- 28 Mart 2020
- 6.375
- 24.775
- 348
Yok canim ezdirir miyim hiç kurban olsunlarKendini ezdirme
Esin istedigi kadar anneci olsun sen o olmadigina söyle lafını
Derse böyle diyo diye o yanlıs anlamis der gecersin.
Benim simdiki aklim keske ozaman olsaydi.
Lafimi söyler söyler annen yanlis anlamis hic dermiyim oyle seyler yaparmiyim der gecerdim.
Yine yapcami yapardim.
1 defa lafı olmustu annesine sırayla bakma lafı.
Getir getir yıllardir biriktirdiklerimi kusim zaten icimde kaldı hepsi, bi getir ben bakarim koş hatta hemen getir demistim.
Hic ayarım yok artık herkeste farkında.
Ben kvyle laf dalaşına girmem köpekler yiyesice vicdanımdan dolayı kalbini kıramıyorum kimsenin ama soğuk duruyorum konusmuyorum o yüzden bisey diyemez yuzume
Adamında beyninin etini yesemde korkusundan sesi cikmiyor
Yazik valla kadınların çektiğine be şuna bakBenim eltimlerde bu gibi sebeplerle katlaniyorlar.
Kaynim bizim yanimizda eltime gidersen git bana karimi yok dedi ya.
Nasıl kötü bir durum bir kadin icin cidden yazik sacma salak insanlara katlaniyorlar. Kocam bana eltimlerim kaynimin yaninda şunu dese kafasina o an elime ne geciyorsa firlatir kafasini yarar cikardim ordan.
Gidecek yerim olmasa bile o lafi ona yedirirdim.
Eltim hic bisi demedi konu degistirdi.
Ailesi arkasinda durmuyor eltimin kardesi bosandi annesi babasi böyle laflar vs yuzunden 2. Evlendi simdide mutlu diilmis.
Diger eltimede kaynim git demis geri koyden amcalari aramis o kızı buraya yollarsan soyle yapariz ederiz seni diye..
Ama böyle oluncada zaten kimse sahip cikmiyor buna diyip daha cok eziyorlar.
Benim annem falan sahip cikmasa hep anneannem vardi mesela aklimda.
Gitsem hic bisi demezdi.
Küçük teyzemde öyle halde anlayan insanlar. Tabiki nekadar rahat edersin orasi muammada en azindan bir süre.
Sonra calisip duzen kurardım bir sekilde.
Ben sahip cikmasalarda gider başımın çaresine bakarım öyle de gozu karayimdir ama hem cocuklar ergen laf geçiremiyorum hemde maddiyat korkutuyor . Ha geçinirim yine ama kiza gelecek yıl özel hoca tutmak lazım 11 olacak. Dersler saat basi Su an 500tlden basliyor. Gözümü karartamiyorum. Kör topal gidiyoruz bakalım alistik