonumu icin .megerse pirlantaya alerjim var ay benim ruhum fakir galiba .tektasi arada taktigimdan anlamamisim senin neyine pirlanta diyor herhalde vucudum
😂😂😂 pirlantaya alerjiyi ilk defa duyuyorum.
Bende altından başkasını takamam hemen yara olur tenim😂
İnsanların diline düştüm o altından başka takmaz diye dalga geçiler benle🥺
İyigeceler
4 yasında ılk kez gırdı
Moralim 0
Cok gecmis olsun canim. Nazar değerdir cocuga çok paylasma🥺

İyi geceler kızlaaaar,
Ben yine geç uyuyacağım. Saati 2 yaptım.
Yarın sabah da havuza erken inip kahvaltıyı orada yapmaya niyetim var. Arkadaşla birlikte ineceğiz. Kaç gündür tek iniyorum. Orada arkadaşları görüp takılıyorum.
Bugün öğle molasında arkadaş geldi. Airfryerde poğaça ve milföy börek pişirdim. Kremalı fesleğenli makarna yapıp permasan peyniri serptim.( makarna salatası gibi olsun istedim. :) ) semizotu yoğurtladım. Tatlı zaten vardı. Öğle yemeği oldu arkadaşa iyi de oldu. Çayla yedik. O gidince çamaşır asıp süpürüp hazırlanıp indik havuza. Havuzda ara ara kolluksuz yüzüyor. Ben yanında duruyorum o süreçte. Merdivenin orada suyun içine dalıp çıkarken parmağını kestirdi merdiven metaline.
Havuzda görevli pansuman yaptı. Çıkarken de tekrar yaptırdım.
Eşim decatlona gidelim demişti. Acıkmış. Vazgeçtik. Kıza çorba yaptım. Eşim de poğaça börek vs olanlardan yedi.
Akşam da kıyafet çorap toparladım. 44 tane kısa kollu tişörtü 33 tane de kolsuz askılı tişört saydım. Daha da alıyordum ama dur demem lazım.
Güneş kremi yves rocher alacağım karar verdim. Bir de duş jelini denerim egzama oluşmasını engelliyormu bakacağım
Haftaya avm ye gider alırım. Online kargo ücreti sıkıntı.

İyigeceler
4 yasında ılk kez gırdı
Moralim 0
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun.
Havuzlar çok hijyenik değil tabi.
Ama Havuzdan çıkmıyor bizimki bir o havuza birbu havuza diğer iki havuza da girmek istiyor,oraya çocukları almıyorlar dedim.
Büyük havuza 6 yaştan küçükleri almıyorlar. Girerse uyarıp çıkartıyorlar. Elaya sormuşlar kaç yaşındasın 5 buçuk demiş😁 6 oldun sen 6 dedim. Sorarlarsa 6 de dedim. Şurda kaç ay kaldı 6 ya. Bugün arkadaş gelince ben 6 yaşındayım diyor 😄

Back
X