- 21 Ağustos 2015
- 31.912
- 96.867
- 598
- 38
Gün saymayı en iyi ben anlarımGünleri saya saya ilerliyoruz eşimin şafağını. Dün arabanın lastiklerini değiştirdi nur topu gibi bir taksidimiz daha oldu. Adam lastiklerin durumu iyi değil demiş eşime yeter ki al de hemen değiştirdi. Bu ara kredi kartı az kullanmam lazım dedikçe daha fazla kullanıyorum evrene mesajı tersten gönderiyorum. Hergün marketteyim bu gün yine gittim bir koli yumurta 1 paket gold cafe corn fleks cips ıvır zıvır yine aldım cipsi bu akşam kızılcık şerbeti için aldım yoksa hiçbir diziyi tamamlayamıyorum bazen kahvaltıya corn fleks yaparım canım yumurta falan istemediğinde, aldıklarımı yerleştirdim. Yemek olarak kızım enginar dolması istedi pazardan üç tane almıştım hepsini temizledim birini doldurdum diğer ikisini de donduducuya koydum bize de kıymalı bezelye yaptım yeter yemekler hatta yarın da yapmayı düşünmüyorum bunları yeriz. Yarın kızım kahvaltıya arkadaşını davet etmiş gelsin hep beraber kahvaltı yaparız. Kahvaltımı bu gün saat 12.30 anca yapabildim evi derle topla balkon yıka süpürge tut zaman çok hızlı geçiyor birazdan eşim gelir.

Son 1 hafta uzatmıslardı ay bitmemisti o hafta