- 27 Şubat 2013
- 14.784
- 42.249
- 798
Dayı evlenmiş boşanmış.Bir kızı var. Senden benden lüks giyinir harcar kızı. Kızının iki evi var. Ama yine de nedense dayı ameliyat olacağı zaman herkesden destek beklemiş teyze.kızına da demiş ama hiç desteği olmadı kızının. Ve ameliyat sonrası ziyarete de gelmedi. Eşim de oralı olmadı, ben zaten dedim kızı var bize mi kaldı. Zamanında büyük teyze ameliyat olurken eşim kredi çekmişti. Güya kardeşiyle ortak ödeyeceklerdi. Kardeşi iki taksit ödemiş,gerisini ödememiş.Bu teyze dayı hic evlenmemis olabilir ürememis olabilir okey kendi tercihleri.
Ozaman calisip cabalayip kendilerini ilerde idame ettirecek kadar birikim yapsalarmis (bilmiyorum tabi vardir belki)
Gencken calisip yemesin böyle insanlarda yaslaninca kimseye muhtac olmayalim diye cabalasinlar
Yani tek eşinemi guveniyorlar bize baksin diye?
Allah gostermesin esine bisi olsa?
Kader kısmet ölüm nezaman gelir belli olmaz.
Yaslaninca bize baksın diye birine yikılma ya da bu düşünceyle sürekli zaman gecirmek cidden insanıda yorar.
Belki kimseye muhtac olmicaz yani (amin)
Ya da olunca o medet oldugumuz insan olmicak.
Herseyi genel dusunmek lazım.
Geleceğini garantiye alma zaten hiç birinde yok. Gerçekten az maaşa çalışır çok parası olmaz anlarım ama eşim anlatıyor zamanında kazanıp harcadıklarını. Kenarda beş kuruşları yok. Mal mülkleri hiç yok. Bugün kazanayım bugün yiyeyim.
Sonuçta biz de birşey sahibi olurken, kolay olmadık. En basiti çalıştık.teyze çalışmadı hiç. Teyzenin babasından kalan maaşı var.
Yani yaşlı insanları tabiki ortada bırakmak istemem.Ama dayısının kızı var beni ilgilendirmez. Teyzeye de dedim dayının kızı var o ilgilenmeli diye. Bakalım yaşayıp göreceğiz.